Şimdi Ara

CHP sayesinde telefonlar ucuzlayacak; TRT payı iptal! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
14.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmit depreminde otv cikti gecici olarak, sonra bu gecici vergi alayimiza kalici olarak geri dondu...umarim bu alinan vergilerde dogru yere gidiyordur..trt ye verilen vergiler malum vatandasa zarar olarak geri donuyor...hatta trt nin dizilerinden leyla ile mecnunda bile konu olmustu trt vergisi...tube videolardan izleyebilirsiniz..super bi sahne



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 27 Haziran 2017; 14:30:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt
    trafikten zartan zurttan şikayet etmeyeceksiniz.
  • AKP' li olarak bende tebrik ediyorum CHP' yi. Bunun gibi vatandaşın yararına, olumlu muhalefete devam etseler iktidara oynarlar o zaman.
    He TRT payı kalkar kalkmaz orası ayrı.
  • AKP'ye oy veren birisi olarak CHP'yi kutluyorum.

    Harika bir iş başarmışlar. Umarım elektrik faturasındaki kaçak kullanım bedellerini ve trt paylarını da iptal ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşın 500 milyon lirasını kurtardık diye seviniyorsunuz ama bir Chp'li vekilin 1.2 milyonluk telefon faturasını vatandaşa ödetirken de aynı tepkiyi koysaydınız daha iyi olacaktı. Yetmez ama evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakilic -- 27 Haziran 2017; 15:44:47 >
  • Allah razı olsun... Bu adana CHP milletvekili 1.2 milyon TLlik cep telefonu faturasınida ödesin bi zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman hemen CEHAPE ye oy verelim :))))
  • chp iptal ettirir, iktidar olsa geri getirir, tek bildigi tersine muhalefet. (trt payına karşıyım)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    CHP yaptıysa kesinlikle yanlıştır o yüzden TRT payına sonuna kadar EVET!

    Bu troll yorum 255 beğeni almış, tabi bu sayı sonradan daha da artabilir, cidden yazık. O zaman bu 255 kişi ve temsil ettiği her insan evladı bizim vergileri de ödesinler. Devlet, fazla ödediğimiz vergileri bu akepeli arkadaşlardan tahsil etsin. Onlar mutlu biz huzurlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Haziran 2017; 15:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefetten muhalefetçe yaklaşım, 15 senedir bir ilk maşallah mı desem subhanallah mı bilemedim. Bu yaklaşımlarını arttırdıkça oy yüzdeside artar ama 15 senedir kuklalığa devam ettiniz hunharca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Senin gibiler oldukca azinlikta ne yazik ki. En basitinde su forumda bile "chpden baska ne beklenir, chpnin iyi birsey yaptigi nerede gorulmus, nerede kotuluk varsa orada chp vardir" gibi sozler soyleyen cok kisi var. Bunlar internete erisimi olan, arastiran ve olaylari goren kesim. Bir de arastirmayan, olaylari sadece medyadan takip edenler var. Mesela bunlar bu tarz durumlar disinda chpnin verdigi onergelerin, projelerinin falan da farkinda degiller cunku malum medya kasitli olarak gostermiyor.

    Burada kasitli yapanlar yada baska sebepten nefret duydugu icin chp deyince direk karsit konum alanlar disinda halkin icindeki genel alginin bu yonde olmasindan etkili. Dogru seyleri bilmiyor ki dogru desin. Yoksa herkes herseyin farkinda olsa isler cok baska olurdu.

    Sonucta butun partiler yanlislar yapiyor. Onemli olan halka bunun nasil aktarildigi. Tarafsiz medya mesela bu acidan cok onemlidir.

    Hocam yalnız şöyle bir durum daha var. Bu medyayı kullanma durumu bu hükümetten öncede vardı. Yaşınızı bilmiyorum ben 30 u geçtiğim için 90 yılları hatırlıyorum ve malesef tersi idi. Ha bunu karşılık verilsin diye söylemiyorum. Şuan malesef tersi gibi bir durum sosyal ağlarda çok etkili. Hükümet ise bir nebze bazı noktalarda ülkenin selahiyeti için kullanıyor ve malesef kraldan çok kralcı olan hani bu hükümetten sonra bir anda cuma namazına gitmeye başlayan veya af edersiniz sonradan müslümanlık aklına gelen yapılar ise bunu kullanıyor hocam.

