Şimdi Ara

Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Şu üyeyi ne zaman banlayacaklar diye bekliyorum, resmen konuların içine ediyor, 2 3 mesajda bir cevap yazıp duruyor, bir mesaj yazarsın ama arka arkaya 3 5 mesaj arada bir aynı konuya girip patır patır mesaj yazmak floodlamaya girer ama ne hikmetse forumun şeyinde değil bu, resmen içine etti millet yazmıyor artık zaten eskisi gibi 3 5 tane var bitirdiler forumu insan hasta olmasın sürekli mesaj atarak her konuda yazarak zırt pırt konu açarak normal olamaz. Şu konu bile nasıl bir varlık olduğunu gösteriyor. Ciddi sorunları olan yapar bunu, başka açıklaması yok.


    O yüzden ipleme görme önemseme bak yoluna mesajını yaz çekil bırak peşinde gezinsin dursun yönetim kaale almıyorsa bedelini de yönetim ödesin. Bunlar yüzünden forumda mesaj yazmıyor artık insanlar. Ona buna saldırıp duruyorlar, bende bunlar gibi bir ara kafayı bozacaktım artık iplemiyorum 3 5 ay da toparladım kendimi bakıyorum yoluma açıyorum 3 5 konuya yazarsam yazıyorum, zaten çoğu da blokladı rahatlardım biri bir yazmaya başlıyor sonra başkası bir bakıyorum aynı anda 5 kişiye mesaj yazmak zorunda kalıyorum kafam rahat bloklu olmam iyi oluyor onların gözünde. Ha bir de beni bloklayıp çaresizce mesajımı görmek için bloğu kaldırıp bana mesaj yazıp kim o ahanda bu alıntıladığın lazer üyesi işte sonra yeniden bloklamış, madem öyle artık kendi kendine takılır durur, beni bloklayan adamsa bloğu kaldırmadan yoluna devam eder değilse bu saçmalıkları yapmaya devam ederler, ha bende bloklarım olur biter forumda kimseyi bloklamıyordum ama imzamdaki üyeler tam da anlattığım kategori adam bana yazmak için bloğu kaldırıyor sonra da şak yine blokluyor nasıl bir hastalık durumudur akıl erdiremezsin böylelerine çakıyorum artık bloğu kendi kendilerine takılırlar.


    Ben yönetimi bekliyorum ne zamana kadar sabredecek, pcwolf 28 'mi ne vardı dün akşam gördüm tamamen uzaklaştırmışlar o da böyle ona buna her yere mesaj yaza yaza derken uçurmuşlar en sonunda hesabı keza last troll bender vardı sürekli beni alıntılar sürekli yazar sürekli çağırır sürekli 3 5 mesaj ara ile mesaj atar aynı konular vermişler uzaklaştırma forum biraz rahatladı onun eksikliğini sismancocuk yapıyor bir iki oldu bugünlerde vallahi böyle devam eden kaç kişi oldu ise forumda barındırmıyor, çift hesap alanlar var şak çakıyorlar banı. Bu da o yol da bakalım ne kadar bir ara caps 'tan forum geçilmiyordu herhalde uyarı yaptı forum ki birkaç gündür sustu caps 'lar resmen forumun içine etti açık açık amacı belli ama bakalım nereye kadar katlanacak yönetim, biz bekleriz sabır çekeriz. Neler vardı hepsi gitti.



    Alıntıları Göster

    Aga adamın yazdıklarını toplasak senin 1 mesajındakinin yarısı bile etmiyor. Seninde herkese tek tek mesaj yazdığın, üstelik çarşaf çarşaf yazdığın günleri bilirim. Senin mesajdan diğer üyelerin yazdıklarını görebilmek için büyüteç kullanıyordum Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı  Hem adam sende bloklu değilmi, yoksa bloğu açıp açıp bakıyormusun sen bakiim. Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı  Ayrıca adam 2 cümle yazmış lafı gediğine, fesleğeni saksıya oturturmuş. Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı Neyse sen şimdi onu savunuyon falan dersin uzatmayım, yoksa 50 satır 20 paragraf cevap yazarsın şimdi.





