Şimdi Ara

CHP Ülkemizi 'Haçlılara' Şikayet Ediyor !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evime dükkanıma hırsız girse ve birşeyler çalsa bende karakol'a şikayet ederdim. Sonuç alamazsam haklı olduğum içinde mahkeme yoluna giderdim. Bilmem anlatabildim mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özürlerimle büyük harflerle yazayım anllaşılsın.
    TARİH: 29 EKİM 2004 HEM DE TAM 29 EKİM.
    YER:ROMA
    PAPA X. INNOCENT HEYKELİNİN TAM ALTINDA
    AB ANAYASASINA İMZA ATANLAR
    1.RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    2.ABDULLAH GÜL.
    BU İMZA İLE KAYITSIZ ŞARTSIZ AB ANAYASASINI VE AB NİN KANUN VE YARGI ORGANLARI BU ÜLKENİN ANAYASASI KANUN VE YARGI ORGANLARINDAN ÜSTÜN OLDUĞU KABUL EDİLMİŞTİR.
    ŞİMDİ BU HAÇLILAR KİM?
    DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR SİYASETİ Mİ VAR DİYORSUNUZ?
    AVRUPA BİRLİĞİ EĞER BİZİM AMACIMIZ VEYA ÇIPAMIZ DEĞİLSE O ANAYASAYA NEDEN İMZA ATTIK VE 2004 TEN BUGÜNE KADAR NEDEN İTİRAZ ETMEDİK BUGÜN HAÇLI DİYORUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2017; 22:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doblolu Esnaf

quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orijinalden alıntı: samsungj7

hiç bir proje üretemeyen chp den başka ne beklenir ki? ağlama duvarına ağlıcak..

CHP'nin son milletvekili seçimlerinde çok güzel projeleri vardı. Ama tek başına iktidar olmak için yeterli oy alamadı. Şimdi bu partiyi projeleri yok diye suçlamanın anlamı nedir adamlar hükümette mi şu anda ?

Milletvekili seçimlerinde insanlarımız seçim vaatlerine göre değil, parti liderlerine olan bağlılığından oy verdiği için bu projeleri kimse sallamadı ama aslında çok güzel projelerdi.

bu kulaklar bir mitingde şu ana şahitlik etti.

davutoğlu: ana muhalfet partisi olan zat çıkmış asgari ücreti 5 bin tl yapacağını söylüyor.
    kalabalık: yuhhh
    davutoğlu: yahu kaynağın nerede kılıçdaroğlu? ama söz veriyorum biz 1400 tl yapacağız
    kalabalık: helaaalll

o kalabalıkta tek bir kişinin bile maaşı 5 bin tl değilken bu vaadi yuhalaması sonra gidip akp nin 1400 tl vaadine çılgınlar gibi alkış tutması benim için paha biçilemez bir andı. fıkra gibi ülkeyiz yemin ediyorum

Yalnız CHP'nin vaadi 1500TL idi ve bu vaadi ilk ortaya atan da CHP idi.http://www.radikal.com.tr/secim-2015/chpnin-2015-secim-bildirgesinin-tam-metni-1339188/

Önce nerede kaynak diye hesap sordular. Baktılar ki halktan tepki gelmeye başladı. Sonrasında AKP, MHP ve BTP bu vaadi çaldılar.

AKP 1300TL dedi.
    MHP 1600TL dedi.
    BTP 5000TL dedi.

2015 seçimleri sırasında asgari ücret 1000TL idi. Ne kadar balık hafızalı bir milletiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 26 Nisan 2017; 22:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

