Şimdi Ara

Chrome Hantallaştı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 da son güncellemeden sonra chrome hantal çalışan varmı ? yoksa benim ayarlardamı bi problem var

• Kutsal CCleaner kullanıp bir tarama yaptırın bence. Temizlik abidesidir kendileri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön belleğini temizledikten sonra reset atıp deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar gec cevap verdim kusura bakmayın programları kullanıyorum güzelcene temizledim fakat böyle bi düzgün çalışıyor ya mesala kapadım oyuna girecem cıktım tekrar açtığım zaman o hantallık başlıyor yada banamı öyle geliyor bende anlamıyorum firefoxu indirdim o daha hantal geldi
  • Google Chrome ve Mozilla Firefox'un yavaş çalışmaması lazım. Malwarebytes Anti-Malware ile tarama yapın:
    https://www.malwarebytes.com/mwb-download/
    CCleaner ile kayıt defteri temizliği yapmadıysanız yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Arkadaşlar gec cevap verdim kusura bakmayın programları kullanıyorum güzelcene temizledim fakat böyle bi düzgün çalışıyor ya mesala kapadım oyuna girecem cıktım tekrar açtığım zaman o hantallık başlıyor yada banamı öyle geliyor bende anlamıyorum firefoxu indirdim o daha hantal geldi
    Log olmadan ne söylersek söyleyelim boş. Gereksiz yere olasılıklar üzerinden gitmek anlamsız. Sistemin loglarını inceleme yöntemi ile soruna çözüm aransa daha akıllıca olur. Bunun için varım derseniz yazın.

============================
    NOT:
    Mesajı yazdıktan sonra onaya gönder butonu görüyorum. Neden ?
    Bu eğer bir kısıtlama ise, bu forumdan çeker giderim. Başka bir sorundan kaynaklanıyorsa bileyim.
    Bir hafta beklerim.

• idm'yi eşleştirebilsem chrome kahrını çekmeyip operayla devam edeceğim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera browser geç açılıyor
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alisamadim firefox bile bi kaba geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.