Şimdi Ara

Chery Tiggo 8 Pro Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
22
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    aynı şikayetle ben de servise gittim, direksiyon kutusunda bir sorun göremediklerini ama yine de mafsalı sıkıladıklarını söylediler. ben hala bozuk yollardan geçerken direksiyonun aşırı sallandığını hissediyorum. siz hangi serviste sorunu çözdünüz acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işlemler izmit chery serviste yapılmıştı

  • Selamün Aleyküm Cümleten 20 Haziran itibari ile 2024 model Siyah Tiggo 8 pro Avangarde ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk deneyimlerin olumlu 2015 Honda civic ten geçtim ve bana şu ana kadar mükemmel hissettirdi.avaş yavaş çözeceğiz inşallah herkese sevgiler saygılar.

  • Arkadaşlar merhaba. Tıggo 8 pro max aracım var. Sorum şu,Usb den müzik oynatıyorum ama liste benim sıralamama göre değil., şarkının ismine göre gidiyor. Yerli,yabancı hepsi iç içe.Bunu nasıl değiştirebilirim ?

    Yani benim sıraladığım gibi 1,2,3 olarak bu liste nasıl ayarlanır?


    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.