Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.215
Cevap
377
Favori
766.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnallar Bağlı Evet. Ovaakçadaki. Hyundai Yok Orada. Honda, Citroen Kia ve Chery Var.

İyi Şişirme Aksesuar İşi Oldu Bize:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı güncelleme için bıraktım. Yarın teslim alacağım. Hayırlısı olsun bilgilendirme yaparım teslim sonrasında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serhat! S kullanıcısına yanıt
    Ne güncellemesi yapacaklar?

• Otonom sürüş ile ilgili güncelleme yapılacak. Kablosuz şarj güncellemesi gelmiş ancak sorun giderilememiş. Haber verecekler onun ile ilgili.

• Merhaba,

Cumartesi günü Esenyurt Mez'den Comfort paket Omoda 5'i teslim aldım. Yaklaşık 25 gün kadar bekledim. Comfort pakette bekleme süresi üst paketlere göre nispeten daha kısa. Büyük bayiler araç getirme konusunda sıkıntı yaşamıyor. Herhangi bir aksesuar vs almadım. KDV zammı dahil, 1.028.000'e gelmiş oldu araç.

İlk izlenimlerim;

- Aracı teslim alırken ön kaputta hareler dikkatimi çekti. Araç indikten sonra veya fabrikada son kontrolde pasta cila atmışlar muhtemelen. Ama pek düzgün olmamış. Aracın rengi sedefli koyu mavi olduğu için bu tarz işçilik hataları direkt ön plana çıkıyor.

- Ön deri konsolda bazı yerlerde hafif deformasyonlar var. Dikkat çekiyor. Chery Türkiye'ye soracağım. Ne yaparlar bilemiyorum. Konsol değiştirme vs çok zor işçilik.

- Aracı teslim aldığımda koltuk poşetleri sökülmüştü. Sizlerde durum nasıl? Galeriler poşetli satmasın diye mi öyle yapılıyor acaba?

- Start stop ilk 300 km'de çalışmadı. Sonradan devreye girmeye başladı. Sanırım akü kendine geldi.

- DSG'den geçiş yaptım Chery'ye. Şanzıman fena değil. Ancak daha iyi olabilirdi.

- Aracın benzini fulledim. Tabanca atınca daha fazla doldurtmadım. Ama ekranda yine de full göstermedi. 40 lt civarı aldı.

- Iphone 11'i kablosuz şarj ile şarj etmek istedim ancak düzgün şarj olmuyor ve telefon aşırı ısınıyor. Benzer durumu Skoda Karoq'da da yaşamıştım. Sanırım premium araçlar dışında, bu özellik pek sağlıklı çalışmıyor.

- Uzun yolda 120 - 130 km/h ile giderken hafif virajlı ve dalgalı bir yola denk geldim. Araç hafif zıpladı, zıplarken fren ve gazda bir titreşim yaşadım. ESP mi devreye girdi veya farklı bir güvenlik mekanizması mıydı tam anlam veremedim. Daha önce VW grubu araçlarda görmediğim bir tepkiydi. Sonrasında tekrar etmedi.

- Ön tamponda aslında sensör var. Geri geri giderken sensör ekranı açılıyor ve ön tarafı da gösteriyor. Ancak ön ön giderken bir engele yaklaşırsam devreye girmiyor. Comfort paket olduğu için 360 derece kamera bulunmuyor. Yine önceki kullandığım VW grubu araçlarda, ön ön giderken eğer bir engele yaklaşırsam ön park sensörleri devreye giriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicalHells -- 24 Temmuz 2023; 11:10:23 >

• Ön sensör konusunda size katılıyorum. Sormadığım bir konuydu. Muhakkak bu konudada bilgi alacağım.

• MechanicalHells M kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Bende de omoda 5 excellent paketi var. Ben de Esenyurt Mezden aldım ve gayet memnun kaldım, 2 haftada teslim almıştım. Koltuklarda poşeti temizlerken sökmüşlerdir büyük ihtimal, çok dert edilecek bir durum değil benim poşetli gelmişti.

Start stop ayarları hızlı sekmeden açılıyor ana ekrandayken ekranı soldan sağa çekerseniz açılır. Ekstra olarak park radarı da açılıp kapanıyor onu da aynı sekmede görebilirsiniz(varsa).

