Şimdi Ara

Christmas'mı Dex9mu ???Kekurimi Dex9mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde yılbaşında çıkmış christmas cross var.Onu mu kullanmayalım ve kekuri ring mi yoksa dex 9 mu kullanmalayım.Ayrıntılı düşünürek bi sonu varmam iyi olur.düşünceler ...

yoksa DEX 9 Pendant mı?

yoksa DEX 9 Ring mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 25 Temmuz 2006; 16:29:46 >

• crismas / +9 ring
  • aRKADASIM BEN +1 KEKURI RİNG VE KEKURI RING ILE DEX 9 PENDANT KULLANIYORUM AMA BEN OKCUYUM O YUZDEN DEX 9 PENDANT I TERCIH ETTIM AMA CZ YE CIKACAK OLSAM DEX9 UN YERINE CHRİSTMAS CROSS U TERCIH ET DERIM EGER ADAM KASACAM DIYORSANDA DEX9 PENDANT YANI DONUSUMLU KULLAN
  • Dex +9 Pendant // Kekuri Ring
  • Christmas Cross / Kekury Ring => eğer paran var ise
    Christmas Cross / +9 Dex Yüzük => eğer paran yok ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 25 Temmuz 2006; 15:22:05 >
  • okçuyum kasarkende christmas ve dex 9 yüzkleri kullanıyorum ama cz'ye gittiğimde magelerde bana göre çok damegelr yiyiorum.Bunu için 1 dexden vazgeçip kekuri almak daha mantıklı geliyor.Aslında sürekli Christması kullnıyorum.Hp 50 artırmsıs 10 defence vermesi ama 4 dex fark ediyor.Zaten christması ne satabiliyorum ne trade
  • dex +9 kolye ve yüzük daha ii bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    enion bow + kaçta yanar?
    18 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cristmas evevt nasıl bişey? neler oluyo
  • kekuri / pendant
  • 1 Dex = 3 Attack power. Buna dayanarak dex 9 yüzklerimi satıp kekeuri ring +0 alıcam.6 Attack gibi bir kaybım olacak ama 30 flame ,ice , lr ressit kazanmış olacağım.

Christmaslada dex 9 arasında = 15 attack fark ediyor.İkisini sürekli dönüşümlü kullanmak mantıklı geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Dex +9 Pendant // Kekuri Ring
    +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: C£nq

1 Dex = 3 Attack power. Buna dayanarak dex 9 yüzklerimi satıp kekeuri ring +0 alıcam.6 Attack gibi bir kaybım olacak ama 30 flame ,ice , lr ressit kazanmış olacağım.

Christmaslada dex 9 arasında = 15 attack fark ediyor.İkisini sürekli dönüşümlü kullanmak mantıklı geliyor.

Sen olayı çözmüşsün arkadaşım senin AP ni en çok etkileyen iki şey vardır birincisi silahın, ikincisi ise Stat Pointlerindir. Tabiki de takılarından alacağın da etkiler ama onlar kadar değil. Şimdi şöyle bir hesap yapalım +9 pendant ve de +9 dex yüzük ten (9x2)x3 = 54 AP , Crismast la Kekury ring te ise (5+8)x3 = 39
    AP yapıyor ama ayrıca extra dan 10 def, 5 STR ( yani 25 kg fazla ağırlık taşıma şansı) Healt Bonus ( Fazladan 50 can ) vede 20 şer Fire/Ice/Lighting resist kazanıyorsun bütün bunlar CZ de çok farkettirir arkadaşım silahın iyi olmadıktan sonra

• Cristmas cross lar silinmemişmiydi yahu ?
  • Ya aslında bunlar ayrıntı işler.Eski halimi yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor ,onun için ince ayrıntılara gireyorum.Buda kafamı karıştırıyo ve ahh ahh dedirttiryo bana

Eskiden(Hacklenmeden Önce)

Elimde Dual Mirage Dagger +8 vardı!1500/300 ve Magic Shield var.
    Şimdi

Elimde Iron Bow +6 var.1500/300 ve Magic Shield Yok.
    Ama birbirlerinde bayağı bi uzak değerler.Tek üzüldüğüm bu ve o hale birazcık yakınlaşma isteği.Onun için böle yarıntılarla uğraşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 25 Temmuz 2006; 16:11:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Cristmas cross lar silinmemişmiydi yahu ?

Benimkiler halen duruyo.Silinmedi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

+1

bide benden +2
  • priest pendant +1

2x kekury ring +2

al bunları, küpe ve belt içinde bişeyler koyarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekin55

quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

+1

bide benden +2

hadi bendende bi +3 ossun

• Czde takılan biriysen cristimas cross/kekuri derim eğer lvl kasıcaksan dex9/dex9 çünkü Unique itmlerde flame resist fln var onlar işine yarar czde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBe®K™ -- 25 Temmuz 2006; 18:42:26 >
  • ne dıonuz sız yaw D::DD:D:D:D:D:D:D:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.