350 milyar euro para cezasi verir seçimi bozamiyorsa bu kadar basittir

e referandum sonucu değişmedikten sonra ne işimize yarar? bu mu mantık şimdi?
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    hırsızın girdigine dair çaldıgına dair ispatınız varsa tabi . bizde onu diyoruz işte ispat nerde çalınan oy nerd bunu soruyoruz chp nin sandık görevlilerindeki sayı ile ysk sayıları aynı degil mi ? hangi sandıklardaki sayılar farklı chp hangisine itiraz ediyor hiçbirine hırsız var eee nerde bilmiyorum ama hırsız var.
  • batuhan4161 kullanıcısına yanıt
    Onlarca video var youtube ta aç bak. Adam almış eline pusulayı, seriye bağlamış tıkır yıkır mührü evet'e basıyor. Bu oy çalmak yani hırsızlık değilde nedir. Ysk neden bir anda u dönüşü yapıp mühürsüz zarfları kabul etti? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz kusura bakma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda çok büyük bir yanılgı var. Avrupa artık bir Haçlı topluluğu değildir. Avrupa artık Dinsiz karakterli topluluğudur. Haçlı Avrupa artık roterik bir kavram. Rab İsa için Kutsal Meryem için bir ittifak sözkonusu değildir artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan4161

hırsızın girdigine dair çaldıgına dair ispatınız varsa tabi . bizde onu diyoruz işte ispat nerde çalınan oy nerd bunu soruyoruz chp nin sandık görevlilerindeki sayı ile ysk sayıları aynı degil mi ? hangi sandıklardaki sayılar farklı chp hangisine itiraz ediyor hiçbirine hırsız var eee nerde bilmiyorum ama hırsız var.

Hırsızın ispatından önce.
    Anayasa büyüktür kanunlardan.
    Kanun büyüktür yönetmelik genelgelerden.
    Seçim kanununda açıkca yazdığı üzere mühürsüz oy pusulaları zarfları geçersizdir.
    Ysk nın genelge niteliği taşıyan kararı kanundan üstün olamaz.
    Burada usulen hukuk kuralı yok sayılmıştır.
    Hırsızı aramak veya bulmak boşunadır çünkü hukuk ayağı yok sayılmıştır.
    Şöyle düşününüz:
    Bir hırsız yakalanmış olsun yargılanmış ve tck kanununa göre mahkeme gereken cezayı vermiş. Olay yargıtaya gitmiş yargıtay mahkeme kararını kanuna göre değil de kendi yorumuna göre bozmuş ama mahkeme kararını asıl belirleyen tck kanunu orada yazılı ve yürürlükte hala.
    Sizce kim haklı? Hırsız mı? Mahkeme mi? Yargıtay mı?
    Neye bakarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2017; 23:28:24 >

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    ilkokul da sınıf baskanı secmiyoruz oylar baska yerden gelsin oyle sacma videolara kimse ınanmaz cunku o pusalanın sandıga girmesi mumkun bile deil her sandıkta görevli yokmu.secimden once chp nın genel baskan yardıncılarının sözlerini hatırlatırım kimse oy calamaz her sandıkta görevlimiz var bu mümkün deil diyorlardı.ki buda dogrudur kimse sandıktan oy felan calamaz. calındıysada ispat nerde onu soruyoruz surda su sandıkta oy çalındı diye chp nın acıklamasını bekliyoruz.
  • Trollerin bol olsun donanım haber.
    Adamlar 10 saniye önce üyelik alıp yorum yazıyor.
    Ne hallere geldin be donanım haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2017; 23:39:02 >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    işte sorun burda bizdensin yada degilsin tartısma bile yapamıyorsunuz hiçbir partiye üyeligim yok olmayıda düşünmem haklıya haklı haksıza haksız derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Özürlerimle büyük harflerle yazayım anllaşılsın.
    TARİH: 29 EKİM 2004 HEM DE TAM 29 EKİM.
    YER:ROMA
    PAPA X. INNOCENT HEYKELİNİN TAM ALTINDA
    AB ANAYASASINA İMZA ATANLAR
    1.RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    2.ABDULLAH GÜL.
    BU İMZA İLE KAYITSIZ ŞARTSIZ AB ANAYASASINI VE AB NİN KANUN VE YARGI ORGANLARI BU ÜLKENİN ANAYASASI KANUN VE YARGI ORGANLARINDAN ÜSTÜN OLDUĞU KABUL EDİLMİŞTİR.
    ŞİMDİ BU HAÇLILAR KİM?
    DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR SİYASETİ Mİ VAR DİYORSUNUZ?
    AVRUPA BİRLİĞİ EĞER BİZİM AMACIMIZ VEYA ÇIPAMIZ DEĞİLSE O ANAYASAYA NEDEN İMZA ATTIK VE 2004 TEN BUGÜNE KADAR NEDEN İTİRAZ ETMEDİK BUGÜN HAÇLI DİYORUZ?

