Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (497. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.111
Cevap
162
Favori
3.530.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arka kapılara hoparlör yaptıran arkadaşlarım 16cm yoksa 17cm mi oluyor?
    bir de tesisat kapının içine kadar geliyor mu yoksa orta direkte mi sonlanıyor?
    tecrübe eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
    herkese kazasız sürüşler dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qw12


    arka kapılara hoparlör yaptıran arkadaşlarım 16cm yoksa 17cm mi oluyor?
    bir de tesisat kapının içine kadar geliyor mu yoksa orta direkte mi sonlanıyor?
    tecrübe eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
    herkese kazasız sürüşler dilerim


    Dostum samet baba isimli arkadaşımızın yazılarına. arka sayfalarda. Resimlerle nasıl yapıldığını, kapının nasıl söküldüğü falan bütün bilgiler var.

    hoparlör 16 veya 16.5 ifadeler vardı bak ben bile hatırlamıyorum şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: twindiablo

    Bu forumda neler oluyor neler. Birileri gelip 1500tl ister navigasyona. Gider alibaba'da satış yapar . Bir bakmışız bize 1500tl dediği ürünü alibaba'da 350$'a satar. Mesaj atarsın ayıp değil mi bu yaptığınız diye cevap bile vermez. Hiç bir ticari çıkar söz konusu değilken ileri geri konuşulur.

    bu navi için link veren hatta bizimde inceledigimiz navinin fiyatı yurt dısı sitelerinde(tezcans fransız sitede daha ucuz oldugunu söylemişti)daha az fiyata verildigini bende duydum bunu yapanlarda yurdumun insanı daha fazla kar yapma derdinde olması...birbirimizi kazıklıyoruz...yaptıkları ayıp...bu arada navi için bizde topluluk oluşturmaya çalışmıstık ama kesin alıcıların olusması güzel umarım alır arkadaslar...
  • sevgili Erhan DEMİREL: Öncelikle forumumuza hoş geldin sefa geldin. Sende farketmişsin forumumuz gayet seviyeli ve canlı.

    Satıcı olarak burda bulunmanız beni mutlu eder. Bize kendi konunuzda yardımcı olmanızı bekleriz.

    Ancak yaptığınız bazı hatalar var.

    İlk defa girdiğin foruma direk reklam amaçlı girmişsin. Önce selam ver kendini tanıt. Ben şöyle birşey satıyorum de. Daha sonraki mesajda Ürününü tanıt ve gelen sorulara cevap ver.

    Türk usulü benim malım süper diğerleri tukaka. ÇOOK yanlış. Ozaman 700TL ye sat elindeki cihazı derler adama.

    Diğerlerini çin malı olmakla ve toplama ürün olmakla suçlamışsın.. Sizin sattığınız amerikan malı mı? Oda çin malı. Yoksa türkiyede kendi tesisinizde mi üretiyorsunuz? youtube da sizin ürünün kullanışıyla ilgili farklı dillerde anlatım videoları var.

    Toplama demişsiniz : sizinki değilmi? Kendiniz yazmışsınız sharp LCD bilmem ne dvd sürücü diye. Bizler de biliyoruz Çinde 3-4 büyük firma var ürünü tam mamul olarak üreten. Gerisi bu firmalardan oem alıp kendi ürünlerini yapıyorlar. Yazılımın başka birinden gelmesi gayet doğal. Yani İntel işlemci üretir Microsoft yazılım ikisi ayrı iş yapar ama bir bilgisarda bir araya gelirler.. Yani donanım firmasının yazılım üretme gibi bir sorumluluğu yok. Günümüz şartlarına uygun değil.

    Sizin yapmanız gereken ürününüzün artılarını ortaya koymak. Diğerlerini kötüleyerek yapılan reklam bu forumda rağbet görmüyor.

    Mesala yukarda yazmışsınız sizinki 400mhz benimki arm 11 600 mhz diye. Bak bu güzel işte ama eksik hız önemli değil işlemci önemli.

    Sizin cihaz ARM9 Çekirdekli benimki ARM11 çekirdekli. Dolayısıyla 200 mhz daha hızlı ve diğerine göre çok daha gelişmiz. Hatta ARM11 çekirdekli işlemcili cihazlara intenete çok rahat bağlanıyor ve 3G yide destekliyor deyin mesala.

    Sonradan takılan Radyonun orjinali gibi çalışmayacağı konusu koca bir palavra. Sizin cihazınızın radyo kısmı olmadığı için üretici siza böyle demiş sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. Aksine daha iyi çekmeyeceği ne malum. Test mi. ettiniz. Eğer test ettiyseniz nasıl? (SHARP LCD iyidir ama TUNER leri daha iyidir. Tuneri kaliteli olan yarışı kazanır.)

    Ayrıca sizin cihazı ben alamam. Niye? Çünkü benim ses sistemin 2 çıkışlı ve arka hoparlörler yok. Arkaya hoparlör taksak bile ses sistemi iki çıkışlı kalıyor. Sizinkini alınca benim ses sistemi 2 çıkışlı olarak aklacak. Sizin cihaz PLUS paketli LS ler için galiba.

    Benim kafama takılanlar bunlar kabaca. Aramızda olmanız güzel. Belki sizde bize toplu alımlar için fiyat verirsiniz.
    Ne dersiniz erhan bey?
  • Erhan Demirel
    Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
    Mesleğinizi bilmemekle birlikte konu üzerinde biraz bilgi sahibi olduğunuz anlaşılıyor.
    Bizleri tanımadığınız için bilgi ve tecrubelerimizi hafife almamanızı isterdik.
    Sizin Çin ürünleri için anlattıklarınızı ben 1992 den beri biliyorum ve yaşıyorum bu yüzden şimdilik sadece
    Taiwan la ticaret yapıyorum . Ayrıca Dünya üzerinde satılan kişisel kullanıma yönelik ürünlerin ve ektronik
    ürünlerin %70 i çin malı. Aşağıda da taraflı ve tamamen tahmine dayalı bilgilendirmenizin yanıtları
    1<Kendi üzerinde bulunan radyoyu kullanıyor . Hiç bir üretici aracın orjinal radyosunun performansını veremez . Tahmine dayalı bir cevap nereden biliyorsunuz?
    2<Hiçbirinde Türkçe dil desteği yok . * Tercih meselesi, sorun değil telefonumda da ingilizce menu kullanıyorum
    3<Hiçbirisi 600 mhz işlemciye sahip değil . Sizin cihazın da 600mhz oldugundan şüpheliyim bütün cihazlarda multimedia tarafı için Arm 2440/400Mhz işlemci boardı kullanılıyor. Bunun dışındaki işlemciler GPS tarafı için.
    4<Hiçbirisi windows CE 6.0 kullanmıyor . *WinCE 6.0 cihazı hızlı mı yavaş mı çalıştırıyor hızlı mı? denediniz mi? Bir cihazı görüp denemiştim , sizin cihaz olması muhtemldir, menüleri de gayet yavaştı.
    (aynı hardware de , eski sürüm software daha hızlı çalışır , bunu da herkes bilir)

    5<Hiçbirinin bluetooth özelliği rehber oluşturma imkanı vermiyor . *Bunu hiçbirinde denemedim siz denedinizmi?
    6<Hiçbirinin mikrofon kazancı arka koltuktan konuşma imkanı vermez. * yine tahmine dayalı bir yorum
    7<Hiçbirisi gerçekten araçta bulunan hoparlörlere göre tam performans sağlayamaz .
    *Yine yoruma dayalı bir yorum olmuş ayrıca araç ta ön kapıda iki hoperlör var sadece, arka kapıda yok,ayrıca arka kapıya önceden almış olduğum OEM mount alpine hoperloru takmak yerine orj montaj aparatlı hoperlörünü takmayı tercih ettim ancak gördüm ki orj. hoperlorun frekans karekteristiği çok kötü. AYRICA SİZİN CİHAZINIZDA ORJ. ARAÇTA OLMADIĞI GİBİ, FADER ÖZELLİĞİ YOK.
    8<Hiçbirinin tek satırlı ve 4 satırlı modeller için farklı yazılımı yok.
    *Hiç biri için buna gerek yok kendi hardware ini kullandığı için kendi software i var. aracın ekranını simüle etmiyorlar.
    9<Ve lisansları da cabası .
    Bu lisansların sahibi ülkenin ve onun uşaklarının vatanımız üzerinde oynadıkları oyunları gördükçe açıkçası lisans falan umurumda değil...
    10- Sizin cihazınızda madem WinCE6.0 var, windows menüsünün de kullanılabiliyor olması ve USB 2.0 destekleyebiliyor olması gerekir belki wifi bile olması mümkündür..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet baba -- 13 Mart 2010; 11:33:28 >
  • quote:

