Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ARAÇ satıldı mı hocam ? ben de lacetti arıyorum.
  • Herkese merhaba,

2011 Lacetti sahibiyim. aracın Orjinal lastik ebatı 195 55 15 tir.

4 adet 195 65 15 lastik kış lastiği buldum. size 65 yanak uygun mudur, sürtme yapar mı?

Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
  • 65 yanak sıkıntılı olur 60 yanak kullanabilirsin.Marka olarak petlas kullanabilirsin çok memnunuz.
  • Merhabalar ,

2005 lacetti hp aldım bu hafta.
    El fren körüğü ve vites körüğü deri ve eskimiş değiştirmek istiyorum. Koltuklara da kılıf almak istiyorum.
    Bu parçaları nereden bulabilirim ?
  • 2010 Lacetti 1.4 SE 52 bin Km LPG'li boya değişen hasar kaydı yok. Ne kadar eder sizce?
  • Merhabalar ben de 2011 lacetti Sw kullanıcısıyım herkese kazasız sürüşler dilerim.. Biraz enteresan gelir ama bagajı içten örten winneks tarzı örtünün mekanızması arıza yaptı. daha doğrusu köşesini yere çarptım kırılınca yapıştırdım.Aşırı sıcaklardan yapışkan çözüldü. içinde uzunca metal çubuk var başlarda da plastik sabitleyiciler var.kırılınca metal çubuk boşta gözüküyor.Ne yapmalıyım.Fikrinize ihtiyacım var.Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

2010 Lacetti 1.4 SE 52 bin Km LPG'li boya değişen hasar kaydı yok. Ne kadar eder sizce?

Emsalini satmayı düşünen varsa fikir vermesi açısından yazıyorum. 28 bin TL'den satıldı
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
  • Selamunaleykum. Ben de 2 aydır 2005 model Lacetti 1.4 Se kullanıcısıyım. 89 binde. Tüplü.
    Araçla ilgili bir sorunla karşılaştım. Durumu Lacetti Facebook sayfasına da yazmıştım buraya da yazayım.
    Geçen hafta 500 km antalya dönüşü denizlide aracım rölantide fazla sallantı yapmaya başladı. Uyarı işareti çıktı. Benzine aldığmda ise sallanma olmuyordu.
    TR Chevrolet Lacetti Kulübüfacebook
    TR Chevrolet Lacetti Kulübü
    https://www.facebook.com/groups/953230118042404/?ref=ts&fref=ts
    tr lacetti grubu
    LPG ci ye götürdüm. Bilgisayara taktı. Benzinde de sorun olduğunu 2. ve 4. silindire ateşleme az gittiğini gördük ara ara. 1 hafta benzinde bindim. Tekrar gittim sorun devam ediyordu. Başka bir LPG ci lpg ecusunu değiştirdi sorun aynı devam etti. Beyinci bobinleri değişterelim dedi. Değiştirdik yine sorun devam etti. Tamircim siboplardan olabileceğini söylüyor. Daha önce böyle bir arıza başına gelen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: raistland

Selamunaleykum. Ben de 2 aydır 2005 model Lacetti 1.4 Se kullanıcısıyım. 89 binde. Tüplü.
    Araçla ilgili bir sorunla karşılaştım. Durumu Lacetti Facebook sayfasına da yazmıştım buraya da yazayım.
    Geçen hafta 500 km antalya dönüşü denizlide aracım rölantide fazla sallantı yapmaya başladı. Uyarı işareti çıktı. Benzine aldığmda ise sallanma olmuyordu.https://www.facebook.com/groups/953230118042404/?ref=ts&fref=ts tr lacetti grubu
    LPG ci ye götürdüm. Bilgisayara taktı. Benzinde de sorun olduğunu 2. ve 4. silindire ateşleme az gittiğini gördük ara ara. 1 hafta benzinde bindim. Tekrar gittim sorun devam ediyordu. Başka bir LPG ci lpg ecusunu değiştirdi sorun aynı devam etti. Beyinci bobinleri değişterelim dedi. Değiştirdik yine sorun devam etti. Tamircim siboplardan olabileceğini söylüyor. Daha önce böyle bir arıza başına gelen var mı?

Buji kablolarını değiştirdiniz mi?
    Değiştirdiyseniz egr valfini söktürüp balata spreyi ile temizlettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfes -- 3 Ağustos 2017; 0:51:1 >

• raistland kullanıcısına yanıt
    Rölantide sallantı bende de oldu. Benzinde olmuyordu. LPG için bağladılar sorun yok dediler. Önerilen başka bir LPG ustasına gittim LPG enjektorlerinden birisi yan sanayi dedi. Orijinaliyle değiştirdi ve sorun bitti. Bana subap vs gibi sorun anlatanlar oldu ama sorun enjektorle çözüldü. Bilgisayara bağlayınca enjektorlerde sıkıntı çıkmıyordu ama usta yan sanayi parça iyi performans sağlayamayınca bunu yapar dedi, değiştirdi ve sorun artık yok.
  • Selam Chevrolet lacetti sx 2004 full aldim. Usta su köpük yapiyor conta değişimi olabilir dedi. Buda 2000₺ masraf demek oluyormuş. Chevrolet lacetti lerde kronik motor sorunu oluyormu acaba?

