Şimdi Ara

CHP neden kazanamadı söylüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü adamlar kendi kitlelerine hitab ediyor. Türkiyeden oy almaları için akp gibi muhafazakar bir şey olmaları gerekiyor.
    Chp'nin oy aldığı bölgeler, aldığı oy yüzdesi bellidir. Çok fazla görev verip sonra boşa üzülmeyin. İki taraf içinde bakış açısı vardır. Partiler tabi iktidarı hedefler ama seçmenin mantıklı olması lazım. İster AKp iktidar olsun ister Chp meclise daha fazl parti girmedikçe demokrasi sağlanamayacak.

• Kesinlikle chp den başka partiye oy vermemiş dedem doğru yolu buldu sonunda diğerlerinden bi halt olmaz deyip akp ye bastı mührünü rabbim herkeze doğru yolu göstersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eiens.Upload

Kesinlikle chp den başka partiye oy vermemiş dedem doğru yolu buldu sonunda diğerlerinden bi halt olmaz deyip akp ye bastı mührünü rabbim herkeze doğru yolu göstersin.

Bu kadar forumda takiliyorsun

Su yanlislarini duzelt artik Herkeze nedir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle chp den başka partiye oy vermemiş dedem doğru yolu buldu sonunda diğerlerinden bi halt olmaz deyip akp ye bastı mührünü rabbim herkeze doğru yolu göstersin.

Bak mesela o anlamsız bir hareketti bence, o oya afrikalı çocu- baraj altı partiler daha muhtaçtı.
  • İslam işbirliği teşkilatı başkanını çıkarıp denedi onu. Milletin karnı tok böyle numaralara. Artık görev bilincine sahip, ülkeyi ileriye taşıyan, yenilikçi, özgürlükçü hükümet iş yapıyor. Eskisi gibi vesayetçi, bol keseden sallayan, halka baskı kuran sömürge hükümetler değil. 7 hazirandan sonra Akp 230 küsur millet vekilini değiştirdi. Chp kaç seçimdir kurultay toplayıp geçiştiriyor. En azından Baykal'ın bir zamanlar yaptığı gibi iki üç gün gözükmesinler. Rezil bir durum.
  • Kaç seçimdir %25 ne eksik ne fazla .İnsanlar gözünde Chp mimli kapanıp yeni daha modern bazı şeyleri arkasında bırakması lazım .Din sömürüsü yapsın demiyorum insanlara güven versin yeter bununda Chp adı altında olmayacağı belli artık.Hdp gibi yapmaları lazım kürt partisi ama biz türkiyeye hitap ediyoruz diyip baya oy topladılar geçen seçim hem kürtlerden lgbtden ve değişik solcu gruplardan .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Kaç seçimdir %25 ne eksik ne fazla .İnsanlar gözünde Chp mimli kapanıp yeni daha modern bazı şeyleri arkasında bırakması lazım .Din sömürüsü yapsın demiyorum insanlara güven versin yeter bununda Chp adı altında olmayacağı belli artık.Hdp gibi yapmaları lazım kürt partisi ama biz türkiyeye hitap ediyoruz diyip baya oy topladılar geçen seçim hem kürtlerden lgbtden ve değişik solcu gruplardan .

Chp kapansa iyi olabilir belki çünkü seçmeni farklı partilere dağılacaktır. Parti ismi önemli olmaması gerekir normalde ama bir grup Atatürk'ün partisi deyip oy veriyor diğer grup inönünün partisi deyip nefret ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Bak mesela o anlamsız bir hareketti bence, o oya afrikalı çocu- baraj altı partiler daha muhtaçtı.

Sen dalga geçmeye devam et akp oyunu izmirde 5,4 türkiye genelinde ise yüzde 10 artırdı sizin partilerin hali de ortadadır .
  • quote:

quote:

quote:

Sen dalga geçmeye devam et akp oyunu izmirde 5,4 türkiye genelinde ise yüzde 10 artırdı sizin partilerin hali de ortadadır .

Tamam futbol takımı gibi parti tutuyorsun yaşın belli.

• bırakınız yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsTupyun9 -- 3 Aralık 2020; 22:58:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam futbol takımı gibi parti tutuyorsun yaşın belli.

Aşağılamaya devam et sen tipik bir chp li.

• Bir yerde rastladım aşağıdaki yoruma. Galiba haklı. Değiştirmeden paylaşıyorum.

