soru başlıkta < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 28 Eylül 2021; 14:7:11 > |
CHP-İYİ Parti iktidara gelirse YPG/SDG'yi bitirmek için Beşar Esad'ı destekler mi ? ?

-
-
Destekleyemezler. 2 yıldır Muhalefetin ağzıdan YPG-PYD terör örgütüdür biz iktidar olursak onlarla mücadele edecez gibi en ufak bir söylem duydunuz mu ! Duyamazsınız ABD'ye şirin görünmek için demiyeceklerdir.
YPG için ABD'nin kara ordusu dedi Amerikalı üst düzey bir yetkili. Yani Amerikayı karşılarına alamazlar.
Yapacakları ancak Esad'tan özür dileyip ayağına gitmek ve bize hiç bir şey kazandırmayacak işler yapmak oradan orduyu çekip YPG'ye alan açmak olur anca yapacakları. Esad kim ki YPG'yi bitirsin. 1 gün dayanamaz ABD'yi karşısına alırsa. ABD Fırat'ın doğusunda Kürt devleti kurdurma planlarında vaz geçmiyor. Kendi meclislerinden bile milyonlarca $ yardım verme geçti. Üstüne verdikleri silahların açtıkları üstlerin haddi hesabı yok. Orada 1 tane ABD askeri ölsün Esad'ın ordusunu düm düz ederler...
-
Maalesef hayır, aksine kürt devletinin kuruluşu hızlanır ve suriyenin kuzeyinde denize bağlantısı olan bir kürt devleti oluşur buna iyi parti kadroları ve chp içerisindeki Atatürkçüler karşı çıkacak olsa da, üstteki yorumda da belirtildiği gibi Amerikayı karşılarına alıcak cesarete sahip değiller, reis yine cahil cesaretiyle birşeyler yapıyordu bu yüzden işte ortada ciddi bir tehdit var, akıllı ama korkak, cahil ama cesur ikisi de berbat ikisinin de yaptıkları fayda değil zarar verici şekilde halbuki bize Atatürk gibi hem akıllı hem cesur biri lazım, mhp+chp+iyi+küçük partiler bir olsa ve ittifak yapsalar çok daha iyi olur çünkü Türkiyenin buna ihtiyacı var artık akp bitmiştir, milliyetçi politikalar ehli bürokratların yöntemleriyle birleşmediği için faydadan çok zarar getirdi, ama dediğim ittifak olursa chp içerisindeki hdp"ye yakın kanat pasifize olur Atatürkçü kanat güçlenir ve işte o zaman hem akılla yönetilen hem de bağımsız bir yönetim sergilenebilir, ama kılıçdaroğluyla bu zor gözüküyor çünkü geldiği gelenek belli, muhafazakar seçmene ılımlı olması çok güzel bir şey ama hdp gibi Türkiyenin menfaatlerine karşı kurulmuş bir partiye ılımlı olmak milli politikalardan da vazgeçmek anlamına gelir, hdp"nin ikiye bölünmesi ılımlı demokrat Türkiyeci bir parti ile normal eski hdp geleneğine bağlı 2 parti kurulması gerekiyor ve 2. partinin de daha sonra tamamen tasfiye edilip bütün üyelerinin göz altına alınıp bir daha siyaset yapmalarını da yasaklamak gerekiyor 1.partiye de gizli milliyetçileri doldurmak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akmina34Maalesef hayır, aksine kürt devletinin kuruluşu hızlanır ve suriyenin kuzeyinde denize bağlantısı olan bir kürt devleti oluşur buna iyi parti kadroları ve chp içerisindeki Atatürkçüler karşı çıkacak olsa da, üstteki yorumda da belirtildiği gibi Amerikayı karşılarına alıcak cesarete sahip değiller, reis yine cahil cesaretiyle birşeyler yapıyordu bu yüzden işte ortada ciddi bir tehdit var, akıllı ama korkak, cahil ama cesur ikisi de berbat ikisinin de yaptıkları fayda değil zarar verici şekilde