Şimdi Ara

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

90 kiloydu arkadaşlar son filmde. Belki kasları çok sıkı olduğu için vücudunun şişkinliğine vurmamıştır. Batman Begins'te kasları sadece şişirmek için yapmış gibi. Hiç sıkı değil vücudu. Dark Knight ve Rises'da aksine çok daha sıkı vücutlu ve ağır. Bu arada filmin başında çökmüş olarak göstermek için daha zayıf hali var. Ortalarında biliyosunuz toparlıyor. Bu aradada en az 10 kilo almıştır.

bilmiyorum valla ama 90 kilo olduğunu sanmıyorum eğer bir kanıtın varsa ya da kesin resmi bir bilgi. sıkı vücut ve şişkinlik demişisn , ben şimdi beginsi tekrar izledim 6 seneden sonra adam 86 kilo demişler öylede gözüküyor vücut yağı görünüm itibariyle 7-8% civarında ve sıkı vücutlu ama suitten yanakları vs şişkin gözüküyor. son filmde ise 90 kilo diyorlar ama Begins deki halinin yanından geçemez, kollardan anlarsın bunu en iyi ve en çabuk. ama daha sıkı vücuda sahipti çünkü kilosu bariz 80 kg bişey olması lazım. yani beefcake değildi diğer filmlerde olduğu gibi Batman e en iyi yakışan bir kiloya ve görünüme sahipti bence son filmde.

• bu filmini izleyeniniz varmı güzelmidir geçmişini araştırken çıktı

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor
  • Kusura bakmayın da size de o kadar para verseler her hafta 10 kilo alıp-verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor?

he is the magician, ask him
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunama

bu filmini izleyeniniz varmı güzelmidir geçmişini araştırken çıktı

güzel ne kelime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

Dünyadaki en iyi aktörler arasında ilk 3 te yer alır bu adam benim gözümde .

o kadar iyi değil.
    ama "en iyi aktörler"in al pacino ve de niro olduğunu düşünenler için öyledir tabii.

bizde bile ne aktörler var, tiyatro deneyimi sayesinde al pacino ve denirodan daha iyi performans sergileyebilirler.
    ama tabii o ikisi gibi mafya rolleri oynamadıkları için değer görmüyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor?

he is the magician, ask him

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

Bu adam benim gözümde çok çok büyük bir oyuncudur.Al pacino,de niro sonra bale ve norton gelir.

tam benim sıralamam bu norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKN'

quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Bana o kadar para verseler ben de bu kadar kilo alır veririm.

Öyle bir laf dedin ki
    Diğer sağlam aktörler de en az onun kadar alıyorlardır. Bale gibi şekilden şekile giren (fiziki olarak) var mı başka? Ben görmedim şahsen. Yiğidi öldür hakkını yeme bence

+1

• Adam aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor bence.
  • Vay be çok kolay bir iş değil bu kadar kiloları alıp vermek. İşin ucunda parada olsa mesleğine çok büyük saygı gerektirir bu azim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

hiç 90 kilo gibi değil son hali ??.. Batman Begins de daha iri yarı gözüküyor.

bu arada adam gerçekten ayakta alkışlanır tiplerden.. çok azimli ve kondisyonlu.. zaten adamın işi bu.. zaman var para var antrenör var ee daha nolsun ?

Batman beginste daha iri yarı gözükmesini şuna bağlıyorum:
    The machinist'te adam 55 kg 1 sene sonraki batman begins'te 86 kg. kaç kilo almış? 31. bu adamın 1 sene içinde hepsini kas olarak alması imkansız. Baya büyük bir miktar yağ da almış olacak ki bu nedenle daha iriyarı gözüküyor.
    TDK rises ile the fighter arasında ise iki sene var 24 kilo almış. Ötekine göre daha fazla kas akzanacağından ve daha az yağ alacağından daha fit gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

bu arada adam gerçekten ayakta alkışlanır tiplerden.. çok azimli ve kondisyonlu.. zaten adamın işi bu.. zaman var para var antrenör var ee daha nolsun ?

The machinist'te adam 55 kg 1 sene sonraki batman begins'te 86 kg. kaç kilo almış? 31. bu adamın 1 sene içinde hepsini kas olarak alması imkansız. Baya büyük bir miktar yağ da almış olacak ki bu nedenle daha iriyarı gözüküyor.
    TDK rises ile the fighter arasında ise iki sene var 24 kilo almış. Ötekine göre daha fazla kas akzanacağından ve daha az yağ alacağından daha fit gözüküyor

iyi tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Aynen.

• aldığı paranın etkisi azimle birleşince böyle bir tablo çıkıyor ortaya.
  • Birçok filmi var ama bir liste hazırlayacak olursak hangi filmlerini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 5 Ağustos 2012; 20:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

Birçok filmi var ama bir liste hazırlayacak olursak hangi filmlerini tavsiye edersiniz?

Batman seri
    Prestige
    American psycho (cinsellik içerir)
    Fighter
    rescue dawn
    Harsh Times
    equiblirium (böyle bir şeydi)

ek olarak

public enemies
    the machinist

bunlar güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 5 Ağustos 2012; 21:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Her seferinde böyle değişmesi adamın sağlığını etkilemez mi ki

Sanmıyorum, çünkü muhtemelen her gün takip ediliyordur.

yine de adamın bünyesinin aklı karışmaz mı ulan ne oluyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 5 Ağustos 2012; 21:21:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

Birçok filmi var ama bir liste hazırlayacak olursak hangi filmlerini tavsiye edersiniz?

Batman seri
    Prestige
    American psycho (cinsellik içerir)
    Fighter
    rescue dawn
    Harsh Times
    equiblirium (böyle bir şeydi)

ek olarak

public enemies
    the machinist

bunlar güzeldir

Hocam çok sağol. Batman serisini arşivlemeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Her seferinde böyle değişmesi adamın sağlığını etkilemez mi ki

Sanmıyorum, çünkü muhtemelen her gün takip ediliyordur.

yine de adamın bünyesinin aklı karışmaz mı ulan ne oluyor diye

Alıntı mesajı yeni geldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.