Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.128
Cevap
159
Favori
3.562.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUSTAFA BUHARALI

Normal kullanımda yakıt 1 lt düşüyor performans kullanımında 1lt artıyor garantiye gelince hiç bir servis araca tuning yapıldığını dyno metreye sokmadan anlayamaz anlarlarsa tabiki garanti dışı ama herşeyin bir bedeli var dimi

Saygılar

dostum nerde kaça yaptırdın bu işlemi bide lpgli araçlara bu işlemi yapıyorlar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

peki sana maliyeti neoldu bunun?herhangi bir parca eklendi mi yoksa sadece ecu ayarlarıyla mı oynandı?

dostum akıllar bir galiba
  • ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Sevgili chevy2010: vermiş olduğun yukarıdaki resimde 1 tane anten girişi var. Solda altın sarısı olan çıkıntı. DVB-T olması için cihazın sağ tarafında boş olan delikte de soldaki sarı renkli anten bağlantı yeri olması lazım. Zaten deliğin üstünde yazıyor DTV ANT diye.

Yani Hem GPS hemde DVB-T olan cihazlarda iki sarı renkli anten girişi gerekli. Gerçi yukardaki resimde yeri var. DVB-T takılıyorsa hem ANALOG TV hem DVB-T harika olur.

GPS ve analog TV olanlarda yukarıdaki resimlerde olduğu gibi sarı renkli GPS anten ve kablo şeklinde TV anten girişi oluyor.

Ayrıca Analog TV yayınları 17 Haziran 2015 te sona eriyor. Gerçi daha 5 yıl var. 1-2 yıl sonra DVB-T yayını bayağı bir çoğalacak. Tercih sizlere kalmış.
    Sürüş esnasında anolog tv seyretmek zor ama dijital de böyle bir sıkıntı yok tabi uygun bir antenle.