    Diyeceğim şuki bu devir böyle gitmez. Bakın ekonominin iyi olduğu zamanlardan bahsedilir sürekli yaklaşık 1-2 sene öncesine kadar ve dünya genelinde iyiydi bu durum ve Türkiyede bundan etkilendi. Ama aslına bakarsak kabul etmek lazım Türkiyenin durumu çokta iyi değildi. Şimdi ise hükümet şu son referanduma kadar diken üstünde idi ve resmen pamuk ipliğine bağlandık. Tam tersi olsa doların hali ne olacaktı, Dünyanın tepkisi nasıl olacaktı o işin çok başka boyutu. Ha durum düzelmedi sadece durağanlaştı. Kıpırdanma yok ama diğer olaylardan etkileniyoruz ve farkına varmıyoruz.

    Yani insanların eline imkanlar verildi ve daha güzelini adaletli olanını arzu etti ve bu sistem içinde olan yanlışları öyle veya böyle atacak hocam. Diyelimki vergiler artarak devam etti nereye kadar artacak. Sonrasında insanlar ister istemez tepkisini birşekilde gösterecek. Aslında zorla gösterilecek. Parası biraz varda o cep telefonunu alıyor. Bir süre sonra alamayınca zorlada olsa almaması gerektiğini gösterecek. Devletede bunu bende yapmalıyım diye zorlayacak. Nüfusu bizim gibi artan ülkelerde bu böyledir hocam. Ha ilerde nüfus ne olur bilemem ama sonuç olarak Fransada ihtilale kadar belli süreçler geçirdi ve etkisi dünyaya oldu. Ortadoğu Afirika ve bizde bu süreçte doğru olana belki acı ilede olsa ulaşacağız.

    Ayrıca Chp yaptıysa yanlıştır düşüncesi kırılır hocam. Nedeni ise şu, eğerki devlet Fetönün siyasi ayağını kırmaz ise bu görmzden gelinemeyecek bir hal alacak. Dolayısıyla bu bile sistemi değiştirmeye yeterde artar bile.

    Daha onceki hukumetler de medyayi kullandi tabi ama bu kadar cesit yoktu. Akp teknolojinin hizli gelistigi doneme denk geldi. Artik bilmem kac tane kanal var. Bir de daha once koalisyon oldugu icin medyada tek bir fikir yerine mecburen cesitlilik oluyordu. Siyasiler oturup tartisiyorlardi falan. Tabi birde akp 15 senedir bu konuda da uzerine koyarak ilerledi. Her gecen yil kontrolu daha da arttiriyor. Kimse bu kadar uzun sure iktidar olmadigi icin bu kadar kontrol saglayacak zamani olmamisti.

    Ekonomi son yillarda kotu zaten. Genelde insaata bagli, uretime dayali olmayan bir ekonomimiz var. Piyasadaki sicak para biraz idare ediyor. Hatta bu katar krizinde de katarin yaninda yer almamizin sebebi bu oldugunu dusunuyorum. Karsimiza aldigimiz ulkerin yatirim, ticaretine karsin katarin avantaji oradan bize gelen bol miktarda sicak para. Tabi birde arac otvsinin, bu verginin falan arttirilmasi. Eger bir devlet vergiye yuklenmeye basladiysa ekonomi kotu demektir.

    Feto olayi suanda bile sulanmaya basladi. Cok garip iddanemeler ortaya cikiyor. Bu saatten sonra en fazla gostermelik 3-5 kisiyi siyasi ayagi diye alirlar. Daha fazlasi olmaz. Iktidar buraya gelmesi birazda bu cemaate bagliydi. Zamaninda bu kadar ic ice olup sonradan birden ayrilmak olmaz. Ama cogu kisi icin "kandirildik, hata yaptik" lafi yetti. Kimse fazlasini aramiyor yada sorumluluk alinmasini beklemiyor artik. Hatta butun suclar suan yavas yavas chpye yikilmaya basladi. Yakinda tek suclu chp diyecekler bu gidisle.

    Neyse zamanla gorecegiz artik.

