Şimdi Ara

CHP‘li başkandan itiraf: HDP‘ye destek hataydı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

Ben 7 haziran da oyumu CHP'ye vermiştim. Eğer CHP başkalarını düşüneceğine kendini düşünseydi, seçmeni de partisine sahip çıksaydı, hem CHP oyunu arttırırdı, hem de HDP baraj altında kalırdı. Bizim de vicdanımız daha rahat olurdu.

CHP'liler her yerde "Atatürk'ün partisiyiz" diye dolanıyor ama, bir AKP kadar bile sahip çıkmaktan acizler partilerine. Onlar için dava değil, günü kurtarmak önemli olan.

Evet sonra AKP iktidar olduğunda ülkeyi başkanlık sistemine sokup kökten verseydi değil mi doguyu teröristlere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Ben 7 haziran da oyumu CHP'ye vermiştim. Eğer CHP başkalarını düşüneceğine kendini düşünseydi, seçmeni de partisine sahip çıksaydı, hem CHP oyunu arttırırdı, hem de HDP baraj altında kalırdı. Bizim de vicdanımız daha rahat olurdu.

CHP'liler her yerde "Atatürk'ün partisiyiz" diye dolanıyor ama, bir AKP kadar bile sahip çıkmaktan acizler partilerine. Onlar için dava değil, günü kurtarmak önemli olan.

Evet sonra AKP iktidar olduğunda ülkeyi başkanlık sistemine sokup kökten verseydi değil mi doguyu teröristlere?

Ne diyon la sen?

• quote:

quote:

quote:

Ne diyon la sen?

Bu terör olayları hdp meclise girdi diye artmadı AKP iktidar olamadığı için arttı diyorum ! Ama anlayana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyon la sen?

Bu terör olayları hdp meclise girdi diye artmadı AKP iktidar olamadığı için arttı diyorum ! Ama anlayana

Anlattığını zaten biliyorum. Ama bu işte AKP kadar büyük olmasa da, CHP'nin de parmağı var. Anlayana.

• quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bak bak konu geriye düştü ya

2 Ağustos'taki yorumu alintiliyor

Yeni mı gordun yeni mı cevap bulabildin yoksa ???

Chp hdp milletvekillleri el sıkışıp birlikte iyi salladık derken rahatsız olmuyorsun da bu konu üste çıkıncamı rahatsız oluyorsun anlamadım

Sen , birileri teröristleri davul zurna ile karşılarken , Şivan perver'e hüngür hüngür ağlarken i şehide kelle derken nasıl rahatsız olduysan ben de o kadar rahatsız oldum işte . Hesabını sen yap çok zor değil yapabilirsin bence

• quote:

quote:

böyle birşey olsa birlikte hareket ederlerdi zaten,

pkknın birinci hedefi Erdoğan ve ak parti

• quote:

quote:

quote:

Chp hdp milletvekillleri el sıkışıp birlikte iyi salladık derken rahatsız olmuyorsun da bu konu üste çıkıncamı rahatsız oluyorsun anlamadım

Sen , birileri teröristleri davul zurna ile karşılarken , Şivan perver'e hüngür hüngür ağlarken i şehide kelle derken nasıl rahatsız olduysan ben de o kadar rahatsız oldum işte . Hesabını sen yap çok zor değil yapabilirsin bence

Kan akmasın diye devlet elinden geleni yaparken sizler devlet nerede diyordunuz. Şimdi devlet karşılık verince de yine devleti eleştiriyorsunuz. İlginçsiniz vesselam

• Bana göre artık HDPKK=CHP

• Lan oğlum bu kadar boş bir düşünce nasıl olabilir? Chp pkk demekmiş yok ebesinin nikahı.Bu söylemler akitller tarafından milleti Kürt'lere karşı ayaklandırmaları için,Hdp'yi baraj altına alıp kendi iktidarlarını sürdürmeleri için yapılıyor.

Chp'yi de ekle okyanus ötesini de ekle o tarafa ooh herkes terör örgütü.Ülkeyi onlar yönetirken bir anda bozuldu pkk ile çözüm süreci.Chp gitti şu süreci bitirin dedi dimi?