Sevgili Twindiablo emeklerine teşekkür ederim. Keşke maddiyat olsada bende katılsam aranıza. Alacak olsam bende ikinciyi tercih ederdim.
    Çünkü USB giriş kablosu arkada ve bu kabloyu orta konsoldaki(kol dayama) aux ses girişinin yanındaki boş yere takmak harika birşey olur. LT lerde olan özellik bizim araçlarımıza eklemiş olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amcaweb55 -- 13 Mart 2010; 9:54:39 >
  • İşte ben böyle bilgiler için bu foruma giriyorum... Tebrikler
  • Değerli Arkadaşlar ;
    Sizleri Cruze navigasyon hakkında bilgilendirmek istiyorum .İsmini burda vermeyeceğim ama illa istenirsede söylemekten çekinmeyeceğim bir
    ithalatçı firmanın teknik müdürü olarak çalışmaktayım .Bunu öncesinde de araç içi oem ürünler ithal eden çok bilinen bir markada 5 yıl teknik müdür olarak görev yaptım .Kısa süre öncede de yurt dışından yeni döndüm .
    Cruze kullanıcılarının en ciddi forumuna burda rastladım .Tüm sayfalarınızıda dikkatle okudum .Haklı olarak ucuz ve kaliteli ürün almak istiyorsunuz .
    Ancak burda gözden kaçırmamanız gereken birçok durum var . İlk olarakaaraçlarınızı çok sevdiğinizi anlayabiliyorum .Ticari bir kaygım olmadığı için firma adı vermedim .
    Bu nedenle başkasının ticaretine engel olmak istemem yada kendi ürünümü pazarlamaya çalışmam .
    Ancak incelediğiniz tüm ürünler ;
    1<Kendi üzerinde bulunan radyoyu kullanıyor . Hiç bir üretici aracın orjinal radyosunun performansını veremez .
    2<Hiçbirinde Türkçe dil desteği yok .
    3<Hiçbirisi 600 mhz işlemciye sahip değil .
    4<Hiçbirisi windows CE 6.0 kullanmıyor .
    5<Hiçbirinin bluetooth özelliği rehber oluşturma imkanı vermiyor .
    6<Hiçbirinin mikrofon kazancı arka koltuktan konuşma imkanı vermez.
    7<Hiçbirisi gerçekten araçta bulunan hoparlörlere göre tam performans sağlayamaz .
    8<Hiçbirinin tek satırlı ve 4 satırlı modeller için farklı yazılımı yok.
    9<Ve lisansları da cabası .
    Daha burda sayamadığım bir çok nedenden bu ürünler bizim standartlarımıza uygun değildir .
    Yurt dışında bu tip ürünleri yapan baştan sona üretenlerin ve toplayarak üretenlerin tamamını ,aracı olarak çalışan firmaların da bir kısmını ziyaret ettim.
    Boardları ordan burdan yazılımları farklı yerlerden ,aksesuarlarını daha başka yerlerden temin ederek bu ürünleri üretiyorlar .
    Ve bunların sayısı 5 i geçmeyeni de test ederek çalışıyor .
    Şimdi bilenler vardır ama fiyatı çok vs gibi sebepler söyleyebilirler .Ancak hiçbir arge çalışması yapmadan elinize almadan emin olamayacağınız bir ürünü
    nasıl alırsınız ...
    Size şimdi kendi ürünümü anlatayım .Görünüşünde diğerlerinden bir farkı olduğu görünmüyor .
    Aracın orjinal radyosuna entegre ediliyor yani sadece orjinal ünitenin cd çalar bölümü değiştiriliyor .Bu işlem radyo konusunda , ses kalitesi konusunda ve hoparlör sağlığı açısından mümkün olan en güzel uygulama .
    Tek satırlı modeller ve 4 satırlı plus modeller için farklı diagnostik yazılımı.Araç configürasyon ayarlarını Türkçe olarak ve eksiksiz yapabilme.
    Digital klima hareketlerini araç kozmetik yapısına uygun grafiklerle gösterebilme .
    800x480 çözünürlüğü yüksek Sharp tft ekran . Bu çözünürlükteki hiçbir ekran HD değildir bilginize .
    DVD ,VCD,AVİ,DİVX vsvs medya formatlarını gösterebilme .Zaten olmazsa olmaz özellikler .
    Sabit bellek ,USB bellek ve SD bellek arasında kullandığınız pc hızında veri kopyalayabilme .
    Windows media player da olduğu gibi elinizle sürükleyerek medyayı ileri alma.
    Winamp da olduğu gibi çalma listesi hazırlayabilme. Rastgele veya sıralı çalabilme .CD text bilgilerini görebilme .
    En güncel ve lisanslı nagigasyon yazılımı .
    600 mhz Samsung sirfprima arm 11 işlemci win ce 6.0 Bu yüksek hızda navigasyon ve menü geçişi anlamına geliyor .
    Sirfatlas III gps alıcısı.
    Hitachi dvd optik okuyucu .
    65 derece yapılmış ısı testi ve vibrasyon testi .Bizzat ben yaptım .
    Analog tv tuner .İstenirse DVB tv .Henüz digital karasal tv yayını yok .TRT ve bir kanalın test yayını var .Gerçekten hayata geçeceği zamanı bilen var mı bilmiyorum.
    Ara bağlantı kabloları esnek makaronla izple edilmiştir .
    Bu ürünü getirebilmek için bandrol dışında 20 den fazla lisans ücreti ödendiğini biliyormuydunuz .
    İki yıl garanti , yazılım ve güncelleme dahil hertürlü satış sonrası hizmet desteği .Şu anda aklıma gelmeyen daha birçok detay var .
    Böyle bir ürün alırken iyice düşününüz. Zaten bunu da yapıyorsunuz .Herkese arcıyla kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim.
    Erhan Demirel.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

teyp hayırlı olsun şimdiden senin arac plus mı?

