Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.137
Cevap
158
Favori
3.571.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 13751376137713781379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06
    servise mi gidem yani yoksa toz kir den olabilirmi 2 kez yandı code 136 diye 2 ay önce bide dün ama hemen kayboldu 2 sindede geri vitese aldığımda aracı yeni çalıştırdığımda olmuştu ...

bilmem
    bunca yıldır cruze kullanırım, bu kodu ilk defa duydum.

abi belki olmuşturda sen görmemişsindir okadar kısa süre görünüp gitti ki :) yani anlık bişiy bide arka tampon toz kir ondan olmuştur zannımca ...
    servis tarafına yolum düşerse bi sorarım ...

Orijinalden alıntı: superegoid

Soruyu "allah aşkına söyleyin cruze u mu alırsınız astra yı mı" diye sorunca, cevap vermesi beklenen kişiye çok fazla alternatif kalmıyor.

İnsanlar zaten cruze sahibiyim demeye utandırılır olmuş.

Niçin astra mı cruze mu denildiğinde astra dememiz gerekiyor. Yani öyle bir şey ki yüzde 1 bile ihtimal verilmiyor cruze tercih ederdim demeye.

Motoru aynı olan iki araçtan birini tercih etmek için hangi faktörler gerekir. Tasarım, konfor (yol sesi, yol tutuş, araç iç dizaynı, malzeme kalitesi) sorunsuzluk, maliyet gibi özelliklere bakılır öyle değil mi?

Yani bu konularda astra yüzde yüz önde mi? Hiç mi kimse cruze un tasarımını astra ya tercih etmez. İç malzeme kalitesi daha iyi araç yüzde bir milyon tercih edilmek zorunda mı?

Vw varken kimse seat almasın mı? Seat vw de çok mu ucuz( bunu bilmiyorum )

Ben hb kategorisinde astra yı tercih ederdim ama bunu şartlı refleksle koşullanmış olarak değil astra hb nin kasasını daha çok beğendiğim için yapardım.

Aynı motora sahip sedanda wtcc gövde kitli cruze u kesinlikle astra ya tercih ederdim.

Eşit şartlara sahip iki araç arasında cruze un fiyat avantajı olmazsa asla tercih edilen olamayacağı imajı oldukça ikinci el niye böyle diye ağlamaya devam ederiz. Hem aracın sıfırının rakiplerinden 5 bin lira ucuz olması gerektiğine inanıyoruz hem de ikinci el 2012 araç niye b sınıfı düzeyinde diyoruz.

Onu bilir onu söylerim; türkiye otomobil piyasasına giren firma aracını yüksek fiyattan sokacak arkadaş. Buranın insanının gözünde bu hareket direk kaliteyle ilişkilendiriliyor. İstersen bi tane satama.

Afferin kia ya.

+
    Forumda 28.000-29.000 TLye kadar aracını satmak isteyen varsa talibim.
    Saygılar

Orijinalden alıntı: Mehesr

İyi akşamlar Cruze kullanıcıları,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-2010-ls-gercek-21.400-km-garantisi-devam-ediyor-103124660/detay/
    İlandaki bu araç bu fiyata uygunmudur?
    Forumda 28.000-29.000 TLye kadar aracını satmak isteyen varsa talibim.
    Saygılar

bence bu araba bu fiyata super. bu para b sinifi araclarin baslangic fiyati. mekanik bir sikintisi yoksa kacirmayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 7 ocak gibi (2010) bayağı dandik sayılacabilecek bir tarihte chevy bayisinden içeri giridim..... sebebini daha söylemiştim... ( o zaman aralık ayı başında anlaştığım bi başka bayi kaporayı aldığı halde araç teslimini gerçekleştirmedi yada işi satışa getirdi diyelim) neyse ilk bayide anlaştığım fiyat liste fiyatından tam 4.234 TL iskontolu idi) ...... sonra ne oldu yıl sonu pazarlık kampanyaları bitti ... bir 7 ocak günü başka bir bayiden liste fiyatının 3.234 tl aşağısına alabildik cruze'u......... bu arada 2009 aralık ve 2010 ocak ta ki liste fiyatları aynı idi ona dikkat edelim!!!!....

