Şimdi Ara

Christian Bale yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christian Bale yeni yeniş izlemeye başladım filmleri ama hayran kaldım adamın oyunculuğuna ve karizmasına arkadaşalar sizde Christian Bale de bil hakınızdaki bilgilerinizi istesem çokmu olur
    teşekkür edrim bilgilerniz için şimdiden

• benimde beğendiğim aktörler arasında geliyo,hem daha genç önünde uzun bi yol var,filmlerinde gercekten iyi oynuyor prestige deki aksanı cok güzeldi batmandeki çevikliği,makinist te oynadıgı karakter hele.
  • Makinist'i ve Batman'i art arda izleyin tanıyamazsınız. Bence oyunculuk kariyerindeki en büyük gösterisi bu iki film arasındaki görüntüsüdür. Oyunculuğunu beğeniyorum. Yani izlediğim zaman beni rahatsız edecek bir oyunculuğu yok. Ayrıca hafif peltek olması (ya da ben öyle zannediyorum, ağzı bir garip :)), ne bileyim, çok da az olsa şirinlik katıyor bu durum belki bazı rollerde inandırıcılığını baltalıyor gibi..

Ayrıca hatırlar mısınız bilmem, küçükken izleyipte unutamadığım filmler arasında olan " Empire of the Sun" filmindeki çocuğu oynayan kişi de Christian Bale'dır. Bunu da en son izlediğimde farkettim. Nereden nereye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 22 Nisan 2007; 21:12:46 >
  • Bence kaliteli bir oyuncu canlandırdıgı her rolun sonuna kadar hakkını veriyor.
  • çok iyi bi oyuncu
  • çok başarılı bir oyuncu..özellikle "american psycho" çok iiydi
  • Oynadığı bütün filmlerde müthiş performans sergileyen nadir oyunculardan biridir. Arkadaşa katılıyorum, Batman Begins ve Makinist arka arkaya izleyin şok olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makinist 2004 batmanbegins 2005 yapımı bide
  • makinist teki rol için 38kg vermiş...

ayrıca the prestige deki performansı harika
  • Prestij'deki rolü gerçekten harika,ses tonu da çok iyi bence...
  • Ben de çok beğeniyorum ve oynayacağı filmleri beklemeye başladım. Seneye Batman'in devamında yine döktürür gibime geliyor.
  • üzerinde yapışan rol olmaması çok iyi yani c bale denilince aklına tek bi karakter gelmiyor insanın bu önemli bence

arkadaşlardan biri peltek dedi sanırım peltek değilde konuşması öle gibi ağız yapısımıdır ne bilim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

Christian Bale yeni yeniş izlemeye başladım filmleri ama hayran kaldım adamın oyunculuğuna ve karizmasına arkadaşalar sizde Christian Bale de bil hakınızdaki bilgilerinizi istesem çokmu olur
    teşekkür edrim bilgilerniz için şimdiden

http://www.sinemafanatik.com/stars/christianbale.html

http://www.film.gen.tr/star/star.cfm?pid=172

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=christian+bale

• Bence Amerikan Sapığı filmindeki performansına diyecek yok...
  • Harsh Times'daki performansı da mükemmeldi bu adamın,film oldukça sıradan bir senaryoya sahip olmasına rağmen Bale'nin oyunculuğu sayesinde izlemiştim..
    Düşünüyorum da bu Bale'nin kötü oynadığı bir film yok adam her filmde oyunculuğunu konuşturuyor.
  • Evet Makinist,Prestige ve Harsh Times'da çok iyi oyunculukları var.
  • Beğendiğim bir oyuncu, Güneş İmparatorluğu filmini izleyenler hatırlayacaktır sanırım ilk oyunculuk deneyimi daha çocuk yaşta o rolün altından ustalıkla kalkmış..The Makinist filmindeki rolü de çok ilgi çekiciydi nasıl o kadar kilo vermiş hayret doğrusu...kısaca takip edilmesi gereken bir aktör...
  • çok saolun arkadaşalar yorumlarınız için
  • bende aydınlanmış oldum bu sayaede buşuna konu çamya gerek kalmadı
  • Christian Bale'in her filminde ortalamanın üzerinde performansı vardır. Onun filmlerini izlerken bu konuda bir tereddütünüz olmaz, sadece yakışıklılığına sırtını dayamış bir star değildir. Her filmini konusu ne olursa olsun düşünmeden izlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.