Şimdi Ara

Chp varken mecliste hicbir değişiklik olmaz .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu chp ile Türkiye 50 defa secim yapsın hepsinin sonucu aynı olur.
    Cıkmış kadının teki " Secim veya başka yolla iktidardan gidecekler "diyor .Ya bu nasıl akla ziyana aykırı bir cümle?
    Şu an gündem darbe yine
    Şaka gibi .
    Şimdi gelip habur mabur diye zirvalamayin. Kemal kılıçdaroğlunun cehapesinin gelebileceği en iyi yer muhalefet işte bu kafayla .
    Kızıyorum çünkü 20 yıldır muhalefet yapmayı bile beceremediler .

Chp varken mecliste hicbir değişiklik olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 6 Mayıs 2020; 0:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki sana mı dert? Sanki oy verecektin ama bu söyledikleri rahatsız etti. Bir de sürekli konu açıp objektifim numarası çekiyorsun.
    Akplisin işte algı peşinde koşuyorsun senin gibi belki 1000 tane geldi bu foruma bu taktikler işlemiyor.
    Darbe falan sanki orduda kadrosu varda darbe yapacak.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bir parti olabilirse verecem tabiki .Benim sağım solum Atatürkün Abdulhamidim yok. Ben en yeterlikli kimse ona giderim

• Şimdi muhalif arkadaşlar bu konuya giriyorsunuz ve girdiğiniz gibi çıkıyorsunuz, yazmayın. Yazmıcaktım adama prim vermemek için ama sizin için yazıyorum. Tek amacı tahrik etmek ve anlamamazlığa çekmek. Hiç boşa uğraşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Türkiye iflas edecek başlığına doluşun. Kafanız bu çünkü . Gerçekleri görmemekte direnin .Karşıt bir fikri camurlayin daga cook 2023 ler görürsünüz siz .Acıyorum size gerçekten yazık

• 3-4 sene önce aynı şeyler MHP için de söyleniyordu. Şimdi durum nedir?
  • Yav bunlar kanka, hepsi birbirini biliyor, hepsini aynı zihniyet. Birbirlerini alttan destekliyorlar. Kk gibi bir adam yıllarca herhangi bir partide devam edebilir mi ? İmkansız hepsi neyin ne olduğunu biliyor, yerlerinden memnunlar takılıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Virus çıkmadan hemen önce 20 bin öğretmen ataması yapıldı . Sonra okullar tatil edildi .Bu 20 bindeki bazı öğretmen müsveddeleri "biz atandık maaşımızı verin "demeye başladılar . Milli eğitim bakanı da " sizleri şu anda herhangi bir sınıfta herhangi bir öğrenciyle buluşturma imkanımız yok ,virüs bitsin okullar açıldığında görevinizi başlaticaz "dedi .A partisi B partisi değil burada mesele kim olursa olsun adamlar açık açık biz evde yatacaz bizim maaşımızı verin sahtekarligindalar.Ben hükümet yerinde olsam zaten bunların atamasını iptal ederim.Su dönemde bile devletin sırtına binme derdinde olandan öğretmen felan olmaz .Peki burada Kk ne dedi ?
    "Bu gençlerin atamasını yapın haklaridir "
    Yanı bu adama ne denir artık bilemiyorum

• Biri benim mesajımı silmiş hakaret yok bişey yok tekrar yazıyorum. Ekmeleddin i aday diye bulup getiren kılıçdaroğlu istifa etmeden chp nin kazanması çok zor

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Dostum burada muhalefet eleştirilmez
    Eleştirirsen olağanüstü demokratik adminler yorumunu ciziverirler

• akpli değilim ama yazmayı unutmuşsun. Olmamış. Ustalarından biraz taktik öğren, seçime kadar kıdemli troll olursun.
  • Bülent Turan kimdir ?
    Ne demiştir?
    Gururuna dokunmuyor mu ?

• Ben mi ?
    Yüce asıl Türk milleti istedi böyle olmasını. Bana ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Daha iyi bir parti olabilirse verecem tabiki .Benim sağım solum Atatürkün Abdulhamidim yok. Ben en yeterlikli kimse ona giderim
    Tabi. Daha iyi parti aradın baktın bulamadın dur hemen bir konu açayıp dedin ve eleştirecek chpyi buldun öyle mi? Kaç tane konu açmışsın hepsi aynı. Akpli olmasan direkt chp diye konu açmazdın. Şu chp denen partiden ne bekliyordun da hayal kırıklığı oldu? Bence hiçbirşey.
    Aramızda büyük bir fark var
    Sizler kuru kuruya iktidar değişsin de ne olursa olsun derken ben iktidarın değişmesi ancak kaliteli muhalefet ile olur diyorum. Şimdi demiyorum bunu yıllardır aynı noktadayım ve sizin gibi düşünenler her secimde hayal kırıklığına uğrarken ben inadina muhalefeti eleştirmeye devam edeceğim . Çünkü kaliteli muhalefet demek kaliteli iktidar demektir

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Sen muhalefet falan aramıyorsun boşyere kandırmaya çalışma. Açtığın konular ortada tipik troller gibi yazıyorsun. Muhalefet arayan adam ikide bir konu açmaz. Seçim falanda benim derdim değil bana ne isterse yönetime hdp geçsin benim buradan beklentim yok. Sen akpli olup kaliteli muhalefet arıyor numarası yapma yeter bunları burada kimseye inandıramazsın.
  • Aktroll olduğun o kadar belli ki...

Şu algı oyunlarına girecek kadar nasıl isşiz olabiliyorsunuz anlamıyorum!

" Secim veya başka yolla iktidardan gidecekler" Kimse böyle bir şey demedi. C. Kaftancıoğlu dedi ki, "Erken seçim, ya da başka bir şekilde gidecekler". Buradan normal bir insan şunu anlar: Erken seçim olursa erken seçimle giderler, olmazsa "seçim yenilenmesiyle" belki 2023'e kadar gider bu süreç, normal seçimle vs... giderler. Bunu başka bir şeye yormak için artniyetli olmak lazım, aktroll oldugunuz için ondan da sizde bolca var. Ne dese CHP "Aa darbe mi dedi? Dedi dedi... ima yaptı sanki, ya da sembolize etti, bir teşbih var sanki..." muhabbeti çeviriyorsunuz. Resmen ifşa etmişsin aktroll olduğunu, forum yönetimi bunların hepsini çizmeli...
    Peki tmm. Chp harika bir parti. Sorun millet aptal seçmeyi bilmiyor ,koyun keçi vs
    Hadi senin istediklerini söyledim. Mutlu ol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.