Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (563. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.138
Cevap
158
Favori
3.578.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • arkadaşlar navigasyon için yazılım indiren varmı programı ve türkiye haritasını neren bulabiliriz
  • okayhan öncelikle mesajımla ilgilendiğin için sağol. evet gaz pedalında titreşim hissediyorum. ama şimdi düşündüğüm zaman titteşimi herzaman hissediyormuyum ona emin değilim. sana şöyle açıklayayım sabah işe giderken hareket ettiğimde ikinci viteste sorun yok ama üçe geçerken bu ses geliyor aynı şey akşam işten eve dönerkende oluyor. titreşimde hissediyorum ama herseferinde hissediyormuyum ona tam emin değilim. servise gittiğimde arabayı yarım saat bekletip sonra denedik ben sesi yine duydum ama sabah çıkan sesten daha azdı usta duymadığını söyledi. ama ses ilk hareketten sonra artık yol boyunca hiç gelmiyor. cevabını heyecanla bekliyorum.

Orijinalden alıntı: murpo
    okayhan öncelikle mesajımla ilgilendiğin için sağol. evet gaz pedalında titreşim hissediyorum. ama şimdi düşündüğüm zaman titteşimi herzaman hissediyormuyum ona emin değilim. sana şöyle açıklayayım sabah işe giderken hareket ettiğimde ikinci viteste sorun yok ama üçe geçerken bu ses geliyor aynı şey akşam işten eve dönerkende oluyor. titreşimde hissediyorum ama herseferinde hissediyormuyum ona tam emin değilim. servise gittiğimde arabayı yarım saat bekletip sonra denedik ben sesi yine duydum ama sabah çıkan sesten daha azdı usta duymadığını söyledi. ama ses ilk hareketten sonra artık yol boyunca hiç gelmiyor. cevabını heyecanla bekliyorum.

bahsettigin durum su: motorun ilk calısmasından sonra 2. Vitesten 3. vitese geciste gaz pedalından bir platin sesi gelir ve hafif bir titresim hissedersin, iste o anda abs ve airbag devreye alınmıs oluyor, tamamen normal bir durum bu, tedirgin olma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

quote:

Orijinalden alıntı: murpo
    okayhan öncelikle mesajımla ilgilendiğin için sağol. evet gaz pedalında titreşim hissediyorum. ama şimdi düşündüğüm zaman titteşimi herzaman hissediyormuyum ona emin değilim. sana şöyle açıklayayım sabah işe giderken hareket ettiğimde ikinci viteste sorun yok ama üçe geçerken bu ses geliyor aynı şey akşam işten eve dönerkende oluyor. titreşimde hissediyorum ama herseferinde hissediyormuyum ona tam emin değilim. servise gittiğimde arabayı yarım saat bekletip sonra denedik ben sesi yine duydum ama sabah çıkan sesten daha azdı usta duymadığını söyledi. ama ses ilk hareketten sonra artık yol boyunca hiç gelmiyor. cevabını heyecanla bekliyorum.

bahsettigin durum su: motorun ilk calısmasından sonra 2. Vitesten 3. vitese geciste gaz pedalından bir platin sesi gelir ve hafif bir titresim hissedersin, iste o anda abs ve airbag devreye alınmıs oluyor, tamamen normal bir durum bu, tedirgin olma :)

çok teşekkür ederim arkadaşım içime su serptin. servisteki arkadaşta böyle doyurucu bir açıklama yapmış olsaydı iyi olurdu.
    ben yaklaşık 45 gündür forumu takip ediyorum. yorum yazmak istediğimde bu uygulama size açık değil gibi bir uyarı alıyordum onun için şimdiye kadar yorumlara pek katılamadım. ben de nacizane arabam hakkındaki izlenimlerimi yazmak istiyorum. kesinlikle aldığıma çok memnunum maşallah hiç bir sorunum yok şimdilik. olacağınıda sanmıyorum. performans konusunda hiçbir sıkıntım yok gaza bastımı gidiyor. performansını beğenmeyenler neye göre değerlendirme yapıyorlar anlamıyorum. türkiye ralli şampiyonasına katılacaklarsa o zaman haklılar ilk beşe giremiyebilirler. neticede 1500 kg lık bir araba ve 1600 motor var performans olabileceğinin en iyisi bence. yakıt tüketimine gelince bende prince marka LPG takılı servis taktı. bugün itibariyle kayseride Aygaz LPG 2,01 tl en son aldığım 30 tl lik yakıtla sakin kullanımda 157 km şehiriçi yol yaptım. başka birşey söylememe gerek yor herhalde. daha önceki arabam corolla sol dü bu aracın kendini kanıtlamış piyasada tutulan bir araç olduğunu herkes kabul eder harhalde. cruze'un ses yalıtımı corolladan haha iyi motor sesi haricinde. motor seside yüksek devir kullanırsan geliyor yoksa onuda duymuyorum. motor seside bana senfoni orkestrası gibi geliyor sizi bilmem. şu an için sorun etmediğim ama ileride değiştirmeyi düşündüğüm koltuk kılıfları var. bir de torpidodaki kumaş aksesuar ileride gelen darbelerden yırtılır sanırım. orayıda deri kaplatmayı düşünüyorum. forumda birinde görmüştüm tahmin ettiğim gibi çok yakışmış. netice itibariyle araba büyük ölçüde zevk işi yoksa gider 5 milyara bir şahin alır işimi görürüm. bu arabaya ilk görüşte aşık olupta almıyorlarsa hiç almasınlar. cruzu beğenmeyenler için söylüyorum. kendi zevklerine hangi araba uyuyorsa onu alsınlar çünkü sevmeden binilmiyor. görüşmek üzere.

