Şimdi Ara

chevrolet'i nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
13.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    chevrolet dediğin corvettir camarodur. Bunlara chevrolet denmesi garibime gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lui9i -- 24 Temmuz 2007; 16:35:09 >
  • bir galeriye gidip aracın içine oturunca hemen ne kadar dandik olduğunu anlayabilirsin.. plastik chevrolet logosu pek bi komik durur vs. nerde amerikan filmlerinde ki araçlar nerde bunlar..
  • Plastik kalitesi inanılmaz kötü. İnsanın elinde kalıcakmış gibi. Ayrıca bir dergide okudum..Spark ile bir kazadan kurtulabilmek zormuş.
    22 milyara spark alacağıma 2000-01 model Alfa 156 alırım keyfime bakarım...
  • Paranı boşa verme derim o fiyata süper focuslar vectralar carismalar bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz2_0

yeni chevroletler bence hiç 1 şekilde alınmaya binilmeye değmez...ne kalite var ne 2. eli var ne parçası var ne güvenliği var vs vs... inan olsun ladanın bile iç aksamındaki malzeme ondakinden daha kaliteli ve kullanışlı...ayrıca performansı da bence çok kötü...

yeni şevrole dediğin ne ki?? sanki zamanında chevrolet üretimi durdu da 2 yıl önce yeniden üretime başladılar

bu araçlar tc gibi arabaya dünya piyasasının 3 katına binen ülkelere satılan italyan tasarımlı dayvu arabalar.amerikadaki gmyle alakası yok.getirsinler silveradoları,monte carloları binelim
  • bu arada baktım chevroletin malibu da impala da önden çarpmada 5 yıldız almış.ve 5 mil/saat e kadar yapılan çarpışmalarda araçlar kesinlikle hasar almıyor.zaten bu amarkan trafik müsteşarlığnın öngördüğü bi koşul.bu koşulu yerine getirmeyen araçların trafiğe çıkma izni yok mesela amarkada kesinlikle ne pöjo ne röno ne de fiyat görebilirsiniz.avrupa aracı diye bişey yok.

şimdi biri çıkar megan 5 yıldız aldı amaaa der.amarka o araçları trafiğne bile sokmuyo isterse öroenkaptan 15 yıldız alsın
  • spark bence alınabilecek bir araç ama daha iyileri varken pazar payı doğal olarak düşüyor
  • arkadaşlar chovrelort kalosu olup ta lpg taktıran varmı beni bilgilendirsinler.ne kadar yakar,çekişi nasıl cvp versiseniz sevinirimm..
  • iyi bilirdik rahmetliyi
  • 1.5 yıldızlı araçlar
  • buraya amerikan şevroletler gelse kaç kişi alacakki ? özel galerilerde stılıyo zaten az uzda olsa . ayrıca koreli dediğimiz kalos lacetti spark falan amerikadada şevrolet olarak satılıyo diğer büyük modellerinin yanında adamlara helal olsun daewoo yu alıp adam ettiler vede satmasını sağladılar gidip logan falan almaktansa aveo falan çok daha mantıklıdır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

bu arada baktım chevroletin malibu da impala da önden çarpmada 5 yıldız almış.ve 5 mil/saat e kadar yapılan çarpışmalarda araçlar kesinlikle hasar almıyor.zaten bu amarkan trafik müsteşarlığnın öngördüğü bi koşul.bu koşulu yerine getirmeyen araçların trafiğe çıkma izni yok mesela amarkada kesinlikle ne pöjo ne röno ne de fiyat görebilirsiniz.avrupa aracı diye bişey yok.

şimdi biri çıkar megan 5 yıldız aldı amaaa der.amarka o araçları trafiğne bile sokmuyo isterse öroenkaptan 15 yıldız alsın

Bizim Impalaya önden çarpma testi uygulansa çarptığı duvar 1 yıldız alır belki, tam şasisi tren rayı (belki daha kalın) gibi mübarek Ayrıca NCAPden 5 yıldız almış bir araba ile eski bir tam şasi amerikan kafa kafaya çarpışsa, darbeyi emmiyor die belki amerikanda ki kişi yaralanır, kemer varsa kaburgaları kırılır ama diğer araçtakilere V8 radyatör pervanesi gireceği kesin En büyük hayalimdir döküntü bir amerikan alıp artislik yapanın üstüne çıkmak, bunu yapan bir arkadaş var tüm amerikan camiyasının tanıdığı, adam hayalimi yaşıyor, ciddi anlamda bikaç tane perti var diye biliyorum, kendi altındakine bişe olmuyor tabiki Bu arada Corsayı impalanın önüne çekiyorum bazen ham yapıcak gibi duruyo. O değilde kızlar korkuyor bu arabalardan, ön tek koltuk ya yatağa atar gibi direk. Zamanın da adamlar boşuna Drive-in Cinema olayına girmediler o kadar Amerikan kelimesi geçen her başlıkta varız yanlız. Bu arada bu yeni impalalar yarım şasimi tam şasi mi monoblok mu? yumurta kasa falan 92 modeller hala tamdı diye biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 3 Ağustos 2007; 7:10:17 >

• 2. elde biraz zarar ettiriyor. Opel servisleri opel araçlara yetişemezken birde bunlara bakmaya çalışıyor.
    Birde çok yakıyor diyorlar. Kullananlar mutlaka gerçek verileri verecektir.
  • daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz sizi kulübümüze davet edelim. bkz: Chevrolet Kulübü her türlü merak ettiğiniz hususu gayet Artıları ve eksileriyle objektifçe yanıtlayalım.
  • ESKİDEN 6000cc araçlar üretirdi
    ŞİMDİ 800cc lik spark üretiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

epica çok güzel ama ...

Epica Capitalin sedan versyonu
  • 22 bine eski kasa 0 km fabia alınabiilir..naçizaane tavsiyem ...
  • O Fiyatlara 0 sirion al en azından toyotaya binmiş olursun!! The king of the roads toyota forever
  • bahsettınız chevrolet kore yapımı kasa,gm un koydgu motorla ucuz maaliyetler sonucu cıkmıs,bence cok kalitesiz araçlar.
    22 bın ytl ye palio deseniz spark a tercih ederim.
  • chevrolet'e çok haksızlık ediliyor gibime geldi. 2005 model bir lacettim var ve gayet memnunum. eleştirmek için önce ona sahip olmalısınız. kore malı olunca noluyor ki? kia kore değil mi, hyundai kore değil mi? daewoo kötü bir arabamıydı ki?yıllarca şahinlere doğanlara bindik arkadaşlar yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.