Şimdi Ara

Child of Eden KİNECT DESTEKLİ ( ANA KONU )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Geliştirici: Q Entertainment
    * Dağıtıcı: Ubisoft
    * Tür: Müzik
    * Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
    *Kinect Destekli

EDİT:OYUN ÇIKTI !

Cennet'te insan varlığını virüsten kurtarmaya çalışacağımız oyun farklı yapısı ile dikkat çekiyor. Child of Eden'da ekranda çıkan müzik efektlerine göre ekranda çıkan nesnelere ateş edeceğiz.Rez'in geliştiricilerinden yine farklı bir oyun.Tetsuya Mizuguchi ve Q Entertainment'in yeni oyunu Child of Eden, 2011 yılında piyasaya çıkarılmak üzere PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor ve oyunun Xbox 360 versiyonu Kinect desteğine sahip olacak. Daha önce Move desteğine de sahip olacağı söylenen oyun, Ubisoft'un sitesine baktığımızda bu özelliğinden mahrum kalacak gibi görünüyor.

Trailer & Preview
    Child Of Eden Trailer
    Child Of Eden Preview (IGN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsu* -- 22 Haziran 2011; 11:52:28 >

• Bu Tvde ne oynanır be bu oyun karanlık bir ortamda o efektleri düşünemiyorum bile

• beklediğim oyunlardan biri
    quote:

Cennet'te insan varlığını virüsten kurtarmaya çalışacağımız oyun

görsellerde ne bir virüs nede insan varlığı görünüyor
    farklı bir oyun olacak
  • Başlığa Kinect oyunu diye belirtirseniz daha iyi olur,forumda çok uzun süreden beri bulunmuş sayılmam fakat ana konu demişsiniz ne resim var ne videolar var çok yavan kalmış sanki bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
  • Çok fazla bilgi ve video bulamadım Pek bir açıklamada belirtilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

Bu Tvde ne oynanır be bu oyun karanlık bir ortamda o efektleri düşünemiyorum bile

allahın köylüsündeki paraya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok fazla bilgi ve video bulamadım Pek bir açıklamada belirtilmemiş.

quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Başlığa Kinect oyunu diye belirtirseniz daha iyi olur,forumda çok uzun süreden beri bulunmuş sayılmam fakat ana konu demişsiniz ne resim var ne videolar var çok yavan kalmış sanki bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşlar konu 3 saat önce açılmış, yani daha çok yeni... Sizlerinde katkılarıyla daha detaylı bir konu haline gelicek, nedir bu acele

• Videolardan tam olarak müzik mi yapmaya çalışıyoruz yoksa müziklerle oyun mu oynuyoruz ya da oynadığımız oyunla mı müzik yapıyoruz tam kestiremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Videolardan tam olarak müzik mi yapmaya çalışıyoruz yoksa müziklerle oyun mu oynuyoruz ya da oynadığımız oyunla mı müzik yapıyoruz tam kestiremedim..

REZ oyunundaki gibi olacak büyük ihtimalle. Onda cismi vurunca değişik sesler çıkıyordu. Bunda da öyle olur. Bir nevi oynadığın oyunla müzik yapacaksın...
  • Kinectte cok saglikli olacagini dusunmuyorum bu tip seri oyunlarin ancak yine de muzikle birlesince keyifli olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Kinectte cok saglikli olacagini dusunmuyorum bu tip seri oyunlarin ancak yine de muzikle birlesince keyifli olabilir..

Aynı fikirdeyim. REZ oyununda refleksler oldukça önemliydi. Bunda da aynısı olacaktır. Zaten oyun joypad desteğiyle de geliyor. Büyük ihtimalle ilk heves kinectle oynarız sonra da joypade geçeriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Bu Tvde ne oynanır be bu oyun karanlık bir ortamda o efektleri düşünemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 1 Nisan 2011; 21:54:10 >

• konuyla alakasız olacak ama, spec ops : the line dan hala kinect ile bilgi gelmedi dimi... arkadaş, shopto bir resim koydu, meraktan ölücez. nasıl yapacaklar acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

1- Ali Ağaoğlu köyde hiç bir zaman yaşamamış yani köylü değil.
    2- Köylüler bu kadar kazanamaz mı? Öyle demişsin ki; neredeyse köylülere acıyacaktım.
    3- Gayet başarılı bir mütehait, yaptığı toplu konutlarda harika. Allah daha da versin diyorum.

@Mertleo, katılıyorum. O dev ekran salonu pırıl pırıl aydınlatır. Gerçi salonu da büyüktür pek aydınlatamaz.

• @ GoldPunch köylü olmayabilir belki ama sonradan görme ve görgüsüz olduğu kesin.
  • Konu hakkında paylaşımlara devam...

• Olay nedir bu oyunda? Güzel bir şeye benziyor ama mantalite nedir ne yapıyoruz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahin

Olay nedir bu oyunda? Güzel bir şeye benziyor ama mantalite nedir ne yapıyoruz bilgisi olan var mı?

Oyunun türü Shoot'em'up. Rakibi vurarak ses yapıyorsun ve müzik oluyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.