Orijinalden alıntı: qw12

quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

bugün aracı incelemek için ankara iskitler opis'e gittim. satış görevlisi bayan artık araçlara bayi garantisi ile lpg takmadıklarını söyledi. lpg taktıran arkadaşlar bayilerin garanti verdiğini söylemişlerdi. acaba niye böyle bir değişiklik oldu bilemiyorum. bu durumda daha önce takılanların durumu ne olur bilemiyorum ama taktıran arkadaşların bayiye sormaları iyi olur bence.

ankaradaki diğer bayilere de sordunuz mu?

telefonda reis'e sordum. satış görevlisi lpg'ye garanti vermediklerini, lpg firmalarının motor için garanti verdiklerini söyledi.
  • slm cruze sahipleri artık şu navigasyon işine bi son verelim yanıyorum taktıracağım ama hiç bir bilgim yok navimaster diye bir marka 1350 tl diyor internette vede geri görüş kamerası hediyeli alırsak nasıl taktıracağız marka nasıl kullanan varmı bide bugün FENERBAHÇE beşiktaşı yener değil mi?
  • resimleri koymak için ne yapmam gerek
  • arkadaşlar benim aracın Xenon farım anormalleşti ilk yandığında diğerinden farklı renkde yanıyor sonra diğeri gibi normalleşiyor bazende hiç yanmıyor bozulmuş olabilirmi bozulduysa fiyat ne kadar bilen varmı..?

Orijinalden alıntı: leventino01

araca yeni yazılım yüklenip yüklenmediğini nasıl anlarım
    .

aramıza hoşgeldiniz.Aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yazılım konusunda servisinize gidip bilgisayara bağlatmanız gerekir.

Orijinalden alıntı: harika1

quote:

bugün aracı incelemek için ankara iskitler opis'e gittim. satış görevlisi bayan artık araçlara bayi garantisi ile lpg takmadıklarını söyledi. lpg taktıran arkadaşlar bayilerin garanti verdiğini söylemişlerdi. acaba niye böyle bir değişiklik oldu bilemiyorum. bu durumda daha önce takılanların durumu ne olur bilemiyorum ama taktıran arkadaşların bayiye sormaları iyi olur bence.

Buyur burdan yak.

Opis, amortisor konusunda bir adım atmış biraz zorlama ile de olsa ama bakalım. Mt Cruze hocam amartisörlerin gelsin, aradaki farkı ciddi şekilde test edelim bizim araçlar senle aynı partiden sanırım. Belki de bir geri çağırma söz konusu olacak.

selçuk hocam amortisörler geldiği zaman test ederiz. yalnız ön amortisörler değişecek arkalar için farklı bir amortisör yokmuş çünkü tıkırtı önden gelmekle beraber arkalardan da bana geliyo gibi.OPİS müdürü Ufuk Bey önler değiştiği zaman bu seslerin tamamen kalkacağını söyledi ama eğer arkalardan ses gelmeye devam ederse araştırır çaresine bakarız dedi.bakalım hele bi önler değişsin görücez. ama dediğim gibi önler için farklı amortisörler sözkonusu.İlerde eski ön amortisör olan tüm cruze lar için değişikliği gidilebilir.

Orijinalden alıntı: leventino01

iyi hafta sonları arkadaslar adanadan benide ekleyin 2009 CRUZE siyah (carbon)LS
    ARAC ım cok güzel her sey iyi. yakıt hakkında bilginize danısacaktım 500km tamamı otoban 95 km / h ortalama hız yakıt 50 litre lpg gitti. cok mütavazi kullandım biraz fazla gibi geldi.
    araca yeni yazılım yüklenip yüklenmediğini nasıl anlarım

dostum mrb bende adanadayım tanısırız inş...ben ş.dısı yaklaşık suanki yakıt miktarlarına göre 226kurus civarı yakıyorum senin değerler bakıyorum biraz fazla olmus..bence bir ayar çektir..

Orijinalden alıntı: burock1912

arabamın resimlerini koymak istiyorum siteye ama dosya cok buyuk dıyor

dostum tinypic.com diye bir site var resimleri yükle buraya,ordanda image yazan yer var mesaj yazmak için açtıgımız yerde oraya forumla ilgili yeri kopyala yapıştır resimeler yüklenir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.