şimdi her yılın sonunda olduğu gibi ortalığın iyice kızıştığı pazarlıkların max. düzeye çıkması gereken kasım sonunda ve aralıkta sedan manuel plus cruze neden ??? liste fiyatından 2800 lira indirimle 38.000 den satılmayacakmış???? birlierinin hatırı için, elindeki cruze'un 2. el değeri düşmesin diye mi ??? Ya da her x-y-z marka aracın yeni kasası veya makyajlısı çıktığında bir önceki versiyonunda ciddi anlamda stoğunu tüketme adına süper indirmler yapılırken ,,, makyajsız bu 2012 cruze'ları liste fiyatından mı satacaklar ????

beyler bırakın bu indirim olmasın , aman aracımın-cruze'umun 2. eli düşmesin hikayelerini,,,,, 3 yıldır hersene yapılan süper yıl sonu indirmleri bu sene yapılamayacak diye bir şey olamaz.... ha yapmazlarsa 40.800'e ben gidip bu plus sedan manuel 1.6 cruze 'u almam....... alana da hayırlı olsun demem......

herkeste bir kendini kandırmaca !!!! yavvv sanki bi tek sen aldın 3-3,5 milyar indirimi bayiden!!!!! alırken kar etmedin mi ? bu işten!!! sonra kalkıp chevrolet in sitesine bakıp aaaaa!!! sıfır fiyatı buymuş !!! ben de 6-7 ay kullandım sıfırından düşse düşse anca 2-3 bin düşer gideyim sahibinden com. a ilanı yapıştırayım dersen cortlarsın..... (zannediyorsunki bi tek sana verdiler 3-4 milyar indirmli cruze) lenn,, millet zaten 2. eli almadan önce gidip sıfırının fiyatını soruyor pazarlık yapıyor....sonra parası çıkmazsa gidip 2. ele yöneliyor........

şimdi ben 2,5 yıldır kullandığım plus manuel cruze'a şu an ki liste fiyatına bakıp eeehhh iyi sıfırı 40.800 müş benimkinin de 2,5 yılda daha bir çiziği bile yok km si 30 bin ,,, bide navi takılı diye VW ZİHNİYETİNE bürünüp 36.000 lira fiyat mı biçeyim !!!! zaten 35'e almışım .... biz bu aracı alırken zaten kar etmiştik şimdi neyin kar-zararını düşünecekmişim......

35 'e aldığım bu cruze yarın 32.500 den gider,,,,,,, bi kuruş fazla istemem ,,,,,,, 32'den aşağı teklif veren zaten galericidir.......

hayatta herşeyin bi bedeli bedeli vardır .... cruze'unda bedeli daha fazlası veya aşağısı değil.......

(yukarıdaki siyah cruze ilanı benim için kriter değil ,,, ortalıkta 1500 tane cruze ilanı dolanırken ve 1400 tanesi boyasızken fiyatının bu şekilde olması bence normal ,,,, ama 2 parçasında boya olmasaydı bu temizlikte 31-31,5 a yine giderdi)

beni boşverin .......

GİDİN 38'e sıfır plus manuel beyaz bir cruze alın ,,,, vereceğeniz parayı sonuna kadar hak eder...... burayı okumayan gider 40.800 den alır..... iyi günlerde binsin.....
    Istanbul Kartal Tekkar yetkili bayiindeydim bugûn, bana hiçte makul ödeme plani cikaramadilar.Lt plus arac 43.000 Tl kredi 60 ay vade % 20 pesin ve arac yanlis hatirlamiyorsam 56.000 Tlye geliyordu. Nakit param olsa hic affetmem 43.000 tlyi veririm
    Ilandaki arac hakkinda sahibie 10 dakika konustum herseyin Gedizler yetkili serviste kayitli oldugunu söyledi yarin expertize gidecegiz ve insallah 2-3 gün icinde araniza katilacagm.

