Şimdi Ara

CHP'nin Yeni Reklamı 'Bugsuz yeni bir dünya' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
387 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahahaha inanılmaz sempatik ve esprili olmuş, şahsen ben sevdim.
  • Bunlar çok daha önce yapılmalıydı birbirlerine laf atmaktan muhalefet bir adım ileriye gidememişti ancak akılları başlarına geldi. Epey geç oldu ama sonuç iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 19 Haziran 2018; 11:31:54 >
  • O değil de şiirlerinde elalemin karısına dil uzatan fizikçilik kar etmiyor boobs isterim diyen ama her gün cuma namazı kılarım imam olacaktım ben aslında muhafazkarım bana hacı derler diyen bir adayımız var şaka gibi

Chpnin adayı da kendi gibi aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://youtu.be/DbUvfKe6yoo

Bu da temel reyizin yeni reklam filmi ben beğendim.Yaratıcılık inovasyon her zaman iyidir.Eyyy cahapa diye bağrışlardan bıktık artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 19 Haziran 2018; 13:24:27 >
  • Sıradan bir çomarın sözleri...
    -Ekmeği karneyle alırdık (1999 doğumlu)
    -Heryer çöptü
    -Gılışdar seseka’yı badırdı
    -Yol bile yabmadılar
    -AhPardi olmasa şimdi esirdik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

O değil de şiirlerinde elalemin karısına dil uzatan fizikçilik kar etmiyor boobs isterim diyen ama her gün cuma namazı kılarım imam olacaktım ben aslında muhafazkarım bana hacı derler diyen bir adayımız var şaka gibi

sızın gibiler anca oyle oy veriyor yoksa umurumuzda değil

Muhafazakarları tarihe gömüp eski türkiyeyi getireceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu reklam ile gördük ki Kılıçdaroğlu bundan sonra hayatına Animasyonu ile devam etmeli.

Gelmiş geçmiş en iyi seçim reklamlarından biri

İnşallah Muharrem ince ile Sen ben onlar bunlar kavramları tarihe gömülüp yerini biz olarak değiştirecek

• Reklam öyle değil böyle yapılır kalite farkı:

https://www.youtube.com/watch?v=s3GMgWaNto0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

sızın gibiler anca oyle oy veriyor yoksa umurumuzda değil

Muhafazakarları tarihe gömüp eski türkiyeyi getireceğiz

Alıntıları Göster
    RTE bir gün demiş mi ben 5 vakit namaz kılıyorum? RTE müslümanları savunuyor biz müslümanları savunmayanlara oy vermeyiz istediği kadar namaz kılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

O değil de şiirlerinde elalemin karısına dil uzatan fizikçilik kar etmiyor boobs isterim diyen ama her gün cuma namazı kılarım imam olacaktım ben aslında muhafazkarım bana hacı derler diyen bir adayımız var şaka gibi

REİS SEVDALİLARİ ❤️ #DEVAM

grubundan kopmuşçasına zeka yüklü ve Whatsapp aile grubundan çıkmışcasına emoji dolu mesajınla,sen de hoşgeldin akepeli kardeşim.Ne yazdigin anlaşılmıyor ama olsun,sefalar getirdin..

• Komik ama güzel :D
  • RTE vs kılıçdaroğlu'nun counter-strike 1.6 oynadıkları bir video vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 20 Haziran 2018; 1:5:53 >
  • Söylediklerinin hiç birini kk yı tanımlamıyor , chp son 20 yıldır gerçekten çok kötü durumda . Bunu bir sol görüşçü söylüyor yobazın teki değil
  • Güzel reklam yapmış.

Bu zamana kadar internet kimsenin gündeminde değildi.

Şu an sadece CHP bununla ilgili iki video hazırlamış olması güzel. İyi partininde bir videosu vardı sanırım.

Türkiye de İnternetin hali hakkında bir tartışma konusu olursa olay bambaşka bir boyuta ulaşabilir. Çünkü hükumetin internet yatırımları konusunda karnesi berbat.

Speedtest in sitesinde 88 inci olmamiz.

Oecd ulkeleri arasında internet abone oranı en düşük ikinci ülke olmamız.

Bir tarafta internet bağlamak isteyip aylarca alt yapı ya da port bekleyen aboneler

Diğer taraftan lüks semtte yeni yapılmış sitelere oturma izni alınmadan çekilen birden fazla fiber alt yapı.

Aylık 60 lira ödediğin interneti iptal ettirmek istediğinde taahhüt cezası olarak kesilen 1000 lira cayma bedeli.

Türk Telekom un alt yapı yatırım yetersizligi ve abone azlığı nedeniyle yabancı yatırımcının birleşik Arap Emirlikleri ni tercih etmesi. Tüm yatırımı oraya yapması.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir alternatif alt yapı yatırımcilarinin yerin altından geçen kablolardan alınan geçiş ucretini bir gecede 10 katına çıkarmasi.

Yapılan itiraz sonucu davanin ibb nin aleyhine sonuçlanması sonucu bir sene sonra sözleşmeyi yenilemiyorum sökün tüm kabloları demesi.

Bu kadar şeyin üstüne Türk Telekom'un ödenmeyen 4.7 milyar dolar borcu.

Bu uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 20 Haziran 2018; 4:44:9 >

• Bize de GGWP demek düşer :)
  • joyned J kullanıcısına yanıt
    Hayırdır, sizinki tekrar İstanbul'u mu fethedecek ?

Vaat bu gibi duruyor o reklamda...

Hiç değilse, Kemal Kılıçdaroğlu, internet problemine el atacağını söylüyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın kalitesi de Osmanlı döneminde kalmış.

Sene 2018 artık biraz geliştirin şu zihniyeti. Millet internet diyor, uzay diyor, bilim diyor, başımızdaki zat hala kılıç kalkanda...
  • Bi tayyibin reklamındaki yorumlara bakın bi de bu reklamdaki.

Sağa sola yobaz diyen arkadaşların yorumkari çok ilgimi çekiyor.

Ayrıca en iyi reklam iyi partini yüzünü güneşe dön

• quote:

Orijinalden alıntı: joyned

RTE bir gün demiş mi ben 5 vakit namaz kılıyorum? RTE müslümanları savunuyor biz müslümanları savunmayanlara oy vermeyiz istediği kadar namaz kılsın.

Alıntıları Göster
    bende müslümanım ama müslümanları savunanları sevmem rte 5 vakit kılıp kılmadıgını söylediğini bilmiyorum. ama karsısındaki herkesi dinsizlikle suçladığını bılıyorum.

Türkiyenin doğusundaki ülkere yardım götüren hükümete oy yok.

daha kendı aç karnını doyuramıyor bu memleket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla helal olsun tek kelime ile mükemmel olmuş her ne kadar sevmesem de Sezar in hakkı Sezar a

• O vasıfları vardır yoktur bilemem ama adam gerçekten akıllı

Muharrem İnce bağıra bağıra "Chp'nin Genel Başkanı, Doğal Cumhurbaşkanı Adayıdır, Kaçamaz" dedi ama kendisi aday oldu :)

Şimdi Muharrem İnce cbaşkanı da olamayacak mvekili de olamayacak, kk nın karşısına aday da olamayacak. ve Kemal Kılıçdaroğlu tek adam olarak devam edecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.