Şimdi Ara

CHITIR CHICKEN FRANC. AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM (DETAYLARI OKUYUN LÜTFEN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

CHITIR CHICKEN FRANC. AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM (DETAYLARI OKUYUN LÜTFEN)

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2014)
Giriş
  • alttaki linkteki konumu ve yorumları okuduktan sonra OY verirseniz çok sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_96029358/f_//tm.htm#96036134

daire fiyatları ortalama 650-700 bin tl den başlayıp 1.2 milyon tl ye kadar ulaşan ve satılan 500 konutluk bir site içerisinde 80-100 metrekare arasında bir dükkan imkanım var .Uygun bir franc. almayı düşünüyorum sizce daha çok ne tercih edersem kazanırım

Incelemelerim sonucunda chitir tavuk bayiligini dusundum , ucuz hemde iyi tutuluyor bu aralar ...elbette market ve su iside mantikli ancak market denetlenmesi cok zor diye dusundum yuzlerce cesit mal al al bitmez ,Tercihe kalsa tabiki daha iyi markalarını istiyorum ancak kfc-ramiz-burger king - tavuk dünyası - tavvuk gibi işletmeler 500-600 bin tl civarında....chitir chicken franc. ücreti almıyor ve açılış maaliyeti 70 bin tl civarında

NOT : Konu gerçekten çok ciddidir alaycı ve boş yorumlar şikayet edilecektir.

özen gösterdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 16 Ağustos 2014; 20:09:33 >

• Bazı arkadaşlar 600 milyara ev alan adam gelip yemez demişte her türlü gelirler oraya.Beni arkadaşım baydönerde çalıştı adlarını hatırlamıyorum şuanda ama tvde görebiliceğiniz ünlülerin geldiğini söylemişti.Baydöner aşırı lüks pahalı bir yermi ? Hayır değil.
  • Hocam eğer fiyatlar bilindik yerlerle ayni olursa(kfc,popeyes vb.) insanlar gider ordan yer .fiyatlari bu yerlere nazaran daha düşük falan olursa tutma şansi var, nasil bi yere actiginda önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Hocam eğer fiyatlar bilindik yerlerle ayni olursa(kfc,popeyes vb.) insanlar gider ordan yer .fiyatlari bu yerlere nazaran daha düşük falan olursa tutma şansi var, nasil bi yere actiginda önemli.

fiyatları diğer dediğiniz firmalara göre çok daha uygun 8 tl den başlıyor menüsü üstelik oldukça doyurucu , nasıl bir yere açılldığı da önemli sorusunun cevabı da ilk yazımda belirttim; 500 konutlu lüks bir site içerisinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.