evet dostum plus paket.
  • Beyler şu navi işine biraz mola verin. Chip tuning benim de önceleri araştırdığım bir konuydu. İki firmayla temasa geçmiştim ama olumsuz yanıt almıştım. Arkadaşın aldığı değerler benim bile beklentimin ötesinde. Biraz da aracın esnekliği ile ilgili bilgi alabilirsek memnun olurum. Eminim benim gibi bu konuyu merak edenler oldukça fazla.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese selam yaklaşık 1 ay önce yaptırmış olduğum chiptuning sonrası ilgilenen arkadaşlar için performans değerlerini yazmak istiyorum

tuning den önce 5. vites 5614d/dak 174km /saat 103.3 hp olan değerler

5. vites 5736d/dak 178km/saat 122.3 beygir oldu buna göre araç kullanımı

10.500 km olan araç

5. vites 5400 d/ak 200km/saat
    6. vites 4700d/dak 220km/saat i gördü ve gaz pedalından ayağımı çektim performans kullanımında yakıt 12lt/100km iken şehir içi 2500-3000 devir kullanımında 10lt/100 km olarak gözlendi buarada araç otomatik vites abort eksozdan sonra motorda da rahatlama oldu 130 hp 170nm tork

herkese selam

Benim en çok merak ettiğim aracınızın sollamalardaki performansı, yani esnekliği nasıl etkilendi?
  • Orijinalden alıntı: Erhan Demirel

Değerli Arkadaşlar;
    Cruze navigasyon hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Ismini burda vermeyeceğim ama illa istenirsede söylemekten çekinmeyeceğim bir
    ithalatçı Firmanın teknik müdürü olarak çalışmaktayım. Bunu öncesinde de araç içi oem ürünler eden çok bilinen bir markada 5 teknik müdür olarak görev yaptım yıl ithal. Kısa süre öncede de yurt dışından yeni döndüm.
    Cruze kullanıcılarının en ciddi Forumuna burda rastladım. Tüm sayfalarınızıda dikkatle okudum. Haklı olarak ucuz ve kaliteli ürün almak istiyorsunuz.
    Ancak burda gözden kaçırmamanız gereken birçok durum var. Ilk olarakaaraçlarınızı çok sevdiğinizi anlayabiliyorum. Ticari bir kaygım olmadığı için Firma Adı vermedim.
    Bu nedenle başkasının ticaretine engel olmak istemem yada kendi ürünümü pazarlamaya çalışmam.
    Ancak incelediğiniz tüm ürünler;
    1 <Kendi üzerinde bulunan Radyoyu kullanıyor. Hiç bir üretici Aracın orjinal radyosunun performansını veremez.
    2 <hiçbirinde Türkçe dil desteği yok.
    3 <Hiçbirisi 600 MHz işlemciye sahip değil.
    4 <Hiçbirisi Windows 6.0 kullanmıyor CE.
    5 <Hiçbirinin bluetooth özelliği rehber oluşturma imkanı vermiyor.
    6 <Hiçbirinin Mikrofon Kazancı arka koltuktan konuşma imkanı vermez.
    7 <Hiçbirisi gerçekten araçta bulunan hoparlörlere göre tam performans sağlayamaz.
    8 <Hiçbirinin tek satırlı ve 4 satırlı modeller için farklı yazılımı yok.
    9 <Ve lisansları da cabası.
    Burda daha sayamadığım bir çok nedenden bu ürünler bizim standartlarımıza uygun değildir.
    Yurt dışında bu tip ürünleri yapan Baştan sona üretenlerin ve toplayarak üretenlerin tamamını, aracı olarak çalışan Firmaların da bir kısmını ziyaret ettim.
    Boardları ordan burdan yazılımları farklı yerlerden, aksesuarlarını daha başka yerlerden temin ederek bu ürünleri üretiyorlar.
    Ve bunların sayısı 5 i geçmeyeni de test ederek çalışıyor.
    Şimdi bilenler vardır ama fiyatı çok vs gibi Sebepler söyleyebilirler. Ancak hiçbir arge çalışması yapmadan elinize almadan emin olamayacağınız bir ürünü
    nasıl alırsınız ...
    Boyut şimdi kendi ürünümü anlatayım. Görünüşünde diğerlerinden bir farkı olduğu görünmüyor.
    Aracın orjinal radyosuna entegre ediliyor yani sadece orjinal ünitenin çalar bölümü değiştiriliyor. Bu işlem konusunda radyo, ses kalitesi konusunda ve hoparlör sağlığı açısından mümkün olan en güzel uygulama cd.
    Tek satırlı Modeller Diagnostik yazılımı.Araç configürasyon ayarlarını Türkçe olarak ve eksiksiz yapabilme 4 satırlı artı için farklı modeller ve.
    Dijital klima hareketlerini araç kozmetik yapısına uygun grafiklerle gösterebilme.
    800x480 çözünürlüğü yüksek Sharp TFT ekran. Bu çözünürlükteki hiçbir ekran HD değildir Bilginize.
    DVD, VCD, AVI, DivX vsvs medya formatlarını gösterebilme. Zaten olmazsa olmaz özellikler.
    Sabit bellek, USB bellek ve SD bellek arasında kullandığınız pc hızında veri kopyalayabilme.
    Windows Media Player da olduğu gibi elinizle sürükleyerek medyayı ileri alma.
    Winamp da olduğu gibi Çalma listesi hazırlayabilme. Rastgele veya sıralı çalabilme. CD metin bilgilerini görebilme.
    En güncel ve Lisanslı nagigasyon Yazılımı.
    600 Mhz Samsung sirfprima kol 11 işlemci ce kazanmak 6,0 Bu Yüksek hızda navigasyon ve menü geçişi anlamına geliyor.
    Sirfatlas III Alıcısı GPS.
    HITACHI DVD optik okuyucu.
    65 derece ısı testi yapılmış ve Vibrasyon testi. Bizzat ben yaptım.
    Analog TV Alıcısı. İstenirse DVB tv .. TRT ve bir Kanalın test yayını var Henüz dijital karasal tv yayını yok. Gerçekten hayata geçeceği zamanı bilen var mı bilmiyorum.
    Ara bağlantı kabloları esnek makaronla izple edilmiştir.
    Bu ürünü getirebilmek için BANDROL dışında 20 den fazla lisans ücreti ödendiğini biliyormuydunuz.
    İki yıl garanti, ve yazılım güncelleme dahil Hertürlü satış sonrası hizmet desteği. Şu anda aklıma Gelmeyen daha birçok detay var.
    Böyle bir ürün Alırken iyice düşününüz. Zaten bunu da yapıyorsunuz. Arcıyla Herkese kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim.
    Erhan Demirel.

