Şimdi Ara

Cho gath ve Malphite nasıl counterlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topda agresif oynamayı seviyorum. Bu arkadaşlara karşı hangi heroyu almalıyım ve nasıl bi laning izlemeliyim?

• Malphite için ap champlar tercih etmeye bak, Rumble ve Vlad en iyi counterlarındandır.
    Cho'Gath içinse Irelia tercih ediyorum ben genelde. Mercury's aldıktan sonra pek bir numarası kalmıyor.
    Tabii oyunda counterpick önemli fakat skiller daha önemlidir bunu da unutma.
  • malpha elise al cho ya jayce alabilirsin.Malpha karsi kata da guzel oluyor veya akali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cho > kayle warwick
    malp > rumble elise yorick
  • Karsinda chogath varsa hard sustainli bir champ alman lazim eger kqrsidaki chogathin top gideceginden emin olursam (orn: nocturne ve syndra picklenms ise) ww alirim lanede aglatirim agresif oynamayi seviyorum demissin her minion icin yaklastiginda ona saldir ve Q at senin canin inmeyecek fakat o hem farm yapamayacak hem de sustainini kullanamayacak.

malp ise toplanede elise ile farm yaptirmazsin.

jungle gitmis iseler bilemem counterjungle ile durdurabilirsin

• Chogath'la zorlandığım 2 rakip var biri kennen biride 6dan sonra nidalee gerçi o laneride domine ediyorum ama

• Rumble,tecrübeyle sabittir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Jarvan IV - Lux- Garen İlişkisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malph a karşı en güzel counterlardan biri chogath'tır. malphta chogathla kapışacak sustain de yok, o true damage i karşılayacak damage de.

elise ikisini de counterlar muhtemelen. vi de aynı şekilde. bunları geçersek shen vs malph, shen vs chogath kapışmasında genelde shen i n kazandığını gördüm şu güne kadar. ayrıca rumble malphite in en bilinen counter ıdır.

malphite kendisi gibi tanky ap şampiyonlara pek bir şey yapamıyor. malph ad offtankları counterlar. malphite e karşı gidip de olaf almayın true damage ine güvenip. olaf malphite e o damage i vurana kadar daha fazla damage yiyecektir. üstüne ultisinin damage vurmaması sebebiyle 6 dan sonra trade kazanma şansı 0 olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.