Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.138
Cevap
158
Favori
3.577.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
    Çözüm isteyenler için ucuz. Bende zamanında 40TL ye almıştım, galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: libra_

arkadaşlar merhaba, içeriden bagaj açma kilit açma tuşuna birkaç saniye basılı tutunca gerçekleşiyor diye biliyorum ancak benim aracımda denedim açılmıyor , 2011 design edition pakette bu özellik mevcut mudur?

O özellik hiç bir versiyonda aktif değil.

Arkadaş peki o zaman bu bagajı içeriden nasıl açarız. Bir yöntemi var mı? Bende de plus var ama. Bir türlü bulamadım. İllaki parça mı taktırmak gerekecek. Teşekkür ederim.

İllaki de içeriden açmak gerekli mi, gün içinde(yada haftada) kaç kere açmak gerekiyor?

Her aracın bagajı içeriden açılma özelliğine sahip değil, bu araçta olmaması bana şaşırtıcı gelmiyor. Özellik yok ise kullanmıyorum, zamanla o ihtiyacın giderilmesi bu şekli ile unutuluyor.

Yukarıdaki mesajlara bakarsanız yurt dışından parça getirtip bunu bağlatarak bagaj açma özelliği kazandırılabilir. El freninin oraya aparat yerleştiren de vardı. Bu içeriden bagaj açma işini isteyen var ise, parça+usta+işçilik+ücret ile çözmesi gerekecektir.

Hocam bagaj içeriden açılabiliyor ancak hiç kullanmadığım için şuan nasıl yapıldığını unuttum, chevrolet kulübü diye bir sitede okuyup kendi aracımda denemiştim ( 2010 ls plus) iki kere ortadaki tüm kapıları kilitleme tuşuna uzun uzun basınca bagaj kapağı içeriden açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Yani açıldığına eminim ama nasıl yapıldığını unuttum hatta YouTube da biri videosunu koymuştu.

2010'larda bu özellik doğrudan yok sanırım. Modülle hallediliyor. Ben kullanıyorum. Hem camları kapatıp indiriyor, hem sunroofu kapatıyor hem de araç kapı açma butonuna 3 kere basınca içerden bagajı da açıyor. Aliexpress'ten almıştım.

O modüller içeriden bagajı açıyor mu?

Benim aldığım sadece cam/sunroof'a etki ediyordu. İçeriden de bagajı açıyor ise, gayet iyi.

Hepsi açmıyor hocam. İki çeşit var. Satıcının sayfasında İngilizce açıklamalarda yazıyor, open trunk gibi bir şeyler yazıyor. Fiyatı da 10 dolardı. Burdaki uyanıklar 100 liraya satıyor. :)

Modül ile çözülüyor ise, o zaman basit yollu çaresi var. Arkadaşlar tak-çıkart alet ile içeriden bagaj açmaya sahip olabilir. Dert etmeye değmezmiş.

Aldığım link de bu. 8.58 dolarmış.

https://tr.aliexpress.com/item/OBD-Car-Vehicle-Window-Closer-Glass-Opening-Closing-Module-System-No-Error-For-Chevrolet-Cruze-2009/32763625354.html?spm=2114.010208.3.1.KURNxn&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10065_10151_10068_10172_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10136_10137_10111_10060_10138_10112_10113_10155_10062_10114_10156_10154_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10096_10070_10148_10123_10147_10052_10053_10124_10142_10107_10050_10143_10051,searchweb201603_9,afswitch_1,ppcSwitch_7&btsid=25736002-5a79-44b9-ba03-e726fade857e&algo_expid=3e520768-def4-4fc8-97b8-0e0a967e9187-0&algo_pvid=3e520768-def4-4fc8-97b8-0e0a967e9187

içerden bagaj açamamak sıkıntı oluyor. kamera var, tam ortada değil bagaj açma düğmesi.
    adam eğilipte bakayım demiyor. zorluyorda zorluyor.

sonra gelip bagaj kitli diyor. yok aga, eğilde bak bi zahmet.

çin sitelerinde bir de kablolu aparat var. air bag ışıklarının orada bir yere takılıyor.
    böyle bişey taktıran var mı acaba

cruze alma afiresindeyim inşallah.

