3 hafta önce sıraya giren teslim alıyor. 2 ay önce sıraya giren hala bekliyor. Her şeyi kuralına göre yapan ve karşındakinden de onu bekleyen sade bir vatandaşsan ülkede sürekli mağdur oluyorsun. Geç geleceğini bilsen idareten bir araba alırsın. Yakın tarih verince o işe de girmek istemiyorsun. Ama verdiği tarihte de araba gelmiyor. Nasıl bir döneme geldik arkadaş? İnsanı fırıldak gibi döndürüyorlar. |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (37. sayfa)
-
-
Merhaba ayni durumdayim haziran teslim dediler araci sattim bu gun ariyorum gemi gelmedi temmuza sarkabilir deniliyor en basinda bunlari desen aracimizi satip rezil olmazdik parayida birseye baglayamiyon aracimdam ettigim zararami yaniyim surekli artan kurla gelecek zamami almaya niyetli arkadaslar bayinin agzina bakip aracinizi satmayin rezil oldugunuzla kalirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lojistik sektöründeyim . Gemi gelmedi diye bir cevap yok . Gemi maksimum Çin’den gelse 10 gün gecikir . Bu konu Farklı bence . Söylenmek istenmeyen bir durum var . Ayın 25.de sorduğumda 29.da geleceği söylenen gemi bir anda yok olamaz . Akıl mantık işi değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla hocam ben anlayabilmis degilim ne is donuyor benim almak istedigim bayi ile alakali bir durumda degil gibi gozukuyor hepsi ayni argumani koyuyor tuketicinin onune ikinci zammi yeden alsak bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionheart1905 -- 5 Haziran 2023; 15:58:8 >
Hocam siz hic degilse telefonla ulasabiliyorsunuz. Bana gecen ay basi haziran sonu teslimat denildi. Bir haftadir st ne aramalarima ne mesajlarima donuyor. Muhatap olacak biri bulamiyorum. Musait oldugum bir zaman bayiye ugrayacagim.
Mart ayında Tiggo 7 Excellent için kapora vermiştim bana aracınız gümrükte mayıs sonu teslim edeceğiz dediler, şimdi bayrama kadar teslim ederiz diyorlar. Ayrıca fiyatı sabitledik Haziran ayının zamından etkilenmeyeceksiniz dediler buna inanasım gelmiyor ama göreceğiz bakalım.
Altı üstü 4 tekerlekli içinde motor olan metal parçasından ibaret A noktasından B noktasına götürecek araç alacağız şu çektiğimiz sıkıntılara strese bak ya.
-
Tam doğruluğunu bilmemekle beraber aldığım bilgiye göre geçen ay teslim edilecek araçların gemisi yarın gelecekmiş . Yarından sonra müşterilerden ödemeleri alacaklarmış ve haftaya araçları teslim edeceklermiş
Bu tespit yüzde yuz doğru benden bir ay sonra tiggo 8 full paket için yazılan arkadaşım geçen hafta teslim aldı aracını. Ben 2.5 aya doğru yaklaştım hala bekliyoruz.
Yeni evlenecek arkadaşım TV almak için teknosaya gitti, beğendiği Tv'de sıra varmış kapora istediler sıra gelince haber ederiz dediler. Bu artık düpedüz stokculuga gidiyor, yakında ekmek almak için de kapora vermek zorunda kalırsam zerre şaşırmam. Ortada kural koyucu, tüketiciyi koruyucu bir güç olmayınca ezen ezene.
Bu memlekette adamın olmadan, avanta vermeden hiç iş yürümez, Afrika ülkelerinde bile iğne ucu kadar liyakat vardır ama bu memlekette o da yok artık.
Yeni bir gelişme var mı arkadaşlar? Ödeme ve haziran teslimi için aranan oldu mu?
Beklemedeyim arayip soran yok bir 50 bin daha zam yapmadan haziranda arac falan vermezler kur surekli artarsa haziran ici arac vereceklerinide sanmiyorum cok kotu zamana denk geldi
Bu hangi Tv marka ve modeli hocam ? Onca marka model varken Tv için sıraya girmek akıl dışı. Ya fiyat uygundur ya da özellikleri fiyatına göre hayli caziptir. Başka türlü niye insanlar kapora verip sıraya girsin ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben arandım bugün. Vekalet verdim ödeme yarın yapılacak.
-
Hayırlı olsun hocam. İnşallah bu hafta bitmeden bizi de ararlar. İstanbul’daki bayilerden biri mi?
Sony markaymis hocam
lansman zamanı ankarada bayiye gittim isim yazdırdım 7 pro exc için. kesinlikle kapora almıyorlardı biz sıraya göre işlem yapacağız dediler. sonra kapora verenleri duyunca 28 martta gidip zoraki kapora verdim resmen kendi st me. sonradan almaya başlamışlar ve başta sıraya göre diyen st sonrasında şirket kapora sırasını dikkate alıyor o yüzden gecikebilir demeye başladı.ilk başta nisan sonu mayıs başı alırsınız diyorlardı takasa da aracımı verecektim ama mayıs geldiğinde sizinki haziranda gelecek dediler. dünde aradılar araç gümrükte haziran 3.haftaya teslim etmeyi planlıyoruz diye. çift renk olduğundan 1045+10 ancak zam gelebilir fatura kesilene kadar dediler. bide 20 bin seramik koruma vs şeklinde teyitleştik bakalım takasa almıyorlar aracı vazgeçmişler. tam bayram zamanı aracı satsam mı satmasam mı gecikir mi gecikmez mi ne yapsam bir türlü bilemedim.
-
Durun tahmin edeyim bayi denizli
Bu araçlara artik ayrı konu açılmalı. Motor karmaşası bitti diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum size. Başlık değiştirilmeli.
Selamlar, araç 2500km oldu. Şehiriçi genelde sıkışık trafikteyim 11.6 litre yakıyorum..
Araç nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X