Lan insan biraz beynini çalıştırır,neden seçimlerden hemen sonra bozuldu tamamen bu süreç,neden pkk silah deposu yaparken müdahale etmedin? Aynı senaryoyu biz cemaat kavgasında da gördük ama birlikte yürüt seni iktidar yapsın o cemaat,sonra dön sırtını onlar paralel de.Birlikte çözüm süreci de halaylarla karşıla seçimde Kürt oyları gelmeyince milletin çocuklarını savaşa sok halk galeyana gelsin ortalık karışsın milletin gözü korksun iktidarsızlıktan(!).Hep birilerini suçla hep milleti kutuplaştır sonra da gel Hdp terör yuvası,Chp terör yuvası,Doğan grubu terör yuvası,cemaat terör yuvası.Bunları düşünün bazı kesimlerin ayaklanmasına gelmeyin bunlar hiç iyi yere gitmez.

• AKP , Çözüm sürecin de terörü görmezden gelip ve ya öyle düşünmek isteyip büyük hata yaptı. Bunda herkes hem fikir olması lazım.

Ama bu süreci bitiren btö ve uzantılarıdır. İlk kurşunu sıkan onlardır. Devlet ne yapacak bu saatten sonra aferin mi diyecekti. Karşılığını misliyle verecek , köklerinin kazıyacak elbette.

Burada her konu da AKP 'yi suçsuz gösteren de aynı zaman da "400 goygoyu" yapıp btö ve uzantılarını aklamaya çalışanlar da, "kendi ideolojisini" Türkiye'nin sorunlarının önünde görenlerden bi cacık olmaz.

Bu saatten sonra yapacak tek şey hainlerin imha edilmesi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kan akmasın diye devlet elinden geleni yaparken sizler devlet nerede diyordunuz. Şimdi devlet karşılık verince de yine devleti eleştiriyorsunuz. İlginçsiniz vesselam

Devletin elinden gelen hastanede Türk bayrağının indirilip yerine pkk bayrağı çekilmesini izlemek mi? Davul zurnayla giren teröristleri, çadır tiyatrosu gibi mahkeme kurup ''pişman değilim'' diyen adamı salıvermek mi?

İlginç değil tehlikeli ve korkutucusunuz vesselam.

• Bu parti 75 yıldır böyle. Yeni nesil de tanıyacak yavaş yavaş. Hepsi aynı halt.

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Bu parti 75 yıldır böyle. Yeni nesil de tanıyacak yavaş yavaş. Hepsi aynı halt.

Malesef öyle
  • quote:

NATO ya yaranmak icin Kore ye asker yolladınız . Haritada nerde oldugunu dahi bilmedikleri yerde askerimiz gazı oldu sehit oldu .Kıbrıs a gelince korkudan bir sey yapamadınız turkler öldü orada . Ecevit kadar delikanlı cikti mı aranızda ??

Adam haşhaş krizini çözdü , Kıbrıs i aldı .

• quote:

quote:

NATO ya yaranmak icin Kore ye asker yolladınız . Haritada nerde oldugunu dahi bilmedikleri yerde askerimiz gazı oldu sehit oldu .Kıbrıs a gelince korkudan bir sey yapamadınız turkler öldü orada . Ecevit kadar delikanlı cikti mı aranızda ??

Adam haşhaş krizini çözdü , Kıbrıs i aldı .

Chp yi akladın diğerlerini bitirdin bu yorumunla helal olsun sana.
    Hakkıyla yapanın hakkını veriyoruz zafen.
    Ama Chp nin ne olduğunu da biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

@1881 dediği gibi .

belki kandırılmıştır oyuna gelmiştir demi hatanın neresinden dönülse kârdır.

pekii hdp destek veripte tövbe etmeyenler ne olacak..

