Şimdi Ara

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
2
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)

(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
Giriş
  • Ekrem , Mansuru aday yaptırır mı ? Gerekirse bütün Chp yi parayla satın alır.

Zaten artık tescilli kaçakçılıl yapan milletvekilleri de var maşallah CHP nin ...

Ortam uygun yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu açacak savaş kalmayınca şimdi de chpye sarmış🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)  Sanırsın partinin içinde adamları var. Oysa aklınca burada konu açıp karmaşa çıkaracağını sanan bir akpli. Bunun konusunu ciddiye alıp o kadar da yazmışsınız. İşsizlikten kendine yeni görev bulmuş başka birşey değil.

• - CHP'nin Antalya-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada CHP liderliğine resmen ‘adayım’ imasında bulunarak CHP tabanına mesaj yolladı;

"Türkiye’mizin ve Türk Milletinin geleceğini yeniden inşa etme umudu olan CHP iktidarı için siyasal tartışmaları aşan bir toplumsal mutabakata ihtiyaç vardır. Bu tablo şekillenmediği ve toplumsal mutabakat tesis edilemediği takdirde vazifeye atılmak için içinde bulunduğum şartların sıkıntılı yanlarını düşünmeyeceğimi, gerçekleşemeyen toplumsal mutabakatı gerçekleştirmek, Anadolu’nun bütün potansiyelini ayağa kaldırmak, harekete geçirmek, Cumhurbaşkanı adayımızı seçtirmek, Türkiye’mizi yeniden inşa etmek üzere 32 yıllık siyasi tecrübemi ve birikimimi en üst düzeyde partimin hizmetine sunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)

- Muhalif gazeteci Levent Gültekin:

"CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik “anket yaparız ama anketten çıkan aday olacak diye bir kural yok” diyor. Çünkü biliyorlar ki anketlerde Mansur Yavaş daha fazla çıkacak. İmamoğlu adaylık uğruna muhalefeti darmadağın ediyor..El altından o kadar o kadar fazla birbirlerin adamları gözlerini oyuyorlarki, siz dersinizki 'Bunların gündeminde hiçmi Türkiye yok' diye?"

"Şu anda hem Mansur Bey'in hem de Ekrem Bey'in belediye başkanı gömleğiyle Cumhurbaşkanlığı kampanyası yapmasını biraz aykırı buluyorum. Deprem riskiyle yaşadığımız bir şehrin sorumlusu şuan Cumhurbaşkanlığı kampanyası yapıyor? Daha sı; bunları bizim paramızla yapıyor.."

"Mesela İmamoğlu Tokat'ta yaptığı yatırımların açılışlarını yaptı. Cem evleri, o bölgedeki belediyelerin yaptığı bazı çalışmalara verdiği desteklerden ötürü yapıyor bunu. Bende İstanbul'da ödediğim pahalı su faturlarını İmamoğlu Tokat'ta yatırım yapsın diyemi ödüyorum? Ben böyle bir hakmı verdim ona? Ben ona İstanbul'da deprem, trafik gibi sorunları çözsün diye oy veriyorum. Tokat'ta, Adıyaman'da yatırım yapsın diye oy vermiyorum. Ama o gidiyor Cumhurbaşkanlığı kampanyası için İBB kasasından Tokat'a, Adıyamana'a yatırım yapıyor?"

"Eğer İmamoğlu ve Yavaş Cumhurbaşkanlığına aday iseler bu işleri bugünden bırakmalılar."

"Mansur Yavaş kesinlikle İmamoğlu'nun yardımıcısı olacağı bir formülü kabul etmez. Siyaseti bırakır ama böyle teklifleri asla kabul etmez..İmkanı yok..."

”CHP'nin Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, ki bence CHP'nin değil İmamoğlu'nun Grup Başkanvekili geçen gün 'İmamoğlu'na siyasi yasak gelirse hükümeti erken seçime zorlayacağız' diyor. Madem iktidarı erken seçime zorlayacak imkan var elinizde neden İmamoğlu'nun yasak kararını bekliyorsunuz? Milyonlar gözünü kulağını size dikmiş. Bu düzeni değiştirilmesini bekliyorlar.''

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1838820857881452865

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)x (formerly twitter)
    Intell Türk (@Intellturk) on X
    https://x.com/i/status/1838986830122729583

• Ekrem Imamoglu yerine Mansur Yavas daha uygun bir cumhurbaskani adayidir. Ozgur Ozel cumhurbaskani olabilmek icin yeterli liyakata sahip degildir. Bu 3 aday arasindan Mansur Yavas'i tercih ederim. Ancak Mansur Yavas sadece 1 donem idare eder. Ondan sonra Turkiye'nin onunu acacak, Cem Uzan gibi, Muharrem Ince gibi bir adayin cumhurbaskani olmasini isterim. Ulkenin kurtulusu ancak boyle saglanabilir, ya da Ataturk mezardan cikip gelse o da olurdu ama oyle bir ihtimal de maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Eylül 2024; 18:39:48 >
  • Ekrem'de Laz sinsiliği ve kibri var. Bu adam başımıza gelirse kendini Tanrı gibi görmeye başlar.