"Bu yorumlar birkez daha gösteriyorki CHP bu seçmen profiliyle asla iktidar olamaz,seçim kazanamaz.AKP nin en büyük reklamını seçmeni yapıyor ve her geçen seçim oyları artıyor, neden mı çünkü sokaktaki her CHP seçmeni sırf demokratik hakkını kullanıp AKP ye oy atıyor diye karşısındakini insanlık onurunu zedeleyen ,aşağılayın ,sınıflandıran ve bölen bir şekilde eleştiriyor.Bir sağ görüşlü olarak kabul ediyorum ki sağ seçmenin eğitim seviyesi düşük evet,ama CHP liler onların da bir onuru olduğunu hiç hesaba katmıyor.Ben daha bugüne kadar çıkıp projesiyle oy isteyen bir CHP büyüğü görmedim.Yada bana koyun,aptal,sürü demeden fikrimi ve ideolojimi gözden geçirmem gerektiğini söyleyen bir CHP li seçmen görmedim. Nerde kavga oradan oy kapmaya çalışan CHP, nerde karmaşa orda CHP li vekil.Ama asla bur CHP li vekil görmedim mesela Kadir topbaş ı takdir edip daha iyisini vadederek oy isteyen. Zor dostum zor,siz böyle oldukça biz hep bize hitap edene oy veririz sizde hep kendinizi bizden üstün görürsünüz.Üzülerek söylüyorum ama siz okur araştırırsınız biz sadece dinleriz ama sizi de hep biz yönetiriz."

• -Bir lider bulup ona sabredeceksiniz.Tabi Bahçeli gibisini değil.(Erdoğan bu karizma için 25-30 yılını verdi.Nerelerden bugünlere geldi o adam..)

-Sizin şu burnu havalarda gezen elitist seçmenin leş gibi kibrinden, muhafazakârlar nefret ediyor. Oyumuzu almak istiyorsanız, partiden bu elemanları dışlayacaksınız.Yoksa bizim iktidar 2023'e kadar garanti.

-Devlet ihanet şebekesi FETÖ'nün inine girerken, yıllarca sövdüğünüz adamların "medyaya darbe" bahanesiyle yanında yer almayacak,Bugün Tv'ye falan cümbür cemaat gitmeyeceksiniz.Bu bir stratejik rezilliktir. AKP 17-25'i tersine çevirmiş, 2014'te %44-45'le yerel seçimleri %52 ile CB seçimlerini almış; cemaatin inine girmeye başlamışken, muhalefetin cemaat tarafında pozisyon olması stratejik rezillikle açıklanabilir.

-Şunu unutmayın ki bu ülkenin %65-70'i sağ görüşlü; sağ görüşlerin milliyetçi olanları bile gördüğünüz gibi AKP'ye kayabiliyor.Bu yüzden, bu insanları ikna edebilmek ve gönüllerine girebilirmeniz şart. Bunun için de biraz dini slogan geliştirmeli(başörtüsü yasakları gibi saçma sapan uygulamalarınızın seçmene tekrarlanmayacağını hissettirmelisiniz mesela), biraz da varsayımsal soyut kavramlar üzerinden ( istikrar sürecek, ülke büyüyecek gibi" siyasi yol haritası belirleyebilirsiniz.

Şimdilik ilk bunlar aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 2 Kasım 2015; 23:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdoğan'a karizma diyen var.

Kılıçdaroğlu herşeyi yaptı ve CHP'de aynı şekilde. %25 aşılamıyorsa ikisinin suçu değildir bu,artık yapıcak fazla birşey yok. en ılımlı siyaseti o yaptı,en sakin kalan oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Erdoğan'a karizma diyen var.

Kılıçdaroğlu herşeyi yaptı ve CHP'de aynı şekilde. %25 aşılamıyorsa ikisinin suçu değildir bu,artık yapıcak fazla birşey yok. en ılımlı siyaseti o yaptı,en sakin kalan oydu.

Evet evet en ilimlisi kemaldi.

Yasakli cizreye giremeyen demirtasin sozculugunu yapiyordu kursulerde. O kadar ilimliydi. Ona en yakin adamlarindan haluk kocun konusmasini da hatirliyorum u haziran aksami kemalden once kursuye cikip hdp bizim destegimizle baraji asmistir birlikte hukumeti devirdik diye aciklama yapiyordu.

Ihanetin ve ilikligin boylesini bir daha gormek pek mumkun olmayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.