Daha önce 1.8 90hp Connect ,1.5dci 90hp megane ve 1.5 dci 105 bg kangoo araclari isim geregi kullandim. Performans olarak bu araclar kadar yeterli olurmu?
    Araç Her ne kadar garanti kapsaminda olsada yilda 30.000 km yapiyorum ve lpg taktirmak zorundayim.Brc düsunuyorum kullanan arkadaslar lütfen yorum yapabilirlermi?

• Arkdslar yardimlarinizi bekliorm chev cruze 2011 design edition plus kazasiz boyasiz otomtk sunrooflu 45 bin de lpg takili landirenzo 35 cekiolar sizce nasil bide siyah renk 45 bin olmasi bni biraz sogutuo acikcasi sanki eskimis bi araba dusuncesi olusuo bnde

Orijinalden alıntı: drakyuz

arkadaşlar 2.0 dizel otomatik cruze almayi duşunuyorum...kronik sorunu var mi, yakiti nasil? yol tutuş, malzeme kalitesi nasil..kullanan arkadaşlardan paylaşimlarini bekliyorum...

2.0 dizel de bildigim kadarı ile kronik sorun yok. yol tutuş gayet tatminkar. yakıtı 1.6 benzinli gibi yakar sonucta 2.0 motor. malzeme kalitesi fena degildir cruze ların ama bir astra ,bir i30 kadar da iyi degil malesef.

"valla da! billa da! Cruze almam..."

iki aracın tüm toplamına bakıldığında: "Astra varken cruze almam". (BEN...)

eski opelciyim. iki opel, iki tane de cruze aldım...
    mevcut 1.4T fiyatı göz önünde bulundurulduğunda, Her durum da Astra Cruze'un her zaman önünde olur. (üstüne tekrar basayım;1.4T)

Haa! her durum göreceli. Bana ne kardeşim! çook beğendim, ben aynı para da olsa cruze 1.4T alacağım diyen arkadaşlar çıkmaz mı? Çıkar...
    çıkar çıkmasına da %? olur, orası ayrı mesele.

fiyat durumu yanlış...1.4T cruze için bir "ışık" sağlanması lazım...ışık lazım daaa, fiyatı cazip hale getirmek için indirseler, 1.6 cruze'a
    yaklaşacak. bu sefer bu özel üretim 1.6 cruze ları kime satacaklar? daha önce dedim yaa "iki ucu kuş kakalı değnek"......

ben chevroletin zırt pırt liste de oynama yapmasına, sürekli fiyatı indirip çıkartmasına, bayilerin her daim 3.000tl indirim yapmasına...
    hepten karşıyım.

arabayı öldüren durum budur. Kardeşim! adam gibi liste fiyatı yaz, bayide 500-1.000 arası makul indirim yapsın...
    milletin kafası bulandırılıp, 2. el de ne olduğu belirsiz durum yaratılmasın. "herkesin kafasında sürekli arabada 3.000 indirim var."
    yıl içinde o kadar çok dalgalanma oluyor ki. mesela haziranda indirim vardı arabayı 40 a aldık, temmuzda 2.5 yerine geldi, millet 42.5'e aldı.
    şimdi aynı indirim tekrar var, aynı araba 40-40.5.......oldu mu şimdi?...

arkadaş arabayı almış 3 bin indirimle 42'ye, 6-7ay sonra herhangi bir nedenden dolayı satmak istiyor. o kadar kullandık 39-40 iyidir diyor...
    Aaaa! bir bakıyor liste indirime girmiş-zırt pırt iniyor çıkıyor-. zaten liste fiyatı olmuş 43, birde 3 bin indirim. etti 40...
    Eee! sıfırı da 40...

kaça satmak zorunda kalıyor.36-37 ye...

ne oluyor? arabanın 2. eli inse de çıksa da 36-37 ye sabitleniyor. piyasa çakal dolu, bilmiyor mu! çıksada inecek.

alıcı ne yapsın? 2. el ne yapsın?

dediğim gibi; adam gibi liste fiyatı koysunlar. makul indirim yapsınlar. belli bir nokta oluştursunlar.
    arabayı batıran bu anlamsız politika...cruze'un diğerlerinden ne eksiği var? YOK!!!
    peki nedir? bu, Cruze'u olması yerde göstermeyen abuk subuk durum.

araba çıktığından beri "şamar oğlanı"na döndü. gelen vuruyor giden vuruyor. yazık değil mi? bu arabaya!