halbuki bize Atatürk gibi hem akıllı hem cesur biri lazım, mhp+chp+iyi+küçük partiler bir olsa ve ittifak yapsalar çok daha iyi olur çünkü Türkiyenin buna ihtiyacı var artık akp bitmiştir, milliyetçi politikalar ehli bürokratların yöntemleriyle birleşmediği için faydadan çok zarar getirdi, ama dediğim ittifak olursa chp içerisindeki hdp"ye yakın kanat pasifize olur Atatürkçü kanat güçlenir ve işte o zaman hem akılla yönetilen hem de bağımsız bir yönetim sergilenebilir, ama kılıçdaroğluyla bu zor gözüküyor çünkü geldiği gelenek belli, muhafazakar seçmene ılımlı olması çok güzel bir şey ama hdp gibi Türkiyenin menfaatlerine karşı kurulmuş bir partiye ılımlı olmak milli politikalardan da vazgeçmek anlamına gelir, hdp"nin ikiye bölünmesi ılımlı demokrat Türkiyeci bir parti ile normal eski hdp geleneğine bağlı 2 parti kurulması gerekiyor ve 2. partinin de daha sonra tamamen tasfiye edilip bütün üyelerinin göz altına alınıp bir daha siyaset yapmalarını da yasaklamak gerekiyor 1.partiye de gizli milliyetçileri doldurmak lazım.
hocam K.k şamda konsolosluk açcaz filan diyordu. Mülteci krizinde de ABD'ye ve AB'ye çıkışmışta hatırlıyorsanız. bence zafer partisi millet ittifakına girerse baya sağlam bir ittifak olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 28 Eylül 2021; 17:44:25 >
-
Desteklerler. Birlikte ortak bir operasyon yapılabilir.
-
KK onları terör örgütü olarak görmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4020D9D24
KK onları terör örgütü olarak görmüyorKemal Kılıçdaroğlutwitter
“Ben PYD’nin de YPG’nin de terör örgütü olduğunu defalarca söyledim. Oysa Erdoğan, Yargıtay’ın 2015’te bu örgütlerin terör örgütü olduğu yönündeki kararından sonra, PYD liderini Ankara’ya davet edip, ayağına kırmızı halı serdi, yani terör örgütüne yardım ve yataklık etti!”https://twitter.com/kilicdarogluk/status/960877624678666240Kemal Kılıçdaroğlutwitter
“Fırat Kalkanı harekat bölgesinde, YPG/PKK'lı teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1123211457657749504
-
Pöff olacak olan şu. Abd Rusya'da anlaştı zaten.
Millet ittifakı yönetiminde Esad ile görüşülecek. Genel af çıkarılacak Suriye'de. Suriyelileri Suriye içinde kamplara yerleştireceğiz, AB fonu falan filan ile yeni şehirler iş alanı yaratılacak.
Pyd yarı özerk bir bölgede Suriye bayrağı altına girecek. Irak Kürdistan'ı kadar bile bağımsız olmayacak. Ama artık kimlikleri falan olacak. Esad seküler her grupla bir şekilde anlaşır.
Türkiye'de ise terör olayı bitti kürtler bıktı artık. Pkk adam falan toplayamıyor. Kürtler istemiyor. Artık yönetime bizde girelim derdindeler.
Yeni bir dönem başlayacak ve bu saçmalıklar bitecek umarım. Zira ülkenin dertleri çok daha ağır. 1 2 sene daha böyle gidersek açlık başlayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Destekleyemezler. 2 yıldır Muhalefetin ağzıdan YPG-PYD terör örgütüdür biz iktidar olursak onlarla mücadele edecez gibi en ufak bir söylem duydunuz mu ! Duyamazsınız ABD'ye şirin görünmek için demiyeceklerdir.
YPG için ABD'nin kara ordusu dedi Amerikalı üst düzey bir yetkili. Yani Amerikayı karşılarına alamazlar.