    Ayrıca sizin cihazı ben alamam. Niye? Çünkü benim ses sistemin 2 çıkışlı ve arka hoparlörler yok. Arkaya hoparlör taksak bile ses sistemi iki çıkışlı kalıyor. Sizinkini alınca benim ses sistemi 2 çıkışlı olarak aklacak. Sizin cihaz PLUS paketli LS ler için galiba.


    Aynen, ben çok uğraşmıyorum açıkcası şu özelliği var yok falan benim alma amacım navigasyon temelde, uyduya hızlı bağlansın yeter.

    Bu arada abi seni koltuklar deri değil mi, resmi falan var mıydı forumda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harika1

    quote:

    Ayrıca sizin cihazı ben alamam. Niye? Çünkü benim ses sistemin 2 çıkışlı ve arka hoparlörler yok. Arkaya hoparlör taksak bile ses sistemi iki çıkışlı kalıyor. Sizinkini alınca benim ses sistemi 2 çıkışlı olarak aklacak. Sizin cihaz PLUS paketli LS ler için galiba.


    Aynen, ben çok uğraşmıyorum açıkcası şu özelliği var yok falan benim alma amacım navigasyon temelde, uyduya hızlı bağlansın yeter.

    Bu arada abi seni koltuklar deri değil mi, resmi falan var mıydı forumda?


    Evet deri koltuk var bende üstadım. Tembellikten çekip koyamadık. Ama artık farz oldu koymak. Birkaç güne koyuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: j. oliva

    Aslında bu işlerin tek bir kişinin, şirketin rantında olması daha kötü..... Gencay hocamın da dediği gibi biz bu işlerin yakından uzağından ticareti ile uğraşan adamlar değiliz.... Artı buna ilave olarak bu sitenin admini de değiliz... İsteyen gelir ürününü tanıtır reklamını yapar... ADMİNLERE uymuyorsa silerler tüm mesajları... Yani benim demek istediğim şudur....Örneğin ankarada x isimli gm bayisi bu navileri getirdi satıyor... İstanbulda da y isimli bir başka bir bayii bu işlere ilk el atanlardan... Şimdi olması gereken şudur ki Ankaradaki DİĞER 2 BAYİ ve istanbuldaki diğer 7 bayİ boş durmayarak eğerki bu navi işinden ekmek yemek istiyorlarsa fiyat kırarak bu navi işine onlarda girerler..... Mesela ahmetcanyılmaz isimli arkadaşta bir başka navinin tantımını yaptı ... Bugün 3-4 mesaj yukarıda yeni bir navinin tanıtımı yapılı.. Sonuçta bu işler tek bir kişinin rantında olmadığı sürece bizim için hava hoş olur.. Fiyatı kim kırarsa onların düdüğünü alır çalarız... Birde A markası nın bu özelliği var B markasının bu özelliği yok durumlarını okuyup anlayacak araştıracak kadar aklı fikir sahibiyiz..... Ben bu yüzden türkiye piyasasanıa girecek her yeni navi veya herhangi bir aksesuarın fiyatları aşağı çekeceğine inanıyorum..... Haaa bizim navimiz daha özellikli bu yüzden daha pahalı şeklinde bir durum olursa da karşılaştırırız bakarız araştırırız.. Takılmış olan bir demo cihazı gidip bizzat inceleriz... Yani İPLER BİZİM ELİMİZDE ARKADAŞLAR RELAX OLALIM


    Çok güzel tespit etmişsin dostum. Aynen dediği gibi.