Deveye boynun neden eğri sorusunun sorulmasına benziyor zaten bunların her yaptığı iş nereleri doğru ki bir boyunları eğik kalsın.

• quote:

işte sorun burda bizdensin yada degilsin tartısma bile yapamıyorsunuz hiçbir partiye üyeligim yok olmayıda düşünmem haklıya haklı haksıza haksız derim.

Sen git kamyona dingillik yap.
    Yukarıda kanun içtihat yazdık.
    Anlamıyorsan anlama anlamak istemiyorsan anlama siyaset yapacaksan maaşına zam iste.
    Senin gibileri çok gördük.
    Sen dahil kimse gerçekleri eğip bükemez değiştiremez.
    Allah katında bizler utanmamak adına yapıyoruz bunları ağır hizmet kamyon dingili.
    Benim utanacak savunulacak aklım da yok fikirlerim de.
    Sayısız nick alıp bu türden aynı yorumları yazabilen ufakçı menfaatçi sizlersiniz.
    Kaybol. Gerçi fark etmez bir nick daha alıp gelirsiniz. Sizlerdeki id ego ufak menfaatçilik bitirilemez bir iç güdüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2017; 23:49:48 >

• quote:

ilkokul da sınıf baskanı secmiyoruz oylar baska yerden gelsin oyle sacma videolara kimse ınanmaz cunku o pusalanın sandıga girmesi mumkun bile deil her sandıkta görevli yokmu.secimden once chp nın genel baskan yardıncılarının sözlerini hatırlatırım kimse oy calamaz her sandıkta görevlimiz var bu mümkün deil diyorlardı.ki buda dogrudur kimse sandıktan oy felan calamaz. calındıysada ispat nerde onu soruyoruz surda su sandıkta oy çalındı diye chp nın acıklamasını bekliyoruz.

Kayitli secmen 309. Evet 310. Gecersiz 0. Hayir 0. Okuma yazma bilmeyen koyde boyle sonuc vat. Benim oy kullandigim nerdeysr tamami universite mezunu sandikta 8 gecersiz oy var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanlıurfa aşiret oyları
  • Terbiyesizlik yapma karaktersiz kime hakaret ettik salak salak cevaplar yaziyorsun.dingil sana benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Terbiyesizlik yapma karaktersiz kime hakaret ettik salak salak cevaplar yaziyorsun.dingil sana benzer

Senin gibi henüz üyelik almış ve saçmalayan çok kişi gördü bu millet.
    Hadi naş

• Korler sagirlar birbirini agirlar siz calip siz dinleyin

Siz haklisiniz hata bende kimlerle neyi tartismaya calisiyorum

• quote:

Korler sagirlar birbirini agirlar siz calip siz dinleyin

Siz haklisiniz hata bende kimlerle neyi tartismaya calisiyorum

Yukarıda kanun içtihat yazdım.
    Ab anayasası nedir yazdım.
    Ab anayasasının altına kimler imza atmış yazdım.
    Bunlara karşı fikrin varsa yaz yoksa kaybol yeni trol üye.
    Kim sağır kim kör Allahın huzurunda hesabını sorarız birbirimize.
    İnancında mı yok fake üye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 27 Nisan 2017; 0:15:06 >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Uyelik 1 yillik yeni degil senin gibi bos islere yorum yapmadigim icin dir.hadi sen tencere tava calmaya git arkadaslarin yalniz kalmasin tavanin sapina dikkat edin kalabalikta sonra mazallah

Hadi byyy

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.