Şimdi Ara

Chrome'a Yandex Virüsü Bulaştı,Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Benim Sorunum Google Chrome'u Açtığım Zaman Sol Köşede 69 MB RAM'imi Tüketen Virüs.Kimbilir Belki Ağdanda Yiyodur.AVG (Lisanslı) İle Tarıyorum Ama Virüs Olarak Görmüyo.Bilgisayarda Arama Yapıyorum "Yandex" Diye,Yine Bişey Yok Ama Her Google Chrome'u Açtığımda Bu Virüs(veya Ne Derseniz) Geliyo.Google Chrome'un Kendi "Görev Yöneticisi"nden Sonlandırıyorum Ama Kendini Nasıl Oluyosa Yeniden Çalıştırıyo.Windows'un Kendine Ait Görev Yöneticisinide Kontrol Ediyorum Fakat Bi Belirti veya Bi Yabancı İşlem Göremiyorum.Bi Garip Nokta Daha Var;Google Chrome'dan "Ayarlar>Araçlar>Uzantılar" Dediğim Zaman Saniyenin Binde Birinde Bi Sekme Açılıp Kapanıyo.

Evet,Sizden Ricam İse Bu Problemi Google Chrome'u Kaldırıp-Kurmadan Çözmenin Biryolu...

Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

• O sol Köşe'nin üzerine sağ tıklayıp onu oradan ayırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Çok Zekisin
  • HeLLoEthnic kullanıcısına yanıt
    Size yardımcı olmaya çalışıyorum, küstahlığın lüzumu yok dostum..

Orada ki sorun genelde sekmeyi iğnelemekten dolayı oluşuyor. Ben buna istinaden size öyle bir seçenek sundum, dalga geçmedim.

2.si belirli bir sekmeyi açmaya ayarlanmış olabilir.

3.sü Gelişmiş ayarlar menüsünden varsayılan ayarlara sfırlayarak çözüme kavuşabilirsiniz. Google Hesabınızla chrome a giriş yaptı iseniz yer imleriniz ve parolalarınız yedeklenmiştir.

4.sü ve kesin çözüm olabilecek bir yöntem ise, C:\Users\kendi kullanıcı adını yazacaksın\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default klasörüne girip, aşağıda göstermiş olduğum klasörlerin içinde kileri masaüstüne taşıyacaksın yada sileceksin. Ayrıca Program Files dan Google klasörünün içine girip extension klasöründe ki dosyaları da sileceksin ve default klasöründekileri de.. Bu çözüm Google Chrome içinde ki eklentiler sayfasına girmeni sağlayacak.

Bu çözümler yardımcı olmaz ise teamviewer ile yardım etmek isterim..

Bu kadar bilgiyi de dalga geçmek için yazmadım sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 27 Mart 2014; 1:15:25 >

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Çok Saol
    4.Çözüm İşe Yaradı
    Ayrıca 3.Mesajdaki Tepkimin Nedeni Onca Şeyi Açıklamışken Senin O Basit Yöntemi Göstermendi
  • HeLLoEthnic kullanıcısına yanıt
    Dostum onca şeyi denedim dediğin, görev yöneticisinden sonlandırmak olmuş o kadar.

Benim söylediğimi denediğine dair bir açıklama yapmamışsın, bende çözüme direk olarak oradan başladım.

Her neyse, sorununu çözdü isen ne mutlu.

Hayırlı geceler.
  • Yandex yasal bir virüstür.Adını gördüğünüz her yerden uzak durun.

Bulaşmasını istemiyorsanız şunları yapın; (Chrome içindir)

1.Araç çubuğunun en sağındaki ( altalta üç çizgi - ayarlar )
    2,Gelişmiş ayarları göster.
    3.''Ara'' bölümündeki ''Arama motorlarını yönet ''
    4.Varsayılan arama motorları
    5. Google dışındakilarin onay kutucuklarını teker teker işaretleyerek kaldırın.
    .

Bunu sık sık tekrarlayın.
    Faydasını görürseniz her foruma yazın, herkese iletin.
    Ayrıca tüm indirmelerinizi bilgisayardan önce flash belleğe (Yine aynı sayfadaki indirme konumunu flash diske dönüştürün indirip virüs taraması yapı ). Güvenli ise bilgisayara yükleyin

1 Eylül 2016 da Kitchendraw adlı programı bilgisayarıma yüklemek istedim. Önce Flash a indirdim. Tıklayıp açtığımda Yandex'in de yükleneceğini anladım. Flashtan bile tam silemedim. Benden izinsiz yüklemeye başlamıştı bile . Flash ı yerinden çıkarınce yükleme durdu.

Yani Yandex savaşı bile dürüstçe yapmıyor. İşi gücü hile veya arkadan vurma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.