Şimdi Ara

Chevrolet Cruze hb nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar 40 bin civari arac bakiniyorum.. Fiyati ve donanimi gayet iyi derecede gozukuyor ancak yakit beni uzer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Hangi modeline ve benzinlimi dizelmi düşünüyosun bunları söylemeden bişi diyemeyiz.

2012-2013 1.6 benzin otomatik ikinci bakindigim ise 1.4 turbo beslemeli manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanstill -- 6 Eylül 2014; 17:56:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT BRAVO MU HONDA CİVİC Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    hyundai accent mi fiat palio mu?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tipi donanımı güvenliği sizi herkes gibi baştan cezbeder ama araştırırsınız niye fiyatı ucuz diye,sonra birileri çıkar çok yakıyor der.Oysa 1,6 120-125 hp atmosferik benzinli focus corolla civic ile aynı yakıtları yakar ama o diğer araç sahipleri 10-15 hatta 20 bin fazla verip daha az donanımlı araç aldıkları için eeee 50 bin liralık araba şehiriçi 10 lt yakmasın mı der 30 35e 1,4 polo alacakken vazgeçip gemi gibi Cruze alanlar da polodan 2 lt çok yakıyor diye yaygara çıkarır,bir kısım yeni alıcı bu devrana uyar alır satmaya kalkar bir kısmı lpg takar keyfine bakar bir kısmı da dışardan gelir birazdan ama eniştemde var bizim komşu şöyle dedi der.Alın,keyfini sürün,yıllık 10 bin km geçiyorsanız hemen lpg taktırın dizelden de ekonomik olur.Gücünüz yeterse 45 civarı 1,4 Turbo motor olursa 1 lt daha az yakar daha iyi kaçar,ona da lpg oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 6 Eylül 2014; 18:50:30 >

Orijinalden alıntı: turgay0651

tipi donanımı güvenliği sizi herkes gibi baştan cezbeder ama araştırırsınız niye fiyatı ucuz diye,sonra birileri çıkar çok yakıyor der.Oysa 1,6 120-125 hp atmosferik benzinli focus corolla civic ile aynı yakıtları yakar ama o diğer araç sahipleri 10-15 hatta 20 bin fazla verip daha az donanımlı araç aldıkları için eeee 50 bin liralık araba şehiriçi 10 lt yakmasın mı der 30 35e 1,4 polo alacakken vazgeçip gemi gibi Cruze alanlar da polodan 2 lt çok yakıyor diye yaygara çıkarır,bir kısım yeni alıcı bu devrana uyar alır satmaya kalkar bir kısmı lpg takar keyfine bakar bir kısmı da dışardan gelir birazdan ama eniştemde var bizim komşu şöyle dedi der.Alın,keyfini sürün,yıllık 10 bin km geçiyorsanız hemen lpg taktırın dizelden de ekonomik olur.Gücünüz yeterse 45 civarı 1,4 Turbo motor olursa 1 lt daha az yakar daha iyi kaçar,ona da lpg oluyor.

Gayet güzel yazmışsınız teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-cruze-lt-plus-full-170982584/detay
    Hacback bulamadım bunun gibi bişeymi

Ilandaki araba guzelmis

Bana gorede hb olan kasa hos degil. Sedan cok hos bence. Hatta param olsa dusunurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Eylül 2014; 22:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen
  • İmzamdaki hatchcback otomatik Cruze sahibiyim. Arac fabrika verilerinden en fazla 1 litre fazla yakar. Aile icin idealdir gorunusu guzeldir ama adinin sport olduguna takilmayin spor kullanima cok hitap etmez. Genisligi konforu rahati ve ucuzlugu ile sinifinin fiyat performans araci olup sinifindaki 1.6 tum atmosferiklerden yaksa yaksa en fazla 1 litre fazla yakar ki senelik bazda yapilan kilometreye gore en fazla 500-750 civari fazla benzin almis olursun rakiplerine gore. Rakibi derken ustte belirttigim 1.6 atmosferik C sinifi araclari baz aliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.