Şimdi Ara

CHP'nin Yeni Reklamı 'Bugsuz yeni bir dünya' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
387 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhalefetin böyle güçlü adımlar atması ne mutlu.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Türkçede 'Tanıyamadığım birinin karısı'ndan kendi karısına seslendiğini anlıyorsan ya bonzai ya da esrar iyi kafa yaptı herhalde Kıvırın kıvırın iyi oluyo sizi izlemek.Şurda 4 gün sonra Aziz nesinin laflarıyla ego takviyesi yapmanıza az kaldı Uzun uzadıya yazmaya pek gerek yok.Herkesin eskiği de kusuru da olsa da kimileri sadece laf değil icraat de üretirken kimileri de laftan öteye geçemiyor.Hani bir zamanlar tayyip ve halk marabaydı cahildi başörtülüydü okullara sokulmuyorlardı yobaz diye ne ara Onlar saraylı Jön Türk muharrem köylü oldu Tatankanız ne kadar karakterli bir tatankaysa ayetel kürsi okumadan çıkmam anam bacım başörtülüdür bana hacı derler deyince muhafazakarlardan oy alacağını sanıyor,millet sadece biryeriyle gülüyor bu sahtekara.Particilik yapmaya benim adamım iyi seninki kötü demeye gerek yok bunun sonu gelmez.Ekonomideki kusurları sorunları ben de biliyorum lakin bu Tatanka veya diğerleri gelse değil düzeltmek en fazla 2 yıl milletin ağzında bal çalıp ülkeyi 2000lerin hemen başındaki konuma getirip kaçmazlarsa ben de birşey bilmiyorum.Onu verecem bunu yapcam öyle de köylüyümle olsaydı Haydar Baş %90 oy alırdı.Bu millet sahtekarları iyi tanır merak etme.Sizse zihniyetinize uygun olduğu için gözü kapalı oy verirsiniz Tatankaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 20 Haziran 2018; 21:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Türkçede 'Tanıyamadığım birinin karısı'ndan kendi karısına seslendiğini anlıyorsan ya bonzai ya da esrar iyi kafa yaptı herhalde Kıvırın kıvırın iyi oluyo sizi izlemek.Şurda 4 gün sonra Aziz nesinin laflarıyla ego takviyesi yapmanıza az kaldı Uzun uzadıya yazmaya pek gerek yok.Herkesin eskiği de kusuru da olsa da kimileri sadece laf değil icraat de üretirken kimileri de laftan öteye geçemiyor.Hani bir zamanlar tayyip ve halk marabaydı cahildi başörtülüydü okullara sokulmuyorlardı yobaz diye ne ara Onlar saraylı Jön Türk muharrem köylü oldu Tatankanız ne kadar karakterli bir tatankaysa ayetel kürsi okumadan çıkmam anam bacım başörtülüdür bana hacı derler deyince muhafazakarlardan oy alacağını sanıyor,millet sadece biryeriyle gülüyor bu sahtekara.Particilik yapmaya benim adamım iyi seninki kötü demeye gerek yok bunun sonu gelmez.Ekonomideki kusurları sorunları ben de biliyorum lakin bu Tatanka veya diğerleri gelse değil düzeltmek en fazla 2 yıl milletin ağzında bal çalıp ülkeyi 2000lerin hemen başındaki konuma getirip kaçmazlarsa ben de birşey bilmiyorum.Onu verecem bunu yapcam öyle de köylüyümle olsaydı Haydar Baş %90 oy alırdı.Bu millet sahtekarları iyi tanır merak etme.Sizse zihniyetinize uygun olduğu için gözü kapalı oy verirsiniz Tatankaya
    Ayni seyleri tekrar ve daha bitisik yazarsan okumam kusura bakma,okumadim da.Cevap veriyorsan ver dostum,sadece kendi yorumlarini yazip benim sorulari es geciyorsan bunu da goze alman lazim.Selametle

• CHP&#39;nin Yeni Reklamı "Bugsuz yeni bir dünya"

• 98 yıllık akp'liyim oyumu bu seçim chp'ye vereceğim. Hüloooo. (!)

Seçimde vay yüce gençlik atatürkçü gençlik, seçim sonrası

-efendim gençlere şu vaatler vardı

-hm? Genç? Sözlüğü getirin bakayım genç neydi...

Hepsi aynı beyin. Kişisel menfaatler önemli. Ben mazotun 25 kuruş olmasını bekliyorum hala. Bakalım hangi zeki, halktan bir lider bu vaadi sunacak..

Yaşasın kutsal Muharrem İnce. Yaşasın Yüce Tayyip. Yaşasın Mera' bi dakika onu sanki başta yüceltmiştik bu kadar yeter. Ama yaşamasın vatanımın geleceği. Ben yatsam da olur. İnce gelir kuantum fiziği söylemiyle bize çağ atlatır. Tayyip çıkar yerli uçağımız var der uçağımız olur. Banane! Ben kılımı kıpırdatmam. Yaşa Muharrem.

