Şimdi Ara

CHİTİN +5 İ neden +6 ya basamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bende bulunan chitin +5 leri +6ya ve sonrada +7 ye basmak istiyorum ama basmaya çalıştığımda basmıyo.Yani confirm yaptığımda ne yanıyo nede geçiyo olduğu gibi geri geliyo neden acaba.Chitin özellikleride aşağıdaki resimde var.özelliklerinde hiç bişe basılı değil(herhangi bir damage falan ve normal upgrade itemi yasıyo.Neden ben bunu basamıyorum acaba.Resim koymak istedim ama koymuyo.Üzgünüm.Cvp bekliyorum!!

• +1 de High Class İtemler

+5 den Sonra High Class Upgrade Scrolla Değil ( 264 K )

Blessed Upgrade Scrolla Basılır ( BUS )

• chitin i ya bus la yada high class scrolla basman gerekir(2.si tavsiye edilmez)
    yoksa class error verir yani 2.460k lık scroll la basman lzm
  • Saolun arkadaşlar cvp yasdığınız için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bysaykomatrix

Saolun arkadaşlar cvp yasdığınız için.

Niye böle yapıyorsun ???
  • +5 e kadar high class kağıdı ile basarsan +6 ya geçmez tabi
  • valla +5 e kadar normal high class itemiylemi basıldı bilmiyorum çünkü birinden 700k ya aldım tanesini.Hem +5e kadar normal highla basılsa ne olurki?Niye geçmez +6ya?

Niye işareti yaptığıma gelince o işaret çok hoşuma gidiyor ve yasdıklarımın basına ve sonuna koyuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarda Cevaplar Verilmiş ama BUS la Basacaksan ilk banyo yap arkın dediği gibi çünki cenabet cenabet basarsan geçmiyo denenmiştir basamassan bilki cenabetsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PortzaferabI

Yukarda Cevaplar Verilmiş ama BUS la Basacaksan ilk banyo yap arkın dediği gibi çünki cenabet cenabet basarsan geçmiyo denenmiştir basamassan bilki cenabetsin

• quote:

Yukarda Cevaplar Verilmiş ama BUS la Basacaksan ilk banyo yap arkın dediği gibi çünki cenabet cenabet basarsan geçmiyo denenmiştir basamassan bilki cenabetsin

evet bi duş al öğle bas ama +9 a basarken cenabet olmak gerekio

• Tmm duşu alıcam ama geçmezse sizden bilirim.

• platin meme yapmış olabilir
  • Arkadasların'da dediği gibi Hıght Class ile değil Blessed Hight Class Kağıdı ile basacaksın
  • hight class uprage koyman lazım yanlıs kağıt koyuyosun herhalde
  • banyo yapman %99 işe yarar
  • quote:

valla +5 e kadar normal high class itemiylemi basıldı bilmiyorum çünkü birinden 700k ya aldım tanesini.Hem +5e kadar normal highla basılsa ne olurki?Niye geçmez +6ya?

Niye işareti yaptığıma gelince o işaret çok hoşuma gidiyor ve yasdıklarımın basına ve sonuna koyuyorum.

çünkü bussla basmalısın!

• quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

quote:

valla +5 e kadar normal high class itemiylemi basıldı bilmiyorum çünkü birinden 700k ya aldım tanesini.Hem +5e kadar normal highla basılsa ne olurki?Niye geçmez +6ya?

çünkü bussla basmalısın!

+1

• Bus... Bus... Bus...
    Yer:Moradon/Charon
    Fiyat:2.640
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

platin meme yapmış olabilir

uzun zamandır bi cmylmz türevi görmemiştim, nesliniz tükendi sanıyodum ama tükenememişsiniz daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.