......AKP Genel Başkan Yardımcısı HDP'ye oy verdi !!!!!!!!!!!!!......

http://forum.donanimhaber.com/m_106775401/f_//tm.htm#106775401

bu konuya yorum yapan akepe neden bu konuları görmezden gelip AYNA ya bakmaz.

tüm siyasetçiler ayndır bu kadar savunmayın şunları..

demekki yılmaz özdil haklı hepimizin içinde zübük var..
    --------------------------
    Hdp'ye Oy Verdiğini Söyleyen Murat Özçelik Kim?(Akpliler Konuya Bekleniyor)

http://forum.donanimhaber.com/m_107308593/f_//tm.htm#107308593

Akp Yalanına Deşifre: ''Hdp'yi Meclise Sokanlar, Ulusalcılar-Atatürkçüler-Milliyetçiler mi?''

http://forum.donanimhaber.com/m_106624662/f_//tm.htm

......AKP Genel Başkan Yardımcısı HDP'ye oy verdi !!!!!!!!!!!!!......

http://forum.donanimhaber.com/m_106775401/f_//tm.htm#106775401

http://odatv.com/o-pankartin-altindaki-akpliden-u-donusu-0809151200.html

O pankartın altındaki AKP'liden U dönüşü

“Apo’ya Özgürlük” pankartı altında fotoğrafları ortaya çıkan AKP Muğla Millevekili Hasan Kökten,
    Dağlıca saldırılarının ardından “bedel ödemeye hepimiz razıyız” mesajı yayınladı.

AKP Muğla Milletvekili 2. Sıra Adayı Hasan Kökten'in 7 Haziran seçimleri öncesi HDP seçim ofisini ziyaret ederek "Abdullah Öcalan’a özgürlük" anlamına gelen “Apo Re Azadi” pankartı önünde fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

AKP Muğla Milletvekili Hasan Kökten, "Abdullah Öcalan’a özgürlük" anlamına gelen “Apo Re Azadi” pankartı altında HDP’lilerle bir araya gelmiş, "7 Haziran seçimlerinde HDP’nin barajı geçememesi durumunda kendilerini yalnız bırakmayacaklarını" ifade etti. 16 Askerin şehit olduğu Dağlıca saldırılarının ardından sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan AKP’li Milletvekili Hasan Kökten, “Bu saldırıyı yapan hainler bilmelidir ki bunun karşılığını misliyle alacaklardır” mesajı yayınladı.

https://store.donanimhaber.com/2e/ca/48/2eca48bf6b8c51a21d0ae09cbd70fe1c.jpg

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    Bu parti hatay'ı aldı. Siz atalarimizin kemiklerini torbalara koyup kacarken vatan topragindan.

Bu parti pkklilarin atalarini Diyarbakır meydanında astı. Siz ayaklarına mahkeme goturup salarken.

Bu parti kıbrıs'ın yarisini aldi oradaki Turkleri eskiden olanlar gibi bir soykirimdan kurtardi.

Simdi bu parti akp tarafindan kaset darbesi ile pkklilarla dolduruldu.

Elbet bu parti birgun pkkdan temizlenecek ama sizin isteyerek pkkya yaptiginiz fiili yardimlar nasil temizlenecek onu hic bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Eylül 2015; 14:44:04 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hmmm sonucu ne zaman Akp ye bağlayacak bakalım diyordum. Beni şaşırtmadın maalesef.

Avrupada emir alan bir parti artık Chp.
    Kaset işi de Baykalın hafif esnek tavrına karşıt parti dizaynı için yapıldı.

Chp din düşmanı, laiklikle insanları korkutan, darbe destekçisi, tahammülsüz, devletin tüm düşmanlarıyla işbirliği yapabilen, kendi geçmişine küfür edenlerle dolu, karşıt görüşlüleri cahil statüsüne koyan holiganlarıyla ünlü yerini daha modern ve güzel bir sol partiye bırakması gereken dinazorlar diyarıdır.
    Gök taşı düştüğünde bunları teğet geçmiş maalesef.

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    Zaten sehitmis , toprakmis , vatanmis kimin umrunda. Chp bole dedi...

Hadi canim cigerimiz yaniyor sizin yuzunuzden yeter artik bugun kac sehit geldi ondan haberin var mi ideolojik gozluklerini cikarip chpooo diye bagiracagina bir kezde hdpyi elestir.

Hic gormuyorum hdp soyledir hdp boyledir diye bir baslik actiginizi !

O katilleri bu hale getirenler yarin devran dondugunde mahkemelerde hesap verecekler sehit cani bu kadar ucuz degil !!!

O pkkli itlerde onlarin sponsorlugunu 13 yildir yapan sizde bunun bedelini odeyeceksiniz !!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.