  • Cem kullanıcısına yanıt

    Ben kendisini bugün blokladım, bugün beni alıntılamış üstüne bloklu idim kendisinde diye biliyorum yetmiyor yazdıktan sonra yine bloklamış nasıl bir akıl tutulması bu. Böylelerine çakarım bloğu artık olur biter, bir sürü tartıştığım kişi var forumda ama hala bloklamıyorum bloklamamda karşıyım buna ama çaresizlere de acımam. Bir zamanlar diyorsun evet birkaç ay yaşadım bende bunu ama kaç ay oldu bıraktım da bu işleri hele hele forumun içine de etmedim kezaaaa ben genelde herkesi alıntılayarak cevap verdim geçmişim açık açar bakarsın görürsün ama aynı konuya bir mesaj yazıp 3 5 mesaj yazıldıktan sonra yine konuya girip yine mesaj yazmadım ki bunu bütün konularda yapar hale geldi her yer de göze çok batıyor bak ne oldu ise caps 'lar durdu ne dediler yönetimden kes şunu mu dediler nereye gitti birkaç gündür caps olayı yok gibi, demek ki çok abartıyor çok rahatsız ediyor. Herkese hatta kerimcem 'e sürekli saldırması alay etmesi yönetim görmüyor sanmasın bunları. 3 5 tane üye var sürekli aynı şekildeler last troll bender de böyle idi gören var mı şimdi kaç kere yönetime söyledim ve dediler biz de görüyoruz çok defa uyardık dediler ama anlamadı şimdi baktım başka bölümlerde yazıyor kendisi ha zamanında ben de yaptım 2002 üyesiyim 2014 'ten beri en üstte popüler konular olayı geldi yönetimden o zamandan sonra ben bu ülke ve siyaset gündemi 'ne yazmaya başladım yer yer haddimi aştım ve de cezasını da aldım 4 kez mi ne 90 gün ceza aldım tam 2 yıl içinde ama artık kişisel olarak ona buna yazmadan konu içine yazmak istersem yazıyorum geçiyorum hatta last troll bender gibiler sismancocuk gibiler beni sürekli alıntılıyor hele bu lazer 'de uzun bir süre yazmıyordu alıntılamıyordu beni ama başkalarına bunu yapıyordu sürekli her gün sende görüyorsun hatta senle de destek at bana der gibi yazıp durup alıntılıyor seni sanki futbol takımısınız 5 10 kişi bir arada kendinizi destekler gibi yer yer senin bunların içine girmemeye çalıştığını görüyorum ama seni de aralarına almak için uğraştıkları görülüyor. Vallahi kaç üye vardı hepsi gitti haddini aşanlar. Bir sen varsın eskilerden bir de ben. Her zaman söylüyorum beğenmiyorsan ideolojin var ise ya da adını sen koy nefretini kusmadan bel altına inmeden yazarsın ve beğenmiyorsan o kişinin yazılarını bloklarsın olur biter. Ama birkaç kişi bunu abartıyor.


    Düzenleme = Bak birkaç kişi diye boşuna demedim, seni hemen artılayan 3 kişi olmuş bugün lazer 'de bana yazdı 1 saat geçmedi 4 kişi artıladı hemen bunlar birkaç kişi ergen gibi ortada geziniyorlar forumda birbirlerini desteklemeler birbirlerine yazıp durmalar dolar la mı maaş alıyorsun lafını sürekli değiştirip sürekli her konuya yazma işte yönetim buna bir yere kadar katlanır. Yazılacak yer var yazılmayacak yer var. Ona buna saldırır gibi yazarsan bir bakmışsın hop ceza. :)


    Düzenleme 2 = Bende artı vereyim de 4 olsun. :) Bu kadar çaresiz olarak yazanlar var işte daha ne diyeyim, anladın sen beni ne sen ne de ben artı derdinde değiliz ama rahatsız olanlar rahat duramayanlar bir şekilde artı atarak kendilerini belli ediyorlar ne hal de olduklarını. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 4 Eylül 2020; 0:40:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariic

    Millete trol diyorlar Asıl trol kendileri , yönetim bu işe çözüm bulmalı



    Alıntıları Göster

    Cevap çok basit hocam, yönetime kaç kez bak kaç kez yazdım sevdiğim için bu forumu ve başka yerlerde alakam asla olmadığı için yönetime defalarca yazdım ve yapılacak şey şudur.


    Bir üye mi var akp 'liyim der ya da demez ya da akp ye oy verdim der ya da demez keza aynı şekil CHP, İyi Parti, MHP ve diğer resmi partiler içinde aynı şeyler geçerli;


    Üyemiz xyz adında olsun,


    Eğer diğer üyeler bu üyeye xyz 'sinin sağına soluna troll, akp troll 'ü chp troll 'ü oktroll malum ırk malum partili malum şu bu sağına soluna sıfat takan ya da takmaya kalkan ya da nefret kin kusan ya da ima eden falan kim varsa çatır çatır cezalar kesecekler. Ben bu forumda şu partilisin bu partilisin ya da onun maaşlısısın ya da bunun adamısın diye geçmişte birkaç kez kullandım ve de ceza aldım ve neyden ceza aldığımı öğrenip bir daha o kelimeleri kullanmadım deli demedim ama cahil dedim diye ceza aldım ve bir daha kullanmadım bu kelimeyi çaresiz diyorum diye bunu azalt dedi yönetim ve kestim ama bakıyorum hala hele o 30 kişi kadar üye biliyorsunuz sürekli konu açarlar sürekli saldırırlar aslan oto diye biri vardı saldırırlardı por favor adlı üye neymiş dolar tahmini yapmış tutmamışta lazer gibileri paso saldırıp duruyor paso geçmişte yazdığı mesajın ekran görüntüsünü alıp koyuyorlar ve de yönetim bunlara bir şey yapmıyor geçmişte yazdığı mesajlardan dolayı insanların sürekli ekran görüntüsünü alıp koyanları direk direk uçuracaksın ha bir iki 3 yapılır eyvallah ama her konuya şöyle dedi böyle dedi iki cümle kuramadı kendini alıntıladı diye sürekli saldıran üyelerin kim olduğunu herkes biliyor apaçık bu üye tarzlarına ne ceza veriliyor ama bazılarını yönetim es geçiyor görmezden geliyor, hükümet vergi açıklamış üyenin teki geliyor gel hele cevap ver diyor bana apaçık provoke etme peşinde bende bunlar gibi bir ara kendimi kaybetmiştim ama bıraktım artık okuyup geçiyorum zaten bu üyenin caps 'lerini gördükçe görüntü kirliliğinden dolayı konudan açtığım gibi çıkıyorum her yer de mesaj her yer de abartma mesajlar ilk mesajı yazmak için bir savaş veriyor sanki geçenlerde kendi yazmıştı galiba ilk mesajı yazamadım benden önce davrandın diye bir üyeye gibi yani bu normal bir insanın durumu olamaz. Ergenlikte bir yere kadar be abisi. Ağır işsiz olsan bile yapamazsın bunu.


    O yüzden yönetim birine kulp takmaya çalışan ya da biri birine hakaret etmeye mi çalışıyor gereğini yapsın bak bakalım kaç kişi kalıyor forumda böyle yazanlardan ama nerede o yüzden yönetim sabır ediyor diye düşünüyorum, herkesin sabrı da bir yere kadar oluyor diye düşünüyorum. Yönetimi de anlıyorum bunları banlasa sonra mesaj yazacak kim kalacak ve her mesaj bir reklam veya fazlası olduğu için onlarda katlanıyor diye düşünüyorum.


    Tek tek ona buna kulp takmalar yasaklanırsa imalar sen bunun adamısın sen bunun yandaşısın sen ona oy verdin asacağız keseceğiz seni demeler bitirilmediği sürece sürekli hakaretler imalar abartmalar şımarmalar bitmez.


    Ben DSP 'ye oy veriyordum eskiden, CHP 'ye de oy verdim yetmedi Kılıçdaroğlu geldi siyasetini beğenmedim sırf tepki olsun diye akp ye de oy verdim ama sürekli saldırı yapan yapana neymiş onlar gibi eleştirmiyor pardon onlar gibi küfür edip sövmüyor muşum diye sen şucusun bucusun diyenler var haaa işte bunları bir ceza gelse bak bakalım beni bir sıfatın içine sokabilecekler mi bir daha ama yok şimdilik katlanıyoruz işte.




