Şimdi Ara

CHP'li Yıldırım Kaya: Kemal Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhammed Peygamber Türk ırkından mı?

Kılıçdaroğlu Türkmenim diyor, Muhammed Peygamber Arabım diyor. Kim yalan söylüyor?

Alevi olup da peygamber soyundan geliyorum diyen çok var ülkemizde. Hem Seyyid veya Serifim, hem de öz ve öz Türküm diye de eklerler. Ayrıca genelde Arabın dininden bize ne de derler bu tipler.

Bi ara Peygamber de Türktü iddiasını dile getiriyorlardı, ne oldu o iddia?

Kafalar çok karışık, çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Ocak 2022; 19:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meseleye siyasi yonden bakmiyorum.bugun kilicdaroglu yarin baskasi icin soylenir.
    Bir kere Hz Nebinin soyundan olsa bir insan ne olacak.ebu lehebde Resulumuzun amcasi,bunun bir arti deger katmasi mumkun degil.Allah insanlari kendisine duyduklari saygı ile degerlendirir soyuyla sopuyla degil ustelik bunu idda eden bir tarikat da var Türkiye'de onlara ne demeli..

• asau kullanıcısına yanıt

Menzilcilerin baslari da Resulumuz soyundaniz demiyor mu?

• hükümetin oyu iyi değil, muhalefet kötü. böyle girerlerse hiçbir şeyi başaramazlar. dinle peynir gemisi yürümez. en azından chp için yürümez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    senin tarihin ne yazıyor bunun önemi yok , herkes kendi tarihini yazarken abartır,

yabancılar senin tarihin hakkında ne yazıyor ona bakmak gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKP trolleri için yazıyorum. İnsanlar okuyup, çoluk çocuğun bildiği şeyler için vakit kaybetmesin.

Diyelim ki İsrail'de başbakanlık yapmış Şaron'un dayısının kızının amca tarafından kuzeni ile tanıştım evlendim. Türkiye'de yaşadık, Türkiye'de öldük. Ben erkeğim, soy erkekten geçiyor. Benim torunumun torunu atıyorum yarın bizim soyumuz Şaron'dan geliyor dese yanlış mı?

Zaten bu soy sop üstünlüğü İslam tarafından kaldırılmıştır. İsterse 40 tane peygamberin soyundan gelsin biri, bırakın sırf bunun için saygı göstermeyi adamın normalde elini öpeceksem bile şirk olur belki diye onu bile yapmam.

• Cem kullanıcısına yanıt

Adem babadan geldiğimiz doğru ise ki semavi dinlerde kabul görmüştür, bu durumda hepimiz Yaratıcı ile konuştuğunu iddia edenler ile bi şekilde soydaş akraba oluyoruz zaten doğal olarakCHP'li Yıldırım Kaya: Kemal Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geliyor CHP'li Yıldırım Kaya: Kemal Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geliyor CHP'li Yıldırım Kaya: Kemal Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geliyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 15 Ocak 2022; 21:18:43 >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

Menzilcilerin baslari da KK da ayni irktan ne hikmetse; Ne Türk, ne Arap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 16 Ocak 2022; 0:5:49 >
  • CHP'li Yıldırım Kaya: Kemal Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geliyor

• Neredeyse binlerce yıldır yaşandığı gibi 21.yüzyılda bile insanların prestij ve meşruluk kazanmak için kendilerini belirli kadim soylara bağlaması ne enteresan değil mi? Belli ki bir aile efsanesi / uydurması ama bilinçli bilinçsiz kulağa hoş geldiği için yaşatıyorlar.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Yoo benim çok hoşuma gitti

• Adamın kulak meme yapmış

• İşte böyle, bize bunlarla gelin. Ak saçlı nur yüzlü peygamber soyundan Kilijdar ile ümmet yeniden küllerinden doğacak hamdolsun. XP
    Chp de işi çözmüş ha...

• bir kere olsun, çıkıp da bunları söylemedi kemal bey. ama aktroller ve kripto aktroller mal bulmuş mağribi gibi saldırmış hemen. bir partilinin açıklaması. kendi kararı. din ile siyaseti ayrı tutmaya çalışan chp. aksini iddia edenin şuuru kiralıktır. bu yöndeki her yazıyı bu gözle okuyun. akp din istismarında rakip kabul etmez zaten.

• Alah'in tum vasiflarini ustunde toplamaktan iyidir herhalde.

• Yalan mübah diyorsun yani. Yalancılıkla doğru sonuç elde edilr mi?

• Oy toplanmaya başlanmış, böyle söylemler ile ilgilenmiyorum ama cemaat/tarikat denen yapılara daha da yakınlaşırsa benim için bu bir sorundur.

• Ben KK'nun soy ağacından bahsetmiyorum, arkadaş bu seçmeni kandırmak için kullanılan bir taktik demiş, ondan bahsediyorum.

• Şerefsizim harika taktik ha. Bide namaz kılıyor dedirtebilirsek Kılıçdaroğlu'na bu seçimi kesin alır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.