Şimdi Ara

CHP'li vekil Rus kanalında Türkiye'ye iftira attı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben vatan haini yazınca neden sildiniz arkadaş.
    Vatanına ihanet eden adama da hain diyemezsek işimiz var.

Ülken yapsa bile yap-ma-dık diyeceksin. Ülkemin politikasıdır sanane kardeşim diyeceksin. Adamlar kendilerine toz kondurmuyorsa sen de kondurmayacaksın.
    Kısacası hainlik yapmayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dk önce kanal 24 de ersoy dede ve cem küçük gereken ayarı verdiler.
  • Chp ve hdp kapatılsın diyenler.

+ lar burdan.

• Saçma sapan konuşup durma. Burada kimse vatan haini değil, sen bile benim gözümde vatan haini değilsin, bu saçma partiye yandaş olmana rağmen.

Adamlar ırz düşmanlarını hastanelerde tedavi edip sonra tekrar ırz düşmanlığı yapmaya geri gönderiyorlar. Bunu yapan Türk halkı mı? Değil. AKP dir. AKP, devlet demek değildir.

AKP bildiğin Suudi, Amerikan ve İngiliz destekli rant partisidir, halkı iyi kandırmış bir partidir. Kendisinin, ABD'nin ve İngilizler'in amaçlarına ulaşmak için adamlar papaz elbisesi bile
    giyecek zihniyette. Sen de gelmiş, vatan hainisiniz, kim vatan haini?

Bu ülke insanını en zor anında, yok olmanın eşiğindeyken terk edip giden Osmanlı ailesini kendisine örnek alanlar mı bu vatanı seviyormuş?

Bu ülkede batı devletleri, Osmanlı ve Sevr ile yapamadıklarını kısmen de olsa AKP ile başardılar. Bu ülkeden toprak alıp buradaki halkı sindirmek yerine,
    devlet yönetimine kukla bir parti bulup, onu yöneterek ülkenin en güzel yerlerine, özelleştirmeyle de en büyük kurumlarına el koydular. Üstelik kendileri suya sabuna da dokunmuyor,
    başlarına buradaki halkı yönetmekle uğraşmak gibi bir dert de almadılar. Taşeron kullanıyorlar Türkiye'yi yönetmek için.

Ancak bu vekilin yaptığı şey çok büyük hatadır. Ülkemizle ilgili böyle konuşmamalıdır.

Tabii tek bir vekilin yaptığı, söylediği şey bütün partiyi bağlıyorsa, AKP li vekillerin söylediği, yaptığı birçok şey de tüm AKP'yi değil vatan haini,
    vatan düşmanı bile yapabilecek kapasitededir. O sebeple burada en son konuşması gereken ve konuşmaya hiç hakkı olmayanlar AKP lilerdir. Zira bu vekilin
    yaptığı sizin adamlarının yaptığının yanında çocuk oyuncağı kalıyor.

• Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Vatan haini dediğim kişi chpli vekildir burada ki kimseye onu söylemem.
    Osmanlı ailesinden bahsetmişsin ama o dönem ülkeyi yöneten ülkeyi savaşa sokan parçalayan ittihat terakkiyi ya bilmiyorsun ya da işine gelmiyor.
    Batılı devletlerinde ülkeyi yönetmek için kullandığı iktidar akp değilde sakın chp olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Vatan haini dediğim kişi chpli vekildir burada ki kimseye onu söylemem.
    Osmanlı ailesinden bahsetmişsin ama o dönem ülkeyi yöneten ülkeyi savaşa sokan parçalayan ittihat terakkiyi ya bilmiyorsun ya da işine gelmiyor.
    Batılı devletlerinde ülkeyi yönetmek için kullandığı iktidar akp değilde sakın chp olmasın?

bilgisizlik basa bela. Arkadasim osmanliyi buyu devletler arasinda paylastilar osmanlinin savasa girmekten baska caresi yoktu. Bu ayrintiyi neden atliyorsun.

• herifin tipe bakınca ne olduğunu az çok anlarsınız zaten
  • CHP iktidarda bile değil 70 senedir. CHP iktidardayken bu ülkeye binlerce kurum kurdu, yüzlerce fabrika kurdu, elektrik santrali kurdu. Tren yolları yaptı vs... Hepsi halkımızın kazanımıydı. Bir kuruş da borç almadık ve Osmanlıdan kalma borçları bile ödedik.

AKP ise o kurumların hepsini çatır çatır yabancılara sattı. Diyorum ya Sevr ile yapamadıklarını AKP ile başardılar işte. Kısmen de olsa.

Şu an ülkemizde 40 tane şeker fabrikası var(Belki de daha fazla) ama yabancılar bu ülkeye şeker satabilsin diye 3-5 tanesinin çalışmasına izin veriyorlar sadece. Gerisi çürümekle meşgul. Sattıkları şekeri ise fahiş fiyattan satıyorlar. Bunu çok iyi biliyorum zira gıda fabrikasında çalışıyorum.

İtihhat ve terakki ye gelince. Ülkeyi savaşa sokan bir başkası olabilir. Ancak ülkesini ve halkını seven üstelik yönetici, halkını yok olmanın eşiğindeyken bırakıp kaçmaz. Ölse de Sevr gibi bir ihaneti bu ülke insanına yapmaz.

Eee şimdi onları kendisine örnek alanlar iktidarda.

Vatan haini konusuna gelince bir AKP li olarak sizlerin bir başkasına vatan haini deme hakkınız yok. Siz önce kendi partinizdeki hainleri suçlayın ve partiden attırın. Onlara hain demesini bilin.

