< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Merhaba 2012 model 1.6 sport plus sedan ile aranıza katıldım. Aracımda şuan mylink ve geri görüş kamerası var ama sabit çizgili. Bu araca dinamik park çizgili geri görüş özelliği (direksiyonu çevirdikçe aracın gittiği yönü gösteren) kazandırılıyor mu, bilgisi olan var mı? Teşekkürler |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Maşallah hocam, aynı araçla 12 yıl çok iddialı Kaç km yaptınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hayırlı olsun. Kaç km ye gelmisti ? Lpg varmıydı?? Benim araç peder beyde yola devam ediyor 2024 ocakta tam 14 yıl olacak (2010 ls plus manuel) Lpg hic takılmadı. Km 67.000 Arıza sadece kalorifer hortumu degisti Triger halen fabrikasyon devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende sıfır almıştım gidip tüp taktırdım 5bin kmdeyken, hala kullanıyorum ve183000 kmyi devirdim :) çok şükür gayet iyi gidiyoruz ama keşke otomatik alsaymışım diyorum hep kendime... 1 yağ soğutucu 1 bobin 1 kez dişliler 1 kez yağ 1 kez çelik subap 2 termostat 1 bagaj düğmesi 2 kez baskı balata 1 baskı balata merkezleri değişti. |
|
2012 sedan cruze aracımda avgo multimedya bulunmakta tesla ekrana geçmek istiyorum,tesla ekran kullanan arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum. |
|
2011 model Chevrolet Cruze 1.6 benzin lpg araç vitesde giderken gaza basınca biranda devir artıyor sonra geri düşüyor ve araba gaz yemeye başlıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam ne zaman sattınız bende 2012 de 0 aldım daha tık demedi bakımlarını aksatmadım kaza boya tramer yok. Wtcc edition 170 bin kmde 530 a ilanda kaç aydır. 70 bin km yüzünden 60 bin tl fark eder mi daha ucuza arayanda yok ki 60 binden fazla fark < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24) AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ilk araba olarak cruze nasıl? kuzen takmış kafaya bu arabayı. başka alternatifleri düşünmüyor. 1.6 ve 1.4t arasında gidip geliyor. lpg'li alacak. düşük km'de değişensiz bütçesine uygun bulmuş. birkaç tane. siz ne dersiniz? |
|
1.6 otomatiğini bir yıldır kullanıyorum. Parasına göre iyi araç ama binici aracıdır satayım kar edeyim diye düşünen zarar bile eder. Piyasası düşüktür yavaştır, ustası, arızası, parçası bulunur yapılır ama uğraştırır. Yakıtı lpg li araçlara göre daha fazladır. Çekişi muadillerine göre daha düşüktür turbo olmadığından ve kasa ağır olduğundan. Onun haricinde konforu, sürüş zevki, bir de dolu paket ful olanı alırsanız özellikleri parasına ve sınıfına göre çok iyidir. Karstan İzmire Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna sürdüm ne bir arıza verdi ne bir gram yordu mükemmel bir yolculuk deneyimi yaşattı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Cruze çok sevdiğim bir araba g30 um var şuan , Cruze şöyle diyeyim piyasası düşüktür ama harika bir arabadır, 1.4 t olanı daha iyi, 1.6 alacaksanız 124 Luk olanı alın derim 2010 lar Cok hantal bilginiz olsun onun dışında konfor ve sürüş zevki sınıfına fiyatına göre çok çok iyi benim garajım da 2.0 dizeli var tam bir şaka makinası 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|