Meral hanım? Onlaaaar, giderleeeeeer yaparlaaaar biz kazanacaaaaaaaaaz?!?!@ Ne diyorsun teyze? Neyse sende yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flylo -- 20 Haziran 2018; 23:29:57 >

• Kılıçdaroğlu'ndan pek haz etmiyorum ama on numara reklam olmuş. Bana kekle çayla tatar böreğiyle kıraathaneyle değil bilimle teknolojiyle gel kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 20 Haziran 2018; 23:32:47 >
  • joyned J kullanıcısına yanıt
    Sizi bu kafayla daha çok kerizlerler...

Bakara suresi 188:

Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla,
    Aranızda birbirinizin malını haksız yere yemeyin.
    İnsanların mallarından bir kısmını bile bile günaha girerek yemek için onları hakimlere (rüşvet olarak) vermeyin.

Müslümansın ya hani... Direkt Kuran'dan alıntılayayım dedim.

Hz. Ömer ne demiş?
    “Bir kimsenin kıldığı namaza, tuttuğu oruca bakmayınız;

– Konuştuğunda doğru söylüyor mu,

– Kendisine bir şey emânet edildiği zaman emânete riâyet ediyor mu,

– Dünya ile meşgul olurken helâl-haram gözetiyor mu, ona bakınız.”

Daha çok sayarım... Kerizleniyorsunuz. Haberiniz var ya da yok. Bence daha da geç olmadan, dönün bu hatadan.

-----------------------

Emine hanım 35.000 dolarlık çantalarla geziyor. Emine hanım ve iki kızı da estetikli. Emine hanımın ilk fotoğraflarına bakınız. Burun farkını görünüz. Bir de Ajdayı da geçti. Bayağı gergin, daha da gerilmeye devam ediyor.

Yatlar, katlar, damadın Şehrizar konaklarında tapusu, gemiler, gemicikler... Son gemicik 16 milyon liraya alınmıştı.

Bütün bunları "Tüm servetim şu yüzük, bir gün bu yüzükten fazlasını bende görürseniz bilin ki haram yemişimdir" diyen biri yapıyor bu arada.

------------------------

Müslüman'ın hakkını korumak... Şii müslüman değil mi? Şii-Sünni kavgasına körükle gitti yıllarca hükümetimiz. Suriye'de akan kanda utanarak söylüyorum, bizim de etkimiz var. Neden Sünni bloğun parçası gibi davranıyoruz? Hani "mezhepçilik yapan bizden değil"di? Ne oldu o iş? Mezhepçilik yapan müslüman, müslüman mıdır? Müslümanı müslümana kırdıran müslüman, müslüman mıdır? Hangi müslümanı savunuyor RTE? Katledileni mi savunuyor? Yoksa katledeni mi? Niye çıkıp "Hepinizin Allah belanızı versin, bu ne biçim müslümanlık?! Yazıklar olsun size" diyemiyor? Sünni bloğun sermayesi tatlı geliyor, ondan...

Irak bombalanırken, "Kahraman genç kadın ve erkek Amerikan askerlerinin, olabilecek en az kayıpla evlerine dönmeleri için dua ediyorum." diyen bir siyasetçi müslümanın hakkını koruyor... Yersen...

------------------------

Sizi bilmem. Ben keriz değilim. Bu halkın da keriz olduğunu düşünmüyorum. Oy verecekse de, müslümanın hakkını koruduğunu düşündüğü için oy vermeyecek. Belki çaresizlikten, belki kendine uygun aday bulamadığından, belki "düzenim bozulmasın" korkusundan verecek. Ama aklı olanın, RTE'ye "müslümanın hakkını koruduğu için" oy vereceğine inanmıyorum. Uyanın artık hayal aleminden. Oy verecekseniz gene verin de, yalanlarla kendinizi kandırmayın.

Bugünkü İsrail basınını da takip edin. Düşman belliyorsanız, düşmanınızda ne oluyor bitiyor, gözünüz orada olsun. İsrail medyasında, İsrail'in en çok çıkar sağlayacağı sonucun "RTE'nin başkan olması" olduğu açık açık yazıyor. Sebeplerini de merak ediyorsan sor, söyleyeyim. Ben de İsrail'li olsam, Türkiye'nin başında RTE'yi isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 21 Haziran 2018; 1:32:59 >

