Şimdi Ara

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her seferinde böyle değişmesi adamın sağlığını etkilemez mi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

sen zannediyor musun ki filme çat diye gidip çekimini yapıyorlar. başrol oyuncularına aylar önceden verilen programa göre istediği kıvama getirip öyle çekim yapıyorlar. mesela 300 spartalı filmi için Gerard Butler 3 ay o baklavaları çıkartmak için çalışmıştır

aydınlattığın için teşekkürler. biz de filmin çekileceği gün baklavaları karnına yapıştırıyor sanıyorduk.

herkes senin gibi film yapımcısı değil dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Bana o kadar para verseler ben de bu kadar kilo alır veririm.

•  Christian Bale Bunu nasıl yapıyor
  • tahmin etmiştim bu fotoyu götereceğine.adam has oyuncu beyler
  • Bencede batman beginste daha kiloluydu son filmde 90 olmasada o civarlardadir diye tahmin ediyorum.Vucudu cok hizli sekil w,abiliyor com hizli kilo alip verebilej bir oyuncu bence birde cok azimli profosyenel isini cok seviyormoyle oluncada bu rolleri alip vermek iyi birmprogramla zor olmuyor onun icin oyunculuguda com iyi bu arada en iyi aktorlerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana o kadar para verseler ben de bu kadar kilo alır veririm.

Ama o oyunculuğu çıkaramazsın..
  • İdeali 83 kilo bence yakışmış
  • american psychoda 81 reign of fire 83 arada görünüş olarak bayağı fark var psychoda daha toplu vücut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Oyuncu değilim zaten, sadece kilo alıp verme işini yaparım dedim. Hayranı olduğunuz birine karşı bir söz söylendiği zaman ne kadar tahammülsüzsünüz. Ayrıca oyunculuğu sana göre iyidir. Şunu da anlamak gerekir, onların oyunculuğu paraya dayanır
  • Adamlar yapacakları role göre kilo alıyorlar veya veriyorlar. Kılıktan kılığa girerler sakal bıyık bırakırlar, kel olurlar vs.. Bunu sadece Christian Bale yapmıyor yani Hollywood'daki starların hemen hepsi böyle çalışıyor.
    mesela bu film için muhakkak birkaç ay fiziki egzersiz, yakın dövüş vs çalışmışlardır oyuncular.

Internette çekim videolarında catwoman'ı canlandıran Anne Hathaway'in batcycle'ı kullanırken görüntüleri var. Epey zorlanmışa benziyor zaten binadan çıkışı sırasında çekimdeki görevliye çarpmış!! Neyseki birşey olmamış adama!
  • Psycho'da daha hafif olması lazım 75-76 kg'Dan fazla değildir. Rıses'ta da 90 kilo imkanı yok değil. Şİmdi filmden geliyorum daha zayıf. En kilolu hali begins'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 29 Temmuz 2012; 19:42:49 >
  • Adam 90 kilo olsa şişko bir batman izlerdik! Uçmak istiyor uçamıyor, koşmak istiyor tıkanıp kalıyor falan tam komedi olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Psycho'da daha hafif olması lazım 75-76 kg'Dan fazla değildir. Rıses'ta da 90 kilo imkanı yok değil. Şİmdi filmden geliyorum daha zayıf. En kilolu hali begins'te

aynen.. bencede.. 90 kilo olamaz yahu TDKR da
  • quote:

quote:

Oyuncu değilim zaten, sadece kilo alıp verme işini yaparım dedim. Hayranı olduğunuz birine karşı bir söz söylendiği zaman ne kadar tahammülsüzsünüz. Ayrıca oyunculuğu sana göre iyidir. Şunu da anlamak gerekir, onların oyunculuğu paraya dayanır

Nerden nereye çektin be.. Ben Johnny Depp'in hayranıyım yalnız.

• quote:

Nerden nereye çektin be.. Ben Johnny Depp'in hayranıyım yalnız.

Nerden nereyesi mi var ne dediğin gayet açık benim de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We

Christian Bale Bunu nasıl yapıyor

Adam iyi oyuncu ona lafım yok ama bu kilo işini pek büyütmeyin bence. Bakın burada herif iskeletor olmuş yağ kaybını geçtim adamdaki kas kaybı bile çok fazla. 1 sene için istediğiniz kadar spor yapın dengeli beslenin bu formu yakalayamazsınız bu adamlar ilaç steroid filan kullanmadan bu kadar çabuk toplayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Adam 90 kilo olsa şişko bir batman izlerdik! Uçmak istiyor uçamıyor, koşmak istiyor tıkanıp kalıyor falan tam komedi olurdu..

Ucamayan yarasa.Bu arada arkadaslarin dedigi gibi cogu holywood stati isi geregi cok kilo alip verebiliyor kilik degistirebiliyor tamamen baska biri oluyor rol icin ama dedigim gibi christian balein yapisi bana gore bunu yapmaya cogunda daha musait istediginiz kadar egsersiz yapin herkes aynisurede o formu toplsyanaz yada kilo alamaz ikisde ayni psnuca uladir ama chirsitina baeinki cogunda hizli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 kiloydu arkadaşlar son filmde. Belki kasları çok sıkı olduğu için vücudunun şişkinliğine vurmamıştır. Batman Begins'te kasları sadece şişirmek için yapmış gibi. Hiç sıkı değil vücudu. Dark Knight ve Rises'da aksine çok daha sıkı vücutlu ve ağır. Bu arada filmin başında çökmüş olarak göstermek için daha zayıf hali var. Ortalarında biliyosunuz toparlıyor. Bu aradada en az 10 kilo almıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

sen zannediyor musun ki filme çat diye gidip çekimini yapıyorlar. başrol oyuncularına aylar önceden verilen programa göre istediği kıvama getirip öyle çekim yapıyorlar. mesela 300 spartalı filmi için Gerard Butler 3 ay o baklavaları çıkartmak için çalışmıştır

Bu adamın yaptığının büyük başarı olduğu gerçeğini değiştirmez ama.

o yüzdendir ki batman gibi bir başyapıtın başrol oyuncusu

batman başyapıt öyle mi. ok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.