Şimdi Ara

Chippin 100 TL Eski Hesaplara (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
53
Favori
62.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondaki uygulamayı silip, yeniden yükleyince farklı bir hesaba girebilir miyim? Hesap sahibi yanımda değil, o nedenle telefonumdan kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt

Cihaz eşleşmesi var.Muhtemelen olmaz. Ama banka kartında cihaz eşleşmesini kaldırınca o telefonla başka kartla işlem yapabiliyorum..Chippin uygulamada bu özellik var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 17 Ağustos 2023; 20:30:28 >
  • İki kez migrosta puanı kullanmaya çalıştım olmadı chippin deyince kasiyerlerde strese giriyor puan işaretleyince onaylamiyor puan olayı olmasa zaten kullanılmaz ödemede zaman kaybettiren bir uygulama puanı kullanmadan sildim

• Carrefour web sitesinde kullanabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champstochamps C kullanıcısına yanıt

Ben migrosta aradığım ürün o şubede olduğu için normal kasada bir kere kullandım, puan kullanmadım ama en fazla 1 dakika sürmüştür. Uzun zamandır da normal kasayı kullanmadım, puan harcamak için hep jet kasayı kullanıyorum. CarreforuSAlarda mecburen normal kasada kullanmıştım zamanında.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Üstat selamlar,artık mkolay da bittiğine göre hediyem kart yüklemelerinde nays ve chippin de kullanacağım..Chippine banka/kredi kartı eklendiğinde ödeme anında o bankadan sms geliyor ,peki nays veya paycell eklediğimizde yine sms geliyor mu,ödeme yaparken?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Nays ile yaparken doğrulama kodu ilk olarak işcep uygulamasına geliyor (işbankası hesabı olmayanşarda nasıl oluyor bilmiyorum). Ben yaparken toplamda 3-4 defa naysla parayı çekti ama kasa onay vermedi 15 dakika sonra hesaba iade oldu. Ben de vazgeçtim naystan ama yapabilenler varmış.

• süre ile alakalı hocam o

işbankası kodunu hızlı girip kasadaki arakdaşın da hızlıca tamamlaması gerekiyor

yavaş haraket edildiğinde süre doluyor ve migros kasa iptal ediyor işlemi ama bu durumda sizden para çekilmiş oluyor.

gün sonu iade ediliyor hesabınıza.

bende de bir ikii kere oldu.

• artçı kullanıcısına yanıt

Ben jet kasada yapıyorum, acaba jet kasanın ve sim kartımın interneti bu süreye yetişemiyor mu Chippin 100 TL Eski Hesaplara 

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu kullanıcı için işlem yapılamaz diye uyarı verdi carrefour da , bunun sebebi ne olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlar bugün ilk chippin işlemini yaptım.Jet kasada 205 ödedim.Yeni müşteri için 200/100 kampanyasında bildirim filan gelmedi.

100 chippin ne zaman yatıyor, bildirim ..vb gelmiyor mu kazanınca?

öyle değil ki, ödeme kısmında kart seçimi yaparken üstte 200/100 indirimi tiklemeniz gerekiyordu anında düşüyor öyle ödüyorsunuz.

• mct2002 kullanıcısına yanıt

Ben puan kullanmadım,tamamını kartla ödedim.Sorduğum 200/100 yeni müşteri market kampanyasından 100 chippin ne zaman yatıyor,bildirim filan gelmedi de.

puan falan değil yeni bir chippin hesabına tanımlanan 200/100 indiriminin kullanım şeklini yazdım zaten. sonradan iade diye bir şey yok chippinde ödeme ekranına geldiğinizde üst kısımda 200/100 hoşgeldin indirimi yazan yere tıklayınca anında düşüyor indirim başka bir kazanç şekli yok.

• Arkadaşlar puan kullanımından bahsetmiyorum.Yeni üyeliğe 100 chippin zaten yüklendi.Bugün sana özel 200/100 kampanyasından faydalandım.Bundan kazandığım 100 chippin kaç gün içinde yatıyor..

Chippin 100 TL Eski Hesaplara

O görsellere tıklayıp bakarsanız içeriğinin aynı olduğunu görürsünüz yani 2 kampanyada aynı şey. Chippin alicengizlik yapıp farklı görseller kullanmış ama 2 si de tek kampanya aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 19 Ağustos 2023; 10:43:23 >
  • Neden 2 farklı kampanya olarak vermişler,ben de bu yüzden 200 liralık işlem yaptım.Daha önceki sayfalarda arkadaşlar farklı kampanya diye yazmıştı.

EDİT: hocam kusura bakmayın o zaman.Yazdığım gibi bu farklı kampanya diye sayfada bahsedenler olmuştu,bugün ben de bu yüzden 100 puan daha gelecek diye boşuna işlem yaptım o zaman..Adamlar müşteri kandırıyor o zaman...Neyse teşekkürler...

Boşa harcama yapmış olduk... @Kampanyaavcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 19 Ağustos 2023; 10:48:25 >

Genel olarak şöyle yazayım, harcamadan sonra puan yüklenecek puan takibi için giriş sayfasında cüzdana tıklıyoruz, işlemlere tıklıyoruz, sonra ilgili harcamaya tıklıyoruz orada puana ne zaman hak kazanıldığı-yüklenecek tarihi ve son kullanma tarihi yazıyor. İlgili kampanya erişilebiliyorsa şartlarda yazıyor olması lazım, bende olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.