Şimdi Ara

Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
5
Favori
50.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Acaba servis desteği ne olacak ?

Yukarıda arkadaş bahsetmiş:

quote:

Şimdi chevrolet bayi onatça ile görüştüm 2015 sonuna kadar araç satışı olacakmış ve bunun sonrasındada servis hizmetleri devam edecekmiş. 10 yıl parça sağlanacak deniyor. Sanırım 2015 sonundan itibaren 10 yıl. Maalesef Türkiyeden de çekiliyorlar.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Acaba servis desteği ne olacak ?

Opel servis hizmeti vermeye devam eder...Bir araç kasa eğiştirince de yedek parça üretimi sürüyor, bir noktadan sonra zaten çıkma parçalar kullanılıyor....bir şey olmaz özetle...zaten 3 yıl garanti olayı bittikten sonra herkes sanayideki mehmet usta nın yolunu tutuyor

Orijinalden alıntı: sanson

Umarım öyle bir şey olmaz, cruze aldım ama daha araba gelmemiş onun için henüz teslim alamadım, vazgeçmeye değer mi? ileride servis,yada parça sıkıntısı olur mu

Servis ve parça sıkıntısı olmaz umarım.
    Tam da Aveo kafama yatmaya başlamıştı

Orijinalden alıntı: angel_f!re

büyük motorlu kocaman arabalar yapsınlar. Buralar onlara göre değil

+1 bunu yazmak için geldim.

Küçük hacimli motorlar Chevrolet gibi bir markaya yakışmıyor.

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • sanson kullanıcısına yanıt
    Parça yada servis sıkıntısı asla çekmezsin, ama satacağın zaman ciddi kayıplar olacaktır, bence içine sinmiyor ise yol yakınken vazgeç.
  • Güle Güle Daewoooooo
    Sanırım haklısın büyük bir hevesle aldık arabayı şu başımıza gelene bak, dediğin gibi satış zamanı bayağı bir zararına gidecek en iyisi arabayı aldığım bayii ile konuşayım iptal etme şansım varsa yapayım
    chevrolet türkiye sitesinden alıntıdır arkadaşlar.

Siz değerli müşterilerimizi temin ederiz ki, Chevrolet size ve aracınıza gelecekte de hizmet vermeyi
    sürdüreceğini taahhüt etmektedir. Bugün olduğu gibi, ileride de servis hizmeti vermeye ve orjinal Chevrolet
    yedek parça temin etmeye devam edeceğiz. Chevrolet araçları ile ilgili her türlü garanti veya servis hizmeti
    hiçbir değişikliğe uğramadan geçerli olmaya devam edecek ve anlaşma şartları uyarınca tüm
    yükümlülüklerimiz yerine getirilecektir. Geniş yetkili servis ağımız ile, servis ihtiyaçlarınızı en etkin şekilde
    karşılamanın yolunu belirleyeceğiz.
    Halihazırdaki mevcut tüm Chevrolet araç sahiplerini ve 2015 yılı sonuna kadar yeni Chevrolet satın alacak
    müşterilerimizi Chevrolet yetkili servislerini ziyaret etmeye davet ediyoruz.
    Saygılarımızla,
    Dr. Thomas Sedran
    Chevrolet Avrupa Başkanı

Chevrolet aracım için ileride servis ve bakım hizmeti alacak mıyım?
    Chevrolet olarak Avrupa’daki tüm müşterilerimizin güvenine ve sadakatine değer vermekteyiz ve tüm servis ve
    garanti taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Chevrolet araçları ile ilgili her türlü garanti veya servis planı hiçbir
    değişikliğe uğramadan geçerli olmaya devam edecek ve anlaşma şartları uyarınca tüm yükümlülüklerimiz yerine
    getirilecektir.
    İleride müşterilerimiz için yeterli sayıda servis noktası sunmaya devam edebilmek için yetkili servislerimiz ile
    beraber çalışmaktayız. Chevrolet websitesinde sık sık güncellemeler paylaşılacaktır.
    Chevrolet’in Batı ve Doğu Avrupa’dan çekilmesi tamamlandığında aracım servis hizmetlerinden nasıl yararlanacak?
    Bu süreç sonunda müşterilerimiz için yeterli servis noktası sunmaya devam edebilmek için yetkili servislerimiz ile
    çalışmaktayız. Bakım onarım hizmeti için lütfen yetkili servislerimizi ziyaret ediniz. İleride bölgenizdeki yetkili servis
    ile ilgili bir değişiklik olması halinde, zamanında sizi bilgilendireceğiz. Gelecek güncellemeler için lütfen Chevrolet
    websitesini ziyaret ediniz.
    Bayi kapandığında ne olacak?
    Bu süreç sonunda müşterilerimiz için yeterli servis noktası sunmaya devam edebilmek için yetkili servislerimiz ile
    çalışmaktayız. Bakım onarım hizmeti için lütfen yetkili servislerimizi ziyaret ediniz. İleride bölgenizdeki yetkili servis
    ile ilgili bir değişiklik olması halinde, zamanında sizi bilgilendireceğiz. Gelecek güncellemeler için lütfen Chevrolet
    websitesini ziyaret ediniz.