    Keşke navi işini yapan her satıcı gelse bu sayfalara. Tekliflerini sunsa. Bizde incelesek. Burada 100 küsur gayet bilgili ve en azından aracıyla çok ilgili kaliteli insan var. Kimse bize lolo yapamaz bizi kandıramaz. Yapanıda lancia nın dediği gibi kapıya koyarız.

    Şu ana kadar tek mantıklı seçenek Twindiablo kardeşimin yaptığı girişimdir. Diğerleri hikaye kalıyor yanında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amcaweb55

    sevgili Erhan DEMİREL: Öncelikle forumumuza hoş geldin sefa geldin. Sende farketmişsin forumumuz gayet seviyeli ve canlı.

    Satıcı olarak burda bulunmanız beni mutlu eder. Bize kendi konunuzda yardımcı olmanızı bekleriz.

    Ancak yaptığınız bazı hatalar var.

    İlk defa girdiğin foruma direk reklam amaçlı girmişsin. Önce selam ver kendini tanıt. Ben şöyle birşey satıyorum de. Daha sonraki mesajda Ürününü tanıt ve gelen sorulara cevap ver.

    Türk usulü benim malım süper diğerleri tukaka. ÇOOK yanlış. Ozaman 700TL ye sat elindeki cihazı derler adama.

    Diğerlerini çin malı olmakla ve toplama ürün olmakla suçlamışsın.. Sizin sattığınız amerikan malı mı? Oda çin malı. Yoksa türkiyede kendi tesisinizde mi üretiyorsunuz? youtube da sizin ürünün kullanışıyla ilgili farklı dillerde anlatım videoları var.

    Toplama demişsiniz : sizinki değilmi? Kendiniz yazmışsınız sharp LCD bilmem ne dvd sürücü diye. Bizler de biliyoruz Çinde 3-4 büyük firma var ürünü tam mamul olarak üreten. Gerisi bu firmalardan oem alıp kendi ürünlerini yapıyorlar. Yazılımın başka birinden gelmesi gayet doğal. Yani İntel işlemci üretir Microsoft yazılım ikisi ayrı iş yapar ama bir bilgisarda bir araya gelirler.. Yani donanım firmasının yazılım üretme gibi bir sorumluluğu yok. Günümüz şartlarına uygun değil.

    Sizin yapmanız gereken ürününüzün artılarını ortaya koymak. Diğerlerini kötüleyerek yapılan reklam bu forumda rağbet görmüyor.

    Mesala yukarda yazmışsınız sizinki 400mhz benimki arm 11 600 mhz diye. Bak bu güzel işte ama eksik hız önemli değil işlemci önemli.

    Sizin cihaz ARM9 Çekirdekli benimki ARM11 çekirdekli. Dolayısıyla 200 mhz daha hızlı ve diğerine göre çok daha gelişmiz. Hatta ARM11 çekirdekli işlemcili cihazlara intenete çok rahat bağlanıyor ve 3G yide destekliyor deyin mesala.

    Sonradan takılan Radyonun orjinali gibi çalışmayacağı konusu koca bir palavra. Sizin cihazınızın radyo kısmı olmadığı için üretici siza böyle demiş sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. Aksine daha iyi çekmeyeceği ne malum. Test mi. ettiniz. Eğer test ettiyseniz nasıl? (SHARP LCD iyidir ama TUNER leri daha iyidir. Tuneri kaliteli olan yarışı kazanır.)

    Ayrıca sizin cihazı ben alamam. Niye? Çünkü benim ses sistemin 2 çıkışlı ve arka hoparlörler yok. Arkaya hoparlör taksak bile ses sistemi iki çıkışlı kalıyor. Sizinkini alınca benim ses sistemi 2 çıkışlı olarak aklacak. Sizin cihaz PLUS paketli LS ler için galiba.