Yapacakları ancak Esad'tan özür dileyip ayağına gitmek ve bize hiç bir şey kazandırmayacak işler yapmak oradan orduyu çekip YPG'ye alan açmak olur anca yapacakları. Esad kim ki YPG'yi bitirsin. 1 gün dayanamaz ABD'yi karşısına alırsa. ABD Fırat'ın doğusunda Kürt devleti kurdurma planlarında vaz geçmiyor. Kendi meclislerinden bile milyonlarca $ yardım verme geçti. Üstüne verdikleri silahların açtıkları üstlerin haddi hesabı yok. Orada 1 tane ABD askeri ölsün Esad'ın ordusunu düm düz ederler...
Aynen kanka afganistanda bi abd askeri ölünce dümdüz ettiler dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Suriye devletinin ordusunu vuracak sonuçta ! Hepsinin yeri belli kordinati belli askeri birlikler havalimanları hepsi belli. Taliban öyle değil ki. Gerilla savaşı yapıyordu taliban 5-10-20 kişilik parçalı guruplar dağlarda mağralarda veya köylerde halkın içine karışarak veya bombalı intihat saldırısı yaparak savaşıyordu.
Afganistanda 20 yılda ölen ABD askeri sayısı 2450 flandı. Ölen Afgan sayısı ise 48.000 civarıydı. Üstüne 3-5 binde Asgan devlet askeri öldü. ( Bunlar içinde bilinmeyen veye listelere girmeyen bombalanıp geçilen binlerceside vardır. ) Kaç katı oluyor !
ABD nin Suriye çevresinde onlarca askeri üssü var düm düz eder Esad'ın ordusunu. Türkiye'de İncirlik var Yunanistanda üstleri var Giritte var. Irak ta var Katar'da var Kuvery te var. Suudi arabistanda var Ürdün de var. Hepsinden kalkacan onlarca uçak ile dümdüz eder. Üstüne Akdenizde savaş ve uçak gemileri var. Esad'ın oturduğu saray dahil yıkar.
-
2018 in paylaşımlarını gösteriyon :D YIL 2021 oldu.
Jeo Biden darbe ile olmadı Muhalefeti destekleyip Erdoğan'ı devirecez dedikten sonra en ufak bir YPG-PYD lafı etti mi muhalefet ! Veya onlarla mücadele edecez dedi mi ! Tek bildikleri Esad ile barışacaz Esad ile barışacaz. Esad'ın bize kazandıracağı en ufak bir şey yok iken birde.
En Beğenilen Yanıtlar

![]() “Ben PYD’nin de YPG’nin de terör örgütü olduğunu defalarca söyledim. Oysa Erdoğan, Yargıtay’ın 2015’te bu örgütlerin terör örgütü olduğu yönündeki kararından sonra, PYD liderini Ankara’ya davet edip, ayağına kırmızı halı serdi, yani terör örgütüne yardım ve yataklık etti!” https://twitter.com/kilicdarogluk/status/960877624678666240![]() “Fırat Kalkanı harekat bölgesinde, YPG/PKK'lı teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!” https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1123211457657749504 |
Destekleyemezler. 2 yıldır Muhalefetin ağzıdan YPG-PYD terör örgütüdür biz iktidar olursak onlarla mücadele edecez gibi en ufak bir söylem duydunuz mu ! Duyamazsınız ABD'ye şirin görünmek için demiyeceklerdir. YPG için ABD'nin kara ordusu dedi Amerikalı üst düzey bir yetkili. Yani Amerikayı karşılarına alamazlar. Yapacakları ancak Esad'tan özür dileyip ayağına gitmek ve bize hiç bir şey kazandırmayacak işler yapmak oradan orduyu çekip YPG'ye alan açmak olur anca yapacakları. Esad kim ki YPG'yi bitirsin. 1 gün dayanamaz ABD'yi karşısına alırsa. ABD Fırat'ın doğusunda Kürt devleti kurdurma planlarında vaz geçmiyor. Kendi meclislerinden bile milyonlarca $ yardım verme geçti. Üstüne verdikleri silahların açtıkları üstlerin haddi hesabı yok. Orada 1 tane ABD askeri ölsün Esad'ın ordusunu düm düz ederler... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X