    Düzenleme = Ha bu arada sen geçenlerde bir konu açtın ve hastalığını yazdın doğru ya da yanlış yalan ya da değil insanlar bu forumun çoğu o 30 50 üyelerden bile sana bir sürü kişi gönülden ya da gönülsüz bir şekilde şifa diledi bende yazdım aklımın erdiğince ne oldu o üyelerden biri çıktı geçen gün sana bir konu açtın ve bir şey dedin diye şak ölmeni isteyecek kadar abartı bir cümle kurdu kanser hastasının bilmemne ile işi olmaz imiş bu nasıl bir şey ya, amadeus 'lar cemsinan 'lar cem 'ler ali222 'ler bütün muhalif üyeler bile sana geçmiş olsun diledi surpi dediğimiz üye de belki sana geçmiş olsun diye yazdı görmedim mesajını aklımda kalmadı ama bir baktım birkaç gün sonra sen bir görüş belirttin diye adam sana yazmadığını bırakmamış, bu nasıl insanlık akp 'ye de oy verse insan CHP 'ye de oy verse insan bu mudur nefret kin olayı. Te baika bir konu da yunan konusu şuan popülerde millet Türkiye savaşırsa banane diyor akp 'nin savaşı demeye getirenler var nasıl bir kafa yapısıdır bu aklım almıyor. Akp chp kılıçdaroğlu erdoğan bunların hepsi geçici ben eskiden DSP 'ye verdim koalisyon yönetti çok mu güzeldi ülke de mutlmuyduk ama pişman değliz oy verdik diye bugün de akp ye ot veriyor insanlar diye anasına bacısına kadar kin nefret kusan mı dersin ne dersin. Her şey gelip geçicidir kalıcı olan Türkiye Cumhuriyeti 'dir, bunu var ettiğimiz sürece ama karın tokluğu ile ama refah bir şekilde ne derecede olursa olsun bizlerde gelip geçiciyiz ama nedir bu kin nefret adam yani bu millet başarısız ise bu millet bir arada olamıyorsa nasıl Türkiye şahlanacak aga. Artı tüm hükümetlerin yönetimi ortada herkesin başarısı da başarsızlığı da ortada madem çiller çok iyi idi neden ülke DSP 'ye oy verdi ya da madem Atatürk 'ten sonra CHP 'ye neden millet oy vermedi ya da madem akp iyi iken oy veriyor kötü olunca neden ankara ve istanbul ve adana ve mersin ve antalya neden CHP aldı. O yüzden kim işini iyi yapıyor görülüyorsa onu başta tutmaya devam eder kim işini iyi yapamıyorsa başkanı ile birlikte gönderir bu denklem bu kadar basittir ama binali yıldırım neymiş korona yakalanmışmış ölsün diye dua edecek kadar alçalan varlıklar var ve de derler ki onlar benim geleceğimi mahvetti ben az bile diyorum derler bu mudur yaaaa madem öyle o kadar bela okuyor bu muhalefette neden akp onca şeye rağmen darbesinden korona 'sına gezi olaylarından fetö süne kadar neden bu adamı indiremiyorlar aşağıya neden muhalefetin ettiği belalar geri dönüyor diye sorsam açıklayan olamaz ona da bahaneleri var diyorlar ki cahil bir kitle varmışta laa cahil dediğin kitlenin içinde akp 'de en çok milletvekili olduğu artı bakan olduğu artı yönetim kademelerinde olanların profillerine bak hepsi iyi yerlerden mezun hepsi belli kaliteye sahip adamlar bunlar niye cahil değil ha bun da cevapları vardır gücün yanında oluyorlar ee o zaman zamanında da DSP 'nin yanında olanlar gücün yanında olanlar mıydı ya bırakın bu düşünceleri vatandaş akp dedi ise saygı duyulacak vatandaş imamoğlu dedi ise mansur bey dedi ise saygı duyacak demokrasi budur.