[simage] / image] [http://resim.donanimhaber.com/upfiles/883222/D955E459B41C450E8C6BE42F2171A972.jpg
    [/ Quote]

Sayın Erhan Bey öncelikle vermis oldugunuz bilgi ve detaylar için teşekkür ederim.
    Fakat bu kadar bılgıyle Dostlarimin hevesını kırarken firma ve Fiyat bılgılerınızıde vermenız gerektiğini düşünüyorum.

öncelikle kendi cıhazınızla ilgili bilgi vermıssınız ama diger cihazlar hakkında da yanlış verdiğiniz bilgiler var. GM lt Modeline taktiği orjinal cihaz uyumlulugunu sizin cıhazınızda dahil hic birisi saglamaz. Bu herkesin kabul edecegı bırseydır.

2.009 Cruze ls aracımın kaporasını 15 Nisanda verdim ve aracı turkıyede ilk teslim alanlardanım ben. Aldığım günden berıde bu konuyu arastırıp en iyi cihazı bulmaya calıstım.sorularınıza sırasıyla cevap vereyim ...

1 - Benim cıhazımda sadece cd kutusu degisti yanı okuyucu kendi radyosuna entegre ediliyor ..
    2 - benımkınde sadece gps turkce... bunun harıcınde menu Türkçe degil.... fakat başka bır modelınde turkce dil desteği vardı menü arayüzü hosuma gıtmedıgı ıcın almadım. yanı turkce dil desteği olan cihaz var.
    3 -? bilmiyorum ..
    4 -? bilmiyorum
    5 - Benim cıhazımın bluetooth özelliği rehber Olusturma imkanı veriyor.
    6 - mikrofon performansı arka koltuktanda gayet yeterli vs vs vs

