Şimdi Ara

CHP'nin sosyalist adayı, yeni partisini benimseyemedi! CHP ismini kullanmaya çekiniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "kardeşim hdp yasal mı yasal o zaman chp nin içinde hdpli adayların olması da yasaldır evet tamam konuyu kapattık sıra akp de evet"

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı eski sosyalist Alper Taş, yeni partisini bir türlü içine sindiremedi. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Alper Taş'ın, tweet ve biyografisinde CHP ismini kullanmaması, CHP ile uyuşamadığı iddialarını da ayyuka çıkardı.
    CHP'nin sosyalist adayı, yeni partisini benimseyemedi! CHP ismini kullanmaya çekiniyor

CHP'nin adayı yazamadı
    Twitter hesabını aktif şekilde kullandığı bilinen Alper Taş'ın, profilinin biyografi kısmına sadece "Beyoğlu Belediye Başkan Adayı" yazması ve aday olduğu partinin adını belirtmemesi, "CHP'nin fikriyatını özümseyemedi" gibi yorumları da beraberinde getirdi.

CHP'nin adaylarına kefil olmadığını söyledi
    Ayrıca 7 Şubat tarihinde attığı tweette, "Bana CHP’nin şu veya bu yerde gösterdiği adayları soran ve bu durumdan dolayı eleştiren arkadaşlar... Ben CHP’den milletvekili adayı değilim. Beyoğlu’na özel bir çalışma yürüteceğiz. Kazanırsak bir çizgide kazanacak. Sol için yeni bir dönemin önü açılacak. Kendimize kefilim." ifadelerini kullananAlper Taş, bu yaklaşımıyla hakkında çıkan iddiaları doğrulamış oldu.

yeniakit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/chpnin-sosyalist-adayi-yeni-partisini-benimseyemedi-chp-ismini-kullanmaya-cekiniyor-605761.html

• Ben Atatürkçü bir Türk genci olarak bu rezilliğe katlanamıyorum. Komunistide,İslamcisida defolsun anavatanlarına gitsin. Burası Türk yurdudur. Türk kültürü ikisinede benzemez!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipe bak

ülkeyi islamcı ve solperenler işgal etmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyığını seveyim senin komünist.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Ben Atatürkçü bir Türk genci olarak bu rezilliğe katlanamıyorum. Komunistide,İslamcisida defolsun anavatanlarına gitsin. Burası Türk yurdudur. Türk kültürü ikisinede benzemez!
    Ya ne lahana turşusu bu lütfen. Islam bu topraklarda en az 900 yıldır. Senin dediğin eski türkler asya da kaldı burdaki türklerin kültüründe kanında var Islam ne saçmalıyorsun sen

• sonra biz kötü oluyoruz, bunlar iyi oluyor.
    İp gidip buna oy verecek Allah'ım ne günlere kaldık
  • Cehape olmuş yolgeçen hanı...

Dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

Ya ne lahana turşusu bu lütfen. Islam bu topraklarda en az 900 yıldır. Senin dediğin eski türkler asya da kaldı burdaki türklerin kültüründe kanında var Islam ne saçmalıyorsun sen

Alıntıları Göster
    Doğu Türkistandaki İslam kardeşlerimize neden sahip çıkmıyorsunuz islamCI bey ?

• Kominst maduro yu alkışlayan akp liler nelere takılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Doğu Türkistandaki İslam kardeşlerimize neden sahip çıkmıyorsunuz islamCI bey ?

Alıntıları Göster
    Elimizden geldiğinde destek oluyoruz. Siz bu kadar milliyetçi geçinmenize rağmen ne yaptınız onu anlatın Hele.

• kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    Her fırsatta dillendiriyorum, Allah aşkına başka ne yapabiliriz? Hükümet ses çıkarmıyorsa, geçiştiriyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok, ama siz bu hükümet ses çıkarmasın, konuyu geçiştirsin diye oy veriyorsunuz, hükümetin sesi anca araplara çıkıyor.

• Ak Parti icraatlarını eleştiriyorum ama şu anki CHP'ye oy vereceğime Ak Parti'ye oy veririm daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    iyi Parti
  • Holk kullanıcısına yanıt
    Turk kulturunde kagan han hakan yok mu neden cumhuriyet ilan edildi o zaman ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

iyi Parti
    Onlar da liderlerine bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapıyor. Sorumluluk almış istifa etmiş, tam sorumluluğu kabul etmesi hoşuma gitmişti ki zorla geri getirtti bir takım kişiler. Bu bir oyun muydu onu da anlamadım. Sanki başka hiç kimse yok partide. Lidercilikten, bir kişiye biat etmekten hoşlanmıyorum ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.