Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (494. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.127
Cevap
159
Favori
3.558.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eroll_2006

benim LPG li 93 model doğan slx kışın şehir içinde km de 350 yakıyo :) cruze un daha fazla yakıcanı sanmıyorum... yakıyomu :)

Ben otomatik vitesli Cruze' mla kışın 33 krş yakıyorum. Ve bu sarfiyat yazın daha da düşecek, aha buraya yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

bence cruze al ama nazar çok değiyor ben gayet iyi yaşamışlardan biri olarak yazıyorum..yakıt meselesini aklına takma hangi aracı alırsan al yakıt sarfiyatı derdin olacak nasılsa..ama görüntü vs gayet iyidir..ama nazardan dolayı bolca kaza da yapabilirsin haberin olsun

fazlasıyla katılıyorum.

fadetoblack nazar boncuğu al bence 1 kaç tane tak arabanın 1 yerlerine. Allah beterinden korusun. satma derim yerine araba alıcaksan. ne alacaksın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercom

Herkese selamlar twindiablo bundan bende siparis vermek istyorum ama yurtdisindan oldugum icin parayi istanbuldaki bir akrabamdan alicaksin daha net anlasmak icin mumkunu varsa sen bana tel noyunu ver ben seni arar anlasiriz,mail adresime atarsan sevinirim tanercom@msn.com herkese selamlar

Parayı ben toplamıyorum . Herkes kendi siparişini verecek. Yurt dışından ürünü sipariş verebilirsiniz adresinize teslim olur. Msn adresinizi bana yazarsanız görüşelim..
  • Geçtiğimiz yıllarda biraz av merakımız vardı.. Bu sniper lar gece görüş dürbünleri merakı oradan kaldı

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • twindiablo bEnim msn adresim tanercom@msn.com eklersen ordan Anlasiriz selamar
  • quote:

Orijinalden alıntı: j. oliva

Geçtiğimiz yıllarda biraz av merakımız vardı.. Bu sniper lar gece görüş dürbünleri merakı oradan kaldı

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

dostum nasılsın gorusmeyelı... yıne super resımler gelmıs...
  • Gencay 35 hocam idare eder be hayat hep aynı... Şu 2014 yılı gelsede yeni kasa cruze'ları bir görsek güzel olacak... Bu arada 10 gün önce 3. kez depoyu fullemek üzere benzinliğe girdiğimde ,, Lastikleri 36 psi yaptım ... aslında kötü mü yaptım bilmiyorum ama... Araçla 1. depoda tam 550 km yaptım
    2. depoda da yine 550 km yapmıştım.. Şu an 3. depoyu kullanıyorum tam 502 km deyim ve yol bilgisayarı 110 km daha gidebilirsin diyor... Işık daha yanmadı ve 2 çizgi daha var kırmızı bölgeye..... Yani rahat 610 km yi bulucam gibime geliyor... Bu arada ilk 2 depoda 23.5 olan ortalama hızım bu seferde 23.6 gösteriyorki... Şehir içi şartlarında herhangi bir değişiklik olmayıp lastik basıncıyla ilgili bir yakıt tasarrufum olacak kanaatindeyim (Bu arada ilk iki depoda ışık yandıktan sonra her iki seferde de 85'er km yol gitmiştim... Şimdi de ışık yandıktan sonra 85 km yol gitmeyi yine planlayarak toplamda 610 km ye ulaşmayı düşünüyorum.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORD TRANSİT -- 12 Mart 2010; 2:11:39 >
  • günaydın arkadaşlar.
    benim aracı alış tarihim 25 eylül 2009 bu tarihten sonra araç alıpta yazılım yaptıran varmı cevaplarsa sevinirim..
    kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisher

quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

bence cruze al ama nazar çok değiyor ben gayet iyi yaşamışlardan biri olarak yazıyorum..yakıt meselesini aklına takma hangi aracı alırsan al yakıt sarfiyatı derdin olacak nasılsa..ama görüntü vs gayet iyidir..ama nazardan dolayı bolca kaza da yapabilirsin haberin olsun

fazlasıyla katılıyorum.

