Şimdi Ara

CHP ve MHP sadece internette önde gercekte AKP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4007

Elemanın biri kalmış AK Parti seçmenini aşağılıyor. Pek ses etmemek lazım. Malum kaç senedir iktidarsızlık sorunu yaşıyorlar. İdare etmek lazım. Sonuçta zihniyet aynı. Ayrıca eğer kalkıp cahillik derseniz, okuma derseniz cumhuriyet dönemine bakmanızı öneririm. Bakınız bu ülkede 1940'larda okur-yazarlık oranı %20 civarında iken CHP'nin oy oranı %50'lerde idi. Şimdi okur-yazar oranı %95, CHP'nin oy oranı %23; ibret verici orana dikkat !

Ayip ya insan su mesaji atmaya utanir.Ulkede ki genel egitim seviyesi neydi bu 1 , 2 cok partili hayata gecildi Chp iktidari kaybettiginde okur yazar orani aniden mi sicradi , 3 Ecevit zamaninda 70 lerde chp ile iktidar oldugunda okur yazarlik aniden dustu mu , 4 enerji bakaninin egitimli insanlar arttikca oyumuz azaliyor aciklamasina ne diyorsun sayin ulema.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek başlarına lider olurlar başkanlık sistemi de getirirler bir güzel Akp ile iş yapıyorum (medya üzerine) kazanacaklarını çok iyi biliyorlar yani internet üzerinden konuşulanlar umurlarında değildir
  • gerzekce isler G kullanıcısına yanıt
    Ne yani bir bakan dil sürçmesi yüzünden tüm partiyi mi yargılanacaksın. Yok eğer gerçekten öyle ise açın KK nın söylediklerini, kralını bulursunuz. Ayrıca gayet açık. Ayıp bişey söylemedim. 40 yılı aşkın bir süredir iktidar değilsiniz. Bundan sonra da olmayacaksınız.

• Allahım sen bizi kötü insanlar koru
    Ülkemizin kötülüğünü isteyenlerden koru
    Halkına haksızlık ve adam kayiran partilerden partideki insanlardan koru
    Cahil insanlardan ve onların düşüncelerinden uzak tut
    Atatürk o kadar çabalamışken hala hakkında kötü konuşan vicdansizlardan koru
    Dini sömüren insanlardan dinini iyi bilen ama vicdan sahibi olmayan insanlardan koru.

Hayırlısı neyse o olsun Allahım. Kötüler kötülük iyiler iyilik bulur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Ne yani bir bakan dil sürçmesi yüzünden tüm partiyi mi yargılanacaksın. Yok eğer gerçekten öyle ise açın KK nın söylediklerini, kralını bulursunuz. Ayrıca gayet açık. Ayıp bişey söylemedim. 40 yılı aşkın bir süredir iktidar değilsiniz. Bundan sonra da olmayacaksınız.

Bak sana orda 4 tane soru sormusum anca ilk soruya dil surcmesi deyip iktidar olamayacaksiniza girmissin Boyle bos bos atip konusmaya devam etme yoksa biri gercekleri yuzune vurunca boyle sacmalarsin cunku.Anket verileri dahi bu gercegi ortaya koyuyor bakanin dili surcmus Diger 3 soruyada cevap verebilmeni beklemiyordum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Onlar muhalif isyankar takılıyo da sen ne takılıyosun? Cümleleri okuyup anlamak çok mu zor ayrıca? Akp'ye oy veren çoğunluktan ne anladığını bana bi söylesene

Ak partiye oy veren çoğunluk millettir. Demokrasi ve çoğulculuktur.

Kabul etmek sana göre zor olsa da bu böyle

Basgit ağzımı bozdurma benim ya. Ben ne diyorum sen ne anlıyosun, mühendismiş bi de

Cevap veremiyorsan efendi gibi çıkarsın konudan yazmazsın.

Ağzını bozarsan karşılığını misliyle alırsın.

Senin gibi cahil değiliz çok şükür. Mühendis olmam da zoruna gitmiş anlaşılan. Biz ömrümüzü internet sitelerinde harcamadık okul sıralarında harcadık. Senin gibi sanal değil gerçek hayat var hayatımda. Zaten konuya dikkat edersen başlığı bile bu gerçeğe dikkat çekiyor.

Adamsın

• Ben de ülkemin ileri gitmesini isteyen biriyim ama bunu AKP nin yapamayacağı çok açık görünüyor zaten.

Osmanlı sevdalısı olmak dünyada başarılı olmak anlamına gelmiyor. Yeni dünyada bu ülke osmanlı olursa yıkılır ki zaten Osmanlı yıkıldı 100 sene önce. Siz hala geçmişte yaşıyorsunuz sanırım.

Yeni dünyada teknoloji, eğitim ve bilime önem veren ülkeler bu zamanda Osmanlı gibi dünyayı yönetebilir. Ak Parti bu saydığım 3 özellikten hangisine ait bir politika güdüyor son 12 senede?

