Şimdi Ara

Chp iktidar olursa sığınmacı istilası son bulur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence gönderir sığınmacıları .Tabi halk destek verirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu yaratan ve sorunu çözmeye hiç niyeti olmayanlar 'malumlar' olduğuna göre malumların yerine CHP'nin iktidar olması elbette sorunun çözümü için önemli bir adım olur.Ancak CHP'nin de nasıl bir politika izleyeceği belli değil.Şuan iktidara gelebilmek için her kesime oynayan bir CHP ile karşı karşıyayız.Mesela 14 Mayıs seçimlerinden sonra ikinci tur için CHP İstanbul'un her yerine 'Sığınmacıları göndereceğiz' şeklinde propaganda afişleri asmıştı.Ama ne kadar samimiler işte orası muamma...Zira seçimlerden sonra CHP bu tür söylemleri önemli ölçüde azalttı..Kısacası CHP'nin nasıl bir siyaset izleyeceğini ancak iktidar olduğu vakit göreceğiz gibi görünüyor...O da tabi iktidar olabilirse..

Bu nedenle ben Zafer Partisini daha samimi ve tutarlı buluyorum.Bu nedenle yerel seçimlerde kendilerine oy verdim.Önümüzdeki dört yıl içerisinde CHP bu sorunu çözmek için Zafer Partisinden daha samimi ve tutarlı bir politika takip ederse oyumu kendilerine veririm.Sonuçta şuan birçok büyük şehir belediyelerini CHP kazanmış vaziyette.Bolu belediye başkanı Tanju Özcan gibi CHP'nin kazandığı tüm belediyelerde sığınmacıları o şehirlerden göndermeye yönelik belediye meclis kararları alınırsa ve bunlar uygulanırsa CHP'nin bu konudaki samimiyetine güvenirim ama eğer bunları yapmaz ise genel seçimlerde kendilerine oy vermem için bir neden olmaz.Yine Zafer Partisini desteklemeye devam ederim.

Bizim milletimiz ne yazık ki egemenlik haklarının ve vatanlarının ayaklarının altından çekilip alındığını hala daha farketmiş değil.Bu sorun memleketin ve milletin 1.gündemi olması gerekirken herkes kış uykusuna yatmış gibi...Bir tek bu konuda çırpınan parti Zafer partisi ve Özdağ...Umarım çok geç olmadan hem Türk milleti hem de diğer siyasi partiler özellikle CHP durumun vehametini anlar...En azından CHP ülkeye doldurulan bu orta doğuluların gelecekte kendisine yönelik karşı muhafazakar/dinci partilerin doğal seçmenleri olacağı gerçeğini görmeli..Adamlar iktidarlarını sağlama almak için ne kadar dinci ve selefi varsa alayını memlekete doldurup peynir ekmek dağıtır gibi vatandaşlık dağıtıyor...Bu vatandaşlık alanlarında seçimlerde kimleri destekledikleri herkesin malumudur diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Nisan 2024; 0:14:58 >

• Küreselcilerin tasmalı politikacıları asla karşı çıkamazlar. Karşı çıkan da seçilemez zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• he gönderir. alışsanız iyi olur. hem sevgi barış kardeşlik. ırkçılığa hayır. hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye

• Ben zerre inanmıyorum.Keşke yapsalar da chpyi daha gönülden desteklesek.Bu seçimde de insanlar,ak partiye karşı kazanma ihtimali olan tek partiye oy verdi.

Sonra büyük ihtimal 2028 de genel seçimi chp kazanacak

göçmenler gene büyük ihtimal gönderilmeyecek

bu sefer halkın ana sorunlarından biri olan bu sorun yanıt bulamayınca,anca belki o zaman zafere oy kaymaları olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 13 Nisan 2024; 17:12:4 >
  • Seçmendeki bu saflık çok ilginç.

• Kısıtlı kaynaklar, iklim krizi, su krizi, aşırı nüfus artışı, göçmenlerden kaynaklanan asayiş sorunları, göçmenlerin uyum sağlayamayası, göçmenlerin adapte olmak yerine kendi kültürlerini empoze etmeye çalışmaları, ülkenin sınır güvenliğinin olmaması, olası bir savaşta yada doğal afette göçmenlerin iç karışıklık çıkarma ihtimalleri(Hatay depreminde örneğini bizzat yaşadık. Birçok Suriyeli göçmen hırsızlık için bölgeye akın etti).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.