    Akp ye laf atarlar ama İzmir 'de bir kere olsun belediyeyi akp yapmazlar ona buna laf ederler ama ideolojik olarak oy verdiklerini kendileri asla kabul etmezler. Bakın Tekirdağ 'da akp de chp 'de dengelidir bir bakarsın akp kazanır ucu ucuna bir bakarsın chp gelir başa. İşte hizmete göre millet seçimi yapar, chp tüm belediyeleri almıştı ama süleymanpaşa 'da ekrem bey 'den memnun olmayanlar şak gitti akp 'yi belediye yaptı. Büyükşehir 'e chp görevine devam etsin dedi işte bu oyu verenler aynı insanlar hizmete bakıyor ve oyunu atıyor. Burada chp var asla rahatsız olmam olamam çünkü vatandaşım halkım chp demiş buyursunler hizmetlerini yapsınlar. Aynı şekilde genel seçimler içinde geçerli bunlar, o yüzden insanlar ya da özellikle burada bazı gençler çok bencil ve bireysel bakıyorlar olaylara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 4 Eylül 2020; 1:18:41 >




  • Akpnin trolü, chpnin trolü tartışması sürsün. En azından 3-5 kişi de gerçeğin farkında. İki partide ağaç keser. İki partide rantçıdır. Gerçekte yoktur birbirinden farkları. Birine karşıysa diğerlerindensin, başka yolu yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz halen şu kendini "tarafsız" zanneden "bilinmeyen denklemlere" mi cevap veriyorsunuz? Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı 


    Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı





    geçen bir akp'nin yaptığı hatalar konusundaki muhaliflere "hepiniz cimerliksiniz, yazıklar olsun sizlere" diye sızlanarak tehdit edip üstüne mağduriyet ayaklarına yatan üyeyi ciddiye almanız zaman kaybı...


    dün tarafsız rolünü oynayıp bugün "20 sene oldu beh, sizin gibileri nasıl da kudurtuyoruz seçimlerde auhadhu çaresiz üyelerim sizii..." der. ağzının payını alınca da yönetimden medet umar muhalif üyelerin banlanması için...


    benle ilişkisine gelirsek:


    5 ay önce "fatih portakal" konusunda benim attığım postu alıntılayıp "sen eleştirmekten de öte yazılar yazıyorsun üyeee, ayağını denk al" tarzı tehdit cümlesinden dolayı elimle konuşanlar listesinde kendine yer bulmuştur. bugün de bu kafada olan iki kişiyi daha listeme aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 4 Eylül 2020; 4:28:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YananGülYoldaşlığı

    siz halen şu kendini "tarafsız" zanneden "bilinmeyen denklemlere" mi cevap veriyorsunuz?  






    geçen bir akp'nin yaptığı hatalar konusundaki muhaliflere "hepiniz cimerliksiniz, yazıklar olsun sizlere" diye sızlanarak tehdit edip üstüne mağduriyet ayaklarına yatan üyeyi ciddiye almanız zaman kaybı...


    dün tarafsız rolünü oynayıp bugün "20 sene oldu beh, sizin gibileri nasıl da kudurtuyoruz seçimlerde auhadhu çaresiz üyelerim sizii..." der. ağzının payını alınca da yönetimden medet umar muhalif üyelerin banlanması için...


    benle ilişkisine gelirsek:


    5 ay önce "fatih portakal" konusunda benim attığım postu alıntılayıp "sen eleştirmekten de öte yazılar yazıyorsun üyeee, ayağını denk al" tarzı tehdit cümlesinden dolayı elimle konuşanlar listesinde kendine yer bulmuştur. bugün de bu kafada olan iki kişiyi daha listeme aldım.