• - İBB başkanı İmamoğlu, Ankara'da Karar gazetesinin yeni binasını taşınması nedeniyle ziyarette bulundu. İmamoğlu, basın mensuplarıylada yaklaşık iki saat görüştü ve adaylık açıklaması yaptı:

"Kendimi Türkiye’nin merkezinde görüyorum. CHP Merkezde durmalı tabii, partimiz zaten merkezde duruyor. Bunu sağ ya da sol olarak görmemek lazım. Ben de kişisel olarak merkezi temsil ediyorum. Kendimi Türkiye’nin merkezinde görüyorum. CHP tabanı da bizimle aynı düşünceyi paylaşıyor. Bu yüzden hem bana hem de Mansur Bey’e büyük önem atfediyorlar."

"Siyasi yasak davasının benim lehime olacağı yönünde analizler yapılıyor. Bunun benim lehime olabilecek hiçbir yanı yok.”

“İstanbul’dan Ankara’ya 20 gelişim varsa 18’inde Mansur beyi ararım, makamına giderim, çay içerim. Ama bugün çok kısıtlı bir zamanda geldim. Toplantılarım var, İstanbul’a dönmek zorundayım. Alacağım olsun. Bu dar zamanda kahvesini içmektense geniş zamanda yemeğini yerim. Siyasi yasak cezasına karşı Mansur Bey’in destek cümlelerine teşekkür ederim, adaylıkla ilgili yaptığı açıklamalarına da katılıyorum."

• - CHP lideri Özgür Özel, Türkevi'nin önünde New York Belediye Başkanı'na rüşvet iddialarını değerlendirdi ve ABD'deki toplantılarına Türkevi'nde yapacaklarını bir kez daha açıkladı:

"Türkiye rüşvet vermeye ihtiyaç duyacak bir ülke değil. Binanın kazandırılması sürecinde jest gördüysek fazlasını ABD'nin Büyükelçiliği'ne tahsis edilen o muhteşem alan için yapmışızdır. Burası hepimiz açısından gurur kaynağı bir bina. Büyükleçimiz Namık Tan'da bu bina inşaatında emekleri oldu. Bundan sonra CHP olarak ABD'de tüm resmi temaslarımızı Türkevi'nde yapacağız. Dışişleri bakanlığımızda bize karşı bu konuda son derece açık ve misafirperver davrandılar."

Kronos (@KronosHaber) on X
    https://x.com/i/status/1839578252106502324

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Kastamonun ayıları meşhurdu dimi

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Vatan savunmasıyla da meşhurdur. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda en fazla şehit veren illerden biri.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

100 yıl önce olmuş bitmiş bir savaşta en çok şehit veren ilin nüfusuna kayıtlı olmakla övünmek kaçıncı boyut anlatsana.İzmirinde sosyoekonomisi kastamonundan daha iyi mesela onu ne yapıcaz

• 100 yıl önce ki savaş sayesinde belki de Batı illerinden birinde yaşayabiliyorsun. Yoksa Kars'ın köyünden nasıl çıkacaktın? İstanbul gibi bir şehrin kapısından içeri sokmazlardı seni. İzmir'in benim için bir cazibesi yok. Ben yeşili seviyorum doğallığı seviyorum. Kastamonu'da %67'sinin ormanlarla kaplı olması nedeniyle Türkiye'nin en yeşil ili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 27 Eylül 2024; 16:6:50 >
  • chp örgütü mansuru cumhurbaşkanı adayı yaptırmaz, bunu herkes biliyor. salata yapmayın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 28 Eylül 2024; 0:26:22 >
  • - Metropoll Araştırma son anketinde, Erdoğan, İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Selahattin Demirtaş'ın isimlerini sıralayarak, hangi adaya oy vereceklerini sordu.

Muhalefet tarafında Mansur Yavaş ise İmamoğlu'na karşı açık farkla önde olduğu görüldü. Seçime giremeyecek olmasına rağmen Demirtaş ise Dem partinin neredeyse tüm oylarını aldığıda gözlerden kaçmadı.

• - ABB başkanı Mansur Yavaş dün akşam Ankara'lılara yaptığı konuşmada tekrardan Cumhurbaşkanlığına aday olmak istediğini bir kez daha dile getirdi;

"Partim aday gösterirse heryerde söylüyorum Cumhurbaşkanlığı'na aday olacaz ve mutlaka kazanacağız."

EkoPolitik (@ekopolitiknet) on X
    https://x.com/i/status/1840684045732069465

- Gazeteci Cüneyt Özdemir:

"Bazı anketler çıkmaya başladı. A anketi B anketi, hepsinde Mansur Yavaş önde. Mansur Yavaş yarışa hızlı girdi ve dedi ki "meydan boş değil"

"Ekrem İmamoğlu'nu seven gazeteciler gümbür gümbür İmamoğlu'nu öne sürüp sanki biz yokmuşuz gibi davranıyorlar çıkışı bence bu."

Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1840693188647866558

• - CHP lideri Özgür Özel:

"Sekiz ay sonra bir belge çıkaracağız. Bu belgeyle ülkeyi nasıl yöneteceğimize dair tam bir mutabakat sağlayıp, ondan sonra da seçimlere gitmeye ve iktidarı devralmaya hazırlanıyoruz"

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.