Sonuç olarak bilmiyorum dedıgım seyler (3 ve 4) muhtemelen aynıdır ama teknik olarak kesin bilgim olmayan şeylere cevap vermek istemem.
    yanı anlatmak istediğim suan olan ve kullanılan özelliklere ımkansızmıs gibi yorum yapıp arkadaşlarımın hevesını kırmanız anlamsız. bunun tıcaretını yapabiliyor olabilirsiniz ama hic birsey imkansız değil

Bu arada benı buradakı Eski Dostlar TANIR ama Yeni Üyeler icinde tekrar soylıyeyım ne sizin gibi bu ısın tıcaretıyle ugrasıyorum nede ticari bı kaygım yada cıkarım yok bu Isten. burdakı bı cok arkadasım gibi sadece bende cruze sını cok seven ve buna gonul veren bı vatandasım...

yinede verdiğiniz teknık bilgiler ve kibar Uyarılar ıcın kendi ADIMA tesekkur ederım .. yazılanlarda da sürçi Lisan ettıysek affedın ...

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencay35 -- 12 Mart 2010; 23:59:47 >
  • Sayın Erhan Bey, öncelikle vermis oldugunuz bilgi ve detaylar için teşekkür ederim.
    Fakat bu kadar bılgıyle Dostlarimin hevesını kırarken firma ve Fiyat bılgılerınızıde vermenız gerektiğini düşünüyorum.

öncelikle kendi cıhazınızla ilgili bilgi vermıssınız ama diger cihazlar hakkında da yanlış verdiğiniz bilgiler var. GM lt Modeline taktiği orjinal cihaz uyumlulugunu sizin cıhazınızda dahil hiç birisi saglamaz. Bu herkesin kabul edecegı bırseydır.

2.009 Cruze ls aracımın kaporasını 15 Nisanda verdim ve aracı Türkiyede ilk teslim alanlardanım ben. Aldığım günden berıde bu konuyu arastırıp en iyi cihazı bulmaya calıstım.sorularınıza sırasıyla cevap vereyim ...

1 - Benim cıhazımda sadece kutusu degisti yanı okuyucu kendi radyosuna entegre ediliyor .. cd
    2 - benımkınde sadece gps turkce ... bunun harıcınde menüsü Türkçe değil .... Fakat Başka bir modelınde Türkçe dil desteği vardı menü arayüzü hosuma gıtmedıgı ıcın almadım. yanı Türkçe dil desteği olan cihaz var.
    3 -? bilmiyorum ..
    4 -? bilmiyorum
    5 - Benim cıhazımın bluetooth özelliği rehber Olusturma imkanı veriyor.
    6 - Mikrofon performansı arka koltuktanda gayet yeterli vs

Sonuç olarak bilmiyorum dedıgım seyler (3 ve 4) muhtemelen aynıdır ama teknik olarak kesin bilgim olmayan şeylere cevap vermek istemem.
    yanı anlatmak istediğim suan olan ve kullanılan özelliklere ımkansızmıs gibi yorum yapıp arkadaşlarımın hevesını kırmanız anlamsız. bunun tıcaretını yapabiliyor olabilirsiniz ama hic birsey imkansız değil

Bu arada benı buradaki Eski Dostlar TANIR ama Yeni Üyeler icinde tekrar soylıyeyım ne sizin gibi bu ışın tıcaretıyle ugrasıyorum nede ticari kaygım yada bı cıkarım yok bu Isten. burdakı bı cok arkadasım gibi sadece bende cruze sini cok seven ve buna gonul veren bı vatandasım ...

yinede verdiğiniz teknik bilgiler ve Kibar Uyarılar ıcın kendi ADIMA tesekkur ederım .. yazılanlarda da sürçi Lisan ettıysek affedın ...

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencay35 -- 13 Mart 2010; 0:09:02 >
  • @Erhan Bey

Başkasının ticaretine engel olmam demişsiniz. Ortada bir ticaret yok. Eğer kastınız benim, samet baba'nın , Tezcan arkadaşımın çabaları ise bu organizasyondan bizlerin hiç bir kazancı yoktur. Sanırım siz forumumuzu tam okumadınız. Sizin buraya ticari olarak geldiğinizi düşünüyorum.