    Alın işte bir üye daha, yok aga bunlar internette o kadar duygusuz kalmışlar ki daha ironi yapan insanları bile algılayamıyorlar. 1 ay kadar hatta iki ay da olabilir aynı üye geçmişime bakıp bu mesajı koymuştu, buradaki ironiyi anlayamayan boşuna yıllarca okumuştur dedim yine 2 ay geçti üzerinden bir üye daha benim geçmişimi kurcalayarak bir şeyler koymaya çalışıyor, arkadaş o mesaj nerede bulacağım ve sonuna ironidir bunu daha önce iki kişi anlayamadığı için mesajı düzenliyorum diyeceğim yemin ediyorum çok sığ ve 4 duvar arasına sıkışıp kalmış gençler olarak nefes alıyorsunuz. İroni denilen olayı gençler çıkardı eskiden böyle şeyler bilmezdi millet benim dönemimde olmadı hatta benin dönemimde trip atmalar falan yeni türemişti şimdi son yıllarda ironi yapmalar çok popüler oldu ama ne yazık ki bunu çok gündem yapan gençlerrrrrr ne yazık ki onların anladığı dilden yazınca sonuna soru işareti bile koyup anlamsızlaştırdığım hal de benim açığımı ya da cart curtumu bulmaya çalışan üyelerin düştüğü hale bakın bir de muhalif olup ülkemizi şaha kaldıracaksınız. Yazık yazık. O kadar geçmişime baktıysan bari akp 'si de aynı CHP 'si de aynı hatta akp 'yi defalarca küçük CHP 'yi defalarca büyük yazdığımı ve her partinin aynı yolun yolcusu olduğunu hatta ve hatta a gitsin b gelsin hepsi aynı torpili yapacağını yaşadığım yer de CHP 'de görüyor olduğumu ve ülke de iktidar da nelerini görüyor olduğumu gibi cümleleri de koy da biraz mazimiz şenlensin. :) Bu kadar düşmeyin bu kadar çaresiz bırakmayın kendinizi üzülüyorum sizlere. :) DSP 'ye oy verdim diyorum CHP 'ye de verdiğimi hatta ve hatta sırf kötü muhalefetten dolayı akp bile mecburiyetten oy vererek belki de CHP temizlenir de gerçek CHP 'lilerin şansı olur da şu CHP 'ye hep birlikte oy veririz diye hala küçük bir umudum da olsa bunları yazdığım halde hala beni akp 'ye yamamaya çalışarak niye bu kadar yamuluyorsunuz aklım almıyor bu kadar mısınız laa. :) Tipik muhalefetin cımbız siyaseti yapıp algı ile kulp takması. Neyse o eski mesajımı bulup Attention Bu mesaj iki tane üyenin düştüğü durumdan dolayı düzenleme yapılarak ironi olduğu belirtilmiştir diye. :) Haaa haaa güleceğim yoktu sabah sabah. :)


    Ha bu arada sen ikide bir de zırt pırt nickname değiştirerek kendini aklamaya çalışma birçoğunuzun taktiği bu olarak görmeye başladım son günlerde sıkıştıkça adınız çıktıkça nasıl üyeler olduğunuz forumun birçoğunda ortaya çıktıkça nickname değiştirerek aklanıp temizleniyorsunuz sanma kendini. Komik görünüyor buradan bakınca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 4 Eylül 2020; 7:12:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    Bu mesaj silindi.

    ıojasdıoajdoıusjda

  • iyi yapmışlar ellerine sağlık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksiz chp işi bilmiyor..

    OTELCİ BADEMLER gibi YAKARAK halletseler sorun olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Windows95

    Beceriksiz chp işi bilmiyor..

    OTELCİ BADEMLER gibi YAKARAK halletseler sorun olmazdı.

    arif sağ ın silahına ne oldu


    çıkan mermiler nereye gitti


    ben sormuyorum sizden biri soruyor

  • konuyu popüler konular arasına sokmak istiyorsan akp ağaç katliamı yaptı diye değiştirin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuwanda87

    Akpnin trolü, chpnin trolü tartışması sürsün. En azından 3-5 kişi de gerçeğin farkında. İki partide ağaç keser. İki partide rantçıdır. Gerçekte yoktur birbirinden farkları. Birine karşıysa diğerlerindensin, başka yolu yoktur.

    Öyle mi ya?


    Birde sizin gibiler çıktı. Hiçbir şey bilmeden hepsi aynı diyen.


    Bak bakalım haber doğru mu?

    Hayır bildiğin yalan haber ortada tek bir ağaç var o da kesilmemiş sökülmüş.


    Ortada rant var mı zerresi yok. Belediyenin yaptığı yol çalışması. Otel mi yapılıyor, geçiş garantili yol mu hayır.