    Benim kafama takılanlar bunlar kabaca. Aramızda olmanız güzel. Belki sizde bize toplu alımlar için fiyat verirsiniz.
    Ne dersiniz erhan bey?



    harika bir açıklama olmuş teşekkürler
  • Bu forumda araştırmaya zamanı olan, en uygun fiyat bulan, kaliteden anlayan biri navigasyon taktırsada bizde onun yolunda ilerlesek artık canavarlarımızın güzelliğine güzellik katsak ve birde canavarına tesisat döşeten var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baycalh


    quote:

    Orijinalden alıntı: MUSTAFA BUHARALI

    Arkadaşlar öncelikle herkese selam yaklaşık 1 ay önce yaptırmış olduğum chiptuning sonrası ilgilenen arkadaşlar için performans değerlerini yazmak istiyorum

    tuning den önce 5. vites 5614d/dak 174km /saat 103.3 hp olan değerler

    5. vites 5736d/dak 178km/saat 122.3 beygir oldu buna göre araç kullanımı

    10.500 km olan araç

    5. vites 5400 d/ak 200km/saat
    6. vites 4700d/dak 220km/saat i gördü ve gaz pedalından ayağımı çektim performans kullanımında yakıt 12lt/100km iken şehir içi 2500-3000 devir kullanımında 10lt/100 km olarak gözlendi buarada araç otomatik vites abort eksozdan sonra motorda da rahatlama oldu 130 hp 170nm tork

    herkese selam

    Benim en çok merak ettiğim aracınızın sollamalardaki performansı, yani esnekliği nasıl etkilendi?


    Ben de tuning olayını 3-4 ay araştırdım, açıkçası 130 hp. ye yukselme durumuna pek inanasım gelmiyor.
    Çok güzel bir sonuç gibi görünüyor. Ben de serviste yazılım guncellemeden once dyno ya soktum aracımı, 115Hp cıktı. Sanıyorum 105 hp çıktısında ya dyno da sorun var ya parametreleri yalnış girilmiş yada pazarlama trick i sadece. Eksoz da tam olarak ne yapıldığını acıklarmısınız bir sakıncası yok ise Araştırmalarıma göre eksoz manifoltu ve sonrası olmak üzere yapılan eksoz mod. ları perfonmansı etkiliyor.

    Şunu gördüm , tuning sonuçtan cok pazarlamaya acık bir müdehale. gördüğüm kadarı ile 113 hp aracın alabileceği güç 120-123 iken, 103 hp % 20 kazanmış, o zaman bizim 113 de 135 olacak ki bu imkansız gozukuyor. Ayrıca tuning işleminin bizim araca özel sıkıntıları var (? PM ).
    Güncellemeden sonra aracımın Tuning e pek ihtiyacı kalmadığını düşünüyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet baba -- 13 Mart 2010; 12:31:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruze06

    Bu forumda araştırmaya zamanı olan, en uygun fiyat bulan, kaliteden anlayan biri navigasyon taktırsada bizde onun yolunda ilerlesek artık canavarlarımızın güzelliğine güzellik katsak ve birde canavarına tesisat döşeten var mı?

    dostum inşallah ben kesin alım konusunda ilerliyorum. gökhan(Twindiablo) arkadaşımız sağolsun çok ilgilendi benimle. başarabilirsek alıcağım bir tane. benim araçta tesisat var ana ünite almamda tek nedeni bu. orjinal teypde anfi çıkışı olmadığı çok sıkıntılı oluyor ses alamıyorum, parazit yapıyor gibi sıkıntılarım var. onun için anfi çıkışlı bir navi alacağım inşallah
  • kol dayama ( dirsek dayama ) yı etkili kullanabilen var mı , ben sadece eşya gözü olarak kullanabiliyorum.
    normal pozisyonda çok arkada kalıyor, üstünü öne kaydırınca da en ufak dirsek darbesi ile geriye kaçıyor..

