< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
merhaba, aliexpres te biraz daha orijinal kullanıma uygun olanını rastladım, fakat Türkiye'ye gönderim yapılmıyor.. plastik çelik karışımı.. buradakilerden artısı, tok durması, gövdeye tutturmalar somun ve civata, birde motor altındaki ulaşılması gereken yerler açılır kapaklar koymuşlar.. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 22 Nisan 2024; 0:40:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler. Ben Avangart modelini internetten video ve resimlerine bakarak sipariş verdim. Özellikle ön konsol ve tek parça ekranı çok beğendim, araca modern bir görünüm kazandırıyor. Exellent modelindeki klima kontrol ekranı yer olarak aşağıda ve kullanışsız görünmüştü ama şimdi düşününce klima kontrolleri için ayrı bir ekran olması daha iyi olabilir. Exellent aracı inceledim test ettim fakat bu tür eksikler uzun süreli kullanımda anlaşılıyor. Start/stop kararsızlığı benimde dikkatimi çekti, olabildiğince motoru kapatmaya çalışıyor bazen çok gereksiz yerlerde devreye giriyor. Dediğiniz gibi sürüş modu kaynaklı olabilir. Deneyip bakacağım ama bir güncelleme gerekli bence. Yakıt fazla gibi görünse de arabanın boyutu ve motor gücü düşünüldüğünde çok fazla değil. Zaten yakıt konusunun göreceli olduğunu düşünüyorum. Nispeten alım gücü kısıtlı insanların talep ettiği bir araç olduğundan yakıt ister istemez mevzu oluyor. Bugatti, Ferrari, veya Range Rover kullanan birilerinin yakıt/tüp konuştuğunu göremezsiniz. O zaman bu araçlar çok mu az yakıyor. 😃 Bende isterim Range Rover almak ama bütçem belli. Bu yüzden yakıttan önce arabanın başka masrafları benim için daha önemli. Dediğiniz gibi uzun kullanım sonrası mutlaka tüketim bir miktar düşer, kullanıp göreceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu hafta 2020 model polo aracımı satıp kampanya ile almak istiyorum, değilse bidaha bu fiyatlara suv alamayız |
|
|
|
Herkese selamlar. bugün test sürüşü yapacak idim.Tiggo pro 8 max ile görevli arkadaşı arkadaşı beklerken arabayı ilk defa inceledim. Boyum 1.75 cm ve yolcu koltuğuna oturamadım.kafamı ayrı eğdim bacağımı ayrı..Ordaki arkadaşa sordum yükseklik ayarı yok mu diye.Yok dedi koltuğu en geriye çekti..az bişey düzeldi ama gene kafamı çarpmadan yolcu koltuğuna oturamadım.test yapmadan çıktım..siz kullanıcılarda böyle bir sorun yok mu yoksa ben mı sorun ettim.Test etmeden cıktım.Alan arkadaşlara hayırlı olsun keza belasız kullanmak nasip olsun.. |
|