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bdrnclk

Arkdslar yardimlarinizi bekliorm chev cruze 2011 design edition plus kazasiz boyasiz otomtk sunrooflu 45 bin de lpg takili landirenzo 35 cekiolar sizce nasil bide siyah renk 45 bin olmasi bni biraz sogutuo acikcasi sanki eskimis bi araba dusuncesi olusuo bnde

merakımdan bakıverdim.

daha iyi arabalar var!http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-design-edition-plus

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Mesela hangisi hocan bnm kesin istediklerim sunrooff ve otomtk olmasi uygun olsn yeter lpg sonradan kendm de takablrm

• HB 1.6 araçlar liste de 1.500tl daha düşmüş...

alan alsın! kapan kapsın!

1.6 16V LT Plus (124 PS) 38,031 TL
    1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 39,155 TL

• 24 EYLÜL 2012 / 06 KASIM 2012
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

• quote:

HB 1.6 araçlar liste de 1.500tl daha düşmüş...

42.500 lük benzinli cruze da 2.768 tl indirim. 62.000 lik dizelde ???? sıfır hb den bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 6 Kasım 2012; 14:07:40 >

Orijinalden alıntı: coverdale

quote:

HB 1.6 araçlar liste de 1.500tl daha düşmüş...

42.500 lük benzinli cruze da 2.768 tl indirim. 62.000 lik dizelde ???? sıfır hb den bahsetmiyorum bile.

yanlız bu tam bir DİP indirim olduğu için, bayiler HİÇ indirim yapmıyormuş. -en azından antalya bayisi-

(aslında bu durumda kabaca aynı hesaplara geliyor.Haa! normal listeden 3.000tl indirim, Haa! liste fiyatını indir HİÇ indirim)

bu gün bayinin yanından geçerken, "yeni araç gelmiş ise bakayım" diye uğradım...Daha gelmemiş...

Satış müdürü arkadaş ile 2 lafladık;
    *Abi 1.4T cruze fiyatı, 1.4T astra ile aynı...
    -Evet! ne olacak? satabilecekmisiniz?
    *Biraz zor gibi.
    -Sen olsan ne alırdın?
    *1.4T Astra alırdım Abi.
    -Fiyatı indirmeleri lazım. ama bu seferde 1.6 sorunu başlar. ancak Astra gibi 1.6'yı tek donanıma indirmek çözüm olabilir.

-Peki! bu sport donanım bir başka birşey mi?
    *Abi bildiğim -gönderilen dökümana göre- tampon değişik, jant değişik, mylink var.....
    -Yani DE/WTCC sport mu oldu?
    *Galiba Abi! bizde aracı görmeyince pek anlayamadık. 5-7 güne bayiye gelecek o zaman tam anlamı ile çözeriz.
    -Tamam gelince ara bir bakarız...

dışarı da DS5 var.

-şunun test aracı çıkınca bir kullanalım. (test aracını isteyen çıkınca satmışlar. dışarıdakine biraz baktım. ARABA ACAYİP, fiyatı 95.000yetele)
    *Tamam abi bende merak ediyorum zaten.

• bu gün uğradığımda bayide, 1.6LS BAZ model vardı.(eskiden adı sadece: Cruze1.6 olan)

*Abi baz model var gördün mü?
    -daha önce görmüştüm.
    *ben birtane gelmişti. onuda hemen sattığımız için görememiştim. benimde ilk gördüğüm baz model...

baktım merak edenler için birkaç foto çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bdrnclk

Mesela hangisi hocan bnm kesin istediklerim sunrooff ve otomtk olmasi uygun olsn yeter lpg sonradan kendm de takablrm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-cruze-2011-design-edition-plus-full-plus-multimedia-paket-104319646/detay

bunada bak benim arabam
Sayfa: önceki 13751376137713781379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.