    En büyük hatamızda toplumda genel olarak. Malesef müslüman olarak utanarak ifade ediyorum. İnanç noktasından bakıp haramı helal gibi telakki etmek oldu. Bu fetö olayındada böyle, başka meselelerdede böyle. Şuan oturduğumuz evi almaya gittiğimizde, Müteahhit evi bizim üzerimize verecekti ve çok sıra vardı. ben arabada sıcakta bekliyordum. Bu sıra bitmez derken, babam ile müteahhit geldiler. Sonra babam diyor. Orada birşeyler yaptı işini halletti hemen diye. Gülermisin ağlarmısın. Yani malesef İslamın düzenini insanlar alemlerine yerleştiremedi. Bundan dolayı siyasi düşüncesine göre ahkam kesiyor.

    La teşbih vela temsil bir örnek vereyim. Mesela Akp ye ve Chp ye oy vermiş iki şahıs olsun velevki ikiside açık bayanlar olsun. İslama göre burada ikisinede haram, velevki ikiside banka kredisi ile ev almış olsunlar, islama göre bir daha haram. velevki kamu alanında bir yerde sırada beklememek için dikkatsizlikle birinin önüne geçmiş olsunlar veya işlerini hallettirmek için bir takım birilerini sokmuş olsunlar ve islama göre Kul hakkıda Haram. Bu kapalı bir bayanda olabilir. fark etmez yanlış anlaşılması. Ya kardeşim Şimdi biri akpye biri chp ye oy vermiş. sadece bir oymu insanı değerli veya değersiz yapacak. Malesef insanımızın gözünde biri vatan haini biri devlet dostu oluveriyor. Bu kıstasları daha iyisini gördükçe toplumca düzelteceğiz. Belki halk iyi niyetle Akp ye oy verdi, ama birazda basiretli olmak gerekli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abooo01

    zoruna giden insanlar var sıf cehape yapmış diye

    Hasta lan bu millet üstüne binip kırbacı vurunca hizaya geliyor . İyilik yaramaz.
  • ekoeko26 E kullanıcısına yanıt
    Hangi konu hakkında bunu söyledin bilmiyorum ama çocuk olan kendini senin gibi laf atıp kaçarak gösterir adam olan çıkar karşıma konuşur baba gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu maliye der ki: Evde Pc den Tv izleyenleden de vergi almalıyız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadircitak

    trafikten zartan zurttan şikayet etmeyeceksiniz.

    o profil resmi yaptıgın Ömer Halis Demir ve ailesi CHP'lidir. bunu da böyle bil. hadi yallah arabistana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt
    bu yeni çehepe adalet için yürürde kimin için adalet. vatanseverlik bozuk süt gibidir.
  • Hepsiburada trt paYI kalktı indirimli fiyatlarla diye sayfasına yazı koymuş. Hiç bir indirim yok. Aksine fiyatlar artmış.
  • Biraz geç fark ettim ben ama kalkmamış bu nane. KHK ile vergi koymuşlar. Başarısız darbeden sonra halen daha devam eden OHAL yetkisi ile telefonlardan TRT vergisini kaldırtmamışlar yanlış duymadınız.

    https://www.dijitaller.com/akilli-telefonlara-trt-vergisi-tekrardan-geldi/
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Bu resmen yetki gaspıdır. Fetö ile mücadele maksadı ile çıkarılan OHAL'in amacı dışında kullanılarak TBMM nin yetkisini gaspetmektir. Aynı şekilde daha çok var, kanunla yapılması gereken olağanüstülüğü bulunmayan şeylerin OHAL KHK sı ile yapılması hukuka tamamen aykırı. Anayasa mahkemesinin de önüne geldiğinde ben yetkisizim deyip çekilmek yerine, anayasanın özüne aykırılıktan iptal etmesi gerekiyor. (O yetkisizim in gerçek anlamını da herkes biliyor.)
    KHK her ne kadar meclise gelse de bilinçli olarak geri sıralara atılıyor, gündeme gelmiyor. Gündeme alınırsa da bi gece ansızın pat diye geçiverir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Temmuz 2017; 8:16:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    oyle deme. cehapenin oynadigi buyuk oyunu gorduler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.