Chevrolet, sahip olduğum Chevrolet aracım için ne kadar bir süre/ kaç yıl yedek parça sağlamaya devam edecek?
    İleride müşterilerimiz için yeterli servis noktası sunmaya devam edebilmek için yetkili servislerimiz ile çalışmaktayız.
    En az 10 yıl boyunca yedek parça sağlanmasını bekliyoruz.
    Bir Chevrolet araç satın aldım fakat henüz teslim edilmedi. Aracı teslim alabilecek miyim?
    Siparişiniz halen geçerlidir. Arabanın teslimatı ile ilgili olarak lütfen bayinizle iletişime geçiniz.
    Saab’ın Avrupa’dan çekilmesinden sonra, bu GM’in Avrupa’daki ikinci başarısızlığı, sırada Opel mi var?
    General Motors önemli bir bölge olan Avrupa’ya kendini adamıştır. Bu hamle ile GM, bölgedeki ilerlemesine ivme
    kazandımak ve herhangi bir tartışmanın önüne geçmek için Avrupa marka stratejisini netleştiriyor ve güçlendiriyor.
    Bu cesur adım bize, bir yandan Chevrolet için, Rusya, eski Sovyet Ülkeleri, Çin ve Breziya gibi, dünyanın dört bir
    yanındaki hızlı büyüyen otomotiv pazarlarına yatırım yapmaya odaklanırken, diğer yandan Opel/Vauxhall’ı Avrupa’da
    güçlendirmek için girişimleri başlatma imkanı verecektir.
    Chevrolet bayimle/ Chevrolet servis noktasıyla görüştüm, fakat son Chevrolet duyurusu ile tüm bilgilere sahip
    değiller gibi görünüyorlardı.
    Bütün bayilerimizle detayları görüşmeye daha yeni başladık. Bu süreç önümüzdeki günlerde de devam edecek. Son
    güncellemeler, haberler , yeni araç ve servis teklifleri için Chevrolet web sitesini ziyaret etmeye devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 5 Aralık 2013; 16:48:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

PSN xCixLandx

• hadi türkiye neyse de Avrupa da bukadar yaygın bir markayı tasviye etmek ilginç bir strateji. Türkiyede artık satışlar şimdikinin yarısına iner önümüzdeki aylarda satış rakamlarını takip edip göreceğiz. Hayırlısı olsun

kısa vadede olmasada 5-6 yıla elinde chevrolet olanlar çok fazla deger kaybına ugrayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 5 Aralık 2013; 17:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 6 Aralık 2013; 7:01:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

haydaaaa...
    daha yeni yeni imajı düzeliyordu ne oldu da çekiliyor şimdi? bu pazarlar arasında tr de var diyor haberde...biz de orlando ve malibuyu bekliyorduk daha karpuz kesecektik...

zamanlama çok ilginç değilmi...

tam opelin yeni 1.6 dizel motorunu ve 1.6 sidi motorunu devreye soktuğu bu günlerde chevy çekiliyor, bence gmnin satış stratejisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Opel e ağırlık verecekler o zaman, Opel in eski şaşalı Omega lı Calibra lı günlerini bekliyoruz öyleyse.

Sakin ol şampiyon
    Dünya Avrupa'dan oluşmuyor ki...Amerikada Chevrolet gayet satıyor.Asya ve Afrikaya da vs gider.
    Yine de keşke yeni Omega'lı günlerini görebilsek...(Adı değişecekse)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze 2.0 dizel alacaktım ellerinde kalmadı:D Şimdi hedefim Captiva umarım ben alana kadar kalkmaz. Parça sorun olacağını sanmıyorum. Şaka bir yana Chevrolet tam Fiyat /performans arabası üretiyordu. kaliteside toyota honda kia ayarındaydı. Alınacak en uygun otomobil üretiyordu adamlar.

Bazı firmalar gibi 80 bin TL ye 2.0 dizel araç satmıyordu, 50 bin TL ye sattılar helal olsun.
    Diğer firmalar kıytırık 1.3 dizel araç satıyorlar 50 bine.

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

bELa ve kesbi adlı üyelerde çekildiler forumdan. Chevrolet çekilince onlarda çekilmiş sayıldı

Ve aynı zamanda pusuya yattım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.