1 <Kendi üzerinde bulunan Radyoyu kullanıyor. Hiç bir üretici Aracın orjinal radyosunun performansını veremez.
    1. Cevap : Cruze'un orjinal radyosu berbat.
    2 <hiçbirinde Türkçe dil desteği yok.
    2.Cevap : Olmasın önemli değil.
    3 <Hiçbirisi 600 MHz işlemciye sahip değil.
    3.Cevap : 400mhz işlemciye sahip.
    4 <Hiçbirisi Windows 6.0 kullanmıyor CE.
    4.Cevap : WinCe 5.0 kullanıyor.
    5 <Hiçbirinin bluetooth özelliği rehber oluşturma imkanı vermiyor.
    5.Cevap : Gencay vermiş cevabını
    6 <Hiçbirinin Mikrofon Kazancı arka koltuktan konuşma imkanı vermez.
    6.Cevap : gencay vermiş cevabını.
    7 <Hiçbirisi gerçekten araçta bulunan hoparlörlere göre tam performans sağlayamaz.
    7.Cevap : Çok iddialı olmuş bu. Cruze da ses te iyi değil.Eski aracım Skoda fabia ya göre.
    8 <Hiçbirinin tek satırlı ve 4 satırlı modeller için farklı yazılımı yok.
    8.Cevap : Önemli mi?
    9 <Ve lisansları da cabası.
    9.Cevap : Bu da önemli değil bence.

Ha derseniz eğer ben yukarıda yazdığım mükemmel özellikteki teknoloji harikası cihazı. 680TL ye satıyorum. Hemen alıyorum sizden. Zaten bu navigasyon organizasyonu işi canımı sıkmaya başladı. Sizde bu yazdıklarınızla tuz biber ektiniz.
  • Aslında bu işlerin tek bir kişinin, şirketin rantında olması daha kötü..... Gencay hocamın da dediği gibi biz bu işlerin yakından uzağından ticareti ile uğraşan adamlar değiliz.... Artı buna ilave olarak bu sitenin admini de değiliz... İsteyen gelir ürününü tanıtır reklamını yapar... ADMİNLERE uymuyorsa silerler tüm mesajları... Yani benim demek istediğim şudur....Örneğin ankarada x isimli gm bayisi bu navileri getirdi satıyor... İstanbulda da y isimli bir başka bir bayii bu işlere ilk el atanlardan... Şimdi olması gereken şudur ki Ankaradaki DİĞER 2 BAYİ ve istanbuldaki diğer 7 bayİ boş durmayarak eğerki bu navi işinden ekmek yemek istiyorlarsa fiyat kırarak bu navi işine onlarda girerler..... Mesela ahmetcanyılmaz isimli arkadaşta bir başka navinin tantımını yaptı ... Bugün 3-4 mesaj yukarıda yeni bir navinin tanıtımı yapılı.. Sonuçta bu işler tek bir kişinin rantında olmadığı sürece bizim için hava hoş olur.. Fiyatı kim kırarsa onların düdüğünü alır çalarız... Birde A markası nın bu özelliği var B markasının bu özelliği yok durumlarını okuyup anlayacak araştıracak kadar aklı fikir sahibiyiz..... Ben bu yüzden türkiye piyasasanıa girecek her yeni navi veya herhangi bir aksesuarın fiyatları aşağı çekeceğine inanıyorum..... Haaa bizim navimiz daha özellikli bu yüzden daha pahalı şeklinde bir durum olursa da karşılaştırırız bakarız araştırırız.. Takılmış olan bir demo cihazı gidip bizzat inceleriz... Yani İPLER BİZİM ELİMİZDE ARKADAŞLAR RELAX OLALIM
  • Bu forumda neler oluyor neler. Birileri gelip 1500tl ister navigasyona. Gider alibaba'da satış yapar . Bir bakmışız bize 1500tl dediği ürünü alibaba'da 350$'a satar. Mesaj atarsın ayıp değil mi bu yaptığınız diye cevap bile vermez. Hiç bir ticari çıkar söz konusu değilken ileri geri konuşulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 13 Mart 2010; 1:14:04 >
  • dostlar evet ya relax.. herkes ne aldıgını yada alacagını bılıyor.bılmedıgımızıde dostlarımıza sorar ogrenırız .. yanı kımse parayı sokaktan toplamıyor. herkes bunun farkında.
  • abi fiyat ney ortaya atıp çekilmesek
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qw12 -- 13 Mart 2010; 9:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanciaHF

Nisan Ayı sonunda yapılması planlanan İstanbul Buluşma Organizasyonuna katılım desteği veren arkadaşların listesi:

1)Orkay
    2)İhs@n
    3)Myth128
    4)LanciaHF
    5)Samet Baba
    6)cemercemer
    7)suazo
    8)???

İstekli arkadaşların listeyi alıntı yaparken kendi adını eklemesi yeterlidir. Katılım eşlere, çocuklara ve arkadaşlara da açıktır. Cruze sahibi olmak şart değildir.

Mekan veya faaliyet ile ilgili fikirlerinizi de yazmanızda fayda var. Katılım sayısı şekillendikçe bazı fikirleri tartışmaya açarız diye düşünüyorum.

İstanbul dışından da gelebilecek arkadaşlar olursa çok memnun oluruz

• yazılan yorumları takip ediyodum da forumda kimin ne yaptığı kim olduğu belli. forumun müdavimleri gerçek canavarcılar ortada. o yüzden kim rant sağlamaya çalışıyo kim reklam yapıyo yada kim diğerlerine kendi bulduğu açık kapıyı gösterip yardımcı olmaya çalışıyo ortada. o sebeple bence hiç yormayın parmaklarınızı konuşur konuşur giderler (geldikleri gibi =P )

navi konusunda askere gitmiyo olsaydım ben kobay bile olmaya razıydım. 6-7 ay sonra umarım bende sizin gibi navimi alırım. yapıcak çok şey var ama naviyle bitmiyo =)
  • quote:

Normal kullanımda yakıt 1 lt düşüyor performans kullanımında 1lt artıyor garantiye gelince hiç bir servis araca tuning yapıldığını dyno metreye sokmadan anlayamaz anlarlarsa tabiki garanti dışı ama herşeyin bir bedeli var dimi

Saygılar

Yanlış hatırlamıyorsam Maslak Sanayii de (Erol Usta demiştiniz galiba) 250€ gibi bir rakama tuning işlemi uygulatmıştınız. Doğru mu ?
  • Arkadaşlar,

Henüz ilgilenmiyor olsam da navi konusundaki paylaşımınızı izliyorum. Topluluk olarak hareket etmek gerçekten zorludur. En iyisini en iyi fiyata almaya çalışırken topluluğu da birlikte tutmak hiç kolay olmaz. Üstelik de Çin'den gelecek bir ürün söz konusu ise...

Gencay, twindiablo, samet baba ve diğer arkadaşlar, moral bozmayın panik yapmayın. Öncelikle sizlerin kim olduğunu ve karakter sahibi insanlar olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Bunca çaba ve mesai harcarken olası imaları elbette kimse duymak istemez. Sizler bu konuda takdir edilirsiniz ancak.

Ben foruma ticari amaçlı girişimler yapılmasına karşı değilim. Bu forumun gücünü gösteriyor. Hangi site veya kulüpte henüz 1 yaşını bile doldurmamış bir araçtan yüzden fazla kullanıcı olabiliyor... Ve Cruze kullanıcılarının büyük çoğunluğu çok da kaliteli arkadaşlar...
    Ticari yaklaşım olsun ama tüccarım ben desin. İyilik yapıyorum, yardımcı olayım diyerek bize kazığı sunmaya kalkan olursa koyarız kapının arkasına, ilgilenmeyiz çeker gider. Admin sağolsun Cruze Forumunun artık tamamen farkında. Uyarıları değerlendiriyor. O yüzden sorun olmaz. Bırakın gelsinler, çalsınlar kapımızı...

Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Sonuçta kimse almasa bile verdiğiniz emek ancak takdir edilir. Takdir edilmesi gereken çabaları çekemeyen varsa aramızda yeri de yok...
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.