Bugün kendi apartmanında yaşayan bir hırsız olsa ve ona hiçbir şey demesen, şikayet etmesen, üç sokak ötedeki hırsıza bir şey demeye hakkın olur mu? Olmaz. Bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

chp şimdiden akpye çalışmaya başlamış bi sonraki seçimlerde akp bi %10 daha artar artık.

sağolsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Önemli olan tedavi edilmeleri falan değil ki. Önemli olan burada tedavi edilip Suriye'ye geri gönderilmeleri.
    Yoksa tedavi ediliyorlar, orası iyi veya kötü, bu tartışma konusu değil zaten.

Adamlar bildiğin ırz düşmanlığı yapacağım, diye savaşırken yaralanıyor, vuruluyor vs...

Türkiye'ye getiriyorlar bu sapıkları, burada devlet hastanesinde tedavi veriyorlar, sonra tutuklamıyorlar. Serbest bırakılıyorlar, cihada geri gönderiliyorlar.

Bu ırz düşmanı ve sapıklar, bildiğin Türkiye'yi sağlık hizmetleri ve militan toplamak için kullanıyor.
    Bizim ülkemizdeki iktidar ise;

1-) Ya bunlara göz yumuyor.
    2-) ya zaten bildiğin desteklediği için böyle davranıyor.
    3-) ya da bir halttan haberi yok.

Üç durumda da bizim ülkemizdeki hükumet suçlu, iş bilmeyen veya beceriksiz durumda. Orası kesin yani.

Devlet hastanesi değil yandaslarin gayet lüks hastanelerinde devletin parasıyla tedavi ediliyorlar

Hatta kaldıkları oteli de söyleyeyim Bakırköyde özgürlük meydanına çok yakın

Otele gidin orada kalan esmer tenli kirli sakallı yapılı ve ayağı yada kolu sargili gençleri görebilirsiniz

Zaten hepsinin illa bir tarafı sargili dikkat çekiyor otel de yüzde yüz malum kesim sempatizanina aittir

• Her gün Chp'den daha çok tiksiniyorum yazdım yazdım sildim hakaretleri boş yere ceza almamak için.Hdp'den Akp'den daha çok sinirlendiriyor çünkü Atatürk'ün kurucusu olduğu bir parti.Şu an ise tamamen apocu teröristlerin elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 15 Aralık 2015; 18:04:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende uzun uzadiya yazacaktim ancak % 90 i chp li olan bir forumda beni buyuk ihtimal anyacak kimse cikmayacak..
    adamin tipi zaten polisin askerin doguda catistigi adamlara benziyor.
    bir sonra ki secim chp tarihe karisacak boyle giderse.olan Ataturkun partisine oluyor.Cok yazik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bende uzun uzadiya yazacaktim ancak % 90 i chp li olan bir forumda beni buyuk ihtimal anyacak kimse cikmayacak..
    adamin tipi zaten polisin askerin doguda catistigi adamlara benziyor.
    bir sonra ki secim chp tarihe karisacak boyle giderse.olan Ataturkun partisine oluyor.Cok yazik.

Tespitiniz çok doğru hocam. Hani bi savaş çıksa buda karşımda olsa! Allah tan başka bi dileğim yok. Nasıl olsa savaş çıksa karşı tarafta olacağını da ifade etmişti,

Ah ulan ah! Nerde o günler:))

• Ben bir iftira göremedim. Türkiye bunları ışidi desteklerken düşünecekti.
  • iyide adam haklı t.ç bir numaralı işit destek veren bir ülke oldu
  • Suç bu adamda değil bunu milletvekili adayı gösteren chp yönetiminindir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Özgür Suriye Ordusu'na malzemeyi veren IŞID'e de verir.

http://friendsofsyria.info/index.php/tag/tekkim/

Senin gibi saflar oldukça Yahudiler her zaman Türk firmalarını batırır

ALINTI

4. Tekkim firmasının özelliği nedir? Neden bu videoda o firmanın ürünleri gösteriliyor?

Bu firma laboratuarlar ve hastanelerde kullanılan birçok kimyasalı üretiyor. Avrupa mallarına göre aynı kaliteyi daha ucuza(50 dolarlık saf alkolü 5 dolara! satıyor) verdiğinden bölgemizde ve en rahat tedarik/tercih edilen bir markadır. Ama firma bizim resmi ve bilgimiz dahilinde ihracatımız yok diyor. Bu malzemeler bir şekilde Türkiye'den tedarik edilmiş veya video burada çekilmiş olabilir. Anahtar kamuflajlı üniformadır.

Kendi markası ile üretim yapan bilindik bir Türk markası olmadığından kurban seçilmiş bir firma olmaktan başka özelliği olduğuna inanmıyorum. Bu video sayesinde kafalar karıştırılıp arada da bir Türk markasından kurtulmayı planlıyor olabilirler. Yani bu video çok amaçlı bir toplum mühendisliği çalışması.

http://odatv.com/n.php?n=kimyasal-silah-uretilen-o-videoda-manipulasyon-mu-yapildi-0912121200

• akplilerin ve chplilerin türk düşmanlığı konusunda birbirleriyle tartıştıklarını görünce komik geliyo :D
  • Beyler bu tür kişilere vatan haini deyince adminler ban atıyor dikkat edin.

• Tala Valkov T kullanıcısına yanıt
    piknik yapıyolar zaten onlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.