    belki boyu 190 cm nin üzerinde olup da sürücü koltuğunu iyice geriye yaslayanların işine yarıyor olabilir..
  • Ebay da cruze yazdığınız zaman cok güzel bir kol dayama buluyorsunuz,
    ve orijinalinden daha ergonomik gibi görünüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daos009


    quote:

    Orijinalden alıntı: cruze06

    Bu forumda araştırmaya zamanı olan, en uygun fiyat bulan, kaliteden anlayan biri navigasyon taktırsada bizde onun yolunda ilerlesek artık canavarlarımızın güzelliğine güzellik katsak ve birde canavarına tesisat döşeten var mı?

    dostum inşallah ben kesin alım konusunda ilerliyorum. gökhan(Twindiablo) arkadaşımız sağolsun çok ilgilendi benimle. başarabilirsek alıcağım bir tane. benim araçta tesisat var ana ünite almamda tek nedeni bu. orjinal teypde anfi çıkışı olmadığı çok sıkıntılı oluyor ses alamıyorum, parazit yapıyor gibi sıkıntılarım var. onun için anfi çıkışlı bir navi alacağım inşallah



    Dostum aynen katılıyorum ses konusunda sana. navıgasyonun bana getırdıgı en buyuk + lardan bırısı budur. amfi cıkısı ve 4 cıkıslı olması. ses sıstemımı gonlume gore kullanabılıyorum sımdı..

    Bu arada bı arkadasım ses sıstemı yaptıran var mı dıye sormus. ben on kapılara jbl component + arka kapılara magnat profectien 162 coaxial + bagaja 1000 watt alpine bass + bagaja koltuk arkasına xetec vector v-350 6 kanal amfı taktırdım. navıgasyonla beraber yapıldı montajı ve cok memnunum. zaten oyle ses hastası bırı degılım ama hazır gogusluk sokulmusken benı tatmın edecek bı sıstem yapılsın ıstedım..

    Dıger bı soruya gelınce arka kapılara hoparlor kablosu orta dıgere kadar gıdıyor oradan alıyorsunuz cıkısı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencay35


    quote:

    Orijinalden alıntı: daos009


    quote:

    Orijinalden alıntı: cruze06

    Bu forumda araştırmaya zamanı olan, en uygun fiyat bulan, kaliteden anlayan biri navigasyon taktırsada bizde onun yolunda ilerlesek artık canavarlarımızın güzelliğine güzellik katsak ve birde canavarına tesisat döşeten var mı?

    dostum inşallah ben kesin alım konusunda ilerliyorum. gökhan(Twindiablo) arkadaşımız sağolsun çok ilgilendi benimle. başarabilirsek alıcağım bir tane. benim araçta tesisat var ana ünite almamda tek nedeni bu. orjinal teypde anfi çıkışı olmadığı çok sıkıntılı oluyor ses alamıyorum, parazit yapıyor gibi sıkıntılarım var. onun için anfi çıkışlı bir navi alacağım inşallah



    Dostum aynen katılıyorum ses konusunda sana. navıgasyonun bana getırdıgı en buyuk + lardan bırısı budur. amfi cıkısı ve 4 cıkıslı olması. ses sıstemımı gonlume gore kullanabılıyorum sımdı..

    Bu arada bı arkadasım ses sıstemı yaptıran var mı dıye sormus. ben on kapılara jbl component + arka kapılara magnat profectien 162 coaxial + bagaja 1000 watt alpine bass + bagaja koltuk arkasına xetec vector v-350 6 kanal amfı taktırdım. navıgasyonla beraber yapıldı montajı ve cok memnunum. zaten oyle ses hastası bırı degılım ama hazır gogusluk sokulmusken benı tatmın edecek bı sıstem yapılsın ıstedım..