Türkiye son 12 senede teknolojik ne üretti? Eğitim için ne yaptı? Bilimsel ne çalışma yaptırdı? 12 Senede kaç tane Türk icadı için patent aldı?

Bu üçü olmadan değil dünyada, bulunduğun bölgede dahi lider olamazsın. Osmanlı sevdalısı, nostaljik olmak boş iştir ve boş adamlıktır.

Ak Parti ye oy veren adamlar da bunu göremeyip adamın kahvehane kabadayısı özentiliğini beğeniyorlar. İşte işin sıkıntısı burada. Kahvehane kültürünü kabadayılığı seviyor bu ülke insanı. Bu da ülkemizi dünya karşısında geriletiyor, eğitim, teknoloji, bilim ve teknoloji açısından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mako3e kullanıcısına yanıt
    "Saray onun değil milletin" şunu diyen arkadaşlar toplansın gitsin o saraya bir gün gezmek istesin sonra da baksınlar bakalım ne oluyor.

Sağlık bedava diyen adam ya hastaneye gitmiyordur ya da para içinde yüzüyordur. Annem emekli, ilaç yazdırmak için gidiyor hastaneye 20 lira kesiliyor emeklisinden, bütün emeklilerde durum böyle. Bir tiroid ultrasonu çektirecektim 1 ay sonraya randevu verdiler, hadi ultrason sırasını geçtim doktora randevu alayım dedim bu ayın 15'inde ayın 30'una anca gün vardı. O yüzden hastane konusunda tatavayı kes.

Ekonomi ve diğer konularda da gerekli cevabı vermek isterdim ama belli ki mevcut iktidar sana bir çıkar kapısı sağlamış o yüzden de anan, baban gibi savunuyorsun.
  • Bu halkın kanını eme eme bitirdi bu iktidar. Artık YETER!
  • Köyden inip akpye oy veriyorlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Ben de ülkemin ileri gitmesini isteyen biriyim ama bunu AKP nin yapamayacağı çok açık görünüyor zaten.

Osmanlı sevdalısı olmak dünyada başarılı olmak anlamına gelmiyor. Yeni dünyada bu ülke osmanlı olursa yıkılır ki zaten Osmanlı yıkıldı 100 sene önce. Siz hala geçmişte yaşıyorsunuz sanırım.

Yeni dünyada teknoloji, eğitim ve bilime önem veren ülkeler bu zamanda Osmanlı gibi dünyayı yönetebilir. Ak Parti bu saydığım 3 özellikten hangisine ait bir politika güdüyor son 12 senede?

Türkiye son 12 senede teknolojik ne üretti? Eğitim için ne yaptı? Bilimsel ne çalışma yaptırdı? 12 Senede kaç tane Türk icadı için patent aldı?

Bu üçü olmadan değil dünyada, bulunduğun bölgede dahi lider olamazsın. Osmanlı sevdalısı, nostaljik olmak boş iştir ve boş adamlıktır.

Ak Parti ye oy veren adamlar da bunu göremeyip adamın kahvehane kabadayısı özentiliğini beğeniyorlar. İşte işin sıkıntısı burada. Kahvehane kültürünü kabadayılığı seviyor bu ülke insanı. Bu da ülkemizi dünya karşısında geriletiyor, eğitim, teknoloji, bilim ve teknoloji açısından.

git akpartinin icraatlerini öğren 12 senede nereden nereye gelinmiş sonra birde osmanlı ahlakını öğren sonra buraya gel konuşuruz :)

• Öğrenecek hiçbir şey yapmadılar. Birilerine bir şey öğren demeden önce kendi bilgi birikimine bakmanız gerek bence. Kabadayı efendinize laf söyletmemek adına saçmalıyorsunuz. Eğer çok Osmanlı meraklısıysanız, Osmanlı ailesinin torunları hayatta, onları yönetime getirin. Osmanlı saltanattı zira. Daha bunu idrak edemiyorsunuz. Kendinizi Osmanlı zannediyorsunuz. Osmanlı bir ailenin adıydı, bir hanedanlıktı. Bugün Suudi ailesi neyse Osmanlı da oydu. Sürekli küfredip durduğunuz Atatürk sayesinde yere göğe sığdıramadığınız anadolu insanı Tayyip Erdoğan Başbakan oldu. Yoksa saltanat vardı bu ülkede. Bilmezsen söyleyeyim padişahlık babadan oğula geçerdi. Sen ve benim gibi Türk halkı hanedanlığın umurunda bile değildi. Devlet millet için değildi, millet devlet içindi.

Tayyip Erdoğan madem Osmanlıyı çok seviyor, versin yönetimi saltanata geri, Osmanlı ailesinin torunlarına versin yönetimi. Kendisini Başkan yapmaya uğraşmasın.

Gelelim AKP nin yaptıklarına:

AKP 12 yılda toplamda 1 trilyon 870 milyar dolar para harcamış. 79 senede 57 hükümetin harcadığı toplam para ise 770 milyar dolar.