2011 LT hb benzinli otomatik 55.000 de sadece bir parca boyali -camurluk- fiyati 39.000 TL.

bu ozelliklere gore fiyat konusunda fikri olan paylasabilir mi?

Orijinalden alıntı: Brainwasher

Tavsiye için çok teşekkürler. Şuanda "Philips Crystal Vision" kullanıyorum, Xtreme Vision ve NB'lere oranla biraz daha beyaz, Diamondlardan biraz daha sarımtrak ışık veriyor. [Yaklaşık 4000-4200K civarında]. Renk tonu ve aydınlatma gücünden şuan için memnun olsam da bahsettiğiniz racinglerin aydınlatma gücü daha fazla sanırım. Eğer tonları da yakınsa tercih edilebilir.

Renk olarak philips racing vision h4 sizin koyduğunuz resimdekilerden 3. sıradaki gibi ..ışığı sarımtırak değil..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-hatasiz,emsalsiz,ilk-gunki-gibi-tertemiz-423349317/detay

bir de ltzler plus gibi mi oluyor yoksa sensörleri olmayan versiyonlardan mı?

yazdıklarımın hepsini 2013 model otomatik sedan için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citra -- 20 Nisan 2017; 17:8:21 >

Orijinalden alıntı: citra

Cruze 1.4T LTZ kullanan var mıdır arkadaşlar bi sıkıntısı falan var mı lpg ile ilgili bir uyumsuzluğu örneğin? Avantajları ve dezavantajları neler 1.6 atmosferik motora göre?

1.4 T LTZ'nin lpg uyumu 1.4 Turbo Astra yada Insignia ile aynidir. Ama sonucta turbo motor ve atmosferik motora gore daha fazla degiskenlere sahip oldugundan sorun cikarma ihtimali atmosferige gore fazla.

Ltz plus donanimla ayni oldugundan far ve yagmur sensoru otomatik klima ile mylink e sahiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chetyner

Bu araç hakkında ne düşünürsünüz acaba. Fiyatı özellikleri kasası. Fiyatına göre tavsiye ederim edermisiniz. Belki sahibide burdadadır ama inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-hatasiz,emsalsiz,ilk-gunki-gibi-tertemiz-423349317/detay

Fiyat normal, tabii ufak bir pazarlık adettendir ekspertiz yaptırılır, dediğinin haricinde birşey yoksa alınır, temiz duruyor araç.

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

Orijinalden alıntı: citra

Cruze 1.4T LTZ kullanan var mıdır arkadaşlar bi sıkıntısı falan var mı lpg ile ilgili bir uyumsuzluğu örneğin? Avantajları ve dezavantajları neler 1.6 atmosferik motora göre?

1.4 T LTZ'nin lpg uyumu 1.4 Turbo Astra yada Insignia ile aynidir. Ama sonucta turbo motor ve atmosferik motora gore daha fazla degiskenlere sahip oldugundan sorun cikarma ihtimali atmosferige gore fazla.

Ltz plus donanimla ayni oldugundan far ve yagmur sensoru otomatik klima ile mylink e sahiptir.

Sağolun hocam yorumunuz için

Teşekkürler cevabınız için. Ama bu ls ve ls Plus olayını çözemedim Plus modelde çift yönlü klima var deniyor ilk sayfadaki anlatımlarda klima düğmesinde auto ve mod yazıyorsa çift yönlüdür denilmiş. Bu araçta Plus yazıyor ama klima o yazılar yok ve çevirmeli düğmedeki çizgiler kesintisiz değil kesik kesik. Bu araba plusmu değilmi. Birde klima böyle olsa ne olur

Plus yazıp yazmadığına dikkat etmemiştim, plus modellerde, dijital klima, 3 satırlık bilgi ekranı, yağmur-far sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, +2 tweeter, cam altı krom çıta var. Krom çıta sonradan yaptırılıyor ama diğer özelliklerden plus olup olmadığı anlaşılır. Dijital klima yoksa plus değildir. Dijital klimanın avantajı dereceyi ayarlayabilmenizdir, 24 dereceye ayarlayabilirsiniz mesela, ama diğer klasik klimada kademe ayarlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Nisan 2017; 19:50:48 >
    Plus nerede yazıyor, ben göremedim?