    Ama çok zekisin ya hepsi aynı yağğğ.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Kazdağlarını örnek göstermen acınası sayısız CHP li milletvekili ve Zenginin villası orada. 2. Gezi parkını planlıyordunuz. İşler ifşa olunca duruldunuz ses kesildi. Bu paylaşım samimi olmadığınızı gösteriyor. Devletin YER ALTI KAYNAKLARINI ARAMASI SUÇ, AMA CHP LİLERİN KEYİF İÇİN KESİP EV DİKMESİ BAŞARI. 😃


    Devlet Altında arar elmasta petrolde doğalgazda kömürde, Nedense ülkeye dair ülkenin zenginleşmesine dair ağaçlar sökülürse olay olur. Ama CHP liler keyif için Kesip ev yaparsa çağdaşlık 🤣😂

    Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı


    Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Yanlışı yanlış ile savunan bir adet cehaplı görüyoruz Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

    Kazdağlarını örnek göstermen acınası sayısız CHP li milletvekili ve Zenginin villası orada. 2. Gezi parkını planlıyordunuz. İşler ifşa olunca duruldunuz ses kesildi. Bu paylaşım samimi olmadığınızı gösteriyor. Devletin YER ALTI KAYNAKLARINI ARAMASI SUÇ, AMA CHP LİLERİN KEYİF İÇİN KESİP EV DİKMESİ BAŞARI. 😃


    Devlet Altında arar elmasta petrolde doğalgazda kömürde, Nedense ülkeye dair ülkenin zenginleşmesine dair ağaçlar sökülürse olay olur. Ama CHP liler keyif için Kesip ev yaparsa çağdaşlık 🤣😂


    ataşehir belediyesi kılıçdaroğlu residensler


    burayı fazla kurcalama ...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Öyle mi ya?


    Birde sizin gibiler çıktı. Hiçbir şey bilmeden hepsi aynı diyen.


    Bak bakalım haber doğru mu?

    Hayır bildiğin yalan haber ortada tek bir ağaç var o da kesilmemiş sökülmüş.


    Ortada rant var mı zerresi yok. Belediyenin yaptığı yol çalışması. Otel mi yapılıyor, geçiş garantili yol mu hayır.


    Ama çok zekisin ya hepsi aynı yağğğ.



    Alıntıları Göster

    Oturduğum semti 5 sene sizin Atatürk yerine koyduğunuz adam yönetti. Bu kaldırım taşlarını söküp iğrenç beton döküyorlar ya, öyle bir çalışmada sitenin önündeki ağaçları kestiler. Kesmelerine gerek yoktu. Ağaçlar gitti dümdüz yeşillik kaldı.

    senin gibi trollere mi güveneyim, gözümle gördüğüme mi? Bu benim evimin önü anladın!


    Geçenlerde daha yapılalı 4-5 sene olmamış bir göbekteki fıskıyeyi yıktılar. Millet soruyor neden yıkıyorsunuz daha yeni yapıldı o, yol düzenlemesinden ötürü filan diye cevap veriyorlar. O fıskiyeyi eski ibb yaptırmış. Şimdi onu yaptırması milyondan aşağı değildir. Bunlar geldi onu yıktı garip bir Atatürk resmi koydular. Şakşakçı kesime, orasına burasına dövme yaptıranlara, arabasının kaportasına Ata imzası yapıştıranlara iyi yaranılıyor.


    siyaset işi rant işidir. Siz anca kendinizi yorarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

    Heee o yüzden Beylikdüzünde rekor kırdılar. Ev fiyatları diğer yerlerde çakılırken 2 katına çıktı.


    Üstüne Ak parti'den alıp. Aynen kanka öyledir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Ev fiyatları 2 katına mı çıktı? Keşke haberimiz olsaydı. Belki de senin o Atatürk yerine koyduğun müteahhitin yaptığı evde oturuyoruz ondan artmıyor.


    ilaveten ben de oy verdim. Ama yanlışa yanlış demeyi bilirim, sen de öğrenirsin umarım. Bakırköy de anaptan sonra hep chpdir ama bakırköyde yolda yürüyemezsin. Belediye başkanı iş yapmayanın yapmayanı. İşini biliyor sadece. Millette adama değil mecbur partiye veriyor. Senin cehape demokratik halkı dinleyen biri olsa Bakırköyün başkanını değiştirir. Ama partinin başkanı demokrat değil ki.


    kısaca her parti ağaç keser. Bunların kanıtları hee yerde mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agaclar kesilmemis ki sokulmus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-38BAFF06C

    Yanlışı yanlış ile savunan bir adet cehaplı görüyoruz  

    Öbürüne 5 demiştim ama sen 10 kere oku bu yazıyı Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı 


    Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı
    Chp İzmirde Ağaç Katliamı Yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.