arkadaşlar chillstream aldıktan sonra dedim bide bununla oynayayım oyunu, xpadder ile ayarları yaptım oynuorum ama recruit çünkü nişan almak çok zor gerekli yumuşaklığı sağlayamadım, videolarda izlediğim gibi olmuyor adamlar xbox360 da çok rahat oynuoyorlar ama ben biraz can çekişiyorum. dönüşlerde nişan almada yumuşaklığı nasıl sağlarım eğer bu şekilde oynamış olan varsa
Evet benimde Xbox 360 kablolu controllerim var ama mw 2 oynayamıyorum bi el atarsanız duacınız olurum
bildiğim kadarıyla konsol oyunlarında (mw2 konsol versiyonu dahil) aim yardımcısı oluyor yani nişan aldığınızda tam adamın üzerine değilsede yakınlarına nişan alıyor diye biliyorum(yanılıyo olabilirim konsol sahipleri daha iyi bilir) ama siz joypad le pc de oynarken böyle bi durum söz konusu olmuyo ikinci hususta konsolda mermi adamın kafasının yanından geçmiyo yakın geçsede giriyo ama pc de buda yok(bundanda tam emin değilim ama bi yerde konsol versiyonunda beatbox mu neydi pc den daha büyük olacağı yazıyodu yani heralde bu bahsettiğim olaydı) son ve en önemlisi el alışkanlığı. konsolu olanlar mecburen joypadla onlarca fps oynadığından elleri alışmıştır. ben arkadaşın xboxunda bi kaç fps oynadım şunu gördüm analoğu tam çektinmi sağa sola hızlı dönyo ama hafif hafif çekersen yavaş yavaş dönüyo bunuda göz önüne alın
ya benim sorunum kafanın yanında geçenin isabet etmesi değil yumuşak hareketlerle dönsün yeter yine bu şekilde nişan alıp vurabiliyorum.bide başka xbox controller uyumlu fps warmı bildiğiniz?
bildiğim kadarıyla hemen hemen her oyuna oluyo joystick. yumuşak dönüşler için nişan aldığın analoğu örnek sağa bakıcan sağa doğru tam yaslama yarıya kadar getir yavaş yani yumuşak döndüğünü göreceksin
her oyuna olmuyor işte, mw2 de destek yok. o yüzden xpadder ile ayar yapılarak oynanıyor ama işte tam efektif deil. bende o yüzden ne tür ayarlamalar yapıyor oynayanlar diye açmıştım konuyu
Bende oynayamıyorum ya çok gıcık ds3 le bile daha rahat bunun yüzünden.GFW oyunlarının hepsini rahat oynuoyırum o ayrı.
pinnacle game profiler ı deneyin arkadaşlar daha gelişmiş bir program. konsoldaki gibi aynı tuşa farklı atamalar yapabiliyorsunuz mesela ileri giderken belli bi yüzde üzerine ileri ittirdiğinizde stick i sprint oluyor, ya da a tuşu uzun basmada use, bas çek halinde reload olabiliyor. kendi forumlarında cod4 için olan profili indirip mw2 de kullanabilrsiniz. hemde istediğim smooth movement olayıda var yani pixel pixel taramıyor. yanlız paralı bir program artık kendiniz bulursunuz
xbox bölümüne açın konuyu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme