Şimdi Ara

Chippin 100 TL Eski Hesaplara (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
53
Favori
62.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Chippinde telefon no farklı olunca 2-3 hesap aynı isme açabiliyor muyuz?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler..Ama cihaz eşleşmesi yüzünden farklı tel olması gerekiyor değil mi?

• Ödeme 200 lirayı aşsın, 100 lira hediye kullan diyor, kalanını kredi kartın ile öde demiş.

Şimdi buradaki ekli kartlarıma baktım, ben eklemedim, masterpass'e ekli kartlarımı gösteriyor. Buradaki ön ödemeli kartları veya bankalar kartlarını kullanarak devam etmem ödemede (kasada) sorun yaşatır mı?

Ödemeyi ekli kartlarınızla yapabilirsiniz dememiş de, kredi kartlarınızla demiş. (ekli kartlarınızla diyerek geniş bir ifade kullanmak yerine dar bir anlam kullanmış)

her tel 1 cİhaz. clone uygulamalar yemiyor, vmos pro (telefon içinde telefon simulatoru) yiyor ama kurması zor, devamlı çöküyor.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    herkes öyle yaşıyor zaten, mecburen masterpass kullancan, banka ya da kredi kartı olması farketmez.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Chippin 100 TL Eski Hesaplara 

• fuckulteli kullanıcısına yanıt

Ön ödemelilerle de ödeme yapabilirsiniz. Mesajın çok geç gelmemesi kafi.

• Ben bunu androiddeki Multi accountsla sorunsuz kurdum, kartları masterpassden ekledim kafam rahat migrosa gittim. ödeme kodu çıkıyor ama masterpass ile iletişim kuramıyor bir türlü onaylatamadım. muhtemelen klon mevzusundan oldu. En son her şey silip yeniden girmeyi denedim malım başka bir cihazdan giriş yapılmış ekranına düştü hiç ilerleyemedim kaldı öyle.

-Bu başka cihaz mevzusuna düşen hesapla nasıl tekrar giriş yapabilirim ?

-Birden fazla hattı tek cihazda nasıl kullanacağız bu nasıl katı bir önlemdir böyle.

Chippin 100 TL Eski Hesaplara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 9 Ağustos 2023; 16:43:50 >

• mct2002 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayın,cihazı sorup,durumu düzeltiyor..Bende de aynı problem oluyordu,.MH ile çözebildim.

• Forumdaşlar farklı chippin kartlara aynı banka kartını eklersem sorun olur mu? hesapı kapatma ..vb filan?

Ben yaptım sıkıntı olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'tan aldığım ürünü iade etmek istiyorum. Ürünü iade ettikten sonra 100 TL kampanyası geri geliyor mu acaba?

• Teşekkür ederim.. @yunusemre0666

• Nays ile öderken temassız seçeneği açık mı olmalı acaba?

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Koçtaş da oldu aynısı geldi 100₺ geriye hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çift hatlı telf 'da deneyen var mı?..2.hattı 100 TL chip kampanyasında kullanırken,sms kod vs gelirken sorun oluyor mu,yada internet bağlantısı 2.hattan mı olmalı acaba? çünkü klon uygulamayı bile yakalıyor sistemleri..

• yeni hesap actim masterpasse bagla dedigimfe mesaj gelmiyo klon uygulamasiyla girdim ondan midir acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.