Birde parça temini sorunu yaşanıyor mu, Opel servisleri bakmıyor diyor usta. Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinizi benim için önemli, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sells -- 16 Ağustos 2017; 20:26:46 >
  • Kardeş gittiğin usta kimse ( ona usta demiyorum ben ) derhal uzaklaş ve bir daha yanından bile geçme.Sorularının cevaplarına gelecek olursak.

Opel servisleri tüm arızalarınıza bakıyor,ayrıca rastgele bir opel servisini arayıp sorabilirsiniz.

Bizim gittiğimiz servisler reno servisimi o çok

Bilmiş ustana söyle.

Kronik motor sorunumuz yok çok şükür,araçlarımızdaki motor, euro 4 atmosferik lpg ye tam uyumlu motordur.

Conta meselesi her araçta meydana gelebilecek bir sorundur 150 tl conta takımı 100 tl taşlama 300 tl usta el emeği 550 tl taş gibi olur araç senin ustan subap takımı değiştirecek galiba 2000 tl vay anam vay

Parça sıkıntısı hiç çekmedim her aradığımı bulabiliyorum çoğu parçası opel ile aynı zaten

Bizde 3 adet bu araçtan bir tanesi 200000 km oldu ve lpg ile yapıldı bu km canavar gibi motoru var hâlâ,bakımları dışında sanayiye gitmedik hiç.

Bakımını yaptır bin sağlam arabadır LACETTİ

• merhaba arkadaşlar sherolet lacetti 2010 model 2 çamurluk sol sağ boyalı 32 milyara ne diyorsunuz 1.6 wtcc fiyat için ve nasıl arabadır sorunları varmı bilgi verirseniz lütfen şimdiden tşk ??????????????????
  • gs_earslan G kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeş birsey soracam sana2010 model 1.6 wtcc sol sağ iki parça çamurluk boyalı 90 bin kilometrede 32 bin istiyor fiyat nasıl birde lütfen araba nasıl sorunları varmı yazarmısın??***?????
  • esen_0927 E kullanıcısına yanıt
    Kardeş 2000 model döküntü araçlara 25 30 istiyorlar, biz kullanıyoruz bizde 2 tane arkadaşta,da var hiç birimiz sanayiye uğramadık daha,biraz fazla ver temiz olsun yıllarca bin.
  • Arkadaşlar merhaba 2008 lacetti 1.6 wtcc hb siyak renk 100000 binnkm civarinda fazla boyasi kazasi olmayan bir arac almak uzereyim...fiyat olarak ne kadar olmali? Aku degisecek bitmis.. klima gazi bitmis uzun zaman arac kullanilmayinca lastikler iyi durumda on camurluk kirik ya tamir yada degistirilecek? Ayrıca bu araclarin 2.eli yok diyirlar..olmasa bile. Bakim yaptirip binmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Haa acil bir durum olursa Allah göster mesin..satmak istesem ayni fiyata satabilirmiyim? Yani vik zarar edermiyim....birde gaz bitmistir diyir sahibi ama diyelimki klima bizuk ben fazla bana ne masraf cikartir acaba?
  • arkadaşlar 2004 model sx var. boştayken gaza bastığımda veya bazen seyir halinde gaza yüklendiğimde ,bir ses şıkırtı geliyor,sanki civata kopmuş onun sesi gibi. ne olabilir acaba?
  • 2002-2004 astralara 24-26 bin istiyorlar ... 2007-2010 araça 28-30 vermişin çok mu ? 2 side ecotec motor ...

0-100 arası ivlenme gayet güzel 160 dan sonra biraz ses yapıyor ama 160 sonuçta bu ... Yakıt konusu istanbul için benzin çok sıkı trafik 9-9,5 lt/ 100km konforu parasına göre ideal ... Parçası ucuz . bundan iyisi şamda kayısı bu paraya bu model alınacak en iyi araçlardan biri
  • Merhaba,
    2010 model 1.4 se 16v model araçım var kilometre kadranı çalışmıyor. Hız sensörünü değiştirdim. Yine olmadı sanzuman içerisindeki dişlinin değişmesi gerektiğini söylediler. Bu gibi sorun yaşayan oldu mu?
    Bir de baskı balata değişimi yapanlar hangi marka kullandınız.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.