fadetoblack nazar boncuğu al bence 1 kaç tane tak arabanın 1 yerlerine. Allah beterinden korusun. satma derim yerine araba alıcaksan. ne alacaksın ki?

günaydın kardesim..valla sakındıgımız göze çöp battıı misali...evlenirsem eger satarım aracı..şimdilik mecburen biniyoruz araca..
  • Yakıtla ilgili ya benim arabada sorun var servis anlamadı yada millet verdiği rakamlarla dalga geçiyor. 5. defa depoyu fulleyip baktım. Bu defa eskiye göre daha az yaktı ama yine de diğer araçlarla kıyasladığımızda fark var. 44,505 lt / 390,10 = 0,114 x 100 = 11,40/100km.. Bu da 42,6 krş yapıyor. Kesinlikle aracımı fazla bağırtamadan ve uygun viteslerle kullanıyorum. 17 senedir araç kullanıyorum. Bundan önce peugeot 206 HDI vardı.. 17krş yakıyordu.
    Birde bu yazılıma beni niye çağırmıyorlar anlamadım. 2009 haziranda aldım..
    LPG onayı halen gelmedi. GM Türkiye maillerime cevap vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikofis34

Yakıtla ilgili ya benim arabada sorun var servis anlamadı yada millet verdiği rakamlarla dalga geçiyor. 5. defa depoyu fulleyip baktım. Bu defa eskiye göre daha az yaktı ama yine de diğer araçlarla kıyasladığımızda fark var. 44,505 lt / 390,10 = 0,114 x 100 = 11,40/100km.. Bu da 42,6 krş yapıyor. Kesinlikle aracımı fazla bağırtamadan ve uygun viteslerle kullanıyorum. 17 senedir araç kullanıyorum. Bundan önce peugeot 206 HDI vardı.. 17krş yakıyordu.
    Birde bu yazılıma beni niye çağırmıyorlar anlamadım. 2009 haziranda aldım..
    LPG onayı halen gelmedi. GM Türkiye maillerime cevap vermiyor.

Hocam, bu konuyu hergün takip ediyor musun bilmiyorum ama, GM bizim ayağımıza değil, biz onların ayaklarına gidiyoruz artık. Sen, seni çağırmalarını bekleme. Servisine git, aracımı bilgisayara bağlayıni yazılım güncellemelerini kontrol etmek istiyorum de, onlar sana ilk etapta "listemize bakalım adınız var mı" diyecekler, hiç dinleme, çok yaktığını anlat, kontrol edin yazılımı de, direnç göster yani, mutlaka güncellenmesi gereken yazılımın vardır. Aracın çok ama çok yakıyor çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimisstt

günaydın arkadaşlar.
    benim aracı alış tarihim 25 eylül 2009 bu tarihten sonra araç alıpta yazılım yaptıran varmı cevaplarsa sevinirim..
    kolay gelsin..

2 Ekim 2009 otomatik vites. Yazılımı 1,5 ay önce yaptırdım. Performans arttı, sarfiyat 12,1lt'den 10,4lt'ye düştü... (ortlama hız 23km/h)

Hee bu arada trafiğin hiç eksik olmadığı E-5 yanı Merter'de oturuyorum. (İş yerim de Eminönü'nde bu arada) evden yola çıkmam veya eve ulaşmam bile bolca dur kalk sonrasında olabiliyor. Ama performans delisi değilim. Özellikle her aracın limitlerini ve karakterini öğrenip ona göre kullanırım. Konfor'un ön planda tutulduğu bir araç olan Cruze'u da ona göre kullanıyorum. Yakıt sarfiyatını düşük tutmak için yapılması gerekenler vardır, sürücülük kuralları vardır, ben de genelde o kurallar çerçevesinde kullanıyorum. Performans isteğim ne zaman ortaya çıkarsa, o zaman da sarfiyatı düşünmüyorum. Ama son noktayı şu cümle ile koyalım bitsin: Evet son gelen yazılım bu aracın sarfiyat sorununu kökten çözmüştür. Ne rakamlar, ne bu kadar kullanıcı yalan söylemez ve kimse de kendini kandırmak için uğraşmaz. Satar gider, alt tarafı otomobil... ( Ama üst tarafı CRUZE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanciaHF -- 12 Mart 2010; 10:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroll_2006