• Harika ya uzun zamandır böyle güzel bir şey görmemiştim.
  • Kemal amca iyi güzel diyonda bu dediklerini yapman çok zor özellikle oyunlardaki cheat olayını kesinlikle çözemezsin gençleri kandırma
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Ulkeyi baskasina guvenerek teslim edecek adama siyasetci demem ince tam olarak bunu yapiyor pkk abdye guvendi baktiki pkkdan bir sey cikmayacak destegini kesti inceninde yaptigi bu ayrica para yemis falan gecin adam kendi maasimdan karisina almadigi ne malum hemde emine erdogan bilinen biri oldugu icin is yapsa direk kazanir ve 35.000 dolarlik canta ile dolastigini nereden biliyorsunuz kendi gozunuzle gordunuz mu calip gezdigini eger baskasinin dilinden soyluyorsan siz gunaha giriyorsunuz ayrica Kuranın tefsinirini okumadıysanız okumanızı oneriyorum şii kavgasi yok bu ulkeyi kim tehdit ediyorsa ona tepkimizi gosteriyoruz bu kim olusa olsun sunnu olsun Turk olsun Kurd olsun fark etmez yoksa sen gordun mu ulkemizde bir sii nin dislandigini dislayan varsa irkcidir ve cezasini gormeli. Israil mi? RTE yi ovuyorsa bu RTE yi kotu gostermek icin kazanmasini hayatta istemezler. Ince hdpye pkkya esad a tek bir laf soylemedi tek derdi erdogan ve gnclere onerdigi ve destekledi kendi kitabi uygunsuz ve barlarda takilmis simdide cumaya gittigini soyluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyned -- 21 Haziran 2018; 2:8:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne dediğinden kendisinin bile haberi yok. Prim kasacağım diye takla atmanın da bu kadarı..

• Çok bug var majör update lazım

• joyned J kullanıcısına yanıt
    Onaylı ses kayıtı var daha ne istiyorsun ? Müslüman olan Erdoğan ı desteklemez. Destekleyen kul hakkı yiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir animasyon izledim

Vatanseverlikten, Kalkınmadan, Projelerden, Vatan haini Terörislerden bahsetmek yok

Varsa yoksa

"Devlete ve yönetenlere karşı şimdilerde, Filmlerde, çoğu sanal platformlarda vs. biraz sıkıntı oluyor kara propaganda yapamıyor ağır ithamlarda bulunamıyor düpedüz küfredemiyoruz

Bu yüzden bu ergümanlara Özgürlükte özgürlük istiyoruz" diyor bu zat..

Neymiş pasaportumuzun itibarı artsınmış, ülkeni kardeş saydığın teröristlerden temizlemeden, kalkınmadan, ekonomik gücün olmadan bu tür çizgi filmlerlemi itibar yükselteceksin?

Ayıp olmasın diyede araya birde körling skıştırmış

Evet çözülmesi gereken bir şey var ve bu seçim değil Kemal'ciğim senin zihniyetin ve tihniyetin.

Şu kısacık 15 yılda hayal olup gerçeğe dönüşen şeyler, Teröristlerin inlerine girip temizlenmesi bir sonraki atılım için Türkiye'mizi sanayileşme ve kalkınma sürecine hazırlamaktı,

Bu süreci analiz ve takip edemeyen kalıplaşmış görüşte olanlara bir sözüm yok,

Onlar zaten bir bahane bulup yine muhalefet ederler, ki zaten bu yüzden ikdidarda değilde muhaliflikten öteye geçemezler

Ben bu mesajımla kararsızlara seslenmek istedim,

zaman;

asıl buğulaşmış zehirli düşüncelerden kurtulma, eğriyi doğruyu görme zamanıdır.

Ben Kemal bey'in bu animasyonu sonuna kadar izledim şimdi sizde şu videoyu sonuna kadar izleyin bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: joyned

Ulkeyi baskasina guvenerek teslim edecek adama siyasetci demem ince tam olarak bunu yapiyor pkk abdye guvendi baktiki pkkdan bir sey cikmayacak destegini kesti inceninde yaptigi bu ayrica para yemis falan gecin adam kendi maasimdan karisina almadigi ne malum hemde emine erdogan bilinen biri oldugu icin is yapsa direk kazanir ve 35.000 dolarlik canta ile dolastigini nereden biliyorsunuz kendi gozunuzle gordunuz mu calip gezdigini eger baskasinin dilinden soyluyorsan siz gunaha giriyorsunuz ayrica Kuranın tefsinirini okumadıysanız okumanızı oneriyorum şii kavgasi yok bu ulkeyi kim tehdit ediyorsa ona tepkimizi gosteriyoruz bu kim olusa olsun sunnu olsun Turk olsun Kurd olsun fark etmez yoksa sen gordun mu ulkemizde bir sii nin dislandigini dislayan varsa irkcidir ve cezasini gormeli. Israil mi? RTE yi ovuyorsa bu RTE yi kotu gostermek icin kazanmasini hayatta istemezler. Ince hdpye pkkya esad a tek bir laf soylemedi tek derdi erdogan ve gnclere onerdigi ve destekledi kendi kitabi uygunsuz ve barlarda takilmis simdide cumaya gittigini soyluyor...
    Bu kadar kör olmuşsunuz.