AKP toplamda kendisinden önceki tüm hükümetlerin harcadığından fazla para harcamış. bu parayla ne yaptı?

Rakamlar uçuk. AKP devlet hastaneleri mi yaptı? Büyük üniversiteler mi açtı? Fabrikalar mı kurdu? Yurt dışına öğrenciler mi gönderdi? Termik santraller, hidro elektrik santralleri mi kurdu? Boğaz köprüleri mi kurdu? Yüzlerce havaalanı mı açtı?

Daha bu bütçenin içinde nükleer santral gibi projeler de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

Hala Ak Partiye Tayyibe laf atan ilkokullu arkadaşlar var RTE olmasa şu an burada olmazdın açlıktan ölürdün.

Seçimde CHP ve MHPye tokat gibi cevabımızı vereceğiz.

Hele şu hırsız yazanlar ayakkabı kutusu diyenlere kahkaha atıyorum iftira atmayın BÜYÜK GÜNAH AÇ KUR-AN OKU AZ

Klasik kula kul insan dusunce tarzi. Guldurme adami bu kadar sacma yorum olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

Hala Ak Partiye Tayyibe laf atan ilkokullu arkadaşlar var RTE olmasa şu an burada olmazdın açlıktan ölürdün.

Seçimde CHP ve MHPye tokat gibi cevabımızı vereceğiz.

Hele şu hırsız yazanlar ayakkabı kutusu diyenlere kahkaha atıyorum iftira atmayın BÜYÜK GÜNAH AÇ KUR-AN OKU AZ

Klasik kula kul insan dusunce tarzi. Guldurme adami bu kadar sacma yorum olamaz.

Tayyip düşmanı blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

İnternette aktif olanlar tüm ülkenin beşte biri bile değil.

Anadolu full AKP.

Muhalefet anca sanal ortamda oy arttırır.

Sadece sanal ortamda ergenlerden oy alır.
    Seçim zamanı gerçekleri görünce de ağlamaya başlarlar. Kim oy veriyor diye. Dünya sandaldan ibaret bunlara.

Gerçekler acı geliyor sonra muhalefete

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

İnternette aktif olanlar tüm ülkenin beşte biri bile değil.

Anadolu full AKP.

Muhalefet anca sanal ortamda oy arttırır.

Sadece sanal ortamda ergenlerden oy alır.
    Seçim zamanı gerçekleri görünce de ağlamaya başlarlar. Kim oy veriyor diye. Dünya sandaldan ibaret bunlara.

Gerçekler acı geliyor sonra muhalefete

Madem hepimiz ergeniz ne isiniz var burada? Madem.hepimiz ergeniz bir avuc cocukla ugrasmaktan zevk aldiginiz icin mi buradasiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Boşuna sinirlenmeyin boş zamanında trollük yapmak için açmış konuyu. Ciddiyse durum vahim çünkü.

Bu konuyu açma sebebim sanal ve acı gerçekler arasındaki farkı görün ki yarın seçim Akşamı neden böyle oldu diye ağlamayın

Troll demek muhalif ergen demek. Sanalda bol var

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Atatürk keşke zamanında istiklal mahkemelerine daha fazla önem verseydi keşke .Bu arada çatlasanızda patlasınızda bu ülkenin kurucusu Atatürktür resmi dili Türkçedir ve yönetim şekli cumhuriyettir.Ya Sevin ya da terkedin.

Bu ülke zaten 600 Yıldır var. Uzaydan gelmedik. Atatürk Dediğin kişi Savaş'a giderken ya Allah Bismillah dedi. Gerçek yüzünü en başta gösterseydi başka komutan çoktu onun arkasında Savaş'a gidilirdi.

Atatürk bizi Kâfirlere benzetmekten başka ne yaptı.

Çocuklara bira içirmesi var birde ....

• quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Yetimin hakkını yememek kutu kutu paraları götürmek hırsızlık yapmak mı yoksa bunu bile bile hırsızlık yaparlarsa yapsınlar adamlar o kadar şey yapıyor diyerek buna ortak olmak mı..

Cihana hükmetmek istemenin sebebini anlamadım.Lüksemburg,isviçre,danimarka gibi ülkeler paranın,barışın,huzurun içinde boğuluyorlar 3ünü toplasan istanbul kadar nüfüsları yok.
    Cihana hükmetmek senin ülkene ne katacak senin asgari ücret alan arkadaşının hayatı daha iyi mi olacak yada çocuğunun daha iyi bir eğitim almasını mı sağlayacak?

Bırakın bu işleri

Senin bu ufuksuzluğun Yüzünden 80 sene geri kaldık

• quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Tam 12 den bir konu olmuş. Net alemini genelde 20 ve altı ergen kesim oluşturuyor ee ergen olmaları hasebiyle de çok çabuk çeliniyo akılları algı operasyonlarıyla.

Kardeş konumuza parmak basalım ki bunlar seçim Akşamı oylarımızı çaldılar sanalda biz öndeydik demesin Zavallılar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.