utku ilgin için saol. evet yeni focus un resimlerini gördüm biraz önce. güzele benziyor ama cruze kadar değil :) içini cruze a benzetmişler. cruze önce çıktı. heralde bizimkinden çaldılar bilemiyorum artık. kia cerato yu da inceledim ama bana bu araçlar küçük geliyo niye dersen 188 boy 90 klg olunca arkama kimse oturamıyor koltuğu çeksem başım tavana değiyor dizlerim gögüse dayanıyor tabi yeni arabalarda yükseklik ayarları felan var ama benim öle bi lüksüm yok su anda slx e devam şimdilik :) Cruze un içine oturdum inceledim ama henüz test sürüşü yapmadım. gögüs plastiği çok sert gibi geldi birde gögüsteki kumaşı garibime gitti ama belki ilerde onuda severiz. İç hacim genişlik olarak beni tatmin etti ferah ve fantastik. hele navigasyonda takılırsa tam olur diye düşünüyorum.
    Aracın tekerlekleri kasaya küçük gelmiş bence 245 / 45 R18 çok hoş dururdu. tabi yakıtı biraz artırır ama olsun. Teşekkürler...........

boyum 1,86m kilom 88kg ve ilk defa bir araçta eşimden sonra binip koltuğu caaarrttt diye en sona fırlatamıyorum. Son nokta bana bile fazla geliyor. Eskiden arkamda ancak çocuk oturabilirdi, şimdi hiç sorun olmuyor. Hani bir laf vardır; dışı seni içi beni yakar derler... Cruze'un dışı gibi içi de çok can yakıyor. Binenlerden enteresan ortak bir cümle çıkıyor yaw. Büyü gibi " bu ne yaw böyle uzay mekiği gibi"
  • bu GM ile herşeyde kavga etmek gerekiyo. ukala Demir Sümer umarım buraları 1 şekilde okur veya 1ilerinden duyar. lakin kendisi meşhur oldu forumumuzda ve Chevrolet sahipleri arasında. kendisi GM'nin küçük 1 firma olduğunu kendisinin çok yetkili 1i olduğunu ama teyp için tamir olacağını değiştiremeyecekelerini çok ukala 1 şekilde anlatmıştı ve benim açtırdığım teyp değişim talebini kendi kafasına göre iptal edip konuyu kapatmıştı (tekrar arayıp başkasıyla görüştüğümde öğrenmiştim) tabii ki bu tavrı beni daha da heveslendirdi ve kendisinden daha az çok az yetkili kişilerle görüşerek konuyu istediğim şekilde sonlandırdım. eve teybimi değiştirmeyi kabul ettiler.
    baştada dediğim gibi bu GM'den kavga etmeden haklarını bile alamıyosun.
  • teyp hayırlı olsun şimdiden senin arac plus mı?
  • lastik havalarını 30 a indirdim , şehir içinde olan ama köy yolu gibi asfaltta komfor arttı , tıkırtı çıtırtılar belirsizleşti.

plus paketli olan arkadaşlar:
    >>config
    >>radyo ayarları
    >>otomatik ses kontrolü
    >>hız dengelemeli ses düzeyi
    o kapalı
    o düşük
    o orta
    o yüksek .

deneyin bakalım ne değişiyor
  • erol bey fiyat konusunda opise ugramanızı rica edecğim size özel fiyat çıkarıldı
  • erol bey opise ugramanızı rica edeceğim size özel fiyat çıkarıldı
  • Arda bey varmıdır yokmudur diye tereddüt etme servise ugrayın aracınızın güncel yazılımı olup olmadığını söyleyin var ise zaten yapılacaktır.
    ankarada olanlar kontrol ettirmek isteyen var ise ugraya bilir yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opischevrolet -- 12 Mart 2010; 13:10:24 >
  • yahu bu servislerde de tık yok hakkaten..ne güncelleme var ne bişey var...hikaye bu chevrolet...yani arac iyi hoşta..ama servis anlayısı yüzünden birdaha almam chevrolet..adamların ayagına biz gidiyoruz sanki hayırlarına arac almısız..gibi tavır var...
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.