Arkadaşlar ben bende bulunan chitin +5 leri +6ya ve sonrada +7 ye basmak istiyorum ama basmaya çalıştığımda basmıyo.Yani confirm yaptığımda ne yanıyo nede geçiyo olduğu gibi geri geliyo neden acaba.Chitin özellikleride aşağıdaki resimde var.özelliklerinde hiç bişe basılı değil(herhangi bir damage falan ve normal upgrade itemi yasıyo.Neden ben bunu basamıyorum acaba.Resim koymak istedim ama koymuyo.Üzgünüm.Cvp bekliyorum!!
+1 de High Class İtemler
+5 den Sonra High Class Upgrade Scrolla Değil ( 264 K )
Blessed Upgrade Scrolla Basılır ( BUS )
chitin i ya bus la yada high class scrolla basman gerekir(2.si tavsiye edilmez) yoksa class error verir yani 2.460k lık scroll la basman lzm
Saolun arkadaşlar cvp yasdığınız için.
quote:
Orjinalden alıntı: bysaykomatrix
Saolun arkadaşlar cvp yasdığınız için.
Niye böle yapıyorsun ???
+5 e kadar high class kağıdı ile basarsan +6 ya geçmez tabi
valla +5 e kadar normal high class itemiylemi basıldı bilmiyorum çünkü birinden 700k ya aldım tanesini.Hem +5e kadar normal highla basılsa ne olurki?Niye geçmez +6ya?
Niye işareti yaptığıma gelince o işaret çok hoşuma gidiyor ve yasdıklarımın basına ve sonuna koyuyorum.
Yukarda Cevaplar Verilmiş ama BUS la Basacaksan ilk banyo yap arkın dediği gibi çünki cenabet cenabet basarsan geçmiyo denenmiştir basamassan bilki cenabetsin
quote:
Orjinalden alıntı: PortzaferabI
Yukarda Cevaplar Verilmiş ama BUS la Basacaksan ilk banyo yap arkın dediği gibi çünki cenabet cenabet basarsan geçmiyo denenmiştir basamassan bilki cenabetsin
quote:
Orjinalden alıntı: PortzaferabI
evet bi duş al öğle bas ama +9 a basarken cenabet olmak gerekio
Tmm duşu alıcam ama geçmezse sizden bilirim.
platin meme yapmış olabilir
Arkadasların'da dediği gibi Hıght Class ile değil Blessed Hight Class Kağıdı ile basacaksın
hight class uprage koyman lazım yanlıs kağıt koyuyosun herhalde
banyo yapman %99 işe yarar
quote:
valla +5 e kadar normal high class itemiylemi basıldı bilmiyorum çünkü birinden 700k ya aldım tanesini.Hem +5e kadar normal highla basılsa ne olurki?Niye geçmez +6ya?
Niye işareti yaptığıma gelince o işaret çok hoşuma gidiyor ve yasdıklarımın basına ve sonuna koyuyorum.
çünkü bussla basmalısın!
quote:
Orjinalden alıntı: MiraLayTurK
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Buddhas
platin meme yapmış olabilir
uzun zamandır bi cmylmz türevi görmemiştim, nesliniz tükendi sanıyodum ama tükenememişsiniz daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme