Şimdi Ara

Chrome çok geç açılıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Google Chrome çok yavaş açılıyor 5 dk kadar sürüyor dk tuttum.ve birşeyler indirdiğimdede indirme penceresi de çok yavaş açılıyor 1 kere açıldıktan sonra diyer sekmeler çabuk açılıyor
    eklentileri kaldırdım silip yükledim virüs taraması yaptım başka ne yapabilirim ?

• Natrocxx kullanıcısına yanıt
    Chrome dışında bilgisayarındaki diğer uygulamalarda bir yavaşlık var mı?

Yoksa eğer eklentilerini komple kaldır, CCleaner ile komple bir tarama yapıp Chrome verilerini de temizlettir. Sonra Chrome kaldır. Tekrar kurup eklentileri kurmadan test et lütfen. Muhtemelen eklentilerden biride ağırlaştırıyor olabilir.

Ayrıca 3. parti Internetini süzen bir uygulama var mı ? (Internet Security, Internet Download Manager vb.)
  • 5tk kullanıcısına yanıt
    dediğin herşeyi yapmıştım zaten inteneti süzen McAfee var
  • Internet Explorer veya Mozilla gibi tarayıcılarda da sorun yaşıyor musun?
  • Aynı sorun bende de var. Hem virüs taraması yaptım hem sil baştan kurdum fakat çözüm olmadı. Diğer tarayıcılar direk açılırken Chrome 1 dk. ve üzeri bir beyaz ekran görüntüsü verdikten sonra aktif hale geliyor. aktif halde iken yeni pencere açarken sorun olmuyor. bir çok yere baktım ama çözüm bulamadım.
  • Aynı sorunu bugün ben de yaşadım. Chrome a tıklayınca açılacak gibi birkaç saniye bekliyor ancak açılmıyor, 5-10 dk sonra birden açılıyor. Açıldıktan sonra pencereyi kapatmadan yeni sekme veya pencere normal açılıyor, pencereleri kapatınca eski haline dönüyor. Chrome harici her şey normal. Esed yükleyip taradım bulduklarını temizledim düzelmedi, bakım programlarıyla temizlik yaptım, malware taraması yaptım ancak çözemedim. Çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Windows ya da diğer uygulama açılışlarında yavaşlık varsa bir hdd kontrol edin, Hdtune ile bad sector testi ve genel performans testi ile disk birleştirme yapmayı deneyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios çok geç açılıyor ?
    6 yıl önce açıldı
    anakart çok geç açılıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun yaşayan arkadaşlar bunlar ile ilgili Chrome haricinde diğer tarayıcılarda da bu yavaşlığı yaşıyor musunuz ?
  • O kadar soru sorulmuş ve birine bile cevap verilmemiş, sonra neden yardım yok diye sızlanıyorlar.

Bilgisayarının özellikleri hakkında bilgi verme, işletim sistemi hakkında bilgi verme , kullandığın programlar hakkında bilgi verme, sonra o geç açılıyor bu geç zıplıyor bu hoplamıyor aman yardım.

Şimdi bişey yazacaktım neyse....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.