Şimdi Ara

🔥CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak İmamoğlu meydan okudu; 'Senden korkmuyorum Erdoğan..' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
3
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak İmamoğlu meydan okudu; "Senden korkmuyorum Erdoğan.."

(En Son Oy Tarihi: 10.3.2025)
Giriş
  • geçen seçimde de Mansur yavaşı aday yapmadılar bu seçimde de yapmayacaklar.

parti içindeki kürtçüler zaten imamoglu der. yani parti olarak Mansur yavaşa karşılar.

işin ilginç yanı buna chp seçmeni de razı.

gelecek seçimde de chp kayıp ederse bu seçmene yazar. bundan sonra da kılıçdar gibi sesleri kesilir.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Bunlara Miting denir mi emin değilim.

Çünkü açık alanda değil kapalı Spor salonunda yapacaklarmış.

Yığacaklar oralara partilileri sonra bak halk bizi istiyor diyecekler :D

Tek adayın olduğu karşısında rakibin olmadığı bir sözde seçimde ne gerek varsa bu kadar masrafa ve zaman kaybına oda garip... Adayımız İmamoğlu deyip geçin işte boşuna msaraf yapıyorlar.

Not: Bu arada benim merak ettiğim acaba bu Süreçte İstanbul'u hatıralyacak mı İmamoğlu ve İstanbul'un sorunları var ben belediye başkanıyım diye aklına gelecek mi onu merak ediyorum. Belki bir sözde mitingte İstanbul da yapar :)

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Profili aç bakalım aileden mi yoksa, AKP troll örgütündenmi geldiğini anlarız biz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Profili aç bakalım aileden mi yoksa, AKP troll örgütündenmi geldiğini anlarız biz.
    Arkadaşım şaka mısın? Hakikaten de soruyorum hayırdır kimsin de sana profilimi açacağım? (Bu arada senin profil de kapalı o profili açta biz de görelim) Kimsin ki sana kendimi kanıtlayacağım? Beni yorma ve direkt blokla gerçekten de sizlerle uğraşacak ne zamanım ne de uğraşım yok ha troll örgütü arıyorsan aynaya bakmayı unutma
    biri bitiyor öteki başlıyor forumun kalitesi gün geçtikçe düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Mart 2025; 0:10:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İmamoğlu'nun adaylığı resmi olarak açıklanmadığı için "Buluşma" olarak nitelendiriliyor ancak CHP teşkilatları bu buluşmaları "Miting" havasında organize ediyor.

Zaten geniş kitlelerere kapalı yada açık alanda yapılan ve asgari 1 saatlik konuşmalar miting olarak görülür. Ancak uzun konuşma yapılmaz, bir yere yada kişiye ziyaret etmek veya açılış gibi benzeri durumlar buluşma olarak adlandırılır. İmamoğlu ise 4 yerde hafta sonu geniş kitlelere uzun bir konuşma yapacak, yani miting gerçekleştirecek. Bu konuşmalarda canlı yayınlarda televizyonlarda ve sosyal medyada verilecek.

Yani buluşma olsa bu planlamalar yapılmaz. Televizyonlardanda canlı olarak verilmez. Bu hafta sonu programı net şekilde miting organizasyonu.

Ayrıca İmamoğlu muhalif kanallardada bu süreçte canlı yayında soru-cevap oturumlarına katılacak.

İmamoğlu CHP ön seçimine tek aday kaldığı resmileştikten sonra CHP adayı olacağından ötürü haftalık programını komple güncelledi. Bu mitingler ve canlı yayınlara katılımları önümüzdeki süreçte artarak sürecek. Görünen tablo bu.

Pek tabiki İBB başkanı sıfatı olmasından ötürüde İstanbul'un sorunlarına bu süreçte ne kadar yoğunlaşır, ne kadar çözüm üretir o konu tartışmalı. İmamoğlu bu konuda "Ekibime güveniyorum, işleri son derece güzel şekilde yapıyorlar, biz sistemimizi oturttuk, sadece İmamoğlu'na bağlı bir belediye yönetimi yok. Biz bir ekibiz ve ekip çalışması yapıyoruz." diyor. Bu anlamda İstanbul'un sorunları çözülüyormu, İstanbul'lu ona göre not verecek. Reelde İstanbul'un sorunu çok fazla, bu da yadsınamaz..

• Burda İmamoğlu dışında birini destekleyen herkes malum partiye hizmet ediyor , Mansur Yavaş aday olsaydı bu sefer de İmamoğlu aday olmalı diye ağlarlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Öyle bir zorunluluk yok.Anliyorum kendin yandaş ve candaş partili olduğun için aklin almıyor ama bilesin diye söylüyorum özgür insanlar da var

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Ben mi yandaş partiliyim 😂

Rahmetli dedem zamanı gelince akpliler bizi akpli olmakla suçlar demişti 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 8 Mart 2025; 16:52:23 >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

imamoğluna bu kadar iradeni teslim ettiğine göre malesef sensin

🤓🤓 hafta sonu bile mesai yaptırıyorlar size yazık neyse blokluyorum

• bu tipler bu kadar işte,özgür iradeleri olmadığı için en ufak bir doğru eleştiride prrr :DDD

Haklısın Mansur Yavaş bülbül gibi İngilizce konuşuyor. Adam Ankara'da millete corba dagıtmaktan başka zerre birşey yapmadı. Ankara'nn trafigi İstanbul trafigini gecti. 6 senedir başta, SIFIR metro yaptı. Belediye bütcesinden 5 yıldızlı taksi durakları yaptırması. Mükemmel bir CB olur kendisinden. Tam bu milletin hakettigi bir CB olur.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

%150 enflasyon da siz ne bekliyorsunuz ki?Melihin enkazını da kaldırıyor,hükümetin engellemeleriyle de uğraşıyor üstelik.

Ayrıca konuyla alakasız bu dilli kız avatarını çok görüyorum forumda.Bir türlü grup falan mısınız?

Dediklerinin 2 katıyla Ekrem de ugraşıyor ama hem milletin karnını doyuruyor hem de durmadan proje yapıyor. Kac tane metro actı adam. Ekrem ikisine de para bulabiliyor da Mansur niye bulamıyor? Tamam milletin ac karnını doyurun tabi, millet oyunu buna göre veriyor da arkadaş belediye başkanı oldugunu da hatırlasa iyi olur.

• yorulacak ne mitingi yapıyor daha seçime 3 yıl var.

Ekrem yurtdışından daha kolay fon buluyor.Mansuru pek sevmiyorlar.Nedense

• geçenlede arkadaşım imamoğluna oy ver diyor, dedim biz chp ye oy atmayız niye dedi ideolojilerimiz farklı dedim nasıl yani dedi biz muhafazakar mütedeyyiniz dedim o ne demek dedi yani dindar dini hassasiyetleri olan dedim. yok abi biz yukarıya bağlıyız vermeyiz bunlara oy.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Siyaset yasağı mevzusu olduğu icin İmamoglu şuan miting yapıyor ön seçimden sonra durabilirler.

Kardeş boşa laf anlatma kimseye

🔥CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak İmamoğlu meydan okudu; "Senden korkmuyorum Erdoğan.."

• Ekrem tayyibi yenemez. Tek şansı olan Mansurdu, o bile kesin değildi. Kılıçdara nasıl istemeyerek mecburen oy verdiysek buna da öyle veririz.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.