    Dıger bı soruya gelınce arka kapılara hoparlor kablosu orta dıgere kadar gıdıyor oradan alıyorsunuz cıkısı...

    evet tesisat konusundaki bir çok sıkıntımı sağ olsun gencay arkadaşımdan aldığım bilgilerle çözebildim zaten. onda navi olması benim yaşadığım sıkıntıları ortadan kaldırmış. burdan tekrar kendisine yardımlarından dolayı teşkkür ediyorum
  • quote:

    Evet deri koltuk var bende üstadım. Tembellikten çekip koyamadık. Ama artık farz oldu koymak. Birkaç güne koyuyorum.


    Estağfurullah, beklemedeyiz.
  • Uzaya insan gönderen 3 millet var

    Amerikanın ASTRONOTLARI

    Rusyanın KOZMONOTLARI

    Çinin TAYKONOTLARI

    Yani bu saydığım ülkeler dışında ay yüzeyinde rakı sofrası kurup halay çeken başka bir millet daha yok

    (UYDU- MUYDU HAREKETLERİNE GİREN BİRKAÇ ÜLKE DAHA VAR FRANSA-KORE-HİNDİSTAN AMA İNSAN GÖNDERME YETENEKLERİ YOK

    iŞTE BU YÜZDEN ÇİNDEN HER TÜRLÜ NAVİDE ALINIR GÜLE GÜLE DE KULLANILIR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daos009


    quote:

    Orijinalden alıntı: gencay35


    quote:

    Orijinalden alıntı: daos009


    quote:

    Orijinalden alıntı: cruze06

    Bu forumda araştırmaya zamanı olan, en uygun fiyat bulan, kaliteden anlayan biri navigasyon taktırsada bizde onun yolunda ilerlesek artık canavarlarımızın güzelliğine güzellik katsak ve birde canavarına tesisat döşeten var mı?

    dostum inşallah ben kesin alım konusunda ilerliyorum. gökhan(Twindiablo) arkadaşımız sağolsun çok ilgilendi benimle. başarabilirsek alıcağım bir tane. benim araçta tesisat var ana ünite almamda tek nedeni bu. orjinal teypde anfi çıkışı olmadığı çok sıkıntılı oluyor ses alamıyorum, parazit yapıyor gibi sıkıntılarım var. onun için anfi çıkışlı bir navi alacağım inşallah



    Dostum aynen katılıyorum ses konusunda sana. navıgasyonun bana getırdıgı en buyuk + lardan bırısı budur. amfi cıkısı ve 4 cıkıslı olması. ses sıstemımı gonlume gore kullanabılıyorum sımdı..

    Bu arada bı arkadasım ses sıstemı yaptıran var mı dıye sormus. ben on kapılara jbl component + arka kapılara magnat profectien 162 coaxial + bagaja 1000 watt alpine bass + bagaja koltuk arkasına xetec vector v-350 6 kanal amfı taktırdım. navıgasyonla beraber yapıldı montajı ve cok memnunum. zaten oyle ses hastası bırı degılım ama hazır gogusluk sokulmusken benı tatmın edecek bı sıstem yapılsın ıstedım..

    Dıger bı soruya gelınce arka kapılara hoparlor kablosu orta dıgere kadar gıdıyor oradan alıyorsunuz cıkısı...

    evet tesisat konusundaki bir çok sıkıntımı sağ olsun gencay arkadaşımdan aldığım bilgilerle çözebildim zaten. onda navi olması benim yaşadığım sıkıntıları ortadan kaldırmış. burdan tekrar kendisine yardımlarından dolayı teşkkür ediyorum




    ne demek dostum bıraz yardımım dokunabıldıyse ne mutlu bana.. sorununun cozuldugunede cok sevındım ayrıca..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebu

    lastik havalarını 30 a indirdim , şehir içinde olan ama köy yolu gibi asfaltta komfor arttı , tıkırtı çıtırtılar belirsizleşti.

    plus paketli olan arkadaşlar:
    >>config
    >>radyo ayarları
    >>otomatik ses kontrolü
    >>hız dengelemeli ses düzeyi
    o kapalı
    o düşük
    o orta
    o yüksek .


    deneyin bakalım ne değişiyor


    bu plusta mı var sadece? bizde başlangıç ses düzeyi var sadece galiba.
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.