Plus değil zaten, multimedia var denmiş.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Design edition yazıyorda ben bunlarıda plus gibi full zannediyorum ama değil demekki. Forumu çok okudum anladığım kadarıyla Plus ta sadece far, yağmur ve kararan dikiz aynası var herhalde. Bunlar olmasa çok bir kayıp olurmu acaba. Cruze düşünüyorum ama kafam çok karışık. 2010 modeller düşük beygir 2011 ler yüksek beygir. Birde 2010 larda hız sabitleme kollarda mı acaba 2011 lerde direksiyonda gözüküyorda.

Design edition yazıyorda ben bunlarıda plus gibi full zannediyorum ama değil demekki. Forumu çok okudum anladığım kadarıyla Plus ta sadece far, yağmur ve kararan dikiz aynası var herhalde. Bunlar olmasa çok bir kayıp olurmu acaba. Cruze düşünüyorum ama kafam çok karışık. 2010 modeller düşük beygir 2011 ler yüksek beygir. Birde 2010 larda hız sabitleme kollarda mı acaba 2011 lerde direksiyonda gözüküyorda.

DE yada WTCC versiyonlar; ön-arka spor tampon, yan marpiyeller, 17"jant, bagaj üstü spoyler
    Plus; Otomatik klima, 3 satır ekran, far sensörü, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası

Kayıp olur mu?

Bana göre kayıptır. Ben hem Sedan Plus Hemde HB WTCC Sunroof araç aldım, sonradan 2. aracı Plus almadığıma çok pişman oldum. Çünkü 2.200TL fark ile bu alınanların ederi bile fazladır, sadece dijital klima ble büyük rahatlık.

Haaa, herkese göre değişen durumlar, gerekmez denir ise çok da eksiklik hissedilmez. Çünkü alırken yok olan bir şeyin olmaması yokluk hissi yaratmayabilir.

113 bg ile 124 bg arasında öyle çok çok fark yok, ben ikisini de aldım/kullandım, 2 versiyonu da uzun süre kullanmayan anlayamaz bile. Fazla abartılıyor...

2009/2010 113'lüklerde CC yok, 2011 124'lükler ile standart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Nisan 2017; 21:35:47 >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bende boş bi fabia vardı. Fabia dan cruze ye geçicem inşallah. Eski arabam bomboştu yani bu sensörlerin ve otomatik klimanın eksikliğini hissetmem herhalde. Sadece olmasını istediğim özellik hız sabitleyici. Beygir olayıda düşündürüyordu ama buda çok önemli değil demekki. Bu dediklerinize göre bir model arayım ben en iyisi. Temiz bi plus denk gelirsede yok demem ama çokta takılmıcam herhalde.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bende boş bi fabia vardı. Fabia dan cruze ye geçicem inşallah. Eski arabam bomboştu yani bu sensörlerin ve otomatik klimanın eksikliğini hissetmem herhalde. Sadece olmasını istediğim özellik hız sabitleyici. Beygir olayıda düşündürüyordu ama buda çok önemli değil demekki. Bu dediklerinize göre bir model arayım ben en iyisi. Temiz bi plus denk gelirsede yok demem ama çokta takılmıcam herhalde.

Boş Fabiadan sonra, Plus olmayan Cruze bile dolu ve heybetli gelecektir.

CC mutlaka isteniyor ise 124'lük, dış görünüm için 2011 ve sonrası DE ve WTCC bakın. Plus olmasından ziyade temiz ve düzgün araç olması daha çok önemli.

113/124'lük aracın Hp değeri farklı olsa da max. Tork'ları aynıdır.

• Çok teşekkür ederim hocam değerli cevaplarınız için önerilerinizi dikkate alıcam ve daha çok başınızı ağrıtıcam araba bulana kadar.

• Arkadaşlar geri geri gidip frene bastığımda acayip bi ses çıkıyo, sanayiye gidip balataları değiştireyim dedim, usta daha yarıya gelmiş gerek yok dedi. Acaba balatalar kalitesiz olduğu için mi yoksa başka sebeplerden dolayı mı böyle ses çıkıyo. Geçenlerde Florya'ya gittim arabayla gezerken geri gelip frene basmamla çevredeki herkes noluyo deyip bakti, resmen yerin dibine girdim. Arabaya bak bir de çıkan sese
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.