Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 2012 Su Fıskiye Sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün şöför kısmında arıza vardı bugunda arka su atmıyor.Motor sesi geliyor ama su atmıyor sadece ön sağ dan az su geliyor.
    Soguktan donmustur dedim baya yol yaptım yine değişen bişe yok bunun bağlantı çıkış yeri filan tam olarak nerde kaputun altında siyah hortum var sanırım o ama arka sileceğin bağlantısı nerdedir.Araç benim değil teyzemin oda şehir dışında arabası bende kaldı servise gitmeden çözebilceği birşeymidir ?
    birde kaput üstündeki fıskiye memeleri nasıl çıkıyor ?

Orijinalden alıntı: VioLee

Dün şöför kısmında arıza vardı bugunda arka su atmıyor.Motor sesi geliyor ama su atmıyor sadece ön sağ dan az su geliyor.
    Soguktan donmustur dedim baya yol yaptım yine değişen bişe yok bunun bağlantı çıkış yeri filan tam olarak nerde kaputun altında siyah hortum var sanırım o ama arka sileceğin bağlantısı nerdedir.Araç benim değil teyzemin oda şehir dışında arabası bende kaldı servise gitmeden çözebilceği birşeymidir ?

Fıskıye memelerini hiç kendim çıkartmadım, ama bi keresinde bende de hepsinden su gelmiyordu, yakından baktım memelerin uçları sanırım kireç gibi pislik dolmuştu, toplu iğnenin ucuyla temizledim. Ayrıca aracımda 2 kere silecek suyu hortumu yerinden çıktı, ama kendim takmadım servis taktı, ücret almadı, ilk taktıktan 2 - 3 gün sonra aynı sıkıntı baş gösterince servise kızdım, 2. sinde klemensle iyice sabitlediklerini söylediler.

Ancak şöyle bişey var, silecek hortumu yerinden çıkmışsa, silecek suyu haznesine su doldurduğunuz zaman anında aracın altına boşalıyor su. Yani hazneye su doldurduğunuzda yere su akıtmıyorsa, hortum yerinden çıkmamış olabilir. Doğrudan servise gitmeden ve teyzenin haberi olmadan sorunu nasıl çözersin tam bilmiyorum ancak ben artık hazneye sadece benzincilerdeki su tabancasından su doldurmuyorum, antifrizli su koyuyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 10 Ocak 2013; 14:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

Dün şöför kısmında arıza vardı bugunda arka su atmıyor.Motor sesi geliyor ama su atmıyor sadece ön sağ dan az su geliyor.

Fıskıye memelerini hiç kendim çıkartmadım, ama bi keresinde bende de hepsinden su gelmiyordu, yakından baktım memelerin uçları sanırım kireç gibi pislik dolmuştu, toplu iğnenin ucuyla temizledim. Ayrıca aracımda 2 kere silecek suyu hortumu yerinden çıktı, ama kendim takmadım servis taktı, ücret almadı, ilk taktıktan 2 - 3 gün sonra aynı sıkıntı baş gösterince servise kızdım, 2. sinde klemensle iyice sabitlediklerini söylediler.

Ancak şöyle bişey var, silecek hortumu yerinden çıkmışsa, silecek suyu haznesine su doldurduğunuz zaman anında aracın altına boşalıyor su. Yani hazneye su doldurduğunuzda yere su akıtmıyorsa, hortum yerinden çıkmamış olabilir. Doğrudan servise gitmeden ve teyzenin haberi olmadan sorunu nasıl çözersin tam bilmiyorum ancak ben artık hazneye sadece benzincilerdeki su tabancasından su doldurmuyorum, antifrizli su koyuyorum.

Saygılar

Teyzemin haberi olmasi onemli degil hocam bu silecek suyunu koydugunuz yerde farki soketler var onlar degil kaputun hemen alt sag kisminda hortum var orayada baktim bi sikinti goremedim hortum ucu nerden cikiyor tam olarak nerde kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

Saygılar

Teyzemin haberi olmasi onemli degil hocam bu silecek suyunu koydugunuz yerde farki soketler var onlar degil kaputun hemen alt sag kisminda hortum var orayada baktim bi sikinti goremedim hortum ucu nerden cikiyor tam olarak nerde kaliyor

Onu zaten espri mahiyetinde söylemiştim. Kaputu açtığınızda silecek suyunu koyduğunuz haznenin altından şakır şakır akıtıyordu benimkinde, yani benim bahsettiğim hortum oralarda olması gerekiyor. aracın altından bakılırsa belki görülebilir. Ama emin değilim. Ancak sanki bu sorun için servise gittiğimde aracı kaldırdıklarında motor altı kapalı diye hatırlıyorum, yani ben servis danışmanıyla baktığımda bişey görememiştim, onlar içeride baktıklarında yerinden çıktığını anlamışlar. Bana normal su kullanmamamı, suyun soğuğu görünce buzlandığını, sileceklere su fışkırtmak istendiğinde de hortumun basınca dayanamayıp yerinden çıktığını söylemişlerdi. Umarım söylediklerim bir işinize yarar

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 10 Ocak 2013; 17:28:08 >

• Aynı sorundan bugun servise gittim aksam aradılar oldu diye içerden biyerden kablosu çıkmıs takmıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.