Düşün , bir de bu koskoca TOYOTA..Chery bunun yanında çerez gibi dağılır zamanla |
|
Ben yazmadım, şikayet.var da bir arkadaş yazmış..ben kopyaladım sadece..millet görsün diye |
Alın bu da aynı sorun ,başka şikayet Chery Omoda 5 Araç Lastik Yok. - Şikayetvar (sikayetvar.com) Chery Omoda 5 Araç Lastik Yok. Yasin 27 Temmuz 29.124 Chery omoda 5 marka araç aldım sıfır... Sağ ön lastik yarıldı ve yenisini bulamıyorum. Yetkili servisler ya telefonları açmıyor ya da başından savıyor çeşitli bahanelerle. Aracı aldık güzel özellikli ama teknik destek sıfır. Bu aracın lastiği bile yok. |
|
Olay trajikomik de senin yorumun tam bir komedi. Her otomobil plazasında, kendi markasında kullandığı lastiklerden bir parça stok olur. Dışarıdan biraz pahalı olsa da acil hallerde isteyene temin ederler. Tabi ki tel maşa olmayan oturmuş bilinen otomobil markalarından bahsediyorum. Zaten bilinen ve piyasada bulunabilen lastik kullanırlar bunlar da. Bayi de yoksa da gider piyasadan hemen satın alabilirsin. Ama Chery gibi Gili Gili Geh Geh marka lastik kullanınca, tabi burada bulunmaz. Bir miktar stok tutacak ya da TR piyasasında bulunan lastik kullanacak. Tüketici bir lastiği patlayınca mecbur gidip 4 lastiği mi değiştirsin ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Aralık 2023; 14:2:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben arattım GİTİ distribütör şirket Konya da..Yolu düşen alabilir..Başka hiç bir Giti bayi de yok..Bir de trendyol ve lastikcimde var..Etiketine bakıyorum, Yakıt Verimlilik Sınıfı C, Yol Tutuş C, Lastik Gürültü 70 dB..bunların hepsi çok kötü değerler..USA da söyle, VW böyle Goodyear şöyle onu bilemem.Belki daha iyi tipleri vardır. Ama TR de satılan lastiğine bakınce o etiket değerlerine 5 krş para vermem..Zaten vereyim desen bayi onu bile satmıyor, adam bulamıyorum demiş herhalde Konyalı değil |
|
Giti Lastik Fiyatları (lastikcim.com.tr) Alayı C değerinde.Şahsen bu değerleri B nin altında olan bir lastiğe para vermem.Elini vicdanına koy ,sen bildiğin güvendiğin lastik markaları varken tutup bunu satın alır mısın? ADAC karşılaştırmalı test değerlerine hiç girmiyorum ,o kadar vaktim yok şu an..eminim ki araştırsak en sonlardadır.. zaten bir Conti nin Michelin in Godyear in rakibi değil |
Cooper marka lastiklerle satış yapan marka babamın markası olsa kapımın önüne koymam, almam. Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone hatta Lassa ve Petlas'ın başımızın üstünde yeri vardır. Xiaomi telefonları ucuz olduğu için pazarda yer aldı. Ama çin malı tüm otomobillerin kesinlikle trafik güvenliğini olumsuz etkileyecek dezavantajları var. |
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yeni kasa 150 bg 17 jantlı skoda fabialarda da aynı sorun var. gitmişler bridgestone turanza eco denen berbat lastikleri takmışlar. araba kuru yolda bile launch kontrolde patinaja düşüyor. ıslak yağmurlu havada ani kalkış yapmayı denemeyin bile. asr devreye giriyor küt küt ettirerek ön takımın canını okuyor sanki. ayriyeten viraj performansı da çok sıkıntılı. lastikler kayıyor. virajda bariyere patlayacak gibi hissettiriyor insanı. pilot sport 5 masrafımız var bizim de. |
O testler genel bi fikir verse de, uzun vadeli kullanıcı yorumlarına bakmak gerekiyor aslında. Conti Eco Contact veya Goodyear bilmemne lastiği bile ilk 10binde süper tat verip sonrasında batırıyorsa, Giti isterse AAAA alsın, umurumda olmaz |
|
Sanırsın Volvo almış da lastiklerine laf ediyor. Chery standartına göre lastik işte. |