Hatun'un çantası HERMES. Ayakkabılar Prada. Gözlükler de keza... Her gün TV'de saatlerce gösteriyorsunuz. Nereye bakacağımızı bildiğimiz için, şuursuz veya salak olmadığımız için, kibir kulenizi, görgüsüzlüğü ve nasıl para saçıldığını TV'lerden bile görebiliyoruz.

Kadının bir kombini 45.000 dolar. "Adamın maaşı ile alınmadığı ne malum" diyorsun... Adamın maaşı 22.000TL. 10 ay çalışması lazım. Siz uyumaya devam edin.

Ben milyoner bir ailenin çocuğuyum. De ki 20 milyonluk arsa vs. vardır. Karıma 35.000 dolarlık çanta almak aklımın ucundan geçmez...

Tayyip Bey'in resmi mal varlığı beyanı ortada. Aday olurken açıklamak zorunlu. Kendisinin toplamda 4.5 milyon liralık serveti var (güya). Bu servetin kabaca %5'ini kadın tek kombinle üzerinde taşıyor. O kadının daha kaç kombini var? Kızların da keza.

--------------

Şii-Sünni kavgasının ne olduğunu anlamamışsın ki sen... Türkiye'de değil bu sorun. Suriye'de. Milyonlar öldü. Temelinde de şii-sünni çatışması yatıyor. Bir tarafı İran, öbür tarafı Suudi Arabistan besliyor. Tipik mezhepçi çatışma. Biz de Suud'larla bir olduk. Neden olduk? Türkiye'de Alevi var. Cem evleri ibadethane oldu mu? Yok. Ortodoks kilisesi, Katolik kilisesi, Alevilikten çok daha yeni olan protestan kilisesi ibadethane... Cem Evi değil. Sonra bana bik bik bik "ayrımcılık yok" de. Alevi nüfusun çok yoğun olduğu Ankara Mamak'taki lisenin adını "Yavuz Sultan Selim" koy. Biz mal değiliz. Ağzımızı açıp gezmiyoruz. Sizinkiler mezhepçi. Ayrımcı.

İsrail de tabii ki RTE'yi ister. Çünkü zaten kağıttan kale. Üflesen yıkılır. RTE de farkında. Bu sebepten ötürü talepleri daha kolay karşılar. Populist çıkışlar uğruna da ülkenin gerçek ihtiyaçlarını göz ardı edebilir. Mesela:

O kadar atıp tutuyor İsrail'e. 16 yıldır iktidarda. Zirai tohumlarımızın %70'ini İsrail'den alıyoruz. Yerli ve milli tohum üretimi işine 16 yıldır neden el atmadı RTE? Yarın İsrail tohum satışını kesse, 1 ay içinde tarım biter ülkede. 2 ay içinde AÇ KALIRIZ.

Gene, biz salak değiliz. Görüyoruz.

Basi uzun uzun aciklamaya bile gerek yok sandiginiz gibi degil 10 ay calisacagina 20 ay birikim yapabilir ondan sonra dedigim gibi ticaret yapmis olabikir hediye olabilir, Turkiyenin eskisi gibi olmasi istemiyorsaniz en azimdan kendinizi kendiniz yonetmek istemiyorsaniz chpye guvenmeyin.

Bahsettiginiz olay siiler RTE yi ve Turkiyenin gelismesini istemiyor ve abdnin tarafini tutuyorlar yoksa mezheple alakasi yok. Iran Turkiyeyi istemiyor pkkya destek cikiyor gelsin desin Turkiyenin yanindayiz hani RTE onlari bas taci yapiyor mu yapmiyor mu?

Her olayda bir kereden cozulmez yani her insaninda bir sorunu oluyor RTE cozemez bir kerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyned -- 21 Haziran 2018; 9:24:1 >
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Teror orhutlerine tek bir laf soylemeyen birini desteklemek ulkeyi batirmaktir ulkenin ileriye gitmesini engellemektir dinsizligi savunmaktir terorunde dini yoktur ve teroru savunan terorden farksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyned -- 21 Haziran 2018; 9:28:19 >
    Msji guncelledim.

• Benim Akepeli işyerinden arkadaşim var Dota oynuyor.İnternetten ve ping sorunundan rahatsiz zaten Muharrem İnceye ikna etmiştim.Reklamdan görünce partiyide CHP ye oy verecek...

• Gayet güzel bir reklam olmuş biri pingten bugtan bahsediyor diğeri 15 sene önce fırın yoktu sanıyo evlerde

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1715776505138796&id=534390316610760

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.