Kablosuz şarjı maalesef kötü çalışıyor düzeltilecekmiş. Isınma problemini yaşanmasının en büyük sebebi kablosuz şarjın güneşe bakması. Gündüz dikkat ederseniz ışık direkt telefona geliyor tasarımsal hata mı artık bilemiyorum :-), çok da önemli değil benim açımdan.

• Merhaba arkadaslar kablosuz sarj olayina cok deginiliyor benim telefonumda fazla isiniyor kablosuz sarjda ama suna aciklik getirmeli kablosuz sarj teknolojisinin dogasi budur verimsiz hala gelisme asamasinda bir teknolojidir kablolu gibi hizli sarj etmesini ve isinmamasini beklemek hata olur yani araclarda bir problem oldugunu dusunmuyorum zaten telefonunuzun pil sagligi acisindan kabolsuzu tercih etmeyin su segmentteki aracta bile olmasi buyuk is bence.

• MechanicalHells M kullanıcısına yanıt

Benim araç tiggo 7. Benimde sol ön kapı üstünde yapıştırıcıya benzeyen bir leke var ve çıkmıyor. Aldığımda vardı. Çok üstelemedim, o da nazarlığı olsun dedim.

Şanzıman DSG gibi değil, ağırdan alıyor, çat çat atıp gitmiyor. DSG gibi gümlemediği sürece ağırdan alması daha iyi.

Ben de aracı fulledim 40 litre civarı aldı, nasıl 51 litre depo oluyor bilemedim.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

43 Litre Civarı Alıyor. Depo Küçük.

Aracı Önü Yüksek Olduğu İçin Bazen Önde Alçak Kalan Engel veya Basamak Durumunu Görmüyorum. Kameraya Her Zaman Gözüm Kaymıyor. Diğer Türlü Kamera Güzel.

Sorunları Liste Yapıyorum. İleteceğim. Navigasyon, Radyo, Andorid Oto, Kablosuz Şarj, Anlık Tüketim Mak. 20 ve Pedala Basmadan Sürüşte de 20 Yazması,

Kadranda Navigasyon Açılmıyor, Su Eksikliği vb.

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    Servis cevaplarınıda bize iletirseniz seviniriz. Faydası olur.

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    Ben kendim erikli su alıp 300 ml kadar ekledim artık. Maks çizgisinden bir parmak aşağıda bıraktım. Motor ısınınca su genleştiğinden maks çizgisine kadar geliyor.

• Serhat! S kullanıcısına yanıt

Güncelleme sonrası değişimleri yazarmisin

• Bizim araçların boya kodları nerede yazıyor bilen varmı ? 2 kapı etiketine de baktım boya kodu ile ilgili bir ibare göremedim

• İmkan Varsa Büyüklükte Uygunsa 8 Düşünebilirsin. Tiguan Kullanmadığım İçin Kıyaslama Yapamam. 7 den Daha Premium.

• Merhaba arkadaşlar, omoda için 2 sorum olacak.
    1) aracı hotspot ile internete bağladım ancak yeni güncelleme bulamadı. Güncelleme geldiğinde kendimiz yapabilecek miyiz ?
    2) aracı aldığım bayi 5000km diye bir bakım olmadığını 15000/1 sene olduğunu söyledi. Bayiden bayiye değişiyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    @fastmedd

#tiggo7pro #chery #yeniakımlar chery sahipleri Su bidonu kapağını hep kontrol edin genleşme sonucu hava ve su kaçırıyor. Hararet yapması bu yüzden miş.

♬ INZAGHI RMX - Ups & Mokali
    Fastmedtiktok
    #tiggo7pro #chery #yeniakımlar # chery sahipleri Su bidonu kapağını hep kontrol edin genleşme sonucu hava ve su kaçırıyor. Hararet yapması bu yüzden miş.
    https://www.tiktok.com/@fastmedd/video/7259081145340448006?_r=1&_t=8eE19FoIlmv&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Araç 3 hafta sonra servisten çıkmış sonuç su bidon kapağı genleşmeden çatlamış diyor dikkat etmek lazım

• Aracı teslim aldım. Kalibrasyonlar yapılmış. Yorgunluk algılama hatası giderilmiş. Direksiyona otonom sürüşte yaptığı dengesiz tepki daha yumuşak şekle gelmiş.

• dreammboyy D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Acaba su takviyesinden sonra tam kapatamamislar mi yoksa fabrikasyon mu, kontrol etmekte fayda var sıksık, bu da bir tecrübe sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.