Selam arkadaşlar bu mesajı yazmamdaki sebep havaların aşırı sıcak oluşu Bu klimayı mercedes 3028 axorda kullanmayı düşünüyorum sıcak havayı dışarı atan borusu işi bozuyor ama kabin arkasından dışarı verebilirim... 220volt dönüştürücü Kullanıp çalıştıracağım benim çalıştığım mesafe çokkısa ve tozlu olduğu için dayanılmaz hal alıyor önerirmisiniz acaba kamyon kabini 5 m2 bişey fazla ses çıkarmaz hiç birbilgim yok sizden acil cevaplar lütfen cevaplar doğrultusunda sipariş verip vermeme kararım olucak herkes için şimdiden çok saol
iyi günler hocam bende sizin gibi araçta kullanmayı düşünüyorum bu ürünlerden fakat kaç wat elektrik ihtiyacam var bilmiyorum. 12-220 v 1000 watt lık inverter yeterli mi diye düşünüyorum sizin bilginiz var mı acaba bu konuda veya bilgisi olan arkadaşlar varsa belirtirlerse sevinirim. sizin sayenizde bende belki bu yazı biraz serin geçiririm :)
praktikerde ürüne ait özellikler şöyle verilmişş * Boyutlar İç Ünite 773x375x465 mm * Net Ağırlık İç Ünite 35kg * Soğutma Kapasitesi 9.000 Btu/h * Soğutma Kapasitesi 2,50 kW * Elektrik Beslemesi 220-240/1/50 V/ph/Hz * Çalışma Akımı Soğutma 5,10 A * Güç Sarfiyatı Soğutma 1,13 kW * Nem Alma Kapasitesi 1,0 lt/h * Hava Debisi İç Ünite 300 m3/h * Ses Seviyesi İç Ünite 56 dB (A)
farklı sitelerde farklı bilgiler var. bu ürünlerin kaç watt la çalıştıgını nasıl ögrenebilirim sizce?
mesala farklı bir sitede satıcı şu bilgileri vermiş.
Modeller
Airfell Mobil Type (AS09-0500P) Kapasite: 9. 000 BTU/h ------------------------------
ÜRÜN ÖZELLIKLERI Ozona zararsiz R407C sogutucu akislari 2x800 Watt rezistans ile yüksek isitma performansi Su tanki doldugunda ikaz sistemi . Displayn ekranda hata kodu göstergesi 24 Saatlik timer zaman ayari 3 dakika otomatik emniyet fonksiyonu 3 kademeli fan ayari Antibakteriyel plastik malzemeler Güçlü nem alma sistemi Istenilen yöne hava üfleme Kolay temizlenebilir ve yikanabilir ön panel Otomatik buz çözme özelligi Otomatik fan hizi Otomatik restart özelligi Sessiz çalisma Temizlenebilir, degistirilebilir toz filitresi Uyku modu
TEKNIK ÖZELLIKLERI Sogutma Kapasitesi (btu/h): 8537 Isitma Kapasitesi (btu/h): 5460 Sogutma Sarfiyati (kW): 1,13 Isitma Sarfiyati (kW): 1,6 Nem Alma Kapasitesi (It/h): 1 Sogutmada Çalisma Akimi (Amper): 5,1 Isitmada Çalisma Akimi (Amper): 7,5 Iç Ünite Boyutlar Y x G x D (mm): 773 x 375 x 465 Iç Ünite Ses Seviyesi Max./Min. (dB): 54/50 Hava Debisi (m³/h): 300 Iç Ünite Net Agirlik (kg): 35
soğutma sarfiyatı 1.13 kw yazıyor bu 1130 watt demek mi olur? yoksa üstteki mesajımda yazan soğutma kapasitesi 2.5 kw yani 2500 watt mı ediyor?? ben işin içinden çıkamadıgım için bir türlü alamadım ürünü yardımlarınızı bekliyorum