Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE - YILLIK VERGİSİ - YAKIT TÜKETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın vergisi ne kadardır?Tabii ki 1.6 için konuşuyorum.Bir de LPG takınca vergide bir değişiklik oluyor mu?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 5 Mart 2012; 22:14:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Arkadaşlar bu aracın vergisi ne kadardır?Tabii ki 1.6 için konuşuyorum.Bir de LPG takınca vergide bir değişiklik oluyor mu?Teşekkürler.

tüm 1300-1600cc araç mtv'si ile aynı 384 + 384 = 768TL / lpg takınca mtv de değişiklik olmuyor.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Mart 2012; 21:45:27 >
  • quote:

Arkadaşlar bu aracın vergisi ne kadardır?Tabii ki 1.6 için konuşuyorum.Bir de LPG takınca vergide bir değişiklik oluyor mu?Teşekkürler.

Yıllık 768 TL. Lpg olduğu için bir de senin güzel hatırına 2 taksitte ödersin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

tüm 1300-1600cc araç mtv'si ile aynı 384 + 384 = 768TL / lpg takınca mtv de değişiklik olmuyor.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

quote:

Orijinalden alıntı: BaZZaM

quote:

Yıllık 768 TL. Lpg olduğu için bir de senin güzel hatırına 2 taksitte ödersin. :)

Çok sağolun arkadaşlar harikasınız.BU FORUMU SEVİYORUM

• 384+384=768 TL yıllık vergisi LPG olsa da olmasa da verilir.Değişiklik olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaZZaM

banka kartları artık 5-6 ay taksit yapıyor mtv ye
    taksidi bitince diğer mtv zamanı geliyor zaten
    sene boyu ekstrede bir kalem mtv taksidi hiç eksik olmuyor
    bu sayede de kredi kartıyla olan bağlantın yıllar yılı sürüyor
  • Cruze iyi arabadır alırsanız hayırlı olsun simdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    ---CRUZE YAKIT TÜKETİMİ---
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu araç deli gibi mi yakıyor benzini?Çok kilometre yapacağımı sanmam.10.000'i geçmem.Yine de incir ağacı diker mi depoya??
  • quote:

Peki bu araç deli gibi mi yakıyor benzini?Çok kilometre yapacağımı sanmam.10.000'i geçmem.Yine de incir ağacı diker mi depoya??

asıl konuya geldik.

c sınıfı 1.6 benzinli atmosferik rakiplerine bir bakın, normal kullanımla aşağı yukarı aynı yakar. honda, toyota, C4, astra, golf vesaire.......
  • quote:

quote:

Peki bu araç deli gibi mi yakıyor benzini?Çok kilometre yapacağımı sanmam.10.000'i geçmem.Yine de incir ağacı diker mi depoya??

asıl konuya geldik.

c sınıfı 1.6 benzinli atmosferik rakiplerine bir bakın, normal kullanımla aşağı yukarı aynı yakar. honda, toyota, C4, astra, golf vesaire.......

Sorun da orda zaten.İlk aracımız olacak.Pek bilgim yok bu konuda.Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız güzel olur.Mümkünse rakamlarla.Dizel araçlar bir depoyla 700-1000 arası yapıyorlar.Benzinlilerin bu rakama ulaşacağını hele cruze'un hiç sanmıyorum.Deposu kaç litredir?KMde kaç yakar?Bir depo ne kadar gider.Paylaşırsanız çok makbule geçer.

• quote:

Yakıt tüketimi;
    Yaz-kış, Ş.içi-ş.dışı ve kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Sen hangi şehirde yaşıyorsun ve ağırlıkla nasıl bir güzergahta kullanacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Yakıt tüketimi;
    Yaz-kış, Ş.içi-ş.dışı ve kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Sen hangi şehirde yaşıyorsun ve ağırlıkla nasıl bir güzergahta kullanacaksın?

İstanbul hocam.Genelde hatta tamamen şehiriçi.Trafik malum.Gözümü korkutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 5 Mart 2012; 22:11:17 >

• quote:

quote:

quote:

asıl konuya geldik.

Sorun da orda zaten.İlk aracımız olacak.Pek bilgim yok bu konuda.Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız güzel olur.Mümkünse rakamlarla.Dizel araçlar bir depoyla 700-1000 arası yapıyorlar.Benzinlilerin bu rakama ulaşacağını hele cruze'un hiç sanmıyorum.Deposu kaç litredir?KMde kaç yakar?Bir depo ne kadar gider.Paylaşırsanız çok makbule geçer.

Cruze sınıfındaki diğer 1.6 motorlara göre az bile yakıyor

asagıdaki linkten 1.6 yakıt tüketimlerine bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_56337649/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56337649

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.