Bildirim
★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1378. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaslar su ara bayiden lt plus otomatik vites arti sunrooff kaca alabilirim kes parayla kredi fln olaylarina girmeden bide bu yeni kasalarda 1.4 turbo motor mu var ? Lpg takilio mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadtas arkadasim az yakmakta gayet uzman :)) bende otomatiği var sabredip sehir disi 110 km ortalama hiz ve sehir ici karma 6.5 litre yakiyorum. %75 i s.disi , %25 i s.ici suruyorum. Sehir icindeki favorim 80 cc scooter :)))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kapali-garaj-arabasi-89035730/detay/
Arkadaşlar ilandaki araç 5 aydır satılmamış fiyatmı yüksek sizce? Kazasız boyasız garajda üstü örtülü duruyo dedi sahibi.
Yarın gidip bakacağım sizce bu kmde bi aracı 225Tl verip expertiz yaptırmalımıyım?
Yoksa yıllardır KArtal Oto sanayideki tanıdığım ustama göstermek yeterlimiidr? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehesr
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kapali-garaj-arabasi-89035730/detay/
Arkadaşlar ilandaki araç 5 aydır satılmamış fiyatmı yüksek sizce? Kazasız boyasız garajda üstü örtülü duruyo dedi sahibi.
Yarın gidip bakacağım sizce bu kmde bi aracı 225Tl verip expertiz yaptırmalımıyım?
Yoksa yıllardır KArtal Oto sanayideki tanıdığım ustama göstermek yeterlimiidr?
tamam sıfır km plus düz vites 38'e alınabiliyor yada alınacak kasım 15 den sonra......... ama şu araca fıyatımı yüksek ????? 5 aydır satılamamış neden acaba gibi sözler esas ederinin 15 bin etmesi gerekir di ... 31 bin çok fazla gibi algılıyorum ben....
ha galericiler için çok.... onlar en fazla 7.800 (yedi sekiz yüz) verirler.....
BU KADAR DA ÖLDÜRMEYELİM...... BU ARACI...... 5 AYDIR SATAMIYORSA O SATANIN DERDİ.........
PLUS DÜZ CRUZE YARIN BAYİLERDE 38 DEN SATILACAKSA (PLUS OLMAYANI 36 DAN)
BU HENÜZ 2011 MODEL 1 YILLIK ARACINDA 31-32 DEN SATILMASI NORMAL.....
DAHA FAZLA İSTEYEN GALERİCİDİR,,,,, DAHA AZ FİYATA TALİP OLANDA FİYAT TEKLİF EDEN DE GALERİCİDİR.... BUNLAR DAN İLKİNE TÜCCAR İKİNCİSİNE ÖLÜCÜ DENİYOR HALK ARASINDA...........
ARACIN BİR HATASI, ADLİ SUÇU, GÜNAHI YOKSA YANİ TEMİZSE GİDİN 31 DEĞİL 32 VERİN ALIN ...................(31 AZ ÇÜNKÜ) -
Hocam gereksiz patladin bence bu fiyata uygubdur demen yeterliydi. Cruze gibi bir arabayi kimse yerden yere vuramaz, bu arabaya baktigimda es,dost, akraba basladilar arac hakkinda olumsuz konusmaya ama acikcasi dinlemedim bile.
Bir aydir bakmadigim araba kalmadi.
Sonuç olarak bu canavara karar verdim ve kesinlikle en dogru kararimi verdim.
Insallah yakin zamanda aranizda olurum
sende haklısın...... en kısa zamanda en uygun fiyatlı temiz bir cruze'la burada olursun...... -
quote:
Orijinalden alıntı: joliva
sende haklısın...... en kısa zamanda en uygun fiyatlı temiz bir cruze'la burada olursun......
Joliva
Teşekkürler
Senin arac kac model ve kac psydi?
Birkaç soru sorsam müsaitmisin?
2010 (ocak trafik çıkışlı) ,,,,,
PLUS-MANUEL-BEYAZ -sedan 113 beygir
üzerinde aksesuar olarak bir tek 900 lira para saydığım 7 inch ekran navi-dvd-tv-blootooth sistemi var.....
O zaman net 35'e aldım........
yarın ilana versem 32.500 yazarım,,,, pazarlıksız !!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 7 Kasım 2012; 21:54:44 > -
Hocam tamda aradigimi buldum, 2010 113 ps şampanya renginde 10.000 kmde bi arac sahibiyle anlastim.Bugüne kadar Connect 90 hp, Kangoo 105 bg, megane 1.5dci 90 bg araclarim oldu ve performans beklentim yok ama hic test etmedigim icin ve bu forumu yeni takip etmeye basladigim icin performans durumu hakkinda bilgi edinemedim. 0-100 12 saniye benim icin gayet yeterli.Dik yokuslarda araba gercekten hantalmi? Daha once kullandigin araclarla kiyaslayabilirmisin?
Arabani kazasiz belasiz tasasiz keyifle kullanmani diliyorum
Benim dizel ve benzinli araç kıyaslama mesajım neden silinmiş? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehesr
Hocam tamda aradigimi buldum, 2010 113 ps şampanya renginde 10.000 kmde bi arac sahibiyle anlastim.Bugüne kadar Connect 90 hp, Kangoo 105 bg, megane 1.5dci 90 bg araclarim oldu ve performans beklentim yok ama hic test etmedigim icin ve bu forumu yeni takip etmeye basladigim icin performans durumu hakkinda bilgi edinemedim. 0-100 12 saniye benim icin gayet yeterli.Dik yokuslarda araba gercekten hantalmi? Daha once kullandigin araclarla kiyaslayabilirmisin?
Arabani kazasiz belasiz tasasiz keyifle kullanmani diliyorum
kaç lira?
225 tl bayılmanı tavsiye ederim bu arada -
30.000 TL , Kafam rahat alabilmek icin bayilicaz artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehesr -- 7 Kasım 2012; 23:09:26 >
ilandaki saçmalığa bakın normal cruze yi wtcc edition diye yazmış plus bile birde liste fiyatına yakın yazmış cruzenin donanımını bilmeyenler hemen atlayabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-cruze-1.6-wtcc-edition-plus.otomatik..kusursuz-103737405/detay
cruze sedan 1.6 16V LT AT (124 PS) 41,308 TL -
Arkadaslar su ara bayiden lt plus otomatik vites arti sunrooff kaca alabilirim kes parayla kredi fln olaylarina girmeden bide bu yeni kasalarda 1.4 turbo motor mu var ? Lpg takilio mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: xCixLandx
ilandaki saçmalığa bakın normal cruze yi wtcc edition diye yazmış plus bile birde liste fiyatına yakın yazmış cruzenin
donanımını bilmeyenler hemen atlayabilirhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-cruze-1.6-wtcc-edition-plus.otomatik..kusursuz-103737405/detay
cruze sedan 1.6 16V LT AT (124 PS) 41,308 TL
Asıl senin saçmalığına bakmak lazım!
yukarıda linki verilen araç PLUS+METALİK renk....
liste fiyatı: 1.6 16V LT Plus AT (124 PS) 43,558TL + 831TL = 44.389TL
bir daha da her şeye hemen "atlama", önce kendin bil sonra bilmeyenlere anlatırsın....
boş mesajlar için de kendine başka bir konu bul.
yada yaptığın gibi; sahte bir başka bir üyelik al, konu aç sonra bu üyeliğin ile o kaçtığın konuda kendinle yazış dur....
hadi bakalım! "cin olmadan da adam çarpmaya çalışma". -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
quote:
ilandaki saçmalığa bakın normal cruze yi wtcc edition diye yazmış plus bile birde liste fiyatına yakın yazmış cruzenin
donanımını bilmeyenler hemen atlayabilirhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-cruze-1.6-wtcc-edition-plus.otomatik..kusursuz-103737405/detay
bir daha da her şeye hemen "atlama", önce kendin bil sonra bilmeyenlere anlatırsın....
yada yaptığın gibi; sahte bir başka bir üyelik al, konu aç sonra bu üyeliğin ile o kaçtığın konuda kendinle yazış dur....
hadi bakalım! "cin olmadan da adam çarpmaya çalışma".
neyin derdin desin sen bişey bilmeden atlama adam ilanda wtcc edition plus demiş fotografta wtcc varmı sence iyice bakmadan boş şeyler yazma ayrıca adam fiyat değiştirmiş 41.000 tl di 39.000 tl ye düşürmüş
1.6 16V WTCC Edition Plus AT (124 PS) 44,682 TL bayi indirimi ile 42.000 tl metalik boya dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Kasım 2012; 12:56:50 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
quote:
hadi bakalım! "cin olmadan da adam çarpmaya çalışma".
neyin derdin desin sen bişey bilmeden atlama adam ilanda wtcc edition plus demiş fotografta wtcc varmı sence iyice bakmadan boş şeyler yazma ayrıca adam fiyat değiştirmiş 41.000 tl di 39.000 tl ye düşürmüş
1.6 16V WTCC Edition Plus AT (124 PS) 44,682 TL bayi indirimi ile 42.000 tl metalik boya dahil
neyin derdindemiyiz?
senin gibi konulara boş mesajlar yazıp, çevresindeki insanları yanıltanların, bilmeyen bilgi almak isteyenleri yanılmaması derdindeyiz.
kardeş! uzatma bana mı öğreteceksin bu işleri...
wtcc olmadığını görüyoruz herhalde...
bundaki amaç; wtcc yazıp o sayfada çıkmasını sağlamak. diğer senin göremediğin ama "atladığın" yerler ne olacak?
bana ne? adam fiyat yazmış düşürmüş kime ne? ben link'e tıkladığımda ne görüyorum, ona bakarım!
yukarı da wtcc liste fiyatı vermişsin. konuyla alakası ne?
ayrıca! bu liste fiyatından 2-3.000 daha indirim yapmıyorlar! bilip bilmeden yazıp konudaki araba alacakları yanıltma...
boş boş yazıp konuyu karıştırma.
konuya giren araba alacak arkadaşlar seni tanımaz, ama biz eskiler senin ne kadar boş ve yanlış yazılar yazdığını çok iyi biliriz.
hadi! hadi! kendine bir konu aç 1-2 tanede sahte üyelik al kendinle yazış dur.
"üste çıkmak için daha çok yanlış yapıp durma"
dediğim gibi; boş mesajların için başka konu bul! uzatma! -
bu sahibinden com.da plus olma ve olmamama aldatmacasının 2 boyutu var......
bu cruze'la ilgilenen adam ,, arabadan teknolojiden donanımdan çakan adam ,,,,, telefonu kapatıp aracı görmeye gittiğinde bir cruze'un gerçekten plus olup olmadığını zaten anlamak zorunda,,,,, digital klimasına bakacak,,, kararan dikiz aynasına bakacak büyük bilgi ekranına bakacak yağmur sensörüne bakacak ,,, gerekirse silecek konumunu auto ya alıp ön cama bir şişe su boşaltacak bakalım silecekler devreye giriyor mu diye,,,,
yada far sensörü varmı ???? onu da auto konumuna ,,,, ön camın ordaki alarmın yanıp söndüğü yerdeki far sensörünün üzerine bir bez atacak,,,, gündüz vakti sensörün üzerini bezle kapattığından araç akşam oldu zannedip farları otomatik açacak ....... bu kadar basit.......
bir cruze'u plus zannedip plus olmayan cruze alanın arkasından ben ağlamam kendi derdi................ bu işin 1. boyutu idi...
işin 2. boyutunda sahibinden com.da cruze plus diye filtreme yapıp ,,, sayfanın en solundaki fiyatları analiz ettiğinde yukarıdan aşağıya doğru genel bir fiyat istatisitiği çıkardığında 20 ilandan 15 nin genel aritmetik ortalaması gerçekten 3 aşağı 5 yukarı plus cruzeların kendi 2. el fiyatlarını yansıtırken,,,,, geriye kalan 5 ilan normal ortalamanın 2-3 bin aşağısı ???
çünkü adam (yada galerici) aracının plus olmadığını biliyor ....... ilana yalandan özellikle plus yazıyor......
sende sahibinden.com da sayfayı açıp baktığında bu araç plus diğerlerinden 2-3 eksik istemiş ,,, boyada yok kazada yok!!! o zaman bu pluSların 2. eli gerçekten bu değerlere düşmüş diğerleri fazla istiyor galiba diyorsun......
plus olmayan araca plus yazıp diğerler pluslarsdan 2-3 eksik fiyat yazanlara sesleniyorum !!! ayıp ediyorsunuz........ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bdrnclk
Arkdaşım!
*Eğer bu konuya yazdığın günden beri, en azından yazılan mesajları takip etseydiniz. yukarıdaki yazılan yorumları okusaydınız.
-ki bu arabayı alacak arkadaşların tümü 15-20-50 sayfa okumalı- bu fiyatların DİP fiyat olduğunu bayilerin bu liste fiyatından fazla bir
indirim yapmadığını okumuş olurdunuz. zaten araba alacak kişinin en az 5-6 bayiden bire bir fiyat alması lazım...
*Eğer aracın sitesindeki liste fiyatına balmış olsaydınız, orada "Turbo" yazdığını görebilirdiniz.
http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/
*Turbo motorlara lpg takılıyor. fiyat ve daha çok bilgi için nette